kotsitb Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Ο φίλος με την μπαταρία από lead5 που εξαφανίστηκε; Τόσο καλή είναι που ακόμα δεν έκανε 3 φορτίσεις;;; Περιμένω για να παραγγήλω κ γω!!!!! Παράθεση that's me in the corner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkolonias1973 Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Καλησπέρα, όντως η ρομ ειναι η 4.2.2 τι ειναι καλυτερο η 4.2.2 ή κάποια άλλη ρομ? Από χτες το έβγαλα από τη φόρτιση στις 10:00 και μέχρι τώρα που είναι 24 ώρες μετά η στάθμη της μπαταρίας είναι στο 75%. είναι λογικό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batsilos Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Ναι και μάλιστα χωρίς χρήση. Πέρασε του μια δικιά μου ΚΙΤΚΑΤ από το Needrom και θα βρεις την υγεία σου! http://www.needrom.com/category/inew/v3/ Παράθεση Batsilos (Bilias aka Fazer-1000) HTC-HD2 - Inew V3 - Lenovo A3500FL - Jiayu G4s octa http://www.needrom.com/author/batsilos ---- Οι ROM μου στο Needrom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkolonias1973 Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Δηλαδή είναι λογικό και καλό το ότι μετά από 24 ώρες είναι στο 75%? όταν λές να βάλω μία δικιά σου για να βρω την υγειά μου τι εννοείς? νσε ευχαριστώ πολύ πάντως για την άμεση απάντηση σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollo_el Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 (edited) όταν λές να βάλω μία δικιά σου για να βρω την υγειά μου τι εννοείς? Σου προτείνει να περάσεις μια από τις δικές του ("batsilos") ΚΚ ROM, από το needrom, και στις οποίες θα έχεις καλύτερη διαχείριση της ενέργειας. Edited January 22, 2015 by apollo_el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolos3 Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Ο φίλος με την μπαταρία από lead5 που εξαφανίστηκε; Τόσο καλή είναι που ακόμα δεν έκανε 3 φορτίσεις;;; Περιμένω για να παραγγήλω κ γω!!!!! Λοιπον ειμαι στη τριτη φορτιση της lead5 πολυ ευχαριστημενος.αλλα υποψιν η πραγματικη χωρητικοτιτα της δεν ξεπερναει τα 2300mah.ενα 30%μεγαλυτερη απο την new.νομιζω αξιξει ηαγορα της.τη.μετρησα με δυο διαφορετικα προγραματα.θα μετρησω και μετα απο 1 με 2 φορτισεις να δουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 (edited) Λοιπον ειμαι στη τριτη φορτιση της lead5 πολυ ευχαριστημενος.αλλα υποψιν η πραγματικη χωρητικοτιτα της δεν ξεπερναει τα 2300mah.ενα 30%μεγαλυτερη απο την new.νομιζω αξιξει ηαγορα της.τη.μετρησα με δυο διαφορετικα προγραματα.θα μετρησω και μετα απο 1 με 2 φορτισεις να δουμε. Λογικά μετα απο 7-8 φορτίσεις θα έχεις ενα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα :) Και 2 screenshot απο τη ρομ του batsilos, είναι ότι ποιο smooth έχω δει στο τηλέφωνο μας !!! http://www.needrom.com/download/inew-v3-port-from-official-inew-v7/ [ATTACH]55867[/ATTACH] [ATTACH]55868[/ATTACH] Edited January 22, 2015 by leros2004 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batsilos Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Τα ευχαριστήρια στη μαμά Inew για την πολή καλή βάση :) Εγώ απλά την έφερα στα μέτρα του τηλέφωνου μας! (Αυτό πρέπει να παραδεχτώ ότι το κάνω πολύ καλά!) Παράθεση Batsilos (Bilias aka Fazer-1000) HTC-HD2 - Inew V3 - Lenovo A3500FL - Jiayu G4s octa http://www.needrom.com/author/batsilos ---- Οι ROM μου στο Needrom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollo_el Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Τα ευχαριστήρια στη μαμά Inew για την πολή καλή βάση :) Εγώ απλά την έφερα στα μέτρα του τηλέφωνου μας! (Αυτό πρέπει να παραδεχτώ ότι το κάνω πολύ καλά!) Από τις KK σου, ποια/ποιες θα πρότεινες εσύ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batsilos Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Την παραπάνω αλλά υποχρεωτικά πρώτα την 1.1.13 γνήσια ΚΚ για να έρθουν τα partition σωστά ειδικά αν πρίν φόραγες 4.2.2 διαφορετικά δεν παίζει σημασία! Παράθεση Batsilos (Bilias aka Fazer-1000) HTC-HD2 - Inew V3 - Lenovo A3500FL - Jiayu G4s octa http://www.needrom.com/author/batsilos ---- Οι ROM μου στο Needrom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis4 Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Καλησπερα στην παρεα.Η γυναικα μου ειναι κατοχος του v3 και χθες μου ειπε οτι σβηστηκαν οι φωτογραφιες της καθως και οι μουσικες της,και μια εφαρμογη (du battery)εμφανιστηκε μονη της.Καμια ιδεα για το τι συνεβη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokofli Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Και 2 screenshot απο τη ρομ του batsilos, είναι ότι ποιο smooth έχω δει στο τηλέφωνο μας !!! http://www.needrom.com/download/inew-v3-port-from-official-inew-v7/ Θα συμφωνήσω, πολύ ωραία έκδοση, αλλά εμένα μου εμφανίστηκε πάλι το κλασσικό πρόβλημα με το GPS. Never locks again. Γκρρρρρρ :angry: :angry: :angry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batsilos Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Έχω κάνει post την λύση , και στο needrom και εδώ , ψάξε λίγο τα post Παράθεση Batsilos (Bilias aka Fazer-1000) HTC-HD2 - Inew V3 - Lenovo A3500FL - Jiayu G4s octa http://www.needrom.com/author/batsilos ---- Οι ROM μου στο Needrom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kast Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 (edited) Έχω κάνει post την λύση , και στο needrom και εδώ , ψάξε λίγο τα post Σχετικα με το θεμα του GPS φιλε batsilos υπαρχουν καποιοι απο εμας με οθονη nt35512 (οχι ολοι με αυτη την οθονη ομως εχουν το προβλημα απο τι εχω ρωτησει) για τους οποιους το GPS δεν δουλευει καθολου γιατι απο τι εχω συμπερανει ειναι θεμα drivers οπως ειχαν και οι οθονες μας με το kitkat αρχικα. Για ολα αυτα απ οτι καταλαβαινω φταιει η inew που δε δινει δεκαρα για τους παλιους χρηστες και εβγαλε το firmware μονο για τις καινουριες version V3. Εχω δοκιμασει τη λυση σου οπως και πολλες αλλες και οπως αναμενονταν αφου βαλω τις συντεταγμενες, το βαλω στο Full και πατησω GPS on απλα περιμενω για παντα να λοκαρει και δε γινεται τιποτα. Το εχω βαλει να ψαχνει μεχρι και 25 λεπτα αλλα παρε το log με 10 λεπτα που εκανα σημερα να το τσεκαρεις κι εσυ. To GPS δουλευει αψογα με jellybean και tsunami γι αυτο αν μπορεσεις να κανεις κανα μαγικο οπως εκαναν με τους lcd drivers θα σου ειμαι υποχρεος. Αν θες οποιοδηποτε αλλο log ή test να κανω πες μου. Edited January 25, 2015 by Kast Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokofli Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 (edited) Σχετικα με το θεμα του GPS φιλε batsilos υπαρχουν καποιοι απο εμας με οθονη nt35512 (οχι ολοι με αυτη την οθονη ομως εχουν το προβλημα απο τι εχω ρωτησει) για τους οποιους το GPS δεν δουλευει καθολου γιατι απο τι εχω συμπερανει ειναι θεμα drivers οπως ειχαν και οι οθονες μας με το kitkat αρχικα. Για ολα αυτα απ οτι καταλαβαινω φταιει η inew που δε δινει δεκαρα για τους παλιους χρηστες και εβγαλε το firmware μονο για τις καινουριες version V3. Εχω δοκιμασει τη λυση σου οπως και πολλες αλλες και οπως αναμενονταν αφου βαλω τις συντεταγμενες, το βαλω στο Full και πατησω GPS on απλα περιμενω για παντα να λοκαρει και δε γινεται τιποτα. Το εχω βαλει να ψαχνει μεχρι και 25 λεπτα αλλα παρε το log με 10 λεπτα που εκανα σημερα να το τσεκαρεις κι εσυ. To GPS δουλευει αψογα με jellybean και tsunami γι αυτο αν μπορεσεις να κανεις κανα μαγικο οπως εκαναν με τους lcd drivers θα σου ειμαι υποχρεος. Αν θες οποιοδηποτε αλλο log ή test να κανω πες μου. Θα συμφωνήσω σε όλα και θα προσθέσω και την Official 4.4.2 στις εκδόσεις που το GPS παίζει άψογα χωρίς κανένα πρόβλημα. Κλείδωμα σε 3 δευτερόλεπτα, απλά. Είναι καθαρά θέμα drivers. Μπορούμε κάπως να το αλλάξουμε? Edited January 26, 2015 by kokofli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poulaki1976 Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Την Official 4.4.2 που την βρισκουμε ? ειναι μια απο http://www.needrom.com/category/inew/v3/page/2/ ??? εχει καποιος λινκ για tempered glass ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kast Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Θα συμφωνήσω σε όλα και θα προσθέσω και την Official 4.4.2 στις εκδόσεις που το GPS παίζει άψογα χωρίς κανένα πρόβλημα. Κλείδωμα σε 3 δευτερόλεπτα, απλά. Είναι καθαρά θέμα drivers. Μπορούμε κάπως να το αλλάξουμε? To official official δεν λειτουργούσε καν επειδη η οθονη δεν ειχε drivers στο δικο μου. Το επομενο "official" που βγηκε ειχε πατσαρισμενους drivers για LCD, γι αυτο μιλας? Αν δεν κανω λαθος ουτε αυτο δουλευε και αν λαβουμε υποψιν μας οτι ολα τα αλλα ROMS ειναι βασισμενα σε αυτο μου φαινεται δυσκολο να δουλευει. Μηπως το δικο σου v3 ειναι διαφορετικο version? Tι οθονη εχεις? Μηπως μπορεις να κανεις link στο firmware για το οποιο μιλας να το τσεκαρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhsnikou Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Αν το παραγγειλω απο inew mobile, σε ποσες μερες θα ερθει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollo_el Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Αν το παραγγειλω απο inew mobile, σε ποσες μερες θα ερθει; http://www.inewmobile.com/customer-service Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 27, 2015 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Αν το παραγγειλω απο inew mobile, σε ποσες μερες θα ερθει; Όσες και με το να το παραγγείλεις από τους άλλους (από Κίνα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokofli Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 To official official δεν λειτουργούσε καν επειδη η οθονη δεν ειχε drivers στο δικο μου. Το επομενο "official" που βγηκε ειχε πατσαρισμενους drivers για LCD, γι αυτο μιλας? Αν δεν κανω λαθος ουτε αυτο δουλευε και αν λαβουμε υποψιν μας οτι ολα τα αλλα ROMS ειναι βασισμενα σε αυτο μου φαινεται δυσκολο να δουλευει. Μηπως το δικο σου v3 ειναι διαφορετικο version? Tι οθονη εχεις? Μηπως μπορεις να κανεις link στο firmware για το οποιο μιλας να το τσεκαρω? Την συγκεκριμένη έκδοση την έχω ποστάρει και στο παρελθόν. Εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5585172#post5585172 Είναι 100% αυθεντική Inew 4.4.2 ΚΙΤΚΑΤ version 1.0.13 και υποστηρίζει ( αν δεν κάνω λάθος ) τις οθόνες hx8394a / otm9608a / nt35512. ΥΓ1. Μετά απο λίγες μέρες έπεσε στα χέρια μου ένα ολοκαίνουργιο χρυσό iNew V3 και έκανα back up την ROM του. Ήταν ακριβώς η ίδια, και για αυτό δεν μπήκα στην διαδικασία να την "σηκώσω" κάπου. ΥΓ2. Γράφω for RECOVERY : factory_NONmodified_recovery.img, ή την V3_140808__recovery_140824-234113.img factory_NONmodified_recovery.img = Default iNew Recovery NOT Rooted V3_140808__recovery_140824-234113.img = CWM Recovery και μπορείς μετά πανεύκολα να Rootαρεις το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poulaki1976 Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 τι απο τα δυο εχει η συσκευη τελικα στην εξοδο για τα ακουστικα? OMTP η CTIA ρωτω για να ξερω τι ανταπτορα να αγορασω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Και 2 screenshot απο τη ρομ του batsilos, είναι ότι ποιο smooth έχω δει στο τηλέφωνο μας !!! http://www.needrom.com/download/inew-v3-port-from-official-inew-v7/ [ATTACH]55867[/ATTACH] [ATTACH]55868[/ATTACH] Την πέρασα χθες και εγώ αλλά ρε παιδιά με το που βάλω nova launcher και το παραμετροποιήσω όπως θέλω, πάλι η ίδια μου φαίνεται! Και σε διαχείριση της ραμ και στο interface! Ποιο είναι το διαφορετικό που κάνει την διαφορά? Προέρχομαι από την official kitkat του V3! Ωστόσο λειτουργεί άψογα φίλε batsilos :up: Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batsilos Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Το διαφορετικό είναι οτι περιέχει τον τελευταίο κώδικα 4.4.2 και έχουν λυθεί πολλά bugs Παράθεση Batsilos (Bilias aka Fazer-1000) HTC-HD2 - Inew V3 - Lenovo A3500FL - Jiayu G4s octa http://www.needrom.com/author/batsilos ---- Οι ROM μου στο Needrom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhsnikou Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 ρε παιδια εχω μπερδευτει..inew v3, v3 plus,v7,v8 ποιο απο ολαα να προτιμησω;; βοηθηστε με πλιζζ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts