apollo_el Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Eίναι θέμα του κατασκευαστή του SoC να δώσει τους drivers για kitkat. Ακουγόταν ότι αυτό θα γίνει για τα SoC MT6582 (αυτό που έχει το iNew V3)και MT6592 και τώρα τελευταία φήμες λένε ότι αυτό έχει ήδη γίνει μιας και υπάρχουν κανα-δυο τηλ με ΜΤ6582 που κυκλοφόρησαν με kitkat. Eπίσης η ίδια η iNew έχει πει (στο chinaphonearena) ότι είναι στα σκαριά αναβάθημιση κιτκατ για το V3. Προφανώς και είναι θέμα κατασκευαστή SoC σε πρώτη φάση, αλλά εδώ μιλάμε για "Mediatek". Έχουν υπάρξει ιδιοκτήτες ΜΤ6582/ΜΤ6592, που γνωρίζεις & το επιβεβαιώνουν ήδη; Εδώ και ένα μήνα λέγανε για τη Lenovo. Εδώ πάλι έλεγαν (αρχές Απριλίου), ότι έως το τέλος Απριλίου οι ΜΤ6582/ΜΤ6592/ΜΤ6589 θα έχουν kitkat! Αν προσθέσουμε και το χρόνο που θα χρειαζόταν ο κατασκευαστής του εκάστοτε κινητού (για την iNew πιθανότατα αρκετά παραπάνω) για το development phase...."However, don’t expect the Android 4.4 Kitkat update to reach your device during that time. Manufacturers will still need to get and prepare the update themselves before it can reach the devices of their customers.". Η iNew πως έχει ήδη ξεκινήσει; Έχει αγοράσει licence από την Μediatek (ενώ θα έπρεπε να ήταν free); Άλλαξε η Mediatek τακτική και τις δίνει free (δύσκολα...); Τελικά αυτές οι φήμες μας έχουν μπερδέψει!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Δεν ξέρω αν παρακολουθείς το φορουμ για το iNew στο chinaphonearena, αλλά αν δεις εδώ, εδώ και εδώ λέει η iNew, εκτός από τις βελτιώσεις που θα έχουν στην καινούρια ρομ, αναφέρονται και για kitkat. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda160 Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 παρέλαβα ενα inew v3 από To2c.com με αυτό το πρόβλημα.. σε επικοινωνια που είχαμε μου είπανε να περάσω cxq_v3_inew_v1.0.6 και να το κανό root . το έκανα και πάλι τα ίδιο πρόβλημα. τούς στέλνω μήνυμα να το στύλο πείσω και δεν απαντούν. καμία ειδεα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliaskone Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΔΩ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΤΙ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΑΜΕ ΣΤΟ GPS CONFIG ΜΕΣΩ EMULATOR ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΡΕΛΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΤΟ RUNTASTIC PRO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ.ΑΝ ΤΙS ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΤΙΣ ΑΝΕΒΑΣΕΙ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Foz Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Έκανα ένα έτοιμο gps.conf καθώς και ένα ZIP που το κάνετε flash από clockworkmod GPS.conf Το εβαλα να το δοκιμασω αλλα δεν εβρισκε καθολου δορυφορους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos666 Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 (edited) Παιδια επεσε το ματι μου στο greece-warehouse merimobiles Εχουν κανει καποια συνεργασια με την acs και εγκυουνται αποστολη σε 3 εργασιμεσ χωρισ τελωνεια. Με κοστοσ 18€-25$ Ωραιο ακουγεται στην πραξη θα δειξει .. Γνωμη μου ειναι λιγακι δυσκολο να μην περασει τελωνειο Παντωσ πολυ καλη κινηση απο merimobile . Edited May 12, 2014 by panos666 Παραληψη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Προφανώς και είναι θέμα κατασκευαστή SoC σε πρώτη φάση, αλλά εδώ μιλάμε για "Mediatek". Έχουν υπάρξει ιδιοκτήτες ΜΤ6582/ΜΤ6592, που γνωρίζεις & το επιβεβαιώνουν ήδη; Εδώ και ένα μήνα λέγανε για τη Lenovo. Εδώ πάλι έλεγαν (αρχές Απριλίου), ότι έως το τέλος Απριλίου οι ΜΤ6582/ΜΤ6592/ΜΤ6589 θα έχουν kitkat! Αν προσθέσουμε και το χρόνο που θα χρειαζόταν ο κατασκευαστής του εκάστοτε κινητού (για την iNew πιθανότατα αρκετά παραπάνω) για το development phase...."However, don’t expect the Android 4.4 Kitkat update to reach your device during that time. Manufacturers will still need to get and prepare the update themselves before it can reach the devices of their customers.". Η iNew πως έχει ήδη ξεκινήσει; Έχει αγοράσει licence από την Μediatek (ενώ θα έπρεπε να ήταν free); Άλλαξε η Mediatek τακτική και τις δίνει free (δύσκολα...); Τελικά αυτές οι φήμες μας έχουν μπερδέψει!:lol: Τα εχεις μπερδέψει πολύ. Πολλά Lenovo τρέχουν καιρό KitKat (S650, S820 κλπ), απλά η Lenovo είχε πρόσβαση στο beta development της Mediatek. Η stable KitKat ειναι ετοιμη για ολα τα τετραπύρηνα SoCs της Mediatek, όποιος κατασκευαστης θέλει αγοράζει nda (~5000$) κ παιρνει τον κώδικα απ τη Mediatek. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_phone Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Τα εχεις μπερδέψει πολύ. Πολλά Lenovo τρέχουν καιρό KitKat (S650, S820 κλπ), απλά η Lenovo είχε πρόσβαση στο beta development της Mediatek. Η stable KitKat ειναι ετοιμη για ολα τα τετραπύρηνα SoCs της Mediatek, όποιος κατασκευαστης θέλει αγοράζει nda (~5000$) κ παιρνει τον κώδικα απ τη Mediatek. Έχεις προσωπική εμπειρία από 4.4 se mtk; Πως τρέχει; Το κλείδωμα στην sd ισχύει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiasfosotos Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 καλησπερα.προσπαθω να περασωτην 1.1.4 με sp flash αλλα δεν μπορω να τα καταφερω(1η φορα).κανω ολα τα βηματα του οδηγου.φορτωνω το scatter ,παταω download και συνδεω την συσκευη χωρις την μπαταρια αλλα δεν ξεκιναει.δοκιμασα να κουμπωσω και την μπαταρια αλλα τζιφος.μονο φορτιζει.ακουγεται συνεχεια οτι κατι συνδεεται στο USB και αποσυνδεεται(και κατι συνεχομενα).εχω win7 32bit και στο κινητο cxq_v3_inew_v1.0.1. Υ.Γ. απο καταναλωση τι λεει η 1.1.4??? Σας ευχαριστω προκαταβολικα:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollo_el Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Τα εχεις μπερδέψει πολύ. Πολλά Lenovo τρέχουν καιρό KitKat (S650, S820 κλπ), απλά η Lenovo είχε πρόσβαση στο beta development της Mediatek. Η stable KitKat ειναι ετοιμη για ολα τα τετραπύρηνα SoCs της Mediatek, όποιος κατασκευαστης θέλει αγοράζει nda (~5000$) κ παιρνει τον κώδικα απ τη Mediatek. Η αλήθεια είναι, ότι έγραψα βασίζεται σε πηγές. Επιλέγω να πιστέψω εσένα όμως, διότι τα νέα σου είναι καλά :). Αλλά φαίνεται να έχεις ιδία γνώση, και αυτό είναι θετικότατο. Συνεπώς, έχεις ακούσει κάτι επίσημο σχετικά με το εάν η iNew, συγκεκριμένα, έχει αγοράσει το licence, που είναι και το θέμα μας; Γιατί δεν έχω βρει τέτοιες πληροφορίες πουθενά. Βέβαια, στην αρχική φάση των πωλήσεων η iNew, μας μιλούσε και για air gestures. Οπότε....τί να πιστέψει κανείς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Magda_ Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 αφου περασε μερικες ρομ για δοκιμη θελω να ξαναγυρισω πισω στην εργοστασιακη που την ειχα κανει backup me cwm πριν την κανω restore χρεαζεται Wipe Data / Factory Reset -> delete all user data – Wipe Cache Partition -> Wipe cache ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 παρέλαβα ενα inew v3 από To2c.com με αυτό το πρόβλημα.. σε επικοινωνια που είχαμε μου είπανε να περάσω cxq_v3_inew_v1.0.6 και να το κανό root . το έκανα και πάλι τα ίδιο πρόβλημα. τούς στέλνω μήνυμα να το στύλο πείσω και δεν απαντούν. καμία ειδεα ? Πρόβλημα με το touch (όχι τέτοιο όμως) υπήρχε στην 1.0.7. Εσένα με ποια version ήρθε? Αν έγιναν όλα αυτά σήμερα, δως τους λίγο χρόνο, είναι νύχτα εκεί τώρα. Αυτό που μπορείς να κάνεις εξαρτάται με τον τρόπο που το έχεις πληρώσει. Αν είσαι με PayPal άνοιξε ένα dispute case. To ίδιο και με AliExpress. Aν έχεις πληρώσει απλά με πιστωτική, δεν κάνεις τίποτα! καλησπερα.προσπαθω να περασωτην 1.1.4 με sp flash αλλα δεν μπορω να τα καταφερω(1η φορα).κανω ολα τα βηματα του οδηγου.φορτωνω το scatter ,παταω download και συνδεω την συσκευη χωρις την μπαταρια αλλα δεν ξεκιναει.δοκιμασα να κουμπωσω και την μπαταρια αλλα τζιφος.μονο φορτιζει.ακουγεται συνεχεια οτι κατι συνδεεται στο USB και αποσυνδεεται(και κατι συνεχομενα).εχω win7 32bit και στο κινητο cxq_v3_inew_v1.0.1. Υ.Γ. απο καταναλωση τι λεει η 1.1.4??? Σας ευχαριστω προκαταβολικα:D Το δικό σου τηλ είναι αυτό με 900/2100, σωστά; Είναι πολύ πιθανό αυτή η version 1.1.4 να μην κάνει για το δικό σου τηλ. Βέβαια, στην αρχική φάση των πωλήσεων η iNew, μας μιλούσε και για air gestures. Οπότε....τί να πιστέψει κανείς! Το AirGestures είναι under developed και είναι πολύ πιθανό να συμπεριληφθεί στην official 1.1.4 που θα δοθεί στους χρήστες σε 3 μέρες. Αλλιώς αν δεν περάσει τα τεστ, στην επόμενη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiasfosotos Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Παράθεση από kiasfosotos > καλησπερα.προσπαθω να περασωτην 1.1.4 με sp flash αλλα δεν μπορω να τα καταφερω(1η φορα).κανω ολα τα βηματα του οδηγου.φορτωνω το scatter ,παταω download και συνδεω την συσκευη χωρις την μπαταρια αλλα δεν ξεκιναει.δοκιμασα να κουμπωσω και την μπαταρια αλλα τζιφος.μονο φορτιζει.ακουγεται συνεχεια οτι κατι συνδεεται στο USB και αποσυνδεεται(και κατι συνεχομενα).εχω win7 32bit και στο κινητο cxq_v3_inew_v1.0.1. Υ.Γ. απο καταναλωση τι λεει η 1.1.4??? Σας ευχαριστω προκαταβολικα Το δικό σου τηλ είναι αυτό με 900/2100, σωστά; Είναι πολύ πιθανό αυτή η version 1.1.4 να μην κάνει για το δικό σου τηλ. δεν ξερω.παντως ηταν απο την δευτερη παρτιδα(παραγγελια χριστουγεννα).πως μπορω να δω ποια εκδοση ειναι?παντως το προβλημα μου γφαινεται περισσοτερο για θεμα drivers,καθως δεν το αναγωριζει οταν το εχω κλειστο(ανοιχτο δεν εχω προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda160 Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Πρόβλημα με το touch (όχι τέτοιο όμως) υπήρχε στην 1.0.7. Εσένα με ποια version ήρθε? Αν έγιναν όλα αυτά σήμερα, δως τους λίγο χρόνο, είναι νύχτα εκεί τώρα. Αυτό που μπορείς να κάνεις εξαρτάται με τον τρόπο που το έχεις πληρώσει. Αν είσαι με PayPal άνοιξε ένα dispute case. To ίδιο και με AliExpress. Aν έχεις πληρώσει απλά με πιστωτική, δεν κάνεις τίποτα! ήρθε με v1.0.8 δεν έγιναν σήμερα είναι από την παρασκευή .με paypal έχω πληρώσει .ευχαριστώ για την βοήθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gixxerfreak Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 καλησπερα παιδια ειμαι καινουριο μελος στο site και εχω ενα προβληματακι με το συγκικριμενο κινητο...οταν παταω το power button δεν ανοιγει κολλαει στην εικονα που γραφει inew και τελος μενει εκει...προσπαθησα να κανω flash τη stock rom αλλα μου βγαζει error,το προσπαθησα και μεσω του sp flash tool αλλα δεν ξεκιναει το download και οταν το συνδεω στον υπολογιστη το μονο που κανει ειναι να βγαζει τη μπαταρια οτι φορτιζει αλλα δεν φορτιζει...επισης στο recovery που μπαινω μου λεει ¨καμια εντολη¨...καμια ιδεα για το τι μπορω να κανω και να το επαναφερω παλι στις εργοστασιακες? Υ.Γ. δοκιμασα να πατησω και factory reset απο το recovery αλλα τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 καλησπερα παιδια ειμαι καινουριο μελος στο site και εχω ενα προβληματακι με το συγκικριμενο κινητο...οταν παταω το power button δεν ανοιγει κολλαει στην εικονα που γραφει inew και τελος μενει εκει...προσπαθησα να κανω flash τη stock rom αλλα μου βγαζει error,το προσπαθησα και μεσω του sp flash tool αλλα δεν ξεκιναει το download και οταν το συνδεω στον υπολογιστη το μονο που κανει ειναι να βγαζει τη μπαταρια οτι φορτιζει αλλα δεν φορτιζει...επισης στο recovery που μπαινω μου λεει ¨καμια εντολη¨...καμια ιδεα για το τι μπορω να κανω και να το επαναφερω παλι στις εργοστασιακες? Υ.Γ. δοκιμασα να πατησω και factory reset απο το recovery αλλα τιποτα. Ποια recovery έχεις? Επίσης δεν είναι όλες οι version του SPF Tools συμβατές. Υπάρχουν αρκετά ΄τρυκ΄ για να λειτουργήσει αυτή η διαδικασία. Για παράδειγμα πρέπει να εκκινήσεις την εφαρμογή ως διαχειριστής. Επίσης παίζει ρόλο τι windows έχεις και ποιους drivers έχεις εγκαταστήσει. Σε Win 8 θέλει κάποια διαδικασία για να δουλέψει. Παίζει ρόλο επίσης και σε ποια θύρα USB το συνδέεις. Αν είσαι μέσω HUB μπορεί να σου βγάζει περίεργα προβλήματα. Εμένα σε κάποιο ΜΤΚ κινητό μου έβγαζε πολά error σε αυτήν την διαδικασία και το θέμα λύθηκε όταν χρησιμοποίησα μια θύρα USB κατ'ευθίαν από την μητρική μέσω USB Header. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gixxerfreak Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Ποια recovery έχεις? Επίσης δεν είναι όλες οι version του SPF Tools συμβατές. Υπάρχουν αρκετά ΄τρυκ΄ για να λειτουργήσει αυτή η διαδικασία. Για παράδειγμα πρέπει να εκκινήσεις την εφαρμογή ως διαχειριστής. Επίσης παίζει ρόλο τι windows έχεις και ποιους drivers έχεις εγκαταστήσει. Σε Win 8 θέλει κάποια διαδικασία για να δουλέψει. Παίζει ρόλο επίσης και σε ποια θύρα USB το συνδέεις. Αν είσαι μέσω HUB μπορεί να σου βγάζει περίεργα προβλήματα. Εμένα σε κάποιο ΜΤΚ κινητό μου έβγαζε πολά error σε αυτήν την διαδικασία και το θέμα λύθηκε όταν χρησιμοποίησα μια θύρα USB κατ'ευθίαν από την μητρική μέσω USB Header. εχω windows 8 οποτε μηπως μπορεις να με βοηθισεις λιγο σχετικα με αυτη τη διαδικασια? για recovery δεν ξερω οτι ειχε το κινητο απο μονο του, οταν μπαινω λεει πανω πανω "Android system recovery <3e>"...δεν ξερω αν αυτο σε βοηθαει καθολου να καταλαβεις ποια εχω αλλα ειναι το μονο που ξερω και μπορω να σου πω :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikosni Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Εγώ πάντως να πώ οτι το πρόβλημα των επανεκκινήσεων λύθηκε με ένα Factory reset! :lol: Ρε παιδιά εμείς με τα 900άρια θα πάρουμε καμιά ρόμ? :protest: Παράθεση "Φίαρ καν χόλντ γιου πρίζονερ...Χόουπ καν σέτ γιου φρί...." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batsilos Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Σε Windows 8 δεν δουλεύουν τα Flash tools Παράθεση Batsilos (Bilias aka Fazer-1000) HTC-HD2 - Inew V3 - Lenovo A3500FL - Jiayu G4s octa http://www.needrom.com/author/batsilos ---- Οι ROM μου στο Needrom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gixxerfreak Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Σε Windows 8 δεν δουλεύουν τα Flash tools με σκοτωνεις!! υπαρχει καποιος αλλος τροπος?καποιο αλλο προγραμμα ισως που να δουλευει σε win8?:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 (edited) δεν ξερω.παντως ηταν απο την δευτερη παρτιδα(παραγγελια χριστουγεννα).πως μπορω να δω ποια εκδοση ειναι?παντως το προβλημα μου γφαινεται περισσοτερο για θεμα drivers,καθως δεν το αναγωριζει οταν το εχω κλειστο(ανοιχτο δεν εχω προβλημα Τι windows έχεις; Αν είσε σε win 8 δες παρακάτω. εχω windows 8 οποτε μηπως μπορεις να με βοηθισεις λιγο σχετικα με αυτη τη διαδικασια? για recovery δεν ξερω οτι ειχε το κινητο απο μονο του, οταν μπαινω λεει πανω πανω "Android system recovery <3e>"...δεν ξερω αν αυτο σε βοηθαει καθολου να καταλαβεις ποια εχω αλλα ειναι το μονο που ξερω και μπορω να σου πω :( Γίνεται σε Win 8 αλλά πιστεύω ότι θα ήταν καλύτερα να εγκαταστήσεις windows 7 σε κάποιο partition ή σε κάποιον άλλο δίσκο στον υπολογιστή σου. Αν πάλι θες να προσπαθήσεις δες εδώ. Αν δεν ξέρεις να απαντήσεις στην ερώτηση για την recovery που σε ρώτησα σημαίνει ότι είσαι με την εργοστασιακή και δεν την έχεις αλλάξει. Αυτό μπορείς να το κάνεις στο τέλος (αφού περάσεις την rom) πολύ εύκολα, ώστε να μπορείς να πέρνεις back up και να το χρησιμοποιείς σε περίπτωση που το "μπρικάρεις"(όπως τώρα καλή ώρα!) Edited May 12, 2014 by nikstar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batsilos Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Δοκίμασε να κάνεις δεξί κλίκ στο εικονίδιο του προγράμματος και να τσεκάρεις την λειτουργία σε συμβατότητα με WIN7 H XP. Μετά το τρέχεις πάλι σαν Administrator με δεξί κουμπί πάλι! Παράθεση Batsilos (Bilias aka Fazer-1000) HTC-HD2 - Inew V3 - Lenovo A3500FL - Jiayu G4s octa http://www.needrom.com/author/batsilos ---- Οι ROM μου στο Needrom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Ρε παιδιά εμείς με τα 900άρια θα πάρουμε καμιά ρόμ? :protest: H επόμενη θα είναι κοινή όπως λέει η iNew. H 1.1.4 που την περιμένουμε να βγει στην κυκλοφορία στις 15 Μαϊου. Λίγη υπομονή και βλέπουμε. Δοκίμασε να κάνεις δεξί κλίκ στο εικονίδιο του προγράμματος και να τσεκάρεις την λειτουργία σε συμβατότητα με WIN7 H XP. Μετά το τρέχεις πάλι σαν Administrator με δεξί κουμπί πάλι! Δεν είναι θέμα της εφαρμογής. Έχει θέμα με την εγκατάσταση των drivers. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nirvana1979 Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 (edited) εχω windows 8 οποτε μηπως μπορεις να με βοηθισεις λιγο σχετικα με αυτη τη διαδικασια? για recovery δεν ξερω οτι ειχε το κινητο απο μονο του, οταν μπαινω λεει πανω πανω "Android system recovery "...δεν ξερω αν αυτο σε βοηθαει καθολου να καταλαβεις ποια εχω αλλα ειναι το μονο που ξερω και μπορω να σου πω :( Αν έχεις win 8 64bit πρέπει πρώτα να κάνεις τα βήματα που περιγράφει εδώ https://learn.sparkfun.com/tutorials/disabling-driver-signature-on-windows-8/disabling-signed-driver-enforcement-on-windows-8 και μετά, ξανά εγκατάσταση τους drivers. Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ, τώρα όλα κομπλέ. Edited May 13, 2014 by Nirvana1979 Παράθεση HTC DESIRE 825 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Foz Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Κάντε rename το δεύτερο σε recovery.img για να το δεί ο Θείος. Επίσης για όσους έχουν προβλημα με το GPS , κάντε backup το gps.conf σας , που βρίσκεται στο /system/etc και περάστε τα παρακάτω μέσα του με ένα editor. NTP_SERVER=gr.pool.ntp.org NTP_SERVER=3.gr.pool.ntp.org NTP_SERVER=0.gr.pool.ntp.org NTP_SERVER=1.gr.pool.ntp.org NTP_SERVER=2.gr.pool.ntp.org NTP_SERVER=0.europe.pool.ntp.org NTP_SERVER=1.europe.pool.ntp.org NTP_SERVER=2.europe.pool.ntp.org NTP_SERVER=3.europe.pool.ntp.org XTRA_SERVER_1=http://xtra1.gpsonextra.net/xtra.bin XTRA_SERVER_2=http://xtra2.gpsonextra.net/xtra.bin XTRA_SERVER_3=http://xtra3.gpsonextra.net/xtra.bin # DEBUG LEVELS: 0 - none, 1 - Error, 2 - Warning, 3 - Info # 4 - Debug, 5 - Verbose DEBUG_LEVEL = 0 # Intermediate position report, 1=enable, 0=disable INTERMEDIATE_POS=1 # Accuracy threshold for intermediate positions # less accurate positions are ignored, 0 for passing all positions ACCURACY_THRES=0 ################################ ##### AGPS server settings ##### ################################ # FOR SUPL SUPPORT, set the following SUPL_HOST=suplcn.sirf.com SUPL_HOST=supl.nokia.com SUPL_HOST=supl.google.com SUPL_PORT=7276 SUPL_NO_SECURE_PORT=7276 SUPL_SECURE_PORT=7276 # FOR C2K PDE SUPPORT, set the following # C2K_HOST=c2k.pde.com or IP # C2K_PORT=1234 ################################ # EXTRA SETTINGS ################################ CURRENT_CARRIER=common DEFAULT_AGPS_ENABLE=TRUE DEFAULT_SSL_ENABLE=FALSE # TRUE for "User Plane", FALSE for "Control Plane" DEFAULT_USER_PLANE=TRUE Σε ποσους εχει δουλεψει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts