Jump to content

Φωτογραφίες / βίντεο με το LG G2

Minotavrs
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η Xcam και τα Xcam settings νομιζω λειτουργουν με οποιαδηποτε binaries!!

Σωστα.....

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδια φοραω την stock rom με root.Eγκατεστησα τα εξης: XCamLG_524_g2uhd.apk, xdabbeb_camera_binaries_stock_G2_4kUHD (για το βιντεο) και τα XCam.LG.Settings.v.1.3.7.

Θελει κατι αλλο να βαλω;Γιατι μου τις βγαζει καπως αχρωμες τις φωτο...παρα τις ρυθμισεις.

δες στα lg settings? εχεις saturation?

Ναι αυτο εννοω , γιατι στη cloudy εχουμε αν θελουμε φυσικα δυο καμερες μια της ρομ και μια την xcam 5.2.4 και ρωταω αν εχω τα στοκ binaries η εφαρμογη xcam lg settings που ειναι για την xcam 5.2.4 θα λειτουργει κανονικα ή λειτουργει μονο με τα xdabbeb binaries?

ta binaries ειναι οι camera drivers του κινητου...τα Lg settings λειτουργουν με ολα τα binaries.

οταν φορας τα stock....τοτε στα lg settings εχεις επιλογη saturation και min night shutter 1/4

οταν φορας τα xdabbeb binaries...δεν εχεις saturation και night shutter 1/7

Επειδη δεν ξερω καλα απο φωτογραφια.

Τι ειναι καλυτερο; Να εχουμε οσο το δυνατον μεγαλυτερο shutter speed ή μικροτερο; Ή αναλογως το τι θελουμε;

Θεωρω οτι για νυχτα θελουμε να μεινει ο φακος πιο πολυ ωρα ανοιχτος για να "μαζεψει" πιο πολυ φως, πχ 1/2 sec.

Ενω για να βγαλουμε κατι που κινειται θελουμε ο φακος να ανοιγοκλισει γρηγορα για να μη βγει θολωμενο το κινουμενο αντικειμενο, πχ 1/25 sec.

Σωστα το εχω αντιληφθει;

Edited by TUPAC_RIP

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τι ειναι καλυτερο; Να εχουμε οσο το δυνατον μεγαλυτερο shutter speed ή μικροτερο; Ή αναλογως το τι θελουμε;

Θεωρω οτι για νυχτα θελουμε να μεινει ο φακος πιο πολυ ωρα ανοιχτος για να "μαζεψει" πιο πολυ φως, πχ 1/2 sec.

Ενω για να βγαλουμε κατι που κινειται θελουμε ο φακος να ανοιγοκλισει γρηγορα για να μη βγει θολωμενο το κινουμενο αντικειμενο, πχ 1/25 sec.

Σωστα το εχω αντιληφθει;

σωστος...για κινουμενο αντικειμενο πιο γρηγορο κλειστρο 1/200 η 1/400. Αναλογως το ποσο γρηγορα κινειται και τι φωτισμος υπαρχει...ολα ειναι σχετικα.

----- προσθήκη μηνύματος 85 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

εδεσσα, χιονοπτωση 4κ βιντεο

https://www.youtube.com/watch?v=N1Sy9AVl02M&feature=youtu.be

σωστος...για κινουμενο αντικειμενο πιο γρηγορο κλειστρο 1/200 η 1/400. Αναλογως το ποσο γρηγορα κινειται και τι φωτισμος υπαρχει...ολα ειναι σχετικα.

----- προσθήκη μηνύματος 85 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

εδεσσα, χιονοπτωση 4κ βιντεο

https://www.youtube.com/watch?v=N1Sy9AVl02M&feature=youtu.be

Μάλλον εφευγες για Αριδαία;), στην αρχή ήταν λίγο θολή η λήψη ,γιατί;

ta binaries ειναι οι camera drivers του κινητου...τα Lg settings λειτουργουν με ολα τα binaries.

οταν φορας τα stock....τοτε στα lg settings εχεις επιλογη saturation και min night shutter 1/4

οταν φορας τα xdabbeb binaries...δεν εχεις saturation και night shutter 1/7

Εχω φιλε saturation κ min night shutter 1/6 ομως...ρυθμισμενο.Τι ρυθμισεις εχεις εσυ βαλει;Εμενα μου τις βγαζει ψιλοθαμπες...Δεν βλεπω ζωντανες φωτο οπως εχετε βγαλει παραπανω εσεις.

Edited by giorgos1966

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

Μάλλον εφευγες για Αριδαία;), στην αρχή ήταν λίγο θολή η λήψη ,γιατί;

Δεν ειναι θολη...στο pc που το βλεπω ειναι απιστευτο.Τρελλη αναλυση.

για ολα τα κακα του κοσμου φταιει το youtube...κατεβασε το καλυτερα και δες το σε υπολογιστη.

----- προσθήκη μηνύματος 59 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εχω φιλε saturation κ min night shutter 1/6 ομως...ρυθμισμενο.Τι ρυθμισεις εχεις εσυ βαλει;Εμενα μου τις βγαζει ψιλοθαμπες...Δεν βλεπω ζωντανες φωτο οπως εχετε βγαλει παραπανω εσεις.

για ανεβασε καμια φωτο να δουμε...μπορει να ειναι και λερωμενος ο φακος σου.

http://oi60.tinypic.com/20gim8y.jpg

Ειναι χωρις φλας κ iso αυτοματο

http://oi57.tinypic.com/23ifaqd.jpg

Η ιδια αλλα καθαρισμα με προγραμμα.

Edited by giorgos1966

Σωστα το εχω αντιληφθει;

Ο γενικός κανόνας είναι όσο πιο πολύ φως τόσο μικρότερο διάφραγμα (μεγαλύτερο f/) και μεγάλη ταχύτητα κλείστρου.

Όσο λιγότερο φως μεγαλύτερο διάφραγμα (μικρότερο f/) μικρή ταχύτητα κλείστρου.

Τα κινούμενα αντικείμενα για να τα "παγώσεις" και να φανούν καθαρά πολύ σωστά ανεβάζεις ταχύτητα κλείστρου.

Θέλει προσοχή στα ανοιχτά διαφραγματα και στις μικρές ταχύτητες πολύ σταθερό χέρι (και κράτημα αναπνοής) για να μην βγουν κουνημενες οι φωτογραφίες.

@demon και @paok εντάξει...

Το εκτοξευσατε το θέμα...

Ευχαριστούμε πολύ

Να είστε καλά για τον κόπο σας!

Καρφωμένος :lol: σε cloydy stock 2.5

Όλα Auto...!

http://s29.postimg.org/6nu6n6htz/20141227_153223.jpg

screenshot windows 7

Εδώ με HDR

http://s12.postimg.org/yn12hvt99/20141230_143839_HDR.jpg

imagur

Edited by mariodj

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

@giorgos1966 & paok μας βαλατε στο κλιμα...ειστε απο τους τυχερους που εχετε χιονια!!! Τρομερο το video 4k που εβγαλες και ας χανει μεσα απο youtube.

@pandrits να σαι καλα φιλε μου. Χαρα μου να βοηθαω οσο μπορω.

@mariodj ομορφες οι φωτο σου! ωραια χρωματα!! αντε να ξυπναμε λιγο το νημα...! :D

Εγω θα αρκεστω στο τζακι καλο ειναι και αυτο αφου δεν εχω χιονια..! :p

15963353280_f5306a5f7a_k.jpg20141230_193438 by drizosg, on Flickr

16149898442_33636795c6_k.jpg20141230_202813 by drizosg, on Flickr

Ρε παιδια, νομιζω οτι τα πραματα ειναι απλα. Λεω "νομιζω" καθως δεν το εχω δοκιμασει αλλα δεν μπορω να σκεφτω ενα λογο που δε θα δουλεψει αυτο.

Οποιος ειναι με CloudyG3 ή Sotmax και αρα εχει τα binaries του xdabbeb τοτε μπορει να φλασαρει τα stock binaries με το αρχειο που δεινει ο xdabbeb ή να αντικαταστησει χειροκινητα τα stock αρχεια. Τα stock αρχεια θα τα βρει απο μια επισημη ROM και θα τα κανει extract. Για να βρει ομως ποια αρχεια χρειαζονται αρκει να ανοιξει το ζιπακι του xdabbeb με τους drivers και να δει ποια ειναι, που ειναι και τι permissions εχουν.

Δοκίμασα το zip 2-3 φορές με cloudy και έφαγα bootloop. Εκτός και αν φταίει ότι έχω περασμένο κκ bootloader με τον dori αλλά δεν νομίζω.Άρα το zipακι το ξεχνάμε.Κρίμα ..Τώρα με το extract θέλει ψάξιμο..

Επειδη δεν θελω να ρουταρω κλπκλπκλπ, το xls αρχειο με τις ρυθμισεις για την στοκ ρομ που αναφερθηκε μερικες σελιδες πισω, δεν μπορει να μπει σε καποιον φακελο με ρουτ εξπλορερ, να γραφτουν τα σωστα περμισιονς και να δουλεψει, αντι να φλασαριστει;

Εντιτ: στο system\etc παει το αρχειο. Ισως το δοκιμασω.

Εντιτ2: τωρα συνειδητοποιησα το ατοπο της χρησης ρουτ εξπλορερ σε μη ρουτεντ τηλεφωνο. :)

Αν το ρουταρω, περασω το αρχειο, ξερουταρω... χμ.

Edited by amyroukai

Αν είναι να έχω τέτοιο τηλέφωνο χωρίς ροοτ καλύτερα να πάρω κάποιο με κουμπιά των 15 ευρώ :)

παιδες οσον αφορα τα scratches και το anti reflective coating που εχει το κινητο μας στο λενς του φακου, επειδη τον τελευταιο καιρο ειχα παρατηρησει γραντζουνιες ειπα να το αφεραισω και εγω. με οδοντοπαστα/ ασετον που λενε σε αλλα φορουμς δεν δουλεψε αλλα πηγα και πηρα σημερα καθαριστηκο για κεραμικες εστιες και μετα απο πολυ τρυψιμο βγηκε και τωρα ειναι πεντακαθαρο το λενς. οποτε αν εχετε και αλλοι το προβλημα με γραντζουνιες κλπ να ξερετε οτι ειναι πανω στο coating που αφερειται. τωρα οσον αφορα τις φωτογραφιες θα σας κρατησω ενημερους για την διαφορα στην ποιοτητα και στο παραπανω φως που θα δεχεται το λενς. απο φωτος που ειδα απο αλλους μετα απο τον καθαρισμο, η διαφορα ειναι τεραστια προς το καλυτερο.

Παιδια για πειτε μου την γνωμη σας σε χρωματα κτλ για τις παρακατω φωτο.Αυτοματα ολα.Η πρώτη δεν εχει λιγο θαμπα τα χρωματα;

http://oi57.tinypic.com/2cycra.jpg

http://oi57.tinypic.com/mux6w9.jpg

Edited by giorgos1966

16153783731_7aac3aa811_c.jpg

Πω πω βρε φιλε δεν εισαι ενταξει... Μας εχεις τρελανει...Πολυ ωραια και αυτη η φωτο σου.Θα μας πεις τις ρυθμισεις σου;:(

16153783731_7aac3aa811_c.jpg

Ε ναι ρε συ πες μας τι πίνεις και δεν μας δίνεις... :D

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Λοιπόν παίδες πέρασα την xcam αγόρασα και το xcam settings.. Άμα υπάρχει κανένας οδηγός ρυθμίσεων για καλύτερες φώτο καλοδεχούμενος :D

16156161145_0691b1b0a7_o.jpg

15533830994_dc0bbc4076_o.jpg

15970075399_044145b4b7_o.jpg

Αν θελετε μου λετε και την γνωμη σας...Ολες auto ειναι κι η τελευταια ειναι HDR.

Edited by panosfx