boltsis Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 (edited) Λοιπόν, όσον αφορά το NFC πείραξα πάλι τις ακίδες του κινητού και λειτούργησε , απλά με το nexus 10 δε μπόρεσα να μεταφέρω κάτι.Δε πιστεύωνα είναι θέμα ακόμη των ακίδων διότι κάθε φορά που το πλησίαζα έκανε το χαραχτηριστικό ήχο-δόνηση αλλά δε μπορούσα να κάνω μεταφορά.Θα δοκιμάσω κάποια άλλη συσκευή κάποια στιγμή! Πέρασα την 1.03 με το update.zip εύκολα και απλά και το ρουτάρισα με το kingo πάλι εύκολα!Αν δε κάνω λάθος στις ρυθμίσεις πλέον έχει επιλογή για το πότε θες να προγραμματίσεις να ανοίξει το κινητό και πότε θες να κλείσει, ήταν κάτι που έψαχνα σε άλλα κινητά η κάποια εφαρμογή αλλα δεν έβρισκα! Επίσης OTG δουλεύει μια χαρά, πολύ σημαντικό σύνδεσα NTFS φλασάκι και μπόρεσα να διαβάσω αρχεία και το βασικότερο να αντιγράψω αρχεία εύκολα και πολύ γρήγορα. Το μόνο που δε μπόρεσα να κάνω εγκατάσταση είναι το nexus media importer που το έχω και πληρωμένο παρακαλώ :), λέει ότι δεν είναι συμβατή με τη συσκευή, όμως κατέβασα το paragon και είμαι εντάξει! Το μόνο που δεν έχω βρεί ακόμη είναι να λειτουργήσω κάποιο λογισμικό πλοήγησης, δοκίμασα κάποιες εκδόσεις sygic και iGo αλλά τίποτα.Αυτή τη στιγμή δοκιμάζω μια πιο παλιά έκδοση sygic και κατεβάζει χάρτες, ελπίζω αυτή να δουλέψει!Το Don't panic δε μου λειτούργησε (δεν είναι πληρωμένο), το έχει κάνει κανείς σας να δουλέψει? Επίσης ποιες εκδόσεις sygic και igo σας έχουνε δουλέψει? Edited January 25, 2014 by boltsis Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiasfosotos Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Συμφωνώ μαζί σου billphone.απλα πρεπει να ενημερωθουν τα links.οπως ο φιλος προηγουμενως κατεβασε λαθος αρχειακι.καλο θα ηταν στην πρωτη σελιδα να βαλουμε και πχ.τα λινκς για καθε ρομ καθως και τι διορθωνει η καθεμια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_phone Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Συμφωνώ μαζί σου billphone.απλα πρεπει να ενημερωθουν τα links.οπως ο φιλος προηγουμενως κατεβασε λαθος αρχειακι.καλο θα ηταν στην πρωτη σελιδα να βαλουμε και πχ.τα λινκς για καθε ρομ καθως και τι διορθωνει η καθεμια. Μπορείς να το κάνεις και εσύ και εγώ αυτό και ο οποιοσδήποτε. Όταν βλέπουμε ένα λάθος λίνκ, ας στέλνουμε ένα προσωπικό μήνυμα σε έναν διαχειριστή για να το διορθώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 (edited) Kυκλοφόρησε καιsilicon case! Edited January 25, 2014 by nikstar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_ROSE Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Καλημερα! Μπηκα πριν λιγο με το tracking number να δω που βρισκεται η παραγγελια μου, και γραφει received from customer! Τι φαση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Aυτό σημαίνει ότι το ταχυδρομείο παρέλαβε από τον πωλητή και δεν υπάρχει κάποια άλλη ακόμα καταχωρηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_ROSE Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Ευχαριστω πολυ!! τα χρειαστηκα προς στιγμην Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlykos1 Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Το παρέλαβα και εγώ χθες το κινητό. Μπορώ να πω ότι λειτουργεί τέλεια, ωραία κάμερα, φοβερή οθόνη. Επιβεβαιώνω την παρατήρηση των υπόλοιπων ότι μόλις η μπαταρία φτάσει στο 15% κλείνει το κινητό. Με τη φόρτιση παρατηρώ κάποιες ανωμαλίες. Δε μένει αναμμένο το ledακι. Ενώ φορτίζει απλώς αναβοσβήνει η οθόνη ανά ένα λεπτό περίπου.:worry: Συμβαίνει και σε εσάς αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keepkouking Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Kυκλοφόρησε καιsilicon case! Ειμαι στο τσακ, ειναι και φτηνη αλλα θα περιμενω λιγο μηπως βγει μαυρη η εστω οχι διαφανη. Με κουρασε αυτη που ειχε στο κουτι Παράθεση -το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο -οχι πάντα... -πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_phone Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Πως το κανω αυτο ? εκανα και εγω το ιδιο λαθος. απο to2c. την εκανα Μίλα στο τσατ και πες τους να στην ακυρώσουν. Στείλτους και @. edit Και κάτι άλλο. Μην ζητάτε να σας το ρουτάρουν. Η διαδικασία είναι πολύ απλή και το μόνο που καταφέρνετε είναι να καθυστερήσουν να σας το στείλουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsitb Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Συμφωνώ μαζί σου billphone.απλα πρεπει να ενημερωθουν τα links.οπως ο φιλος προηγουμενως κατεβασε λαθος αρχειακι.καλο θα ηταν στην πρωτη σελιδα να βαλουμε και πχ.τα λινκς για καθε ρομ καθως και τι διορθωνει η καθεμια. Είναι ότι πιο σωστό θα μπορούσε να γίνει αυτή τη στιγμή. Και o bill έχει δίκιο γτ και εγώ πχ περιμένω να μου έρθει η συσκευή και είμαι άσχετος οπότε θα πρέπει να αρχίσω να ζαλίζω κόσμο χωρίς να το θέλω. Ας αναλάβει κάποιος γνώστης να τα συμαζέψει όλα μαζί (μακάρι να ήξερα και να το έκανα εγώ αλλά δε ξέρω που παν τα τέσσερα!!). Και μια ερώτηση που ίσως μερικοί γελάσουν... για να δουλεύει το gps πρέπει να έχω και ίντερνετ? εκεί έχω μείνει εγώ με ένα παλιό samsung που είχα με OS Bada.... :X Παράθεση that's me in the corner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlykos1 Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Το παρέλαβα και εγώ χθες το κινητό. Μπορώ να πω ότι λειτουργεί τέλεια, ωραία κάμερα, φοβερή οθόνη. Επιβεβαιώνω την παρατήρηση των υπόλοιπων ότι μόλις η μπαταρία φτάσει στο 15% κλείνει το κινητό. Με τη φόρτιση παρατηρώ κάποιες ανωμαλίες. Δε μένει αναμμένο το ledακι. Ενώ φορτίζει απλώς αναβοσβήνει η οθόνη ανά ένα λεπτό περίπου.:worry: Συμβαίνει και σε εσάς αυτό? Βασικά κατάλαβα ότι φορτίζει συνεχόμενα μόνο όταν το συνδέω με καλώδιο usb στον υπολογιστή. Είναι θέμα της rom? Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Το παρέλαβα και εγώ χθες το κινητό. Μπορώ να πω ότι λειτουργεί τέλεια, ωραία κάμερα, φοβερή οθόνη. Επιβεβαιώνω την παρατήρηση των υπόλοιπων ότι μόλις η μπαταρία φτάσει στο 15% κλείνει το κινητό. Με τη φόρτιση παρατηρώ κάποιες ανωμαλίες. Δε μένει αναμμένο το ledακι. Ενώ φορτίζει απλώς αναβοσβήνει η οθόνη ανά ένα λεπτό περίπου.:worry: Συμβαίνει και σε εσάς αυτό? Σε μενα κλεινει κανονικα στο 0%.κατι παιζει με τον φορτιστη σου μαλλον Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sparksgr Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Τελικα καταφερα να επαναφερω το κινητο ...αφηνοντας ολο το βραδυ μεχρι τις 10 το πρωι και εφτασε 9% μπαταρια και μπορεσα να το ανοιξω και να δουλεψει το SP flashtools και περασα stock 1.0.3 Οι τυποι απο smartdigi πηγαν να κανουν λαμογια. Πειραξαν το αρχειο που δηλωνει την Android version. Γραψαν 4.3 για να ψαρωσει ο λαος ( μεσα και εγω ) και μασεψαν καποια donate. Αν δειτε τα σχολια στο needrom τοθς ξεμπροσταζουν. Γραψαν και ενα σχολιο περι δικη σας ευθυνης ( ναι ολοι το ξερουμε αυτο) κατεβασαν και την ιστοσελθδα τους και γεια σας. ΠΡΟΣΟΧΗ σε μελλοντικη επαναεμφανιση τους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_phone Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Το παρέλαβα και εγώ χθες το κινητό. Μπορώ να πω ότι λειτουργεί τέλεια, ωραία κάμερα, φοβερή οθόνη. Επιβεβαιώνω την παρατήρηση των υπόλοιπων ότι μόλις η μπαταρία φτάσει στο 15% κλείνει το κινητό. Με τη φόρτιση παρατηρώ κάποιες ανωμαλίες. Δε μένει αναμμένο το ledακι. Ενώ φορτίζει απλώς αναβοσβήνει η οθόνη ανά ένα λεπτό περίπου.:worry: Συμβαίνει και σε εσάς αυτό? Σε μενα κλεινει κανονικα στο 0%.κατι παιζει με τον φορτιστη σου μαλλον Στην αρχή έκλεινε και σε μένα με το που έπεφτε στο 13%. Μετά από ρύθμιση της μπαταρίας κλείνει στο 1%-2%. Βέβαια αν φτάσει 15% μετά αδείαζει σαν καζανακι... Βασικά από το 20% και κάτω αδειάζει γηγορα. Σε κάθε φόρτιση 100% μου πιάνει την νέγιστη χωρητικότητα, 4379mah. Σε κανά 6μηνο με βλέπω για άλλη μπαταρία.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Bασικά η μπαταρία τουλάχιστον στο δικό μου κινητό, όταν φορτίζει πάνω στο κινητό απο το 100 στο 80 αδειάζει πολύ γρήγορα.Πολύ πιο γρήγορα από ότι αδειάζει απο το 20 στο 0.Με φόρτιση σε εξωτερικό φορτιστή τα πράγματα ειναι κάπως καλύτερα.Κατάφερα να το λειτουργήσω με μπαταρία 2500mah αλλά δε θα βάλω εικόνες γιατι θα με περάσετε για τρελό :lol: Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arnaougeo Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 (edited) Καλημέρα. Επειδή είμαι μπερδεμένος μπορεί κάποιος φίλος να μου γράψει τα βήματα για root με το kingoroot. Έμεινε στην οθόνη το installing drivers και δείχνει μόνιμα 0%. Πως συνδέω το κινητό; Edited January 25, 2014 by arnaougeo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Bασικά η μπαταρία τουλάχιστον στο δικό μου κινητό, όταν φορτίζει πάνω στο κινητό απο το 100 στο 80 αδειάζει πολύ γρήγορα.Πολύ πιο γρήγορα από ότι αδειάζει απο το 20 στο 0.Με φόρτιση σε εξωτερικό φορτιστή τα πράγματα ειναι κάπως καλύτερα.Κατάφερα να το λειτουργήσω με μπαταρία 2500mah αλλά δε θα βάλω εικόνες γιατι θα με περάσετε για τρελό :lol: Έχω περίπου την ίδια ενεργειακή συμπεριφορά... Ε χθες το φορτισα με τον φορτιστή από το neoV και βλέπω αισθητά καλύτερη μπαταρία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Bασικά η μπαταρία τουλάχιστον στο δικό μου κινητό, όταν φορτίζει πάνω στο κινητό απο το 100 στο 80 αδειάζει πολύ γρήγορα.Πολύ πιο γρήγορα από ότι αδειάζει απο το 20 στο 0.Με φόρτιση σε εξωτερικό φορτιστή τα πράγματα ειναι κάπως καλύτερα.Κατάφερα να το λειτουργήσω με μπαταρία 2500mah αλλά δε θα βάλω εικόνες γιατι θα με περάσετε για τρελό :lol: Εγώ όταν είχα βάλει την ρομ των λαμογιών και δεν φόρτιζε η δικια του, είχα βαλει από το ΑΜΟΙ Ν828, η οποία είναι 2050mah και είναι περίπου ένα εκατοστό πιο κοντή (!), πλατος το ίδιο, αλλα περίπου ένα χιλιοστο πιο χοντρή με αποτέλεσμα το καπάκι να μην κλείνει και την στίριζα με λαστιχο και ταινια :lol::lol: Δεν πήρα φωτογραφία γιατί εκείνη την ώρα ημουν σε αναμμένα κάρβουνα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tomygr Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Καλημέρα. Επειδή είμαι μπερδεμένος μπορεί κάποιος φίλος να μου γράψει τα βήματα για root με το kingoroot. Έμεινε στην οθόνη το installing drivers και δείχνει μόνιμα 0%. Πως συνδέω το κινητό; http://www.chinaphonearena.com/forum/Thread-ROM-iNew-V3-Ultimate-v1-0-4-3-5GB-internal-rooted-full-touch-CWM Βαλε αυτη την rom και θα εισαι ηδη root μετα. Πραγματικα αξιζει donate o Gizbeat, και οχι οι αλλοι (smartdigi). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtok34 Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 (edited) Λοιπόν πάω να περάσω την recovery cwm 5.5 με flash tools. Οταν αποσυμπίεσα το αρχείο zip της recovery είχε μέσα δυο αρχεία το recovery.img και το MT6582_Android_scatter_v111-TestVersion.txt. Εκανα πρώτα εγκατάσταση τους adb drivers και συνδέθηκε το κινητό με το pdanet κανονικά. Μετά πήγα με τον οδηγό της πρώτησ σελίδας να περάσω την recovery cwm 5.5 στο κινητό με το flash tools διαλέγω λοιπόν scater loading και επιλέγω το txt παραπάνω αρχείο βρίσκει τα στοιχεία γεμίζει ο πινακας αφήνω το ίδιο απο πάνω το download agent όπως ήταν και βάζω κάτω στο κουτάκι download only και πατάω απο πάνω download αυτά χωρίς να εχω συνδεμένο το κινητό και το χω σβηστό έτοιμο μόλις λοιπόν πατάω download το βάζω σβηστό οπως γράφει ο οδηγός αλλα δεν κάνει τιποτα. Δεν ανταποκρίνεται ούτε το πρόγραμμα ούτε το τηλέφωνο....Τι κάνω λάθος??? ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://www.chinaphonearena.com/forum/Thread-ROM-iNew-V3-Ultimate-v1-0-4-3-5GB-internal-rooted-full-touch-CWM Βαλε αυτη την rom και θα εισαι ηδη root μετα. Πραγματικα αξιζει donate o Gizbeat, και οχι οι αλλοι (smartdigi). Σε αυτή όμως χάνεις τον χώρο της αποθήκευσης??? γιατί στην 1.0.4 αυτό λέγανε ότι χάνετε ο χώρος δεν μπορείς να δεις πλέον τον χώρο τον υπόλοιπο....απο το pc. επίσης το αρχείο scater το link που δίνει δεν υπάρχει....Download this scatter: http://ge.tt/1JqWXPG1/v/0 and paste it into the extracted ROM folder. Edited January 25, 2014 by gtok34 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tomygr Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Kυκλοφόρησε καιsilicon case! Οποτε προσπαθω να κανω την πληρωμη μεσω paypal, μου βγαζει: We're sorry, but we can't send your payment right now Κριμα, μαλλον θα πρεπει να περιμενουμε να τελειωσουν οι διακοπες τους ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε αυτή όμως χάνεις τον χώρο της αποθήκευσης??? γιατί στην 1.0.4 αυτό λέγανε ότι χάνετε ο χώρος δεν μπορείς να δεις πλέον τον χώρο τον υπόλοιπο....απο το pc. Οχι, αντιθετως, ειναι ενοποιημενος (14 gb). Απλα για να τον δεις στο pc θα πρεπει να συνδεθεις μεσω mtp. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtok34 Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Οποτε προσπαθω να κανω την πληρωμη μεσω paypal, μου βγαζει: We're sorry, but we can't send your payment right now Κριμα, μαλλον θα πρεπει να περιμενουμε να τελειωσουν οι διακοπες τους ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οχι, αντιθετως, ειναι ενοποιημενος (14 gb). Απλα για να τον δεις στο pc θα πρεπει να συνδεθεις μεσω mtp. εχει δυο λινκ στο ενα δινει την rom και στο αλλο το αρχείο scater αλλα λείπει το αρχείο... πως την πέρασες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsitb Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Ας μου πει κάποιος ότι είναι τραγικό το τηλ και ότι έχει ελαττωματα γιατί παρήγγειλα 2 V3 και με έβαλε σε σκέψεις αυτό Παράθεση that's me in the corner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tomygr Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 (edited) εχει δυο λινκ στο ενα δινει την rom και στο αλλο το αρχείο scater αλλα λείπει το αρχείο... πως την πέρασες? Ναι αν διαβασεις στα τελευταια posts εκεινου του thread, θα δεις οτι ο gizbeat παρελειψε να βαλει το τροποποιημενο scatter στο φακελο του rom. Οποτε, 1) κατεβαζεις και τα δυο αρχεια. 2) Αποσυμπιεζεις σε φακελο το V3E_104_Ultimate_v2 3) Μπαινεις στον φακελο !Files_to_FlashTool 4) Διαγραφεις το υπαρχων scatter.txt 5) Μεταφερεις το καινουριο scatter (MT6582_Android_scatter5, 7 kb) στον προηγουμενο φακελο 6) Ανοιγεις SP_Flash_Tool_v5.1343.01 (εκτελεση του exe ως διαχειριστης). Το ανεβασα και ΕΔΩ 7) Scatter Loading file: επιλεγεις το MT6582_Android_scatter5 8) Επιλεγεις Firmware Upgrade (οχι το Download Only) 9) Πατας Download (πρασινο βελακι) 10) Συνδεεις την συσκευη με βγαλμενη μπαταρια 11) Μολις τελειωσει το flash, μπανεις στο CWM (κρατημενο power και volume up. Μολις δεις το logo, αφηνεις το power και συνεχιζεις να εχεις πατημενο το volume up) 12) Με την αφη (ειναι full touch), επιλεγεις wipe menu-> wipe data, factory reset (ειναι η πρωτη επιλογη στην δεξια μερια της οθονης. Μην επιλεξεις την πρωτη επιλογη στα αριστερα) 13) Μολις τελειωσει το reset, εγω εκανα και wipe cache. Αν θες δοκιμασε το. 14) Reboot now. 15) Συσκευη με 1.04, ενοποιημενο εσωτερικο χωρο, root με supersu. Enjoy ;) Edited January 25, 2014 by Tomygr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts