Antwny Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Βελτιωτικό πατσάκι με σκριπτακια και βιβλιοθήκες που βελτιωνουν τομείς του τηλεφώνου... Εγκαθίσταται με φλασαρισμα μεσω cwm... Ομοιως και απεγκαθισταται. Α, στην προηγούμενη αναφορά μου να προσθεσω οτι βλεπω σταθερά, περισσοτερη διαθέσιμη ραμ απο οποιαδήποτε αλλη φορα Θέλει να κάνουμε τίποτα wipe πρώτα? Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamangel Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Καλησπέρα επειδή σκέφτομαι την αγορά του μου αρέσει σχεδιαστικά αλλά οτι αναφέρεται από πανω μου φαίνονται κινέζικα!θα πρεπει δηλαδή αν το πάρω να ασχοληθω με Ρομ,κερνελ κτλ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 (edited) Θέλει να κάνουμε τίποτα wipe πρώτα? Οχι......... http://img834.imageshack.us/img834/3415/7uzf.png Με αρκετο σερφαρισμα με γουαιφαι. Ρυθμός κατανάλωσης 5,5 τοις εκατο ανα ώρα Εν πάση περιπτώσει, σε λιγο θα ειναι παρελθόν, μολις βγει η 114 Edited May 10, 2014 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_phone Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Καλησπέρα επειδή σκέφτομαι την αγορά του μου αρέσει σχεδιαστικά αλλά οτι αναφέρεται από πανω μου φαίνονται κινέζικα!θα πρεπει δηλαδή αν το πάρω να ασχοληθω με Ρομ,κερνελ κτλ???? Όχι φυσικά. Το κινητό είναι πολύ καλό και εγώ προσωπικά έχω πάρει 6 με κανενα πρόβλημα. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Βέβαια, επειδή οι τομές αλλάζουν για μένα δεν είναι πια η καλύτερη επιλογή όταν μπορείς να πάρεις με λίγα παραπάνω να πας σε αυτό. Βέβαια πας στην λογική λίγο περισσότερα, αλλά πιθανόν να πάρει 4,4 ο 6592. Στο δια ταύτα, το τηλέφωνο είναι πολύ καλό και όμορφο, αλλά βγαίνουν και καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Την εφαρμογη Pimp My ROM την ξερει κανεις? Εχει καποια tweaks εκει.. Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Την εφαρμογη Pimp My ROM την ξερει κανεις? Εχει καποια tweaks εκει.. Την δοκιμασα.. Υπερβολική καταναλωση.. Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Βελτιωτικό πατσάκι με σκριπτακια και βιβλιοθήκες που βελτιωνουν τομείς του τηλεφώνου... Εγκαθίσταται με φλασαρισμα μεσω cwm... Ομοιως και απεγκαθισταται. Α, στην προηγούμενη αναφορά μου να προσθεσω οτι βλεπω σταθερά, περισσοτερη διαθέσιμη ραμ απο οποιαδήποτε αλλη φορα Έχω πετάξει το zip στην sd, πατάω update from sd, πατάω πάνω στο αρχείο αλλά λέει installation aborted... από τις οδηγίες πάντως στους xda: 1. Delete all others ram scripts you have installed in "/system/etc/init.d", εγώ δεν έχω τέτοιο αρχείο.. Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Έχω πετάξει το zip στην sd, πατάω update from sd, πατάω πάνω στο αρχείο αλλά λέει installation aborted... από τις οδηγίες πάντως στους xda: 1. Delete all others ram scripts you have installed in "/system/etc/init.d", εγώ δεν έχω τέτοιο αρχείο.. Tι Recovery εχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Έχω πετάξει το zip στην sd, πατάω update from sd, πατάω πάνω στο αρχείο αλλά λέει installation aborted... από τις οδηγίες πάντως στους xda: 1. Delete all others ram scripts you have installed in "/system/etc/init.d", εγώ δεν έχω τέτοιο αρχείο.. Θέλει cwm, (οποιαδήποτε εκδοση, ακομη και 5αρα) Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Tι Recovery εχεις? Με αυτή που λέει ΓΝΗΣΙΑ.. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5377548#post5377548 Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Πρεπει να περασεις την 2η, την καρλιβ, και μεσω αυτής το τρικακι... Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Με αυτή που λέει ΓΝΗΣΙΑ.. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5377548#post5377548 Πρέπει να περάσεις κάποια custom recovery. Η original δεν σε αφήνει να εγκαταστήσεις τίποτα από εκεί εκτός κάποιες συγκεκριμένες αναβαθμίσεις του λειτουργικού. Μπορείς να το κάνεις πανέυκολα με τον 'θείο' αρκεί να είσαι root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ajakis Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 (edited) Original iNew V3 gold black White 5 inch Smartphone NFC OTG Android 4.2 Quad Core 3G GPS RAM 1GB ROM 16GB 13MP Camera gift case Bundle 5 1* Phone + 1*Charger + 1*Data Cable + 1*Earphone+1*A second battery +1*Silicone Case + Gifts Gifts: 1* Protector Film + 1* Flip Case + 1* OTG Cable + 1* Card Reader ολα αυτα με 129,00 euro απο aliexpress μολις το <<χτυπησα>> υπαρχει και Bundle 1 1* Phone + 1*Charger + 1*Data Cable + 1*Earphone + Gifts Gifts: 1* Protector Film + 1* Flip Case + 1* OTG Cable + 1* Card Reader με 121,50 φυσικα το bundle 5 ειναι καλυτερο με μολις 8 ευρο παραπανω + 2 μπαταρια + Silicone Case Edited May 11, 2014 by ajakis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamangel Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Καλημέρα ήθελα να σας ρωτησω το inew δεν παίρνουν αναβαθμίσεις android όπως η 4.4? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollo_el Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 (edited) Καλημέρα ήθελα να σας ρωτησω το inew δεν παίρνουν αναβαθμίσεις android όπως η 4.4? Προς το παρόν όχι, και ίσως δε βγει ποτέ, από τη μαμά. Edited May 11, 2014 by apollo_el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Εμείς που εξακολουθούμε να έχουμε πρόβλημα με το gps μας, μετά από τα tweaks, μετά από πείραγμα του gps.conf και φυσικά την καλή επαφή του καπακιού (κάνει κλακ δηλαδή, δεν μπορώ να τα σηκώσω κ άλλο οπότε φαντάζομαι ακουμπάνε), τι άλλο να κάνουμε? Το αποδεχόμαστε απλώς? Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Εμείς που εξακολουθούμε να έχουμε πρόβλημα με το gps μας, μετά από τα tweaks, μετά από πείραγμα του gps.conf και φυσικά την καλή επαφή του καπακιού (κάνει κλακ δηλαδή, δεν μπορώ να τα σηκώσω κ άλλο οπότε φαντάζομαι ακουμπάνε), τι άλλο να κάνουμε? Το αποδεχόμαστε απλώς? Επιστροφή ..... στη Κίνα :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollo_el Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Εμείς που εξακολουθούμε να έχουμε πρόβλημα με το gps μας, μετά από τα tweaks, μετά από πείραγμα του gps.conf και φυσικά την καλή επαφή του καπακιού (κάνει κλακ δηλαδή, δεν μπορώ να τα σηκώσω κ άλλο οπότε φαντάζομαι ακουμπάνε), τι άλλο να κάνουμε? Το αποδεχόμαστε απλώς? Νομίζω, ότι πρέπει να διευκρινίσεις τί εννοείς με "πρόβλημα" (εμείς τα έχουμε πει βέβαια). Αν δεν κάνω λάθος, το gps σου λειτουργεί, απλά αργεί στο κλείδωμα. Αν έχεις ακόμα χρόνο (αν δεν είσαι κοντά στις 45 μέρες του Paypal, για dispute), δοκίμασε άλλη ROM σε συνδυασμό με τα tips&tricks που έχουμε συζητήσει. Είναι το τελευταίο, που μπορώ να σκεφτώ, προτού το επιστρέψεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Νομίζω, ότι πρέπει να διευκρινίσεις τί εννοείς με "πρόβλημα" (εμείς τα έχουμε πει βέβαια). Αν δεν κάνω λάθος, το gps σου λειτουργεί, απλά αργεί στο κλείδωμα. Αν έχεις ακόμα χρόνο (αν δεν είσαι κοντά στις 45 μέρες του Paypal, για dispute), δοκίμασε άλλη ROM σε συνδυασμό με τα tips&tricks που έχουμε συζητήσει. Είναι το τελευταίο, που μπορώ να σκεφτώ, προτού το επιστρέψεις. Ναι τα έχουμε πει και νομίζω σε έχω πρήξει και σε ευχαριστώ (και δημοσίως!) που μου λες να δοκιμάσω πράγματα. Το πρόβλημα πλεον είναι ότι βλέπει δορυφόρους αλλά δεν κλειδώνει ούτε μετά από 2-3 λεπτά. Αλλά βλέπει...γενικά μια φορά κλείδωσε και είπα ΟΚ το έλυσα το πρόβλημα αλλά μετά ΔΕΝ ξανακλείδωσε..το έχω από την Τετάρτη το κιν και το έχω τρελάνει στα πειράγματα με το gps, και το μόνο που έχω καταφέρει είναι απλώς να βλέπει και όχι να κλειδώνει..:worry: Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollo_el Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Ναι τα έχουμε πει και νομίζω σε έχω πρήξει και σε ευχαριστώ (και δημοσίως!) που μου λες να δοκιμάσω πράγματα. Το πρόβλημα πλεον είναι ότι βλέπει δορυφόρους αλλά δεν κλειδώνει ούτε μετά από 2-3 λεπτά. Αλλά βλέπει...γενικά μια φορά κλείδωσε και είπα ΟΚ το έλυσα το πρόβλημα αλλά μετά ΔΕΝ ξανακλείδωσε..το έχω από την Τετάρτη το κιν και το έχω τρελάνει στα πειράγματα με το gps, και το μόνο που έχω καταφέρει είναι απλώς να βλέπει και όχι να κλειδώνει..:worry: Εμένα δε με πρήζεις. Αν μπορώ να βοηθήσω, γιατί όχι. Μακάρι να μη χρειαστεί να το επιστρέψεις. Ίσως τα παιδιά εδώ, έχουν κάποια καλύτερη ιδέα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daug25 Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Aν ξερει καποιος....εχω αγορασει power bank 4400mah 5v /1a...k eνω φορτιζει το htc μου δεν φορτιζε το v3,ρωτωντας τον πωλητη μου ειπε οτι τα κινεζικα εχουν διαφορετικο συστημα κ δεν ειναι συμβατα με αυτου του ειδους τις φορτισεις ....ισχυει κατι τετοιο η ειναι κατι που ρυθμιζεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Aν ξερει καποιος....εχω αγορασει power bank 4400mah 5v /1a...k eνω φορτιζει το htc μου δεν φορτιζε το v3,ρωτωντας τον πωλητη μου ειπε οτι τα κινεζικα εχουν διαφορετικο συστημα κ δεν ειναι συμβατα με αυτου του ειδους τις φορτισεις ....ισχυει κατι τετοιο η ειναι κατι που ρυθμιζεται? Δεν νομίζω ότι ισχύει κάτι τετοιο ..... Με αυτή τη λογική τα κινέζικα δεν θα φόρτιζαν με το φορτιστή των επώνυμων κινητώω (κάτι που φυσικά δεν ισχύει ..) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Παιδιά 2 ερωτήσεις.. 1) Όταν αντιγράψω το gps.conf στο φάκελο etc, αμέσως μετά κλειδώνει άμεσα το gps. Αν κάνω επανεκκίνηση, μετά πάλι βλέπει αλλά δεν θα ξανακλειδώσει. Πρέπει να κάνω πάλι αντιγραφή το gps.conf και όλα οκ. Μήπως φταίει το bak αρχείο στον ίδιο φάκελο? Γιατί βλέπω αυτό έχει άλλες γραμμές και άλλες έχει το gps.conf. Μήπως αν σβήσω και το bak και αντιγράψω το conf, θα δημιουργηθεί το σωστό και δεν θα έχω πρόβλημα με τις επανεκκινήσεις ή είναι άσχετο? 2) Εκεί που έχει κλειδώσει gps με το gps test, αν με multitask (πατημένο το home) πάω στο καπάκι google maps ή sygic, ψάχνει πάλι για κλείδωμα ενώ το προηγούμενο δευτερόλεπτο είχε κλειδώσει! Ή και το ίδιο το gps αν ανοίξω την προεπισκόπηση εφαρμογών (αυτό που λέω multitask με το home πατημένο) και ξαναπατήσω αμέσως το gps test, πάλι ψάχνει! Δεν λέω, κλειδώνει γρήγορα αλλά νομίζω δεν θα έπρεπε να το κάνει.. Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Προς το παρόν όχι, και ίσως δε βγει ποτέ, από τη μαμά. Eίναι θέμα του κατασκευαστή του SoC να δώσει τους drivers για kitkat. Ακουγόταν ότι αυτό θα γίνει για τα SoC MT6582 (αυτό που έχει το iNew V3)και MT6592 και τώρα τελευταία φήμες λένε ότι αυτό έχει ήδη γίνει μιας και υπάρχουν κανα-δυο τηλ με ΜΤ6582 που κυκλοφόρησαν με kitkat. Eπίσης η ίδια η iNew έχει πει (στο chinaphonearena) ότι είναι στα σκαριά αναβάθημιση κιτκατ για το V3. Ναι τα έχουμε πει και νομίζω σε έχω πρήξει και σε ευχαριστώ (και δημοσίως!) που μου λες να δοκιμάσω πράγματα. Το πρόβλημα πλεον είναι ότι βλέπει δορυφόρους αλλά δεν κλειδώνει ούτε μετά από 2-3 λεπτά. Αλλά βλέπει...γενικά μια φορά κλείδωσε και είπα ΟΚ το έλυσα το πρόβλημα αλλά μετά ΔΕΝ ξανακλείδωσε..το έχω από την Τετάρτη το κιν και το έχω τρελάνει στα πειράγματα με το gps, και το μόνο που έχω καταφέρει είναι απλώς να βλέπει και όχι να κλειδώνει..:worry: Εγώ θα σου πρότεινα να ξαναπεράσεις το λειτουργικό, είτε το ίδιο που φοράς είτε κάποια άλλη version κατά προτίμηση μέσω spf tools Σε ενός γνωστού μου το V3 είχε μια 1.0.8 και είχε το ίδιο πρόβλημα με σένα. Του έβαλα την 1.1.4 από το needrom (δεν ξέρουμε ακόμα από που κρατάει η σκούφια της) και τώρα είναι οκ. Μπορείς πάντως να περιμένεις μέχρι τις 15 Μαϊου όπου θα κυκλοφορίσει από την iNew η official 1.1.4 και ας ελπίσουμε ότι θα έχουν λύσει τα προβλήματα με το Air Gestures και θα τα έχουν συμπεριλάβει σε αυτήν την version!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipal Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Οσο κυκλοφορει το κινητο και πουλαει στα $180 ειναι πολυ πιθανο να βγει. Αν δεν υπαρχουν αλλα θεματα με kernel κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts