Jump to content

iNew V3

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σας παιδια, θα ήθελα τα φώτα σας σε ένα πρόβλημα του κινητού.

Το πρότεινα σε μια φίλη και γενικά είναι πολύ ευχαριστημένη ΑΛΛΑ...

Όταν γράφει στο Viber μετά από λίγο της σβήνει η οθόνη και πρέπει να πατήσει το power για να ανοίξει ξανά. Το έχει και άλλος αυτό το θέμα;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Αυτό μήπως δε συμβαίνει μόνο με το Viber, αλλά γενικότερα; Μήπως είναι κάτι απλό, όπως Settings--->Display---->Sleep ;

• Απαντήσεις 7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εντομεταξύ παρατηρώ οτι με την μπαταρία του w8 τα ίδια και χειρότερα έχουμε με την φόρτιση-αποφόρτιση. Αν δείτε το διάγραμμα θα κατάλάβετε!!!

jpower με βλέπω να γυρνάω στην μανίσια και εγώ. Ακόμα δεν βλέπω πλεονέκτημα με την w8 εκτος και αν χρησιμοποιήσω εξωτερικό φορτιστή.

Έχω το κινητό 20 μέρες. Στις πρώτες 2-3 ημέρες έπαιζα μαζί του και φυσικά κρατούσε περίπου 1 μέρα και κάτι. Μετά απενεργοποίησα την δεύτερη sim (την έχω μόνο για 3G και την χρησιμοποιώ μόνο σε ελάχιστες περιπτώσεις που βρίσκομαι εκτός), απενεργοποίησα wifi, bluetooth, gps και το χρησιμοποίησα μόνο σαν τηλέφωνο με λιγες εξαιρέσεις wifi για τα email. Με αυτόν τον τρόπο μου κράτησε 4 μέρες και κάτι. Οστόσο μου ήρθε η μπαταρία του THL W8 και έβαλα αυτήν πάνω, με τις ίδιες καταναλώσεις πάντα, και από το M. Σαββάτο το πρωί μέχρι σήμερα Τετάρτη, η μπαταρία βρίσκεται στο 74% (δηλαδή 4 μέρες γεμάτες). Την μπαταρία του THL την έχω φορτώσει συνολικά 2 φορές. Φορτίζω την μπαταρία πάντα μέ άλλο φορτιστή 2.1A και ποτέ με τον δικό του (τον 700αρη) και η χρήση του κινητού είναι κατά μέσο όρο 15' την ημέρα τηλέφωνο, 5' wifi για τα email και λίγα χιλιόμετρα gps, ίσα-ίσα για να το τεστάρω. Το iNew είναι με την stock 1.0.5

Ο διαθέσιμος χώρος γίνεται format κανονικά και μέσα απο το κινητό και μπορω και τον χρησιμοποιώ κανονικά.

Οπότε δεν βλέπω πως μπορεί να αλλάξει κάτι το format μέσα απο τα windows.

Εντομεταξύ παρατηρώ οτι με την μπαταρία του w8 τα ίδια και χειρότερα έχουμε με την φόρτιση-αποφόρτιση.

Αν δείτε το διάγραμμα θα κατάλάβετε!!!

jpower με βλέπω να γυρνάω στην μανίσια και εγώ. Ακόμα δεν βλέπω πλεονέκτημα με την w8 εκτος και αν χρησιμοποιήσω εξωτερικό φορτιστή.

To διάγραμμα αυτό δεν αφορά την θερμοκρασία;

Παρέλαβα κι εγώ για την κοπέλα μου. Το παρήγγειλα στις 3 Απριλίου, από το to2c(για άλλη μια φορά άψογοι). Την επομένη πήρα tracking number και στις 16 παρέλαβα από το ταχυδρομείο, σύνολο 13 μέρες!! Ήρθε με την 1.08. Πλήρωσα 128 ευρώ με δώρα: θήκη σιλικόνης (πολύ καλή, αυτήν επέλεξε), original case με μαγνητάκι και κάρτα μνήμης 8GB. Το κινητό είναι πανέμορφο, αρκετά γρήγορο με εξαιρετική φωτογραφική (το φλας είναι τούμπανο). Κανείς δεν πιστεύει ότι κοστίζει τόσο λίγο. Το μόνο θέμα μέχρι τώρα είναι το wifi. Σε όλα τα δίκτυα πιάνει μια γραμμή κάτω σε σχέση με το δικό μου (Zopo ZP980 2/32). Θα συγκρίνω και με άλλα κινητά για να δω αν όντως έχει θέμα ή απλά το ζοπο είναι πολύ καλό σε αυτό το θέμα. Πάντως γενική εικόνα άριστη μεχρι στιγμής!

Έχε υπ'όψιν σου ότι οι γραμμές στο εικονίδιο του wifi δεν αντιστοιχεί στην πραγματικότητα. Για να δεις το σήμα που έχεις, κλίκαρε πάνω στο όνομα του δυκτίου που έχεις συνδεθεί και εκεί θα δεις την ταχύτητα που έχεις εκείνη την στιγμή. Εγώ έχω μάξιμουμ 135mb δίπλα στο ρούτερ και 2mb λίγο πριν χάσει την σύνδεση.

Έχω το κινητό 20 μέρες. Στις πρώτες 2-3 ημέρες έπαιζα μαζί του και φυσικά κρατούσε περίπου 1 μέρα και κάτι. Μετά απενεργοποίησα την δεύτερη sim (την έχω μόνο για 3G και την χρησιμοποιώ μόνο σε ελάχιστες περιπτώσεις που βρίσκομαι εκτός), απενεργοποίησα wifi, bluetooth, gps και το χρησιμοποίησα μόνο σαν τηλέφωνο με λιγες εξαιρέσεις wifi για τα email. Με αυτόν τον τρόπο μου κράτησε 4 μέρες και κάτι. Οστόσο μου ήρθε η μπαταρία του THL W8 και έβαλα αυτήν πάνω, με τις ίδιες καταναλώσεις πάντα, και από το M. Σαββάτο το πρωί μέχρι σήμερα Τετάρτη, η μπαταρία βρίσκεται στο 74% (δηλαδή 4 μέρες γεμάτες). Την μπαταρία του THL την έχω φορτώσει συνολικά 2 φορές. Φορτίζω την μπαταρία πάντα μέ άλλο φορτιστή 2.1A και ποτέ με τον δικό του (τον 700αρη) και η χρήση του κινητού είναι κατά μέσο όρο 15' την ημέρα τηλέφωνο, 5' wifi για τα email και λίγα χιλιόμετρα gps, ίσα-ίσα για να το τεστάρω. Το iNew είναι με την stock 1.0.5

Να περάσω την 105???

Είναι η μοναδική ρομ που δεν εχω δοκίμασει....

CoolPad F1 :D

Redmi Note 9 Pro 6-128

Να περάσω την 105???

Είναι η μοναδική ρομ που δεν εχω δοκίμασει....

Δεν ξέρω τι να σου πω. Με τόσα που έχω διαβάσει εδώ... θα σκεφτώ πολύ να την αλλάξω, αφού δεν έχω κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα.

Παλιά μου τέχνη κόσκινο...... :lol:

iNew v3e/c Updater 1.1.1 Version

http://www.needrom.com/mobile/devteam-vn-inew-v3ec-updater-1-1-1-version/comment-page-2/#comments

θα την τιμήσω κι αυτήν...

Redmi Note 9 Pro 6-128

Να ρωτήσω κάτι σχετικα με το bluetooth. To κινητό έχει έκδοση bluetooth 4??? Γιατί θέλω να παρω μια ζώνη καρδιακών παλμών οι οποία γράφει οτι ειναι 4.0 έκδοση. Καπου είχα διαβάσει ότι δεν χρειάζεται να εχουν και τα δυο bluetooth ίδιας έκδοσης αλλα καποιο απο τα δυο να είναι με μικρότερη πάλι πιανει αλλα ποιο η συσκευή του τηλεφώνου ή η συσκευή του bluetooth. Το λέω αυτο γιατι την ζωνη την θελει και καποιος φίλος που έχει v 3 στο κινητό του. Θα είναι συμβατή??? η v4 ζώνη?? Καποιος που γνωρίζει ας μου πει ποια απο τις δύο συσκευές πρεπει να ειναι μεγαύτερης εκδοσης για να ειναι συμβατή ίση και μεγαλύτερη μαλλον καλύτερα....

Παλιά μου τέχνη κόσκινο...... :lol:

iNew v3e/c Updater 1.1.1 Version

http://www.needrom.com/mobile/devteam-vn-inew-v3ec-updater-1-1-1-version/comment-page-2/#comments

θα την τιμήσω κι αυτήν...

Ισχυρέ άντρα του μακρινού ΄73, καλά που έχουμε και εσένα εδώ μέσα και μας πωρώνεις! Εύγε. Αναμένουμε τις super αναφορές σου.:)

Ισχυρέ άντρα του μακρινού ΄73, καλά που έχουμε και εσένα εδώ μέσα και μας πωρώνεις! Εύγε. Αναμένουμε τις super αναφορές σου.:)

:thanks:

Λοιπον, την πέρασα με cwm carliv, αφου πρωτα Φλασαρα με spflash την 108 (περιεργο).

Παρομοια συμπετιφορα με την 110.

Μνημη ραμ αμεσως μετά την εγκατασταση : 700 free

Μνημη ραμ αμέσως μετά την αποσυμπίεση των εφαρμογων μου απο τιτανιουμ :400 free

Αρκετα καλά.

Ολες οι συσκευές λειτουργουν κανονικά. Το τζιπιες βρισκει 17 δορυφορους, αύριο θα δω σε πόσους θα λοκαρει.....

Εχει 2 launchers προεγκατεστημενους, τον σμαρτ και τον σολο. Ο 1ος δεν μ αρέσει και ο 2ο λαγκαρει του κερατά. Και οι 2 πηραν μπουλο. Επανεφερα νοβα προ 2.3

Εχω την εντυπωση οτι πάει γρηγορότερα στο ρολαρισμα τοσο στην κεντρικη σελιδα οσο και στο συρταρι των εφαρμογων..... Ισως και να ειναι ιδέα μου...

Φαίνεται να υπάρχει βελτιωση.. Αυτο παντως που μου την δινει είναι το μπουτ ανιμεϊσον της ντεβ. Τιμ. Θα παρει κι αυτο την άγουσα......

Μάλιστα, πάει όντως γρηγορότερα διότι πειραξαν τους συντελεστές... Στο χ0.5

Edited by jpower73

Redmi Note 9 Pro 6-128

:thanks:

Λοιπον, την πέρασα με cwm carliv, αφου πρωτα Φλασαρα με spflash την 108 (περιεργο).

.............

Μάλιστα, πάει όντως γρηγορότερα διότι πειραξαν τους συντελεστές... Στο χ0.5

1. Προϋποθέτει την 1.0.8 για να γίνει η μετάβαση; Με παλιότερες εκδόσεις;

2. Σε ποίους συντελεστές αναφέρεσαι (x 0.5 ???) ;

Παίζει ανεξαρτητου προηγούμενης εκδοσης, αρκεί να είναι με ενοποιημένη εσωτερική μνήμη, δλδ από 104 και μετά...

Πρόκειται για τους συντελεστές στα developer options, αυτοι που εξ ορισμού ειναι στο χ1...

ΠΡΟΣΟΧΗ. Η 111 μου εσβησε τα ιμει. Πριν φλασαρετε, παρτε ένα μπακαπ τα ιμει, στην καρτα, με τον θειο...

γνωμη μου, δεν αξίζει την ταλαιπωρία.... Τιποτα ιδιαίτερο..

Edited by jpower73

Redmi Note 9 Pro 6-128

Παίζει ανεξαρτητου προηγούμενης εκδοσης, αρκεί να είναι με ενοποιημένη εσωτερική μνήμη, δλδ από 104 και μετά...

Πρόκειται για τους συντελεστές στα developer options, αυτοι που εξ ορισμού ειναι στο χ1...

ΠΡΟΣΟΧΗ. Η 111 μου εσβησε τα ιμει. Πριν φλασαρετε, παρτε ένα μπακαπ τα ιμει, στην καρτα, με τον θειο...

Χαράς το κουράγιο-όρεξη να αλλάζεις συνέχεια ρομ! Εγώ χαζοβαριέμαι να αλλάξω. Δεν με αφήνουν κιόλας γιατί όταν λέω να το κάνω, τσουπ πετιέται και μία καινούργια.

Για πες μας, ποια σου κάθισε καλύτερα από όλες που δοκίμασες;

Edited by bill_phone

104,.....

Η πιο σταθερή σε ολα.....

Ποτε δεν αντιμετώπισα πρόβλημα με wifi, gps, otg, nfc κτλ... Μοναδικό πρόβλημα, η μπαταρία... Αλλα, μαλλον αυτό δεν λύνεται με σοφτγουερ.....

104 λοιπόν, οποιαδήποτε εκδοση (εκτος lewa διότι δεν την δοκιμασα).

Προτιμότερη αυτη.... iNew V3 Ultimate v1.0.4 rooted/full touch CWM

Υ. Γ. Να σου πω, αδερφέ, δε με χαλάει να αλλάζω συνεχεια ρομ, αρκεί να βελτιωνει κατι.. Αυτό ομως που μου την σπάει ειναι οταν κοτσαρουν 2-3 σπασμένες εφαρμογες, αλλαζουν κανα ανιμεισον, στηνουν καναν launchet και φυσικα, πειράζοντας το build. Prop, πλασάρουν νεα ρομ..

Edited by jpower73

Redmi Note 9 Pro 6-128

104,.....

Η πιο σταθερή σε ολα.....

Ποτε δεν αντιμετώπισα πρόβλημα με wifi, gps, otg, nfc κτλ... Μοναδικό πρόβλημα, η μπαταρία... Αλλα, μαλλον αυτό δεν λύνεται με σοφτγουερ.....

104 λοιπόν, οποιαδήποτε εκδοση (εκτος lewa διότι δεν την δοκιμασα).

Προτιμότερη αυτη.... iNew V3 Ultimate v1.0.4 rooted/full touch CWM

Υ. Γ. Να σου πω, αδερφέ, δε με χαλάει να αλλάζω συνεχεια ρομ, αρκεί να βελτιωνει κατι.. Αυτό ομως που μου την σπάει ειναι οταν κοτσαρουν 2-3 σπασμένες εφαρμογες, αλλαζουν κανα ανιμεισον, στηνουν καναν launchet και φυσικα, πειράζοντας το build. Prop, πλασάρουν νεα ρομ..

Θα καθίσω στα αυγά μου τότε με 1.04. Νόμιζα ότι η καλύτερη θα ήταν η 1.08 του τσέχου. Οι ρομ είναι όπως και οι διανομές στο λίνουξ. Όλοι έχουν και από 1.

Προτείνω να ανακηρύξουμε τον jpower73 σε επίσημο δοκιμαστή roms, με συμβόλαιο από το μαμά εταιρία, ώστε να έχει και κάποιο ώφελος, μην τρώει όλη την λάντζα για το τίποτα...! Εγώ πάντως φίλε jpower73 σε διαβάζω σαν ευαγγέλιο.

:lol:

Σ' ευχαριστώ, φίλε μου, για τα καλά σου λόγια....

Βασικά, δεν το λυπάμαι το τηλέφωνο. Θες το χαμηλό κόστος του, θες λιγο η περιεργεια.... Ε, δεμ θελω και πολυ....

Σήμερα το πρωί, διαπίστωσα οτι ειχαν σβηστεί τα ιμει. Κατι που μου συνεβη για πρωτη φορα. Και το διαπίστωσα στη δουλειά, όταν πήγα να παρω ενα τηλέφωνο.

Ενω μου έδειχνε κανονικά δίκτυο, κανονικά συνδεμενο στη βονταφον, registered, μολις πατούσα για κληση μου εβγαζε call ended αμεσως...

.. Σχετικά με την μπαταρία, αυτο που καταναλώνει περισσοτερο, ειναι το πανελ. Καλο το hd αλλά άλλες συσκευές με qhd αντεχουν περισσότερο, λογικο, αφού η μπαταρία τους χρειάζεται να "ταΐσει" λιγότερα πιξελς. Αν υπάρχει καποιος τρόπος να μειώνουμε την αναλυση, απενεργοποιώντας καποια πιξελ, θα ηταν ωραια...

παντως, οποια ρομ και αν δοκίμασα, καμια δεν έλυσε το πρόβλημα της αυτονομίας. Και μάλλον δεν πρόκειται....

Θεωρώ ότι η 104 είναι η πιο πλήρης....

Κολπάκια και... Πουσαρίσματα η συσκευη δεν χρειάζεται (με εξαίρεση, ισως, αυτο για το τζιπιες) διότι ειναι πολύ γρηγορη. Κατι βελτιωτικά "μηχανάκια" τυπου pureperformance, crossbreeder, και τα ρεστα... Τμονο που καναν ηταν να αυξησουν την καταναλωση, καθως εξαναγκαζουν τους πυρήνες να λειτουργουν περισσοτερο....

Y. Γ. Δεν λειτουργεί το 3g σε vodafone. Δλδ οταν επιλεγω 3γ και wcdma only, δεν εχω σημα.... Δεν ξερω αν ηταν παντα έτσι, τωρα το προσεξα.... Παντως σε 2g/3g συνδέεται στα data και βγαζει H+....

Μηπως η επιλογη μονο 3g αφορά την μπαντα των 900mhz και μόνο?

Edited by jpower73

Redmi Note 9 Pro 6-128

δλδ η μπαταρία πόσο σου κρατάει με λογική χρήση? και με το 3g μιας και το ανέφερε σε όλους έτσι πιάνει ? κανα speedtest έχετε κάνει ?

με κύρια χρήση ως τηλέφωνο και λιγοτερο για ιντερνετ, την μερα την βγάζει ανετα..

Τωρα, εάν π.χ. περισεψει και κανα 30% για την επομένη, ε, δεν το ρισκάρεις, οποτε το μπριζώνεις το βράδυ.

Redmi Note 9 Pro 6-128

:lol:

Y. Γ. Δεν λειτουργεί το 3g σε vodafone. Δλδ οταν επιλεγω 3γ και wcdma only, δεν εχω σημα.... Δεν ξερω αν ηταν παντα έτσι, τωρα το προσεξα.... Παντως σε 2g/3g συνδέεται στα data και βγαζει H+....

Μηπως η επιλογη μονο 3g αφορά την μπαντα των 900mhz και μόνο?

Σε μένα με wind & cosmote μια χαρά δουλεύει το wcdma only, καί έχω 1η φουρνιάς συσκευή με 1.04 ρομ ....

Μήπως είναι θέμα ρομ ?:ninja:

Εχθές μου ήρθε ο φορτιστής και το πίσω καπάκι ,είχα ξεχάσει την αίσθηση του κινητού χωρίς τη θήκη ...

http://i.imgur.com/XeqLn2K.jpg

μην ακούσω τίποτα για το χρώμα .... :worry: δεν είναι για μένα

Edited by leros2004

Σε μένα με wind & cosmote μια χαρά δουλεύει το wcdma only, καί έχω 1η φουρνιάς συσκευή με 1.04 ρομ ....

Μήπως είναι θέμα ρομ ?:ninja:

Εχθές μου ήρθε ο φορτιστής και το πίσω καπάκι ,είχα ξεχάσει την αίσθηση του κινητού χωρίς τη θήκη ...

μην ακούσω τίποτα για το χρώμα .... :worry: δεν είναι για μένα

Το θέμα με το 3g έχει αναφερθεί ξανά. Μάλλον ο φίλος που δεν έχει 3g με βόντα θα εκπέμπει η κεραία του στα 900 που δεν υποστηρίζει το κινητό. Μόνο η V4 έκδοση του κινητού υποστηρίζει.

Μιας και έρχεται και καλοκαιράκι... για πες για τον φορτιστή. Βγάζει 2-3 φορτίσεις; Από που το πήρες;

Ρε παιδια εμενα μου εχει καψει 2 μπαταριες μετα απο 2-3 μερες χρησης καθε μια φορα... Εχει κανεις παρομοιο προβλημα? Εχω την εκδοση με το bug του 89% φορτισης.

Χρονια πολλά σε ολους. Μόλις είχε ατυχημα το inew v3. Μου έσπασε η οθόνη. Ράγισε και δεν ανταποκρίνεται το κινητο. Τι κάνω;;;; Με συμφέρει να παραγγείλω ανταλακτικό απο το Minideal.net που το είχα αγοράσει; Ξέρει κανείς το κόστος και αν συμφέρει;

Το θέμα με το 3g έχει αναφερθεί ξανά. Μάλλον ο φίλος που δεν έχει 3g με βόντα θα εκπέμπει η κεραία του στα 900 που δεν υποστηρίζει το κινητό. Μόνο η V4 έκδοση του κινητού υποστηρίζει.

Μιας και έρχεται και καλοκαιράκι... για πες για τον φορτιστή. Βγάζει 2-3 φορτίσεις; Από που το πήρες;

Είναι ο γνωστός που έχει παίξει στο θέμα εδώ, από banggood ...Αν θυμάμαι καλά ο πρώτος διδάξας και για αυτόν είναι ο jpower73 πάλι :p

http://www.banggood.com/Wallet-Design-20000mAh-Power-Bank-Mobile-Charger-For-IPhone-Tablet-p-79283.html

20.000 mah είναι (ισχυρίζεται μάλλον), βαριά βαριά μια φόρτιση έχει κάνει , εντυπώσεις αργότερα :)

Edited by leros2004

Είναι ο γνωστός που έχει παίξει στο θέμα εδώ, από banggood ...Αν θυμάμαι καλά ο πρώτος διδάξας και για αυτόν είναι ο jpower73 πάλι :p

http://www.banggood.com/Wallet-Design-20000mAh-Power-Bank-Mobile-Charger-For-IPhone-Tablet-p-79283.html

20.000 mah είναι (ισχυρίζεται μάλλον), βαριά βαριά μια φόρτιση έχει κάνει , εντυπώσεις αργότερα :)

Αυτός είναι...

Μου βγαζει 4 με 5 φορτίσεις της τάξεως απο 30 έως 100.

Για τα λεφτά του.. Μιά χαρά!!!

Α, σχετικά με 3γ... Ολα ΟΚ... μάλλον θέμα κεραιας βονταφον ήταν...

Τωρα παίζει κανονικά wcdma only..

Ευτυχώς..!!!:up:

Edited by jpower73

Redmi Note 9 Pro 6-128

παιδες αξιζει να το παρω το κινητο τι λετε ροοτ κ ρομ μετα ειναι ευκολο να κουμπωσω διαβασα λιγακι τα αρχεια στην 1η σελιδα αλλα χαθηκα λιγο ...ειδα το εχουν κ σε μαυρο πλεον κ χρυσο ....