Jump to content

iNew V3

Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδες help!! τι αφησα να φορτθσει χθες το βραδυ κ σημερα μου ειχε κανει reset την ωρα κ την ημ/νια και μου λεει οτι δε βρισκει mobile network. wtf?? του ρυθμισα ωρα κ ημ/νια χειροκινητα επειδη δε συντονιζοταν απ το WiFi αλλα τηλεφωνα δε με αφηνει να παρω? τι μπορει να φταιει? να κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων?

Λογικά έχασες τα imei .... γιαυτο και δεν σου συγχρονίζει την ημερομηνία και την ώρα ;)

• Απαντήσεις 7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ΥΓ , όσοι θέλουν κάτι διαφορετικό σε ROM ετοιμάζω μία έκπληξη για αρχή και ίσως την ανέβασω αύριο και σύντομα άλλες τουλάχιστον 2.....

Πάρτε και 3 screenshot!

Σε ευχαριστούμε για τη δουλειά σου. Αναμένουμε σε αναμμένα κάρβουνα.

4.4.2 , UMI C1 (σχεδόν 98%) , υποστήριξή native init.d , Superuser , busybox.....

Μπορείς να μας πεις αν θα καταφέρεις να φτιάξεις και το θέμα με την φόρτιση που έχουν;

Το δικό μου (1η φουρνία) αν δεν το βγάλεις από την πρίζα ξεφορτίζει σιγά-σιγά και από την 2η φουρνία και μετά εκτός από την εκφόρτιση, δεν φορτίζουν και πλήρως.

Για μένα είναι το μεγαλύτερο μειονέκτημα του κινητού.

Θα δοκιμάσετε την Ρομ και θα μου πείτε αποτελέσματα. Όσοι έχουν την παλιά έκδοση μπορούν να κάνουν ποστ ένα scatter.txt παρακαλώ;

Τι σας έκανε η 1.13 και δεν φόρτωνε; Μέχρι πού έφτανε στο boot; Υπόψιν ότι έχω V4 και σαν εσωτερική μνήμη emulated part του /data/media.

Άν έχετε internal SD fat32 (MBR , EBR1, EBR2) θέλει άλλο boot.img!

Η v1.0 ανεβαίνει στο Needrom τώρα!

Edited by batsilos

Batsilos (Bilias aka Fazer-1000)

HTC-HD2 - Inew V3 - Lenovo A3500FL - Jiayu G4s octa

http://www.needrom.com/author/batsilos ---- Οι ROM μου στο Needrom

παιδιά τελικά έκανα βλακεία εγώ. επειδή λείπει το imei μου κάνει όλα αυτά τα προβλήματα. οπότε έκατσα έψαξα και βρήκα διάφορα video σχετικά με το πως επαναφέρεις το imei. το ένα βιντεάκι που ήταν για inew σου έλεγε οτι καλείς ένα Νούμερο με # και * και σε βάζει σε κάτι σαν root menu.

όταν πήγα να το δοκιμάσω στο δικο μου έβγαζε σφάλμα οτι δεν υπάρχει διαθέσιμο δίκτυο για να κάνει την κλήση.

μετά βρήκα αυτό το videάκι που φαίνεται πιο αποτελεσματικό αλλά θέλει και ένα db αρχείο το οποίο δεν λέει που το βρίσκουμε.

καμιά ιδέα/συμβουλή έχετε? μήπως ξέρει κάποιος έναν δοκιμασμένο τρόπο?!

δίνει βέβαια Link και για το πρόγραμμα και για κάτι αρχεία για mtk BPLGU modem files αλλά δεν είμαι σίγουρος αν θα πρέπει να πειραματιστώ..

heeeeeelp?!

παιδιά τελικά έκανα βλακεία εγώ. επειδή λείπει το imei μου κάνει όλα αυτά τα προβλήματα. οπότε έκατσα έψαξα και βρήκα διάφορα video σχετικά με το πως επαναφέρεις το imei. το ένα βιντεάκι που ήταν για inew σου έλεγε οτι καλείς ένα Νούμερα με # και * και σε βάζει σε κάτι σαν root menu.

όταν πήγα να το δοκιμάσω στο δικο μου έβγαζε σφάλμα οτι δεν υπάρχει διαθέσιμο δίκτυο για να κάνει την κλήση.

μετά βρήκα αυτό το videάκι που φαίνεται πιο αποτελεσματικό αλλά θέλει και ένα db αρχείο το οποίο δεν λέει που το βρίσκουμε.

καμιά ιδέα/συμβουλή έχετε? μήπως ξέρει κάποιος έναν δοκιμασμένο τρόπο?!

δίνει βέβαια Link και για το πρόγραμμα και για κάτι αρχεία για mtk BPLGU modem files αλλά δεν είμαι σίγουρος αν θα πρέπει να πειραματιστώ..

heeeeeelp?!

Τα νούμερα από τα IMEI είναι γραμμένα στο κουτί από το τηλέφωνο και επίσης πίσω από την μπαταρία.Οπότε ακολουθείς αυτόν τον οδηγό και τα περνάς από Engeneering mode.

http://www.doctorandroid.gr/2014/04/invalid-imei-mediatek.html

Θα δοκιμάσετε την Ρομ και θα μου πείτε αποτελέσματα. Όσοι έχουν την παλιά έκδοση μπορούν να κάνουν ποστ ένα scatter.txt παρακαλώ;

Τι σας έκανε η 1.13 και δεν φόρτωνε; Μέχρι πού έφτανε στο boot; Υπόψιν ότι έχω V4 και σαν εσωτερική μνήμη emulated part του /data/media.

Άν έχετε internal SD fat32 (MBR , EBR1, EBR2) θέλει άλλο boot.img!

Η v1.0 ανεβαίνει στο Needrom τώρα!

Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα με την 1.13, δουλεύει μια χαρά bootαρει κανονικά !

Τα 2 προβλήματα που είχα:

- Πολύ αργή φόρτιση του κινητού ..... 8ωρο για να φτασει στο 60%, με το που γύρισα σε 4.2 όλα μια χαρά.

- Το σήμα 3g και 2g των εταιριών αισθητά ασθενέστερο, (το wifi καμπάνα).

Αυτά ήταν τα κουσούρια του με την 1.13

Για το άλλο πρόβλημα τη φόρτισης που αναφέρει ο συνάδελφος από πάνω, για μένα προσωπικά δεν είναι bug, προτιμώ όταν γεμίσει η μπαταρία να σταματήσει να το φορτίζει ο φορτιστής ..... και επειδή ως συνήθως όταν τελειώσει τη φόρτιση εγώ κοιμάμαι, (και δεν μπορώ να το βγάλω απο τη πρίζα) η μαμά εταιρία φρόντισε να το κάνει αυτή για μένα :p

Βέβαια η ένδειξη της μπαταρίας μένει κολλημένη στο full μέχρι να αφαιρέσουμε το φορτιστή, αλλά δεν με πειράζει, με το που τον βγάλεις θα πέσει γρήγορα ~ 5 μονάδες

Επίσης ένα Mod για μεγαλύτερη αυτονομία:

Από την προτελευταία ενημέρωση των Google Services (δηλαδή την 6.1.74) το com.google.android.gms/.auth.be.proximity.authorization.userpresence.UserPresenceService τρώει απίστευτα μεγάλο ποσοστό μπαταρίας αφού χρησιμοποιεί υπέρ τριπλάσιο CPU και wakelocks χωρίς ουσιαστικό λόγο ή καλύτερα τον λόγο τον ξέρει 100% ΜΟΝΟ η Google (έχω φάει το μισό internet και όλο το xda developers χωρίς να βρω ικανοποιητική εξήγηση). Στην τελευταία ενημέρωση (6.1.84) έφτιαξαν τα wakelocks (είναι πλέον ελάχιστα έως αστεία ως ποσοστό) αλλά ΔΕΝ έφτιαξαν το CPU usage.

Η λύση είναι απλή, εγκαθιστάς Disable Service και απενεργοποιείς το UserPresenceService. Δεν έχω δει αρνητικές παρενέργειες 3 εβδομάδες που το έχω έτσι.

Στην 6.1.74 επίσης η Google θέλησε για κάποιο επίσης ανεξήγητο λόγο να "τιμωρήσει" όσους έχουν ανοιχτά τα location services με τα wakelocks των NlpCollectorWakeLock, NlpWakeLock και NetworkLocationLocator services να βαράνε όχι απλά κόκκινο, αλλά κυριολεκτικά...αίμα.

Και εδώ όμως υπάρχει λύση. Εγκαθιστάς Xposed Framework (αν δεν το έχεις ήδη) και το module "Wakelock Terminator" (Wakelock Terminator spoofs wakelocks when an app needs one.), επιλέγεις τα Google Services (com.google.android.gms) και σετάρεις ώστε τα προαναφερόμενα services να λαμβάνουν ένα ψεύτικο "spoofed" wakelock. Επίσης δεν έχω παρατηρήσει παρενέργειες μιας και δουλεύω οτιδήποτε χρειάζεται location services πάντα με ανοιχτό το τηλέφωνο.

Εννοείται ότι για να δουλέψουν τα παραπάνω απαιτείται root access. Από τότε που το έχω κάνει, έχω κερδίσει τουλάχιστον μισή με μία ημέρα στην μπαταρία.

Το Link του disable service https://play.google.com/store/apps/details?id=cn.wq.disableservice&hl=en

Έξτρα οδηγίες για το 2ο κομμάτι του οδηγού:

Αφού έχετε επιλέξει το com.google.android.gms μέσα στο Wakelock Terminator app, στο Filter Wake Lock option πάτε και γράφετε με το χεράκι:

NlpCollectorWakeLock (και enter)

NlpWakeLock (και enter)

NetworkLocationLocator (και enter)

και τσεκάρετε το Prevent Wake Lock option. Το Terminator θα κάνει prevent wake locks μόνο για όσα βρει στο φίλτρο (τα άλλα services που ανήκουν στο ίδιο app τα αγνοεί και λειτουργούν κανονικά). Κάντε ένα reboot καλού κακού και αφήστε το τηλέφωνο να κάνει sleep. Αν τα έχετε γράψει σωστά στο φίλτρο (προσοχή είναι case sensitive η ονοματολογία των services, ένα γράμμα να έχει ξεφύγει και δεν θα δουλέψει σωστά το WT), δεν θα πρέπει να ξαναδείτε wakelocks από τα εν λόγω services σε battery apps τύπου Gsam ή Better Battery Stats. Θυμίζω ότι το WT χωρίς Xposed Framework δεν δουλεύει, άρα θα πρέπει να πάτε ΚΑΙ στο Xposed Installer -> Modules και να το τσεκάρετε/ενεργοποιήσετε και εκεί (εργασία η οποία θέλει πάλι reboot).

Πηγή: http://www.adslgr.com/forum/threads/398968-%CE%A4%CE%BF-thread-%CF%84%CE%BF%CF%85-Android?p=5530913#post5530913

Τα νούμερα από τα IMEI είναι γραμμένα στο κουτί από το τηλέφωνο και επίσης πίσω από την μπαταρία.Οπότε ακολουθείς αυτόν τον οδηγό και τα περνάς από Engeneering mode.

http://www.doctorandroid.gr/2014/04/invalid-imei-mediatek.html

δεν δουλεύει για κανένα λόγο!!!

με τους κωδικούς που δίνει δεν μπαίνει engineering mode, με την εφαρμογή μπήκα, έδωσα τους κωδικούς μου έλεγε οτι στο user interface (ή κάτι τέτοιο) δεν επιτρέπεται αυτή η εντολή, ψάχνοντας στο google βρίσκω έναν που έλεγε οτι η εντολή πρέπει να έχει κενό ανάμεσα στην 1η λέξη και το +. το κάνω έτσι μου βγάζει μύνημα mSent. λέω "Ωραία δούλεψε" βγαίνω απο engineering mode, κάνω restart, @@

τα νεύρα μου!!!

Επίσης ένα Mod για μεγαλύτερη αυτονομία:

Το Link του disable service https://play.google.com/store/apps/details?id=cn.wq.disableservice&hl=en

Έξτρα οδηγίες για το 2ο κομμάτι του οδηγού:

Πηγή: http://www.adslgr.com/forum/threads/398968-%CE%A4%CE%BF-thread-%CF%84%CE%BF%CF%85-Android?p=5530913#post5530913

Δεν βρήκα ούτε το UserPresenceService αλλά ούτε το Wakelock Terminator στο xposed.

Δεν τα ήξερα αυτά τα κολπάκια.

Δεν βρήκα ούτε το UserPresenceService αλλά ούτε το Wakelock Terminator στο xposed.

Δεν τα ήξερα αυτά τα κολπάκια.

https://play.google.com/store/apps/details?id=in.andro.wlt&hl=en

To UserPresenceService είναι πιο κάτω, δεν τα έχει αλφαβητικα

[ATTACH]51856[/ATTACH]

INEW V3 UMI C1 port KK

Έτοιμη! Καλό φλασάρισμα! (zip via recovery :D )

https://play.google.com/store/apps/details?id=in.andro.wlt&hl=en

To UserPresenceService είναι πιο κάτω, δεν τα έχει αλφαβητικα

[ATTACH]51856[/ATTACH]

Το βρήκα, ευχαριστώ. Το wakelock το έψαχνα μέσα από το xposed.

Έχεις δει διαφορά με αυτές τις ρυθμίσεις;

edit

INEW V3 UMI C1 port KK

Τέλεια, ευχαριστούμε!

Edited by bill_phone

INEW V3 UMI C1 port KK

Το ΣΚ θα προσπαθήσω να την δοκιμάσω ...

Το βρήκα, ευχαριστώ. Το wakelock το έψαχνα μέσα από το xposed.

Έχεις δει διαφορά με αυτές τις ρυθμίσεις;

5 λεπτά πριν τα ποστάρω τα πέρασα και εγω :p , είναι πολύ νωρίς ακόμα για εντυπώσεις

Την recovery έτσι κι αλλιώς είναι MUST να την βάλετε!

Το ΣΚ θα προσπαθήσω να την δοκιμάσω ...

5 λεπτά πριν τα ποστάρω τα πέρασα και εγω :p , είναι πολύ νωρίς ακόμα για εντυπώσεις

Έχεις ρυθμίσει και το όριο για τις διεργασίες στο παρασκήνιο;

Έχεις ρυθμίσει και το όριο για τις διεργασίες στο παρασκήνιο;

Όχι δεν έχω πειράξει κάτι άλλο ...

Λοιπόν , τη δοκίμασε κανείς;

Λοιπόν , τη δοκίμασε κανείς;

Θα προσπαθήσω αύριο το βράδυ να την δοκιμάσω ...

In other news:

Το μαντζούνι που φτιάξαμε εχθές φαίνεται να κάνει δουλειά !!! Αν και 1η μέρα νομίζω η αυτονομία έχει αυξηθεί

Edited by leros2004

φλάσαρα με τον " θειο " το recovery9, αμεσως στο δευτερολεπτο μου εβγαλε μηνυμα που ελεγε reboot in recovery ? πατησα " yes ".

Αμεσως η συσκευη γυρισε στην αρχικη ασπρη οθονη με το λογοτυπο inew.

Το κρατησα ετσι για κανα 10λεπτο, δεν εκανε τιποτα, εβγαλα την μπαταρια και εκανα εκκινηση απο την αρχη, το τηλ ανοιξε, αλλά το περιεργο μου εφαγε την μπαταρια, απο 68% την πηγε στο 9%. Το εκλεισα και το εβαλα για φορτιση. Δεν ξερω που εκανα λαθος ή αν κατι αλλο πηγε στραβα.

SV 7 DMT Nikos Amateur Radio

V.H.F. REPEATER R2 XANTHIS

@leros2004

Εγώ είδα μεγάλη διαφορά Και δεν νομίζω να είναι placebo.σήμερα βέβαια που διάβασα στο άλλο φόρουμ, έκλεισα Και την configfetchservice και έπεσε Και άλλο το ποσοστό των gs.

Είχα καιρό να δω τέτοια αυτονομία.νόμιζα ότι έφταιγε η μπαταρία.

Να το δοκιμάσουν Και οι υπόλοιποι οπωσδήποτε.

Κλείσε το τηλέφωνο και ανοιξέ το κρατώντας πατημένο το πάνω volume!

ΥΓ αν είσαι σε 4.2.2 ΔΕΝ χώραει το recovery , πρέπει να φλασάρεις πρώτα την KITKAT για να φτιάξουν τα partitions.....

Σε λίγο έτοιμο και το port απο το ZOPO 1000s.

Λίγα τέστ ακόμα ....

ΕΚΠΛΗΞΗ , λειτουργούν επιτέλους στην συσκευή μας τα GESTURES!!

Edited by batsilos

παιδιά τελικά το έφτιαξα το κινητό.. μου βγήκε λίγο η πίστη αλλά όλα φαίντονται να δουλεύουν όπως πρέπει περίπου..

το μόνο αρνητικό μέχρι στιγμής είναι οτι θέλει 2-3 λεπτά στην αρχή μέχρι να βρει το δίκτυο της cosmote ίσως και λίγο παραπάνω.. ξέρουμε τι μπορεί να φταίει γι αυτό?

batsilos κατάλαβα καλά? τα gestures λειτουργούν για το iNew? θα με βάλεις να ξαναφλασάρω το κινητό γμτ?! :P

Edited by wabisuke