vasilis_hd2 Δημοσιεύτηκε January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 6, 2014 (edited) http://www.fastcardtech.com/Thunderbird-Golden-i5s-6572 Εδω και μερικες μερες παρελαβα (για την γυναικα) το παραπανω τηλεφωνο.:) Να πω οτι δεν περιμενα ποτε οτι θα εγραφα καλα λογια για εναν κλωνο i5s αλλα με αναγκαζει το αποτελεσμα που ειναι ακρως ικανοποιητικο. Λοιπον για οσους ψαχνουν για κατι αντιστοιχο το προτεινω ανεπιφυλακτα και εξηγω γιατι: 1) Ποιοτητα υλικων φανταστικη και ακομη και διπλα διπλα με original ειναι αδυνατον να ξεχωρισεις αυτο των 700Ε:ninja: αφου δεν του λειπουν ουτε τα logos της Apple:lol: 2) Οθονη ζωντανη οντως 4ιντσων με ωραια χρωματα και πολυ καλες γωνιες θεασης. 3) Ο γνωστος επεξεργαστης MTK6572 Dual Core CPU 1.3Ghz δεν σε κρεμαει σχεδον ποτε σε συνδυασμο με το 1GB RAM, 8GB ROM. 4) Wifi απροβληματιστο ακομη και σε μεγαλες αποστασεις και με τοιχους αναμεσα. Δοκιμαζω παντα στο σπιτι μου πρωτα εκει που εχω δει και τεσταρει ολα τα τηλεφωνα που εχω αλλαξει μεχρι τωρα 5) Gps Εδω προς μεγαλη μου εκπληξη μονο με την χρηση του faster gps καθως δεν υπαρχει Epo μετα απο cold start κλειδωσε σε λιγοτερο απο 1λεπτο, μετεπειτα μιλαμε για σχεδον ακαριαιο κλειδωμα με αρκετα υψηλο SNR για MTK, εβλεπε 12-13 δορυφορους κλειδωνε 7 για πλακα με 4-5 απο αυτους να βλεπω απο 30-40 SNR:!: Root πανευκολα με Framaroot και μεχρι τωρα δεν παρατηρησα καμια απολυτως δυσλειτουργια.... Παρτε το για δωρο στις αγαπημενες σας αφοβα ΧΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧ Edited January 6, 2014 by vasilis_hd2 Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 φαινεται πλ καλο:) το καλυτερο δωρακι στις δικες μας.. βασιλη λες θα καταλαβαινε οτι δεν ηταν iphone αν δεν της το λεγες??:) Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. January 6, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 φαινεται πλ καλο:) το καλυτερο δωρακι στις δικες μας.. βασιλη λες θα καταλαβαινε οτι δεν ηταν iphone αν δεν της το λεγες??:) Ναι θα μου ελεγε-----> αφου αυτο δεν τρεχει IOS:lol: Oσο καταλαβαινουν και τις τσαντες Gucci etc:lol: Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 (edited) Ναι θα μου ελεγε-----> αφου αυτο δεν τρεχει IOS:lol: Oσο καταλαβαινουν και τις τσαντες Gucci etc:lol: μα ειναι το νεο ios αγααπη μουυ:p κ μετα αρχιζεις δωρα τσαντες απο μαυρο:lol: τι gucci,τι tucci..:) τελος του μηνα εφυγε παραγγελια κιαπομενα..ευκολα κιολας! μηηνες περιμενω για καλο κλωνο 5αριου,να ξορκισω τις μικρες ενδοοικογενιακες κινητοσπαστρες iphonoπαθουσες κορασιδες,χαχα βασιλη σευχαριστω! Edited January 6, 2014 by mertaghon2 Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_phone Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 μα ειναι το νεο ios αγααπη μουυ:p κ μετα αρχιζεις δωρα τσαντες απο μαυρο:lol: τι gucci,τι tucci..:) τελος του μηνα εφυγε παραγγελια κιαπομενα..ευκολα κιολας! μηηνες περιμενω για καλο κλωνο 5αριου,να ξορκισω τις μικρες ενδοοικογενιακες κινητοσπαστρες iphonoπαθουσες κορασιδες,χαχα βασιλη σευχαριστω! Τελικά έχουμε σχεδόν όλοι τα ίδια προβλήματα....:lol: Εγώ επειδή ήμουν ανένδοτος για apple, αν της το εμφανίσω θα την ψιλιαστεί...:confused: Θα τσιμπήσω και εγώ μάλον. Και αν δεν το τιμήσει η σύζυγος, θα το τιμήσει η ανηψιά! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Ωραια ιδεα για δωρο:shifty: απο φωτο τι λεει? κριμα να παιρνει μονο μια σιμ.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lio14 Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 :-) :-) :-) Ενταξει, τελικα ολες ιδιες ειναι... Αν το βλεπα πριν κανα μηνα θα της το επερνα αλλα ευτυχως βολευτηκε με κινεζο thl. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Τελικά έχουμε σχεδόν όλοι τα ίδια προβλήματα....:lol: Εγώ επειδή ήμουν ανένδοτος για apple, αν της το εμφανίσω θα την ψιλιαστεί...:confused: Θα τσιμπήσω και εγώ μάλον. Και αν δεν το τιμήσει η σύζυγος, θα το τιμήσει η ανηψιά! :lol: ναι τελικα ελληνιδα γυναικα=θελω iphone αγααπη μουυ:p ξεκινα απο τωρα να της λες,τελικα το δοκιμασα ξανα και ηταν καλο κ ειχες δικιο.. θα τρελαθει απτηχαρα της!!:) lio εισαι τυχερος..εμενα ουτε με gs4 δεν κατευναζονται!!χαχα απο fastcard δεν εχω ξαναπαρει..:confused: ειναι οκ για παραγγελιες ε? κ δεν το βρισκω κ στα minideal,pandawill,merimobiles,που συνηθιζω.. Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. January 8, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 ναι τελικα ελληνιδα γυναικα=θελω iphone αγααπη μουυ:p ξεκινα απο τωρα να της λες,τελικα το δοκιμασα ξανα και ηταν καλο κ ειχες δικιο.. θα τρελαθει απτηχαρα της!!:) lio εισαι τυχερος..εμενα ουτε με gs4 δεν κατευναζονται!!χαχα απο fastcard δεν εχω ξαναπαρει..:confused: ειναι οκ για παραγγελιες ε? κ δεν το βρισκω κ στα minideal,pandawill,merimobiles,που συνηθιζω.. Paypal και προχωρα αφοβα, εχω παρει τουλαχιστον 4-5 παρομοια τηλεφωνα απο εκει τον τελευταιο χρονο χωρις κανενα προβλημα! Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgema Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 (edited) Μια ερώτηση. Μεταλλικό η πλαστικό σώμα; Κι άλλη μια!! Έχει ελληνικά; Edited January 8, 2014 by Georgema Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Paypal και προχωρα αφοβα, εχω παρει τουλαχιστον 4-5 παρομοια τηλεφωνα απο εκει τον τελευταιο χρονο χωρις κανενα προβλημα! ωραιος βασιλειε:p προχωραω:) με το που ερθει θα βγαλω σε καφε την ξαδελφουλα..κ θα το πεταξω ανεμελα στο τραπεζι.. (ποιος θελει να ερθει να βγαζει βιντεο αντιδρασεις?!!χε) Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 (edited) παρηγγειλα κιεγω:) ξερουνε κολπα για χαμηλες τιμες εξω απο κουτι για τελωνιο κλπ υποθετω..:) χρεωσε 4,5 δολ για αποστολη,αφου μονο απο 200 δολ κ πανω τζαμπε κ εβαλα κ 1 δολ για κουτι εξωτερικο.. αυτααα υποθετω θηκες θα βρω του 5s,xaxaxax αιντε περιμενω κιεγω κ οι δικες μου:p βλεπω οι φραγκατοι πανε εδω http://www.fastcardtech.com/Thunderbird-Golden-i5s 5s,fhd,2/32,αλλα overkill να παρεισ fhd με 6589t και ακομα περισσοτερο σε 4αρα οθονη!!!!!ΕΕΕλεος δλδ(καλα λεει fhd,ισως δεν ειναι,χε) Edited January 8, 2014 by mertaghon2 Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. January 8, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 παρηγγειλα κιεγω:) ξερουνε κολπα για χαμηλες τιμες εξω απο κουτι για τελωνιο κλπ υποθετω..:) χρεωσε 4,5 δολ για αποστολη,αφου μονο απο 200 δολ κ πανω τζαμπε κ εβαλα κ 1 δολ για κουτι εξωτερικο.. αυτααα υποθετω θηκες θα βρω του 5s,xaxaxax αιντε περιμενω κιεγω κ οι δικες μου:p βλεπω οι φραγκατοι πανε εδω http://www.fastcardtech.com/Thunderbird-Golden-i5s 5s,fhd,2/32,αλλα overkill να παρεισ fhd με 6589t και ακομα περισσοτερο σε 4αρα οθονη!!!!!ΕΕΕλεος δλδ(καλα λεει fhd,ισως δεν ειναι,χε) Ναι σε ολα! Θηκη εχω παρει ηδη αυτη, πολυ καλη=σκληρη και καθεται τελεια.Υποθετω θα βρεις και αλλες πολλες.Μου ηρθε μεσα σε 10μερες με απλο China post:ninja: http://www.aliexpress.com/snapshot/299430452.html Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Ναι σε ολα! Θηκη εχω παρει ηδη αυτη, πολυ καλη=σκληρη και καθεται τελεια.Υποθετω θα βρεις και αλλες πολλες.Μου ηρθε μεσα σε 10μερες με απλο China post:ninja: http://www.aliexpress.com/snapshot/299430452.html 10 μερες:blink: βλεπουνε ακριβο κινητο κ λενε το βιαζεται ο μαγκας ο 700αευρωπληρωστης:lol::D Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kss Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 10 μερες:blink: βλεπουνε ακριβο κινητο κ λενε το βιαζεται ο μαγκας ο 700αευρωπληρωστης:lol::D Χαχαχα...ωραιο. Παιδια το γυαλι της οθονης τι λεει απο ανθεκτικοτητα και γρατζουνιες; Το δοκιμασατε μηπως! (Ξερω,ξερω...πολλα θες για κλωνο στα 100 ευρω) Γιατι εμενα η κοπελα μου ειναι λιγο σιδεροφαγος και δεν ξερω ποσο θα αντεξει στα χερια της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgema Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Μια ερώτηση. Μεταλλικό η πλαστικό σώμα; Κι άλλη μια!! Έχει ελληνικά; Για αυτό εδώ κάποια απάντηση από όσους το πήραν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. January 9, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Για αυτό εδώ κάποια απάντηση από όσους το πήραν? Μεταλικο πλαινο- πλαισιο και ολα τα κουμπια γυρω γυρω και τα υπολοιπα καταπληκτικης ποιοτητας πλαστικα μη εξαιρουμενου και του πισω χρυσου καπακιου που αν δεν το δοκιμασεις- χτυπισεις με κατι αλλο νομιζεις οτι και αυτο ειναι μεταλλο. Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christosi Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Μια ερώτηση. Μεταλλικό η πλαστικό σώμα; Κι άλλη μια!! Έχει ελληνικά; Έχει ελληνική γλώσσα? 'η το ζητάμε? Παράθεση Cubot Dinosaur NO.1 G3 smartwatch Weloop Tommy smartwatch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. January 9, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Έχει ελληνική γλώσσα? 'η το ζητάμε? Οταν βλεπεις android 4.2.κατι κατα 99% εχει Ελληνικα. Ναι λοιπον 100% Ελληνικα παντου απο μαμα! Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christosi Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Οταν βλεπεις android 4.2.κατι κατα 99% εχει Ελληνικα. Ναι λοιπον 100% Ελληνικα παντου απο μαμα! ευχαριστω πολύ Παράθεση Cubot Dinosaur NO.1 G3 smartwatch Weloop Tommy smartwatch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelis Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Μπορεις να μου δωσεις καποιες παραπανω πληροφοριες για την καμερα του? Ειναι οντως 8mp?Σε χαμηλο φωτισμο βγαζει αποδεκτες φωτο ?Mπορεις να το συγκρινεις με καποιο γνωστο μοντελο(sony,samsung ), η και με καποιο αλλο κινεζικο για να εχουμε μετρο συγκρισης?Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kss Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 (edited) Μηπως γνωριζετε αν το thunderbird ειναι το ιδιο με το kiphone,η περιπου το ιδιο και ποιο ειναι καλητερο; Μου αρεσε πολυ η rose gold εκδοση αλλα ειναι out of stock στο thunderbird. kiphone i5s Σε διαστασεις το thunderbird αν καταλαβα καλα ειναι ιδιο με το original iphone και μπορουμε ανετα να βαλουμε οποια θηκη του iphone θελουμε; Επισης απο μπαταρια πως τα παει το κινητο; Edited January 9, 2014 by kss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hyper_Ban Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Οταν βλεπεις android 4.2.κατι κατα 99% εχει Ελληνικα. Ναι λοιπον 100% Ελληνικα παντου απο μαμα! Nαι ,θα συμφωνήσω και εγώ πως στο 99% των περιπτώσεων ίσως να έχει Ελληνικά ,το θέμα όμως είναι τι γίνεται με το ISO7.0 theme του .Αυτό έχει Ελληνικά ; Παράθεση Ψ Ω Μ Ι - Κ Ι Ν Α - Τ Η Λ Ε Φ Ω Ν Ι Α . - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kss Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Nαι ,θα συμφωνήσω και εγώ πως στο 99% των περιπτώσεων ίσως να έχει Ελληνικά ,το θέμα όμως είναι τι γίνεται με το ISO7.0 theme του .Αυτό έχει Ελληνικά ; Νομιζω πως χρησιμοποιει το hi launcher και μεσα απο αυτον τρεχει το ios7 theme και ios7 lockscreen playstore hi launcher playstore ios7 lockscreen ισως να χρειαζεται και το easy controller για το control center https://play.google.com/store/apps/details?id=com.shere.easycontroller Οποτε μαλλον ο launcher ειναι στα αγγλικα,ας μας πουν καλητερα οι φιλοι που το εχουν στα χερια τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. January 13, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Nαι ,θα συμφωνήσω και εγώ πως στο 99% των περιπτώσεων ίσως να έχει Ελληνικά ,το θέμα όμως είναι τι γίνεται με το ISO7.0 theme του .Αυτό έχει Ελληνικά ; Νομιζω πως χρησιμοποιει το hi launcher και μεσα απο αυτον τρεχει το ios7 theme και ios7 lockscreen playstore hi launcher playstore ios7 lockscreen ισως να χρειαζεται και το easy controller για το control center https://play.google.com/store/apps/details?id=com.shere.easycontroller Οποτε μαλλον ο launcher ειναι στα αγγλικα,ας μας πουν καλητερα οι φιλοι που το εχουν στα χερια τους. Δεν ξερω τι χρησιμοποιουν και δεν με νοιαζει..........:lol: Aλλα αφου το παρουσιασα και εγραψα οτι το εχω και ηδη εχω απαντησει Ναι λοιπον 100% Ελληνικα παντου απο μαμα! ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ? ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΚΙΟΛΑΣ?:X Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts