jpower73 Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Σχετικά με την μπαταρία του W8 (μετάφραση γουγλη) Instructions for optimization of battery ThL W8 ALL DONE AT YOUR OWN RISK! 1) Take the battery from ThL W8 (Chang Jiang N9500) 2) We see two faces on the battery, the bottom and top (where the contacts). Both faces are covered with plastic inserts. Remove these inserts on both sides. 3) Now we see three protruding contact, they should be reduced in thickness by about 0.5 ~ 0.8mm. ( gently scraped with a knife) 4) Trying to cram inside the battery itself - must climb. 5) Try to close the lid - if not close: pull out the battery, remove it with a circular sticker and again Sui inside the battery (preferably clean the battery from the adhesive) 6) We calibrate the battery. Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Σχετικά με την μπαταρία του W8 (μετάφραση γουγλη) Instructions for optimization of battery ThL W8 ALL DONE AT YOUR OWN RISK! 1) Take the battery from ThL W8 (Chang Jiang N9500) 2) We see two faces on the battery, the bottom and top (where the contacts). Both faces are covered with plastic inserts. Remove these inserts on both sides. 3) Now we see three protruding contact, they should be reduced in thickness by about 0.5 ~ 0.8mm. ( gently scraped with a knife) 4) Trying to cram inside the battery itself - must climb. 5) Try to close the lid - if not close: pull out the battery, remove it with a circular sticker and again Sui inside the battery (preferably clean the battery from the adhesive) 6) We calibrate the battery. Aπό που το αντέγραψες αυτό. Από κινέζικο ή ρώσικο σάιτ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Παρέλαβα και εγώ πριν λίγο.Πανέμορφο και πανάλαφρο είναι το άτιμο :p Εχει ήδη πάνω την ρομ απο 24-12 v1.01 και το usb otg δουλεύει κανονικά.Η αγορά έγινε απο vickmall.com στις 29-12 και έφτασε σήμερα.Στο πίσω καπάκι,γράφει inew και το μοντέλο είναι v3-E.Εντυπώσεις αργότερα. Καλορίζικο Χρήστο. Άντε να δούμε πόσο θ' αντέξει αυτό στα χέρια σου:lol: Με ποιο άλλο θα είσαι τώρα; Thl W7, Blackview, inew:) Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Απο ρωσικό σαητ Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 τελειως χαλια το toc2 παραλαβα το πακετο και ελειπε το κινητο ,ανοιξα dispute και μου λενε οτι θενε αποδειξη απο το ταχυδρομειο οτι το παραλαβα χωρις να χει κινητο,στο ταχυδρομειο ομως δεν μου δινουν κατι τετοιο γιατι δεν ανοικτηκε κοντα τους ... τι κανω τωρα και οχι μονο αυτο αλλα πληρωσα και τελωνειο 16 ευρω για αερα Εγώ θα σου έλεγα να γράψεις και στο thread του to2c http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=371679 και να στείλεις και pm στον εκπρόσωπό τους και να του πεις ότι αν δεν δικαιωθείς θα τους κάνεις παντού (σε όλα τα φόρουμ) δυσφήμιση. Δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις κι αυτή τη κίνηση! Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 ζητω ενα μεγαλο συγνωμη μολις ξηλωσα εντελως το πακετο και το βρηκα σφηνωμενο το κινητο στο δευτερο στρωμα ,εκλεισα και το case στο paypal ,την καταρα μου να χει το toc 2 με τα πακεταρισματα του ,εστω και ετσι εγω ξανα απο κει δεν αγοραζω Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Πάλι καλά φίλε που δεν πέταξες το φάκελο στα σκουπίδια Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Πάλι καλά φίλε που δεν πέταξες το φάκελο στα σκουπίδια τον κρατησα για αποδεικτικο στο paypal αν χρειαζονταν το ανοιξα εντελως και το βρηκα στο δευτερο τυλιγμα ολα τα αλλα ηταν μολις ανοιγα το κουτι και το κινητο στο υποστρωμα.απο μενα μαυρο για το αγχος που τραβηξα Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapy13 Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 ζητω ενα μεγαλο συγνωμη μολις ξηλωσα εντελως το πακετο και το βρηκα σφηνωμενο το κινητο στο δευτερο στρωμα ,εκλεισα και το case στο paypal ,την καταρα μου να χει το toc 2 με τα πακεταρισματα του ,εστω και ετσι εγω ξανα απο κει δεν αγοραζω Μας κουφανες , αλλα παλι καλα !!! Καλοριζικο !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_phone Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 ζητω ενα μεγαλο συγνωμη μολις ξηλωσα εντελως το πακετο και το βρηκα σφηνωμενο το κινητο στο δευτερο στρωμα ,εκλεισα και το case στο paypal ,την καταρα μου να χει το toc 2 με τα πακεταρισματα του ,εστω και ετσι εγω ξανα απο κει δεν αγοραζω :wacko: :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Μας κουφανες , αλλα παλι καλα !!! Καλοριζικο !!! εγω να δεις πως ενιωσα μετα απο τοση φασαρια ,ειχα τα νευρα μου ολη μερα σημερα για αυτο ,μετα απο τοση φασαρια μπορω να ηρεμισω και εγω μενει τωρα να το ρουταρω κλπ,αλλα και παλι απο αυτους δεν προκειται να παρω ... Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapy13 Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 εγω να δεις πως ενιωσα μετα απο τοση φασαρια ,ειχα τα νευρα μου ολη μερα σημερα για αυτο ,μετα απο τοση φασαρια μπορω να ηρεμισω και εγω μενει τωρα να το ρουταρω κλπ,αλλα και παλι απο αυτους δεν προκειται να παρω ... Δεν αξιζει να στεναχωριεσαι για τετοια πραγματα φιλε μου , πιστεψε με.... Χαιρομαι που ειχε αισιο τελος η περιπετεια σου. Δες το λιγο σημερα και αυριο που θα εχεις ηρεμησει το ρουταρεις κ.τ.λ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 ζητω ενα μεγαλο συγνωμη μολις ξηλωσα εντελως το πακετο και το βρηκα σφηνωμενο το κινητο στο δευτερο στρωμα ,εκλεισα και το case στο paypal ,την καταρα μου να χει το toc 2 με τα πακεταρισματα του ,εστω και ετσι εγω ξανα απο κει δεν αγοραζω Απίστευτο!!!:dizzy::dizzy::dizzy: Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Μας πεθανες :lol: Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakious Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 καμια νεα θηκη βρηκαμε? * θεος ο φιλος..ψαξε καλα ρε φιλε πριν κατιγορεις τα κινεζακια..:lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 (edited) Το κινητό έχει μακράν την καλύτερη κάμερα και οθόνη που έχω δει σε κινητό των 130€.Ειδικά το φλας για κινέζικο κινητό αυτής της κατηγορίας τιμής και όχι μόνο ειναι επικό!!! Σε θέμα απόδοσης η πρώτη μου εντύπωση ειναι ότι παρά τα υψηλότερα νούμερα στο antutu ειναι σαφώς πιο κάτω απο τον mtk6589 και ειδικά απο τον 6589Τ.Εχει ένα μικρό lag που δεν το έχω σε άλλη συσκευή με τον 6589Τ.Να πω ότι δεν το έχω στήσει ακόμη με τα προγράμματά μου,δεν το έχω κάνει root ή αλλαγή recovery και απλά έβαλα στην sd το update.zip της v1.03 και έκανα την αναβάθμιση μέσω του stock recovery. Edited January 20, 2014 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 καμια νεα θηκη βρηκαμε? * θεος ο φιλος..ψαξε καλα ρε φιλε πριν κατιγορεις τα κινεζακια..:lol::lol::lol::lol: αμα ανοιξεις το δεμα και δεις μονο φορτιστη κλπ που να χεις ορεξη να ψαξεις ,το πρωτο που σκεφτηκα ειναι οτι μας την κανανε τα κινεζακια, οποτε βουρ για case τωρα που καθισα το απογευμα και το ξηλωσα το βρηκα στοιβαγμενο στο ενδιαμεσο,το κλεισα το case αλλα απο το αγχος που τραβηξα δεν ξαναψωνιζω απο αυτους Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakious Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 οκ ρε ηρεμησε.απλα μα ξερεις.οτι οταν ψωνιζουμε απο εκει τα περιμενουμε ολα...ρισκο υπαρχει.απλα μου φανηκε αστειο σορρυ ρε φιλε.....:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Το κινητό έχει μακράν την καλύτερη κάμερα και οθόνη που έχω δει σε κινητό των 130€.Ειδικά το φλας για κινέζικο κινητό αυτής της κατηγορίας τιμής και όχι μόνο ειναι επικό!!! Σε θέμα απόδοσης η πρώτη μου εντύπωση ειναι ότι παρά τα υψηλότερα νούμερα στο antutu ειναι σαφώς πιο κάτω απο τον mtk6589 και ειδικά απο τον 6589Τ.Εχει ένα μικρό lag που δεν το έχω σε άλλη συσκευή με τον 6589Τ.Να πω ότι δεν το έχω στήσει ακόμη με τα προγράμματά μου,δεν το έχω κάνει root ή αλλαγή recovery και απλά έβαλα στην sd το update.zip της v1.03 και έκανα την αναβάθμιση μέσω του stock recovery. To lag που το παρατήρησες; Σε ποια "λειτουργία"; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 (edited) Παρέλαβα και εγώ πριν λίγο.Πανέμορφο και πανάλαφρο είναι το άτιμο :p Εχει ήδη πάνω την ρομ απο 24-12 v1.01 και το usb otg δουλεύει κανονικά.Η αγορά έγινε απο vickmall.com στις 29-12 και έφτασε σήμερα.Στο πίσω καπάκι,γράφει inew και το μοντέλο είναι v3-E.Εντυπώσεις αργότερα. Το κινητό έχει μακράν την καλύτερη κάμερα και οθόνη που έχω δει σε κινητό των 130€.Ειδικά το φλας για κινέζικο κινητό αυτής της κατηγορίας τιμής και όχι μόνο ειναι επικό!!! Σε θέμα απόδοσης η πρώτη μου εντύπωση ειναι ότι παρά τα υψηλότερα νούμερα στο antutu ειναι σαφώς πιο κάτω απο τον mtk6589 και ειδικά απο τον 6589Τ.Εχει ένα μικρό lag που δεν το έχω σε άλλη συσκευή με τον 6589Τ.Να πω ότι δεν το έχω στήσει ακόμη με τα προγράμματά μου,δεν το έχω κάνει root ή αλλαγή recovery και απλά έβαλα στην sd το update.zip της v1.03 και έκανα την αναβάθμιση μέσω του stock recovery. Καλομιλητο Χρηστο ! Περιμενουμε την αποψη σου :) Μας πεθανες :lol: :lol::lol: Παντα ξεκιναμε και γραφουμε βιντεο με κλειστο το δεμα και τα στοιχεια που γραφει επανω, μετα ξεπακεταρουμε και κανουμε το πρωτο power on. Ολα αυτα σε ενα βιντεο για να εχουμε αποδεικτικα στοιχεια. Edited January 20, 2014 by Karthan7 Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Καλομιλητο Χρηστο ! Περιμενουμε την αποψη σου :) :lol::lol: Παντα ξεκιναμε και γραφουμε βιντεο με κλειστο το δεμα και τα στοιχεια που γραφει επανω, μετα ξεπακεταρουμε και κανουμε το πρωτο power on. Ολα αυτα σε ενα βιντεο για να εχουμε αποδεικτικα στοιχεια. αν και δεν μου τυχε ξανα τωρα μετα το σημερινο θα κανω τηλεπαραγωγη αν ειναι να μαι σιγουρος :) Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 (edited) To lag που το παρατήρησες; Σε ποια "λειτουργία"; Καταρχήν στο internet browsing.Δε πάει σαν αυτά τα android που παίρνεις με 130€ απο ελλάδα :p αλλά δεν έχει στο σκρολιγκ τον "αέρα" που έχει ο 6589 και ειδικά ο Τ.Eνα ακόμη παράδειγμα.Βάζω να παίζει στο παρασκήνιο μουσική το pvstar+ μια youtube playlist μου,βγαίνω στην κεντρική οθόνη και το κινητό πάει σαν σε αργή κίνηση,τη στιγμή που ο 6589 το πάει άνετα.Εύχομαι να είναι θέμα ρομ και ήδη έχω κατεβάσει ρομ από άλλα mtk6582 για να κάνω τις δοκιμές μου.Θέμα ραμ πάντως δεν είναι μιας και έχω πάνω απο 450mb ελεύθερα. Edited January 20, 2014 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_phone Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 ... ήδη έχω κατεβάσει ρομ από άλλα mtk6582 για να κάνω τις δοκιμές μου Προχώρα!! Ακολουθεί λαός από πίσω! :lol: Καλορίζικο και σε σένα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 .. ήδη έχω κατεβάσει ρομ από άλλα mtk6582 για να κάνω τις δοκιμές μου.Θέμα ραμ πάντως δεν είναι μιας και έχω πάνω απο 450mb ελεύθερα. Tαιριάζουν?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Ετσι χύμα όχι αλλά με ψάξιμο και δοκιμές,μπορει και να ταιριάξουν Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts