Jump to content

Φωτογραφίες / βίντεο με το LG G2

Minotavrs
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Α ρε φιλε demon, καλα που εισαι και 'συ, και με το μερακι σου και τις γνωσεις σου θα μπορεσουμε να βρουμε ολοι τον καλυτερο "συνδιασμο" για την καμερα μας!! ;) Ποιος αλλος θα καθοταν να ασχοληθει τοσο; Και θελει και γνωσεις, οχι μονο χρονο;)

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Α ρε φιλε demon, καλα που εισαι και 'συ, και με το μερακι σου και τις γνωσεις σου θα μπορεσουμε να βρουμε ολοι τον καλυτερο "συνδιασμο" για την καμερα μας!! ;) Ποιος αλλος θα καθοταν να ασχοληθει τοσο; Και θελει και γνωσεις, οχι μονο χρονο;)

Eγω προσφερω με τον τροπο μου εκει που μπορω στον τομεα της καμερας, αλλος καπου αλλου και παει λεγοντας, ετσι βοηθαει ο ενας τον αλλο και το αποτελεσμα θα ειναι να εχουμε ενα κινητο που θα αποδιδει τα μεγιστα ειτε σε θεμα software (roms κτλ) ειτε σε θεμα καμερας.

Ελπιζω να καταλαβαινεις τι εννοω! ;)

Τωρα θα ετοιμαστω να περασω cloudystock η cloudyg3 και θα ετοιμασω συγκριτικο με τα μαμα binaries και με τα 1.0.2.

Ειμαι περιεργος να δω τι θα γινει...!! ;)

"* Due to the constantly changing nature of G3 ported roms, you should check with your rom maintainer first to determine if they have already included the advanced driver. Certain files may need to be omitted/added/swapped depending on the rom. For instance, you should NOT this on CloudyG3 v2.x. as a variant of this driver is already included and installing this one will cause problems.".

Με λιγα λογια ΔΕΝ φλασαρουμε binaries στις rom g3 του cloudy. Cloudyg3 v2.0-v.2.1.

Edited by demon2411

Παιδια ενα τελικο οδηγο με τις ρυθμισεις του XCamera Settings εσεις που ειστε ψαγμενοι που υπαρχει;Εψαξα ποιο πισω αλλα διαφερουν μεταξυ τους...Ευχαριστω.

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

Καθόταν μπροστά σε ένα μηχανάκι και φλάσαρε binaries χαχαχα δεν υπάρχει θεραπεία για την αρρώστια μας, ΤΕΛΟΣ!! :D

Καθόταν μπροστά σε ένα μηχανάκι και φλάσαρε binaries χαχαχα δεν υπάρχει θεραπεία για την αρρώστια μας, ΤΕΛΟΣ!! :D

Χαχαχαχα πέρα από την πλάκα όμως ο Γιώργος με τα τεστ που κάνει θα πάει την κάμερα του τηλεφώνου σε άλλο επίπεδο:)

Οντως...φαντασου ειχα παει σε μια δουλεια (το παπι ειναι δικο μου και ηταν και πρωταγωνιστης στο συγκριτικο με το 808) και εκατσα κατω απο μια πολυκατοικια και φλασαρα ακινητος για να μην χασω τη θεση του κινητου ετσι ωστε να βγουν ιδιες οι φωτο μην τυχον και αλλαξει κατι. Γιαυτο οι φωτογραφιες ειναι ορθιες και οχι Landscape. Απεναντι ηταν μια γρια στο μπαλκονι και εβλεπε ολο το σκηνικο αλλα εγω δεν την ειχα παρει χαμπαρι. Οταν στο τελος τις εβγαλα και πηγα να φυγω την κοιταω και εκεινη εκανε τον σταυρο της και πηγε μεσα.

Μα γιατι τι εκανα??? :lol::lol::lol::p:p

@vag δεν μπορω να κανω πολλα για την καμερα μονο ο xdabbeb μπορει να κανει γιατι εχει τα binaries στα χερια του. Eγω απλα αυτα που μας δινει θα προσπαθησω να τα εκμεταλλευτω στο επακρο.

Στην lollipop ομως....θα αλλαξει πολυ το εργο. Μολις παρουμε το ξεκλειδωτο api εχει να πεσει ξυλο....:p

Απεναντι ηταν μια γρια στο μπαλκονι και εβλεπε ολο το σκηνικο αλλα εγω δεν την ειχα παρει χαμπαρι. Οταν στο τελος τις εβγαλα και πηγα να φυγω την κοιταω και εκεινη εκανε τον σταυρο της και πηγε μεσα.

Μα γιατι τι εκανα??? :lol::lol::lol::p:p

@vag δεν μπορω να κανω πολλα για την καμερα μονο ο xdabbeb μπορει να κανει γιατι εχει τα binaries στα χερια του. Eγω απλα αυτα που μας δινει θα προσπαθησω να τα εκμεταλλευτω στο επακρο.

Στην lollipop ομως....θα αλλαξει πολυ το εργο. Μολις παρουμε το ξεκλειδωτο api εχει να πεσει ξυλο....:p

ΑΧΑΧΑΧΑ αυτό ήθελα να το γράψω στο προηγούμενο, να σε βλέπει κανένας θα λέει τι είν'τούτο το πράμα!! Χεχε ωραίος μη μασάς ή συμβολή σου εκτιμάται εδώ από μας τους υπόλοιπους καμένους που ξέρουμε ότι δεν είσαι εξωγήινος :D

Η lolli θα είναι εκ βάθρων αλλαγμένη ειδικά στο βίντεο, δεν ξέρω αν έχεις δει ένα άρθρο που δείχνει το Ν5 να τραβάει 4Κ και να δουλεύουν μόνο 2 πυρήνες χωρίς σκύλιασμα κιόλας, ενώ τώρα στα 4-5λ σχεδόν σε όλα τα κινητά με SD χτυπάει κόφτες η cpu στους 80 βαθμούς και βγαίνει μνμ ότι κλείνει η κάμερα για να μη ψηθεί το κιν :D Αϊ να δούμε..

Edited by Jonous

Παίδες καλημέρα σας, με την σειρά μου και εγώ να σας ευχαριστήσω όλους που έχετε τόσο σωστό σκεπτικό και βοηθάει ο ένας τον άλλον και ιδιαιτερα τον demon που με συνεχείς research και trial & error προσπαθεί να βελτιστοποιήσει την camera μας. ακόλουθο καθημερινά τα post και περιμένω με ανυπομονησία κάθε update που κάνετε. η αλήθεια είναι ότι αυτή την στιγμή με cloudy g3 v2.0 + xcam το κινητό βγάζει μια χαρά φωτογραφίες. θέλω να περάσω και τα settings και να δω τι θα γίνει, αν και με αυτά που λέτε για την lollipop ότι η camera θα γίνει ακόμη καλύτερα με έχετε βάλει σε κάρβουνα. ποτε να περιμένουμε την πρώτη καλή rom για 5.0?

επίσης ήθελα να ρωτήσω σε ποίες περιπτώσεις χρησιμοποείται εσείς zoom στις φωτογραφίες σας? έχω παρατηρήσει ότι ελάχιστες φορες θα zoomaro σε κάτι λόγο του distortion. έχει κάποιος καλά tips σε pies περιπτώσεις είναι αναγκαίο το zoom που δεν επηρεάζει πολύ το quality?

είμαι δουλειά αυτή τι στιγμή θα ανεβάσω και go φωτογραφίες από ουτρέχτη που είχα πάει πρόσφατα, νύχτα όλα αυτό mode που βγήκαν άψογες.

καλή σας μέρα

γιώργος

Και όταν πήγε να πάρει το μηχανάκι ο κάτοχος.......εεεεεεεεεεε που το πας βρε φίλε....φλασαρω...!!!:heat:

Χαχαχαχα πέρα από την πλάκα όμως ο Γιώργος με τα τεστ που κάνει θα πάει την κάμερα του τηλεφώνου σε άλλο επίπεδο:)

Των βλέπω να τον παίρνουν μέσα στην LG στον τομέα ανάπτυξης...!!!:lol:

Edited by mariodj

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Kοιτα αυτες εδω. Εκατσα στο δρομο ακινητος και τραβηξα το ιδιο αντικειμενο. Πρωτα με xcam+sotmax stock και μετα φλασαρα binaries 1.0.0 και ξανα με xcam.

Πριν τις κρινετε, προτεινω να τις κατεβασετε στο pc και να τις δειτε αναλυτικα. Θα σας πω μετα και τι παιζει ακριβως.

Μινοταυρε μην σκαλωνεις με τα settings, θα ανεβασω αμεσα καινουργια ;)

VERY LOW LIGHT stock binaries + xcam 5.2.3 + settings

15646989797_1ec4f4caec_o.jpgstock binaries by drizosg, on Flickr

VERY LOW LIGHT binaries g2 based 1.0.0 advanced + xcam + settings

15647307440_5daa6f1aec_o.jpgbinaries 1.0.0 g2 by drizosg, on Flickr

πάντως πέρα από την πλάκα και επειδή σέβομαι τον κόπο του Γιώργου για να μας βοηθήσει

βλέπετε σοβαρή διαφορά / βελτίωση μεταξύ των 2 binary driver (stock & xdabbeb)

ώστε να αξίζει τον κόπο να φλασάρεις τους drivers;

βλέπω μια ελαφριά υπεροχή 5% ας πούμε.

εσείς;

Λοιπον Κυριοι θα σας γραψω ΛΙΓΑ :lol: λογια για το συγκριτικο και στο τελος θα φτιαξω και τον νεο "οδηγο".

Χτες εκανα συγκριτικο μεταξυ ολων σχεδον των g2 based roms σε μορφη στοκ και με φλασαρισμενα τα binaries. Η διαφορα υπαρχει, και προτεινω ανεπιφυλακτα να το κανετε + οτι δουλευουν και ολα οσα υποσχεται ο xdabbeb.

Σημερα εκανα το συγκριτικο με g3 based roms (αφου δεν βρεθηκε εθελοντης) :p. Εγιναν λοιπον τα παρακατω:

Φλασαρισμα cloudyg3 2.1 rom.

Δειγματα με μαμα καμερα cloudyg3 σε normal + night mode.

Εγκατασταση xcam+settings και παλι δειγματα σε normal + night mode.

Μετα flash binaries g3 1.0.1 και παλι φωτογραφιες normal + night mode. (η cloudy camera στην περιπτωση αυτη φυσικα σταματησε να λειτουργει).

Επειτα full wipe και εγκατασταση cloudystockg2 + binaries + xcam + settings και παλι δειγματα.

Το αποτελεσμα ηταν το εξης:

1) καλυτερη καμερα ειναι σε g2based roms + flash binaries 1.0.0. + xcam + settings.

2) στην δευτερη θεση με ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ, ερχονται οι g3based roms (cloudyg3 κτλ).

Ειτε φλασαρετε τα binaries ειτε οχι η διαφορα ειναι ΜΗΔΕΝ. Οποτε δεν υπαρχει λογος να περασετε binaries απλα θα χασετε την καμερα την μαμα του cloudyg3.

3) CloudyG3 stock camera. Ειναι τελευταια με διαφορα. Και λογω διαχειρισης χρωματων, saturation, white balance, exposure και θορυβου.

Πιο αυτοματοποιημενη καμερα αλλα για μενα ειναι σακατεμενη. Δεν μπορεις να ρυθμισεις iso, δεν εχει modes, δεν εχει φακο on - off την ωρα που τραβας video, δεν τραβαει full res photo την ωρα που τραβας video, δεν εχει night mode οποτε ο αλγοριθμος ειναι οτι πιασει στον θορυβο και φυσικα δεν εχει settings μιας και ειναι μονο για xcam. Aλλες φορες βγαζει καλες αλλες οχι. Σε καθε περιπτωση ειναι υποδιεστερες της xcam.

Στην νεα εκδοση της xcam ο xdabbeb επαιξε με τον αλγοριθμο δινοντας μας περισσοτερη λεπτομερεια αλλα ταυτοχρονα λιγοτερη επεξεργασια = περισσοτερος θορυβος. Επισης εχει πολυ καλυτερη διαχειριση white balance και καταλαβαινει καλυτερα η καμερα με βαση τις Περιβαλλοντικες συνθηκες τι θα επιλεξει.

Επειδη ταλαιπωρηθηκα αρκετα μιας και τραβηχτηκαν συνολικα 42 φωτογραφιες, δεν εχω το κουραγιο να τις ανεβασω στο flickr, ευχαριστως ομως να τις ανεβασω σε ενα dropbox σε φακελο και οποιος επιθυμει του το δινω να τις κατεβασει και να τις δει στον υπολογιστη του. Ειναι αριθμημενες και χωρισμενες ανα περιπτωση.

Γιωργο απλα respect!

Σε ευχαριστουμε για τον πολυτιμο χρονο που σπαταλησες για μας!

Τωρα το μονο που μενει να ανρωτηθω ειναι sotmax ή cloudy stock 2.6...

Γιωργο απλα respect!

Σε ευχαριστουμε για τον πολυτιμο χρονο που σπαταλησες για μας!

Τωρα το μονο που μενει να ανρωτηθω ειναι sotmax ή cloudy stock 2.6...

Η cloudystock 2.5 (2.6 δεν εχω ιδεα) ειναι πιο ολοκληρωμενη rom και εχει slowmotion video ενσωματωμενο στον player.

H sotmax εχει ενα θεμα με το hdr μικρο, και δεν εχει ετοιμο slowmo video player.

Εγω θα σου προτεινα cloudy για αλλαγη την sotmax την ειχα 1μιση μηνα σερι πολυ καλη.

Η cloudystock 2.5 (2.6 δεν εχω ιδεα) ειναι πιο ολοκληρωμενη rom και εχει slowmotion video ενσωματωμενο στον player.

H sotmax εχει ενα θεμα με το hdr μικρο, και δεν εχει ετοιμο slowmo video player.

Εγω θα σου προτεινα cloudy για αλλαγη την sotmax την ειχα 1μιση μηνα σερι πολυ καλη.

Γιωργο μπραβο σου ρε φιλε δεν μπορο να πω τιποτε αλλο!!!απλα χαίρομαι που σε πεισαμε να ξανα παρεις το g2!!!!:respect::up:

περιμένω όμως και τον οδηγό φιλε για τα settings!!!:)

Φίλε Γιώργο σ'ευχαριστούμε .Επειδή δεν ποστάρω συχνά μην νομίζετε ότι δεν σας διαβάζω και ενημερώνομαι.Εξαιρετική δουλειά

Μπραβο ρε γιωργο με εκανες και ξανα φλασαρα παρόλο που ημουν ευχαριστημενος με την ακατανομαστη που λες και εσυ αλλα σε εμπιστευομαι εσενα με κλειστα ματια γιατι ζηταμε το ιδιο απο ενα κινητο.Εβαλα την 2.6 με xcam:)

Να στε καλα παιδια ευχαριστω για τα καλα σας λογια.

Μπορειτε να επιλεξετε οποια rom θελετε θα εχετε τις ιδιες επιδοσεις σε καμερα.

Αρκει στις g2 based να φλασαρετε τα binaries ενω στις g3based (cloudyg3) οχι.

Mετα κλασσικα xcam apk κτλ.

Με τις ρυθμισεις ακομα τσεκαρω πιστευω αυριο θα εχουν ανεβει. ;)

Καλημέρα και μπράβο για την πολύ καλή δουλειά που κανετε. Έχω όμως μια απορία καθότι νέος στο g2! Να υποθέσω. Ότι με το κινητό στοκ όπως το έχω τα παραπάνω που γράφεται δεν ισχύουν για εμένα έτσι;; είναι τόσο μεγαλη Η διαφορά στις φωτογραφίες που αξίζει να κάνεις αλλαγή της ρομ ;

Καλημέρα και μπράβο για την πολύ καλή δουλειά που κανετε. Έχω όμως μια απορία καθότι νέος στο g2! Να υποθέσω. Ότι με το κινητό στοκ όπως το έχω τα παραπάνω που γράφεται δεν ισχύουν για εμένα έτσι;; είναι τόσο μεγαλη Η διαφορά στις φωτογραφίες που αξίζει να κάνεις αλλαγή της ρομ ;

για μένα, όχι. μια χαρά είναι και η στοκ

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

Δεν ξερω να σου πω την αληθεια πως δουλευει τωρα η stock καμερα σε "απειραχτη" rom! Καθοτι εχω ποοολυ καιρο που την εχω σκαλισει!!

Οταν πηρα εγω το G2 πριν 1+ χρονο η stock καμερα ηταν επιεικώς άθλια! Ωρες- ωρες ηταν χειροτερη και απ' του galaxy s2 που ειχα...... ειδικα στο θεμα της εστιασης! Μετα το root (το οποιο το εκανα την τεταρτη μερα) το πρωτο πραγμα που "σκαλισα" τοτε, ηταν η καμερα!;)

Τωρα πλεον, με custom rom και διάφορες "μόντες" απ' το xda εχει φτασει σε πολυ ικανοποιητικο επιπεδο!

Αν νομιζεις οτι σε καλυπτει οπως ειναι τωρα και δεν εχεις σκοπο να πειραξεις ετσι κ' αλλιως το κινητο.... μια χαρα εισαι;)

Μολις εβαλα σε CloudyStock τα binaries 1.0.0

ή ιδια φωτογραφια πριν και μετα τα binaries δεν εχει ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ......... πολυ πιο ωραια και φωτεινη ΜΕΤΑ τα binaries... Δε το περιμενα να γινεται τετοια δουλεια

Μια ερωτηση μονο... στο XDA εχει ενα thread o xdabbeb το " [APP][DRIVER] XCam LG v5.2.3 [G2] "

εκει μεσα δινει 3 επιλογες να κατεβασουμε

XCam LG - for stock/unrooted G2

XCam LG - for stock G2 + 4kUHD video

XCam LG - for G2 using the advanced driver

Φυσικα και το unrooted δεν ειναι διοτι εχω custom rom. Stock G2 ή G2 using advanced driver διαλεγω ?

Edited by DjTony

Το τελευταιο κατεβαζεις με το advanced driver.

Οκ το εγκατεστησα... παλι ομως... αφου εκανα φυσικα την εγκατασταση των binaries η Stock camera με αυτη που εβαλα ΔΕΝ εχουν καμια διαφορα σε μενα... ιδιες φωτο βγαζουν

Οκ το εγκατεστησα... παλι ομως... αφου εκανα φυσικα την εγκατασταση των binaries η Stock camera με αυτη που εβαλα ΔΕΝ εχουν καμια διαφορα σε μενα... ιδιες φωτο βγαζουν

Την περισσοτερη διαφορα την κανουν τα binaries!!

Απλα στη XCam μπορεις να κατεβασεις και τα setting's:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bellabytes.xcamlgsettings

και να "παιξεις" με τις ρυθμισεις!

Ε ρε μαστορα καθε 2 σελιδες τα ιδια γραφουμε...κατεβαζεις και το Xcam lg settings απο Playstore και κανεις τις δικες σου ρυθμισεις (ή περιμενεις τον Γιωργο να βαλει προτεινομενες δικες του που προτιμαει) και τοτε θα δεις διαφορα.