Jump to content

iNew V3

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδιά έχω ένα θέμα.Το κινητό μόλις το πήρε ο γαμπρός μου και το έκανα root.Μετά προσπάθησα να του περάσω cwm αλλά δεν τα κατάφερα.Κατέβασα το cwm και το περάσα χυμα στην κάρτα μνημης και μετά το flashαρα μέσω mobileuncle και δε μπαίνει καν.Τι φταιει;

Κανείς εδώ ρε παιδιά;

• Απαντήσεις 7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Κάνεις λάθος φίλε μου. Το θέμα δεν είναι καθόλου σχετικό όπως λες. Το δικό μου δεν συνδεόταν σε απόσταση πάνω από 5-6 μέτρα από τον ρούτερ ακόμα και με τον ρούτερ ρυθμισμένο στο high . Βρήκα ένα μοντάκι στο διαδίκτυο που έκανε ένας βάζοντας αλουμινόχαρτο στην κεραία και κάπως έστρωσε αλλά και πάλι σε καμιά περίπτωση όπως τα άλλα κινητά που υπάρχουν στο σπίτι. HTC,LG και Motorola συνδέονται από την αυλή του σπιτιού άνετα (20+ μέτρα) με τον ρούτερ στο high και το inew ούτε καν στο μπαλκόνι (10 μέτρα).

Εγώ το αγόρασα από http://www.to2c.com/

Για βαλε λινκ να δουμε την μοντα

Καλημέρα, απενεργοποίησε τη γρήγορη εκκίνηση. Μπορεί να βελτιωθεί η κατάσταση.

https://andrismoi.wordpress.com/

Θέματα που μου κίνησαν το ενδιαφέρον και τα μοιράζομαι

πως εισαι σιγουρος για μια εβδομαδα που λεσ στειλε τι σοθ λεει το 17track
19/4 μου δωσανε tracking number και απο τις 21/4 ειναι Item in conta IPS, IPS

που σημαινει οτι αν ολα πανε καλα απο βδομαδα θα το εχω

@ counterfeiter

6.30€ εδωσα στο ταχυδρομειο γιατι ηταν κατω απο 200γρ το πακετο

οσο για τη παρακινηση που θες για να το παρεις το inew v3 ειναι ενα κινητο καλο μεν

αλλα πρεπει να εισαι τυχερος να σου βγει καλο δε

Edited by soullis

19/4 μου δωσανε tracking number και απο τις 21/4 ειναι Item in conta IPS, IPS

που σημαινει οτι αν ολα πανε καλα απο βδομαδα θα το εχω

@ counterfeiter

6.30€ εδωσα στο ταχυδρομειο γιατι ηταν κατω απο 200γρ το πακετο

οσο για τη παρακινηση που θες για να το παρεις το inew v3 ειναι ενα κινητο καλο μεν

αλλα πρεπει να εισαι τυχερος να σου βγει καλο δε

Ευχαριστω για την απαντηση και εγω εχω item in contra IPS ,IPS 23-4

καλησπέρα είμαι κάτοχος του κινητού εδώ και κάνα 2μηνο-3μηνο. Το κινητό μ αντέχει παραπάνω από μέρα με 30% αργά το βράδυ με πολλά τηλεφ, μνμ και χρήση wifi , gps , data ,gaming όχι με τς ώρες το moto razr που είχα μεσημέρι μ είχε τελειώσει προς απόγευμα . Συγκριτικά η φωτο τ είναι απίστευτη με iphone 4s ,sony z ,galaxy s2-s3,moto razr , ipad mini retina για τα δικά μ γούστα χρησημοποιώ lenovo super cam.

Μέχρι εδώ καλά έχω 1.0.4 όπως μου ήρθε και έχω κάνει ροοτ τα προβλήματα μ είναι δεν έχω δόνηση σε καμία περίπτωση όσο και να έχω πειράξει στις ρυθμίσεις ούτε σε μνμ,τηλ,παιχνίδι και δεύτερο το gps όταν σταματάω σε φανάρι μ δείχνει σε άλλο διπλανό στενό και μ βγάζει άλλο δρόμο έχω φαστερ gps και είχα κάνει τον οδηγό περιμένω βοήθεια. Το είχα πάρει από coolicool.Ευχαριστώ προκαταβολικά

Ρε παιδιά έχω ένα θέμα.Το κινητό μόλις το πήρε ο γαμπρός μου και το έκανα root.Μετά προσπάθησα να του περάσω cwm αλλά δεν τα κατάφερα.Κατέβασα το cwm και το περάσα χυμα στην κάρτα μνημης και μετά το flashαρα μέσω mobileuncle και δε μπαίνει καν.Τι φταιει;

Ρε παιδιά κανείς δε ξέρει να απαντήσει εδώ;

Ρε παιδιά κανείς δε ξέρει να απαντήσει εδώ;

Στο "θειο" κανεις update recovery επιλεγεις cmw και μετα την εγκατασταση reboot to recovery. Και σου κανει reboot χωρις να μπαινει recovery?

ΑΚΡΙΒΩΣ! Αυτό μου κάνει κ μου φαίνεται περίεργο...την ιδία διαδικασία την έκανα κ σε άλλο κινέζικο κ λειτούργησε κανονικά.

ΑΚΡΙΒΩΣ! Αυτό μου κάνει κ μου φαίνεται περίεργο...την ιδία διαδικασία την έκανα κ σε άλλο κινέζικο κ λειτούργησε κανονικά.

Είναι όντως περίεργο. Ποια έκδοση CWM κατέβασες και από που; Έχεις δοκιμάσει με κάποια άλλη;

Από εδώ κατέβασα μια έκδοση.Άλλη μια που δίνει ένας κάπου στο 100 post.Δοκίμασα κ μια δικιά μου που είχαν βάλει σε ένα tho t100s αλλά πάλι τίποτα.Να φταίει αυτό λέτε; Προτείνεται καμία έκδοση εσείς. Δε με νοιάζει αν θα είναι touch.Με νοιάζει να δουλεύει ώστε να παρω backup.

Αυτήν την τιμή που την βρήκες;

Και προφανώς δεν θα είναι η ίδια αν πάρεις πχ 10000 κομμάτια, σωστά;

Ξέρουμε σίγουρα ότι έχει sony exmor sensor (κάτι που αποδεικνύεται σε ένα βίντεο που είχε κυκλοφορήσει σε μια παρουσίαση με το iNew V3 και iNew V5), και επίσης υπάρχουν κάποια αρχεία στο σύστημα που είναι για τον IMX135. Επίσης όλα τα στοιχεία της κάμερας του iNew ταιριάζουν με αυτά του πακέτου της Sony. Διάφραγμα (F2,2), φακός ευρυγώνιος (28mm) κλπ.

Δες εδώ και στισ επόμενες απαντήσεις που υπάρχουν και κάποια δείγματα που δείχνουν ότι όντως ο αισθητήρας είναι RGB and W. Όπου "W" = White. Aν διαβάσεις το αρθρο της Sony για αυτόν τον αισθητήρα θα καταλάβεις τι λέω.

Σιγουρα η inew αγοραζει εκαντονταδεσ κομματια για να εχει μια προσιτη τιμη

IMX135 στο γοογλε στην πρωτη ιστοσελιδα τησ σονη μπεσ. Να δεισ το κοστολογιο

Ενα εχω να πω η καμερα ξεπερασε καθε μου προσδοκια

Απιστευτη...

Από εδώ κατέβασα μια έκδοση.Άλλη μια που δίνει ένας κάπου στο 100 post.Δοκίμασα κ μια δικιά μου που είχαν βάλει σε ένα tho t100s αλλά πάλι τίποτα.Να φταίει αυτό λέτε; Προτείνεται καμία έκδοση εσείς. Δε με νοιάζει αν θα είναι touch.Με νοιάζει να δουλεύει ώστε να παρω backup.

Κοίτα, εγώ είχα βάλει την: inew_v3_CWM_5.5.rar. Tώρα που πάω στον σύνδεσμο να την κατεβάσω (στην 1η σελίδα), πατάω "Download" και δεν συμβαίνει απολύτως τίποτα. Εσύ πώς την κατέβασες (αν μιλάμε για την ίδια);

Παιδιά, βρηκα bug..

Στην εκδοση 110 (ενδεχομένως και στην; 109).

Στο ξυπνητήρι.....

Οταν ειναι σβηστό το τηλέφωνο και εχω ορίσει το ξυπνητήρι να χτυπήσει μια συγκεκριμένη ώρα....

Ναι μεν, ενεργοποιεί το τηλέφωνο, ναι μεν χτυπαει το ξυπνητήρι αλλα δεν λειτουργεί κανενα πλήκτρο ωστε βα το απενεργοποιησεις. Ουτε το touchscreen ουτε τίποτα. Μονη λυση, βγαλσιμο μπαταρία....

CoolPad F1 :D

Redmi Note 9 Pro 6-128

Κοίτα, εγώ είχα βάλει την: inew_v3_CWM_5.5.rar. Tώρα που πάω στον σύνδεσμο να την κατεβάσω (στην 1η σελίδα), πατάω "Download" και δεν συμβαίνει απολύτως τίποτα. Εσύ πώς την κατέβασες (αν μιλάμε για την ίδια);

Ναι είναι στην πρώτη σελίδα και από εκεί σε πάει στο ποστ 1112.Κανονικα κατεβαινει.Μόλις το κατέβασα πάλι.

Παιδιά, βρηκα bug..

Στην εκδοση 110 (ενδεχομένως και στην; 109).

Στο ξυπνητήρι.....

Οταν ειναι σβηστό το τηλέφωνο και εχω ορίσει το ξυπνητήρι να χτυπήσει μια συγκεκριμένη ώρα....

Ναι μεν, ενεργοποιεί το τηλέφωνο, ναι μεν χτυπαει το ξυπνητήρι αλλα δεν λειτουργεί κανενα πλήκτρο ωστε βα το απενεργοποιησεις. Ουτε το touchscreen ουτε τίποτα. Μονη λυση, βγαλσιμο μπαταρία....

Χτυπάει το ξυπνητήρι όταν το τηλέφωνο ειναι απενεργοποιημενο;;;

Σιγουρα η inew αγοραζει εκαντονταδεσ κομματια για να εχει μια προσιτη τιμη

IMX135 στο γοογλε στην πρωτη ιστοσελιδα τησ σονη μπεσ. Να δεισ το κοστολογιο

Ενα εχω να πω η καμερα ξεπερασε καθε μου προσδοκια

Απιστευτη...

To kοστολόγιο αυτό δεν ξέρω σε τι αναφέρεται. Εννοώ ότι είναι για λιανική ή χοντρική πώληση; Για πόσα κομμάτια;

Και αυτή είναι τιμή ένα χρόνο πριν και από την στιγμή που έχουν βγει καινούριες κάμερες η τιμή πέφτει.

Anyway, όπως λες και εσύ, η κάμερα ξεπέρασε κάθε προσδοκία σου, οπότε γιατί δεν πιστεύεις ότι όντως είναι η ΙΜΧ135?

Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος τρόπος ή κάποια εφαρμογή που να βρίσκει λεπτομέριες για το HW και κατα προτίμηση για την κάμερα. Αυτό θα μας έλυνε κάθε απορία. Μέχρι τώρα στηριζόμαστε στο αποτέλεσμα και αυτό είναι σε ψηλά επίπεδα!

Τα exif σας τι λενε, F2.2; Εδω http://www.chinaphonearena.com/forum/Thread-Camera-not-f2-aperture-probably-not-sony-either αναφερουν για F2.0 στον 135. αλλα η Sony F2.2 τον εχει στα spec! Edited by ipal

To kοστολόγιο αυτό δεν ξέρω σε τι αναφέρεται. Εννοώ ότι είναι για λιανική ή χοντρική πώληση; Για πόσα κομμάτια;

Και αυτή είναι τιμή ένα χρόνο πριν και από την στιγμή που έχουν βγει καινούριες κάμερες η τιμή πέφτει.

Anyway, όπως λες και εσύ, η κάμερα ξεπέρασε κάθε προσδοκία σου, οπότε γιατί δεν πιστεύεις ότι όντως είναι η ΙΜΧ135?

Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος τρόπος ή κάποια εφαρμογή που να βρίσκει λεπτομέριες για το HW και κατα προτίμηση για την κάμερα. Αυτό θα μας έλυνε κάθε απορία. Μέχρι τώρα στηριζόμαστε στο αποτέλεσμα και αυτό είναι σε ψηλά επίπεδα!

η πισω καμερα ειναι η imx135af

η μπροστα ειναι η imx111af

μια δοκιμη απο αυτην... θα σας πεισει

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hatcyl.android.Hardware_Disabler

:p

----- προσθήκη μηνύματος 93 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Χτυπάει το ξυπνητήρι όταν το τηλέφωνο ειναι απενεργοποιημενο;;;

ναι...

εκανα επανεγκατασταση της ρομ και τωρα ΟΚ.. μάλλον κατι με το gravity box πρεπει να εκανε κονφλικτ..

ε, και αφου μπηκα στο ..τρυπακι..

εγκαθιστω.. http://www.needrom.com/mobile/thunderbolt-stock-v-1-2-0-rom/

και ..τα λεμε

http://img841.imageshack.us/img841/4039/2vlu.png

ΕΤΟΙΜΗ>.. καλη φαινεται.. γρηγορη.. επαναφερω εφαρμογες με τιτανιουμ και θα δουμε αν αξιζει τον κοπο

Edited by jpower73

CoolPad F1 :D

Redmi Note 9 Pro 6-128

Ολοι εχουν εχουν παθει πλακα με την καμερα

Συμφωνω .

παιδια εχω το τηλεφωνο 2-3 μηνες , θα ηθελα να μου πειτε με ποια εφαρμοφη μπορω να βγαλω sceershot οποια κατεβαζω απο το market δεν λειτουργει ή μου βγαζει μια φωτο με ασπρο φοντο και το σημα του inew...εχετε να μου προτεινετε εσεις καποια?

παιδια εχω το τηλεφωνο 2-3 μηνες , θα ηθελα να μου πειτε με ποια εφαρμοφη μπορω να βγαλω sceershot οποια κατεβαζω απο το market δεν λειτουργει ή μου βγαζει μια φωτο με ασπρο φοντο και το σημα του inew...εχετε να μου προτεινετε εσεις καποια?

GravityBox--->Power Tweaks---->Screenshot in power menu.

Κρατάς πατημένο το power button και θα σου βγάλει την επιλογή, ανάμεσα στις λοιπές.