Jump to content

iNew V3

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Προσωπικά πιστεύω ότι το nfc δουλεύει, για τα 127€ που κόστισε μαζί με τη θήκη, μπορώ να ζήσω και χωρίς otg ....

Και με έξτρα 3.5 ευρώ για μια 2η μπαταρία λύνεται το πρόβλημα της ''μικρής'' αυτονομίας.

Προσωπικά αν δεν το δουλέψω ο ίδιος με τα χεράκια μου, είμαι πολύ επιφυλακτικός για θέματα αυτονομίας κτλ κτλ....

• Απαντήσεις 7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Και τι έγινε αν δεν δουλεύει το nfc ρε παιδιά? Που θα το χρησιμοποιήσουμε εδώ στην Ελλάδα? Με 139 ευρώ δεν νομίζω ότι μπορούμε να βρούμε τηλ με τέτοια κάμερα, gorilla glass, ips, ogs οθόνη και τέτοια εμφάνιση.

Για ια την μπαταρία το ξέραμε ότι θα βγάλει μια μέρα μόνο και το review αυτό λέει.

Die Akkulaufzeit des iNew V3 konnte uns trotz der nur 1.820mAh überzeugen. Das Gerät hält ohne große Schwierigkeiten einen Tag lang bei durchschnittlicher Benutzung. Nur wer die ganze Zeit damit herumspielt dürfte den Akku schneller leerbekommen. Mehr als einen Tag kann man aber wirklich nur herausholen, wenn man es rein zum Telefonieren verwendet - aber dann braucht man wohl auch kein Smartphone.

μετάφραση

The battery life of the iNew V3 convinced us despite only 1.820mAh. The unit lasts a day without great difficulties in average use. Only those who play around all the time so that should get the empty battery faster. More than a day but you can really only get out when it purely used for voice - but then you need probably not a smartphone.

Εγώ προσωπικά αν δεν παρουσιάσει προβλήματα hardware, θα είμαι ευχαριστημένος.

Μπορεί να κάνω και λάθος, δεν ξέρω, αλλά κάπως έτσι το βλέπω εγώ.

Για την παρατήρηση σου και τι έγινε που δεν έχει otg, nfs, camera F2.2 αντί για F2.0, πάχος 6,5mm κτλ είναι που τα διαφημίζει ότι τα έχει και υποτίθεται ότι τα πληρώνουμε αυτά. Άρα για μένα το θέμα είναι σαν να παραγγείλω γουρούνι στο σακί.

Ναι η τιμή του είναι πολύ καλή και value for money αλλά μην με κοροϊδεύεις έτσι και εάν μου έλεγαν ότι δεν τα έχει όλα αυτά, πάλι, κατα πάσα πιθανότητα θα το έπαιρνα.

αμα δεν εχει οτι λεει ε τοτε ειναι ενα αλλο τηλεφωνο!!!!!!!!

δηλαδη ετσι ας εγραφαν οτι ειναι και 2/32 και αλλη μαλχχια θελουν και εμεις να το αγορασουμε!!!!

λυπαμαι

τα knock knock jokes ξερετε?

knock -knonck

who's there ?

I

I- who?

I- γαχχχσου i-new

Edited by satiros
ADAPT OVERCOME IMPROVISE

μου αρεσει που βλεπω ατομα που για 130 ευρω ζητανε τον ουρανο με τα αστρα,δεν φτανει που εχει θυρα micro sd θενε να μπορει να διαβασει και εξωτερικους σκληρους ,και να εχει nfc κλπ κλπ αναρωτιεμαι πιο επωνυμο εχει τετραπυρινο με 5 οθονη και 1gb ram που να στοιχιζει 130 ευρω , και κατα ποσο θα το αξιοποιουσαμε αν τα ειχε ολα αυτα απλα απο οτι φαινεται θεμε τα παντα αν ειναι δωρεαν και πριν πυροβολησετε εχω το xperia z1 και το παραγγειλα για δευτερο ,απλα δεν περιμενω να ναι το τελειο διοτι εδωσα 130 ευρω και οχι 500 αλλα ελπιζω να κανει τουλαχιστο την δουλεια του.παρεπιμπτοντας στο z1 μονο το 1/2 της μνημης γεμισα και το nfc δεν το χρησιμοποιησα ποτε ως τωρα...

δεν ξερω για ποιο ουρανο και ποια αστρα μιλας εγω αυτα που μου ειπαν ζηταω. αν ειναι ας ελεγαν οτι ειναι και 8πυρηνο με 2 γιγαραμ και 500mpx καμερα. πλακα μας κανετε? εγω το προτιμησα απο το red rice με την πολυαγαπημενη μου miui για το παχος και το nfc... εχω λογους να γκρηνιαζω

-το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο

-οχι πάντα...

-πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις!

στο antutu την καμερα την βγαζει 18μπ ενω το κινητο λεει 13.....

Kamera Hinten:18,2 Megapixel (interpoliert)

Είδες ο κινέζος.. πεντακάθαρος 13 καθαρά :lol:

δεν υπάρχουν και πολλά κινέζικα με gorilla glass σε αυτην την τιμή

Να ενα http://www.minideal.net/timmy-e82-smartphone-mtk6582-quad-core-android-4-2-with-5-0-inch-gorilla-glass-ogs-screen-yellow.html με ιδια specs και τιμη, android 4,3 και μπαταρια 2500..

ΓΙΩΡΓΟΣ:clap:

Πάντως για όσους λένε για την αυτονομία του έχω να πω το εξής.

Η μπαταρία του είναι 1850 mah και όλοι συμφονούμε ότι είναι λίγα. Αν ήταν 2500mAh θα είμασταν ευχαριστημένοι;

Αν υποθέσουμε ότι ναι είμαστε, σημαίνει ότι αν η αυτονομία του είναι πχ 10 ώρες με τα 1850 και δεν είμαστε ευχαριστημένοι, τότε με τα 2500 θα είχε περίπου 13 ώρες και θα είμασταν ευχαριστημένοι;;

Edited by nikstar

δεν υπαρχει θεμα αμα ειναι 1850 η 1600 η 2500

το μονο που εχει σημασια ειναι να υπαρχει ΣΥΝΑΦΕΙΑ αναμεσα σε χαρακτηριστικα και πραγματικοτητα

ADAPT OVERCOME IMPROVISE

Να ενα http://www.minideal.net/timmy-e82-smartphone-mtk6582-quad-core-android-4-2-with-5-0-inch-gorilla-glass-ogs-screen-yellow.html με ιδια specs και τιμη, android 4,3 και μπαταρια 2500..

Timmy;;; Όπως λέμε τίμιο;; τι σε κάνει να πιστεύεις ότι δεν είναι άλλη μια περίπτωση στυλ doogee ή ότι θα είναι καλύτερο από το inew;

δεν υπαρχει θεμα αμα ειναι 1850 η 1600 η 2500

το μονο που εχει σημασια ειναι να υπαρχει ΣΥΝΑΦΕΙΑ αναμεσα σε χαρακτηριστικα και πραγματικοτητα

Αναφέρομαι στην αυτονομία και για όσα έχουν ειπωθεί.

Το ότι πρέπει να είναι ακριβής η περιγραφή αυτό είναι αυτονόητο, δεν το συζητάμε.

guideman δες στην φωτογραφια όμως τα mah της μπαταρίας..

http://www.minideal.net/catalog/product/gallery/id/1239/image/9575/

Το εχω δει, αλλα σε ολες τις φωτο που εχω δει φαινεται για 2500, το ειδα ακομα και σε βιντεο, τι να πω.

Παντως "με το ματι" η μπαταρια μου φαινεται μικρη για 1850, και το μηκος του κινητου μεγαλο..

Timmy;;; Όπως λέμε τίμιο;; τι σε κάνει να πιστεύεις ότι δεν είναι άλλη μια περίπτωση στυλ doogee ή ότι θα είναι καλύτερο από το inew;

Τιποτα δεν μου λεει οτι ειναι πιο αξιοπιστο απο το V3 αλλα αναμεσα σε δυο αγνωστα θα διαλεγα τις καλυτερες specs..

Τελος το off topic για να μη μας κραξουν..

Edited by guideman

Και μισή μνήμη... και χωρίς nfc και χωρίς otg και μεγαλούτσικο σε διαστάσεις :p

(Αν δεν κάνω λάθος η μη λειτουργία του otg, ήταν θέμα μόνο της 1ης φουρνιάς από το t2c κατάστημα.... )

εγω αυτο που ξερω απο προσωπικη εμπειρια ειναι οτι επιλεξεις ενα κινητο που δεν ειναι zopo,thl,lenovo,ζτε

tote παιζεις λοτο.δε λεω οτι οι αυτες οι μαρκες ειναι αριστες αλλα οπως και να το κανουμε ειναι αλλο επιπεδο.

τωρα μακαρι το inew να βγει καλο γιατι το θελω κ εγω.δε παυει ομως να ειναι μια κινηση ρισκου

Να μην ξεχνάμε ένα βασικό κριτήριο επιλογής είναι και η εμφάνιση:)

εγω αυτο που ξερω απο προσωπικη εμπειρια ειναι οτι επιλεξεις ενα κινητο που δεν ειναι zopo,thl,lenovo,ζτε

tote παιζεις λοτο.δε λεω οτι οι αυτες οι μαρκες ειναι αριστες αλλα οπως και να το κανουμε ειναι αλλο επιπεδο.

τωρα μακαρι το inew να βγει καλο γιατι το θελω κ εγω.δε παυει ομως να ειναι μια κινηση ρισκου

Υπάρχουν πολλές ακόμα αξιόπιστες κινέζικες εταιρίες και πολύ καλυτερες από αυτές που ανέφερες

Edited by nikstar

Και μισή μνήμη... και χωρίς nfc και χωρίς otg και μεγαλούτσικο σε διαστάσεις :p

Ναι, ROM 8, αλλα ψαξτο λιγο, γραφουν οτι εχει και NFC και OTG. Μεγαλουτσικο, αναμενομενο, αν εχει 2500 μπαταρια..

Σιγουρα, αλλα ο κοσμος παντα θα ψαχνει να βρει "την ευκαιρια"..

Να μην ξεχνάμε ένα βασικό κριτήριο επιλογής είναι και η εμφάνιση

Ναι, το τιμμακι ειναι στρογγυλεμενο στις γωνιες, ενω το V3 τετραγωνισμενο, α-λα mi3..

Για zopo μην παίρνεις όρκο.Το zp820 βγήκε με απαράδεκτη οθόνη και το πανάκριβο zp990 έχει προβλήματα ακόμη και στη λήψη wifi.

Ναι, το τιμμακι ειναι στρογγυλεμενο στις γωνιες, ενω το V3 τετραγωνισμενο, α-λα mi3..

Αυτό το στρογγύλεμα έχει "φορεθεί" πολύ και εμένα στο μάτι μου, μου φαίνεται ομορφότερο το iNew.

Γούστα είναι όλα αυτά, βέβαια!

όταν λες άλλο επίπεδο ?

όλες έχουν ασθένειες και κουσούρια , άλλοτε βαριά (GPS) άλλοτε ελαφριά....

Απο ότι έχω δει (στο internet) στο inew και το gps φαίνεται καλό και οι φωτό με φώς είναι αποδεκτές, πάνω απο το μέσο όρο της κατηγορίας του.... και στο antutu τα πάει καλά ...

Τώρα αν δεν είναι 6 κάτι χιλιοστά και ειναι 7 , μπορώ να ζήσω με τα έξτρα χιλιοστά ...

Αυτό το στρογγύλεμα έχει "φορεθεί" πολύ και εμένα στο μάτι μου, μου φαίνεται ομορφότερο το iNew.

Γούστα είναι όλα αυτά, βέβαια!

Δεν ειπα το αντιθετο, κι εμενα μου χτυπησε στο ματι..

Και μετα το V3 αρχισα να βλεπω και το mi3 ομορφο που οταν το πρωτοειδα δεν ηθελα ουτε για να το φτυσω..:lol::lol:

Το μόνο κινητό σε αυτά τα λεφτά περίπου που μπορεί να το συναγωνιστεί σε χαρακτηριστικά είναι το NEO N003 1G/4G πιστεύω!Σε εμφάνιση δε το συζητώ το inew είναι κούκλα αλλά σε χαρακτηριστικά νομίζω το ΝΕΟ είναι καλύτερο.Προσωπικά είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δυο μιας και είναι το πρώτο μου κινέζικο τηλέφωνο.
Xiaomi Mi Mix 3

Για κοιταξτε λιγο το επισημο σαιτ της ΤΙΜΜΥ: http://www.timmymobile.com/En/phoneInfo.aspx?pid=7 . Πολλα δεν εχει...

Επισης και επειδη με τους κινεζους κανεις δεν μπορει να ειναι σιγουρος μην ενθουσιαζεστε τοσο με αυτα που λενε.

Στην τελικη ας παρουμε εμεις που το παραγγειλαμε το τηλ και βλεπουμε αν αξιζει τα χρηματα ή οχι!

Προτεινω να σταματησουμε τα οφ τοπικ και να ασχοληθουμε μονο με το v3.

Μπαταρία στο E82 γράφουν 1800mah οπότε στα ίδια με το v3 πρέπει να είναι και android 4.2.2

Το μόνο κινητό σε αυτά τα λεφτά περίπου που μπορεί να το συναγωνιστεί σε χαρακτηριστικά είναι το NEO N003 1G/4G πιστεύω!Σε εμφάνιση δε το συζητώ το inew είναι κούκλα αλλά σε χαρακτηριστικά νομίζω το ΝΕΟ είναι καλύτερο.Προσωπικά είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δυο μιας και είναι το πρώτο μου κινέζικο τηλέφωνο.

Μην κάνεις το λάθος να πάρεις fhd ανάλυση και 1gb ram.Ακόμη και με τα 2gb ram ειναι οριακή η fhd γιατι και ο mtk6589 δεν μπορει να σηκώσει όπως πρέπει τόσο μεγάλη ανάλυση.Καλύτερα hd ή αν θες fhd περίμενε να διαβάσεις review για τον octa 6592

Edited by bbbb

Εννοειται πως δεν πρεπει να ειμαστε off topic, αλλα στην φαση της αναμονης του V3 τι να πουμε αλλο, ειπωθηκαν ηδη ολα..:)

Αν ξερετε κατι ακομα για το V3, να το ακουσουμε.

Προσωπικα, παρ ολα τα ασχημα (τα υποτιθεμενα, μια και δεν εχει ερθει στην πλειοψηφια ακομα) εξακολουθω να το θελω

αν ειναι το πρωτο κινεζικο που δοκιμαζεις παρε καλλιτερα κανα zte. πιο παντοφλα στο σχεδιο αλλα θα εχεις το κεφαλι σου ησυχο.με το inew h me to NEO υπαρχει περπιτωση να φας καμια φρικη και να σου δημιουργηθει τραυματικη εμπειρια με τα κινεζικα