bill_phone Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Και γω 8αρα εσντι εχω... Και δεν θελω να δώσω άλλα λεφτά, εστω και15ευρω, για καρτα απο τη στιγμή που υπάρχει τόση μεγάλη χωρητικότητα αν εκμετάλλευτη... Και το γμτο της υπόθεσης είναι ότι δεν την εμπιστεύομαι την ιντερναλ για φωτογραφίες. Οσο περίεργο κι αν φαίνεται.. Κατά καιρούς έχουν αναφερθεί προβλήματα με την εσωτερική που απαιτουσαν φορματ... Μου εχει συμβεί μια φορά... Έχεις δοκιμάσει να αλλάξεις επιλογή; αν βάλεις να σώζειστην sd που θα τις σώζει; λέω μήπως έχουν αλλάξει μετά το φλασάρισμα οι ονομασίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick30 Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Σε ευχαριστω πολλυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Έχεις δοκιμάσει να αλλάξεις επιλογή; αν βάλεις να σώζειστην sd που θα τις σώζει; λέω μήπως έχουν αλλάξει μετά το φλασάρισμα οι ονομασίες. Δοκίμασα όλους τους συνδυασμούς σχετικα με τις επιλογές στην καρτέλα storage, τοσο στο θεμα default write disk οσο και στον ορισμο θέσης εγκατάστασης εφαρμογών... Τίποτα..... Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_phone Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Δοκίμασα όλους τους συνδυασμούς σχετικα με τις επιλογές στην καρτέλα storage, τοσο στο θεμα default write disk οσο και στον ορισμο θέσης εγκατάστασης εφαρμογών... Τίποτα..... Χμμμμ... Τότε μετά από κάθε εγκατάσταση πρέπει να πηγαίνεις στην διαχείριση εφαρμογών και να τις μετακινήσεις στον εσωτερικό χώρο, σωστά; ή ούτε αυτό γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 (edited) Χμμμμ... Τότε μετά από κάθε εγκατάσταση πρέπει να πηγαίνεις στην διαχείριση εφαρμογών και να τις μετακινήσεις στον εσωτερικό χώρο, σωστά; ή ούτε αυτό γίνεται; Οχι... Εαν, πριν απο την εγκατάσταση κάνω unmount την κάρτα, τότε όλη η εφαρμογή εγκαθίσταταιστην εεσωτερική, δλδ εκεί που θέλω.... Απλα, πριν εγκαταστήσω μια εφαρμογή, αφαιρω την εσντι και η εγκατάσταση γίνεται στην ιντερναλ... Και είμαι οκ... Αγγαρεία θα μου πεις..... Πριν unmount http://img513.imageshack.us/img513/3986/zt1t.th.png http://img823.imageshack.us/img823/2738/nm03.th.png Μετά unmount http://img62.imageshack.us/img62/9554/v9r9.th.png http://img89.imageshack.us/img89/4158/kxiv.th.png Edited March 21, 2014 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psilikatzis Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Η αναμονή αυτή μόνο σε καλό μπορεί να σου βγει.Πλέον υπάρχει πιο επώνυμο τηλέφωνο το huawei honor 3c με 2gb ram και τιμή κάτω από 200$. Σωστό κι αυτό..και εφόσον και το ZTE δεν βγαίνει πλέον, μπαίνει ξεκάθαρα οδηγός πιστεύω.. Για να μην βγω εντελώς off πάντως, να ρωτήσω πως σας πηγαίνει η μπαταρία του W8 τώρα που πέρασε κάπως ο καιρός και τι αλλαγές βλέπατε με την αναβάθμιση που βελτίωνε και τη διάρκεια της μπαταρίας.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undeadpunk Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Πειτε τις 2-3 αγαπημενες σας εφαρμογες για τη φωτογραφικη του inew v3 :) Ειμαι με τη στοκ καμερα και ειμαι σιγουρος πως εχει παραπανω να δωσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollo_el Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 (edited) Πειτε τις 2-3 αγαπημενες σας εφαρμογες για τη φωτογραφικη του inew v3 :) Ειμαι με τη στοκ καμερα και ειμαι σιγουρος πως εχει παραπανω να δωσει Δες εδώ Post #3317 Edited March 22, 2014 by apollo_el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reklas Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Πειτε τις 2-3 αγαπημενες σας εφαρμογες για τη φωτογραφικη του inew v3 :) Ειμαι με τη στοκ καμερα και ειμαι σιγουρος πως εχει παραπανω να δωσει https://play.google.com/store/apps/details?id=slide.cameraZoom&hl=el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skelos Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Το τελευταιο διαστημα αρχισε να χανει το σημα .... ειμαι με την 1.04 μεσα και εχς δυο sim μια wind και μια micro vofafone. Δεν εχει σχεση εαν δεχομαι κληση ει αν ειναι το τηλεφωνο σε αναμονη απλως χανει και τα 2 σηματα . Αυτο γινεται πανω απο 10 φορεσ τη μερα. Εχει κανενας παρομοιο προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VASKIR Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Παιδιά καλησπερα! Μου ήρθε κ εμένα πριν 3 μέρες το κινητό απο pandawill , και εχει build number:inew_v3e_v1.0.1 μου κάνει εντύπωση που δεν έχει την v1.0.4 , ενώ στο baseband version έχει ημ/νια: 2014/02/15 . Πριν λίγο διάβασα κάτι για νέα v1.0.1 , μπορεί κάποιος να εξηγήσει περισσότερο, και πως θα το καταλάβω; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollo_el Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Παιδιά καλησπερα! Μου ήρθε κ εμένα πριν 3 μέρες το κινητό απο pandawill , και εχει build number:inew_v3e_v1.0.1 μου κάνει εντύπωση που δεν έχει την v1.0.4 , ενώ στο baseband version έχει ημ/νια: 2014/02/15 . Πριν λίγο διάβασα κάτι για νέα v1.0.1 , μπορεί κάποιος να εξηγήσει περισσότερο, και πως θα το καταλάβω; Ευχαριστώ. Πάντως, επειδή και εγώ το έχω αγοράσει από PW (εδώ και ένα μήνα), να επισημάνω ότι: Model number: V3-E Baseband version: 2013/11/01 Kernel version: 3.4.5 17 Jan 2014 Build number: cxq_v3_inew_v1.0.4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VASKIR Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Πάντως, επειδή και εγώ το έχω αγοράσει από PW (εδώ και ένα μήνα), να επισημάνω ότι: Model number: V3-E Baseband version: 2013/11/01 Kernel version: 3.4.5 17 Jan 2014 Build number: cxq_v3_inew_v1.0.4 To δικό μου έχει τα εξής: Model number: V3 Baseband version: 2014/02/25 Kernel version: 3.4.5 Build number: inew_v3e_v1.0.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_phone Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 To δικό μου έχει τα εξής: Model number: V3 Baseband version: 2014/02/25 Kernel version: 3.4.5 Build number: inew_v3e_v1.0.1 Έχεις την τελευταία έκδοση. Διαφορετική από τις δικές μας που είναι οι πρώτες. Σε εσένα ταιριάζει η 1.0.7 αν και είχαν αναφερθεί κάποια προβληματάκια. Για μένα μείνε με την έκδοση που έχεις. Απλά ρουτ αν θέλεις και cwm recovery. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sparksgr Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Ποια τελευταια εκδοση .... Hardware εννοεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_phone Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Ποια τελευταια εκδοση .... Hardware εννοεις? Ναι. Είναι αυτή που υποστηρίζει 3g στα 900. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Για την ώρα μην κάνεις τίποτα. Περίμενε μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Ούτως ή άλλως δεν είναι παλιά η ρομ που φοράς και δεν ξέρω αν και η 1.0.7 ταιριάζει χωρίς αλχημείες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sapadak Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Σκεφτομαι σοβαρά να το παραγγειλω απο κάπου (δεν έχω κατασταλάξει ακριβώς απο ποιο κατάστημα) αλλα με αυτά που διαβάζω μπερδευομαι και 'ανησυχω'. Δε το έχω να περναω καινουριες rom, να flashαρω κτλ. Υπάρχουν θεματάκια που καλύτερα να περιμένω να λυθουν και να παραγγείλω μετα? Να προσέξω κάτι συγκεκριμένα? Να ζητήσω κάτι συγκεκριμένο απο το (οποιο) κατάστημα καταλήξω? Εχετε να προτείνετε κάποιο κατάστημα? Για κάποιο λόγο (δε ξέρω γιατι :lol:) είτε απο το to2c.com ή απο το coolicool.com Παράθεση I am the FireStarter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poulaki1976 Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 To2c Ο τολμων απολαμβανει Με τον καιρο θα τα μαθεις ολα τα κολπα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reklas Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 http://www.needrom.com/mobile/inewv3-custom-rom-experience/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Βγηκε η 1,0,8 ......:blink: http://pan.baidu.com/s/1dDGI0i1 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Είναι τρελλοί αυτοί οι κινέζοι!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos84 Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Καλησπερα. 1) Εχει βγει η θηκη μας σε μαυρο και ειναι ωραια αλλα τη βρισκω μονο σε ενα μαγαζι. Θετικα η αρνητικα κανεις η προσωπικη αποψη για το συγκεκριμενο? Ειναι περιεργο που το εχουν μονο αυτοι? http://www.antelife.com/original-protective-leather-case-for-inew-v3-black.html 2) Aπ οτι διαβαζω οι παρακατω θεωρουνται γενικως οι καλυτεροι players. Δε θελω να προκαλεσω spamming αλλα οποιος ποσταρει ετσι κι αλλιως ας πει και τη γνωμη του να παρουμε μια εικονα.:O poweramp playerpro n7player rocketmusic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mad_Man Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Παρέλαβα κ γω πριν μερικές μέρες, αλλά δύστυχος η οθόνη έχει ένα καμένο pixel κ μια μπλε κηλίδα κ οι κινέζοι σφυρίζουν αδιάφορα :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soullis Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 (edited) Καλησπερα. 1) Εχει βγει η θηκη μας σε μαυρο και ειναι ωραια αλλα τη βρισκω μονο σε ενα μαγαζι. Θετικα η αρνητικα κανεις η προσωπικη αποψη για το συγκεκριμενο? Ειναι περιεργο που το εχουν μονο αυτοι? http://www.antelife.com/original-protective-leather-case-for-inew-v3-black.html και τη θήκη σιλικόνης που πήραμε μόνο το antelife την είχε Edited March 24, 2014 by soullis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts