irovoudou Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 (edited) Δε σε κάλυψε το PayPal; Το λαθος μου ηταν οτι τα εστειλα τα χρήματα με western union Και μετα χιλιαδες εμαιλ τηλεφωνα αλλα "φωνη βοώντος εν ερημο" Edited January 2, 2014 by irovoudou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalamaidis Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Η δική μου εμπειρια απο το TO2C ειναι πάντως θετική μεχρι τωρα. Συγνωμη αλλα ειναι το χειροτερο site που εχω παραγγειλει ever. Παρτο καλυτερα απο το minideal. Στα ιδια χρηματα βγαινει σχεδον.... Παράθεση :hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metzrs Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Τελικά σε ποιο από τα αξιόπιστα sites υπάρχει η καλύτερη τιμή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalamaidis Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Προσωπικα τωρα θα διαλεγα minideal. Παράθεση :hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpapanik Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 απο εδώ έχει πάρει κάποιος? είναι αξιόπιστο? έχει και μία μπαταρία δώρο..... http://www.1949deal.com/bestselling/inewv3.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
heavenb Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Αυτή εδώ η τιμή πως σας φαίνεται και γενικά το site ; http://www.ahappydeal.com/product-169688.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 πολυ αξιοπιστο. φιλος ψωνιζει απο κει.. Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosvlass Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Τι κάνουμε ρε παιδιά??Πως πάνε οι παραγγελίες σας? Όλοι Despatched ειμαστε??? Κανένας arrived ακόμα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Τι κάνουμε ρε παιδιά??Πως πάνε οι παραγγελίες σας? Όλοι Despatched ειμαστε??? Κανένας arrived ακόμα? Μεχρι στιγμης μόνο ο mimoko έχει παραλάβει. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Μεχρι στιγμης μόνο ο mimoko έχει παραλάβει. Ο οποίος ο φίλος @mimoko δεν μας είπε τουλάχιστον πως τα πάει από πλευράς αυτονομίας, τώρα που έχουν περάσει και μερικές μέρες και φορτίσεις. Άντε και τα GPS & Wi-Fi άντε και η ένταση του ήχου, άντε... Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g3ros Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Τι κάνουμε ρε παιδιά??Πως πάνε οι παραγγελίες σας? Όλοι Despatched ειμαστε??? Κανένας arrived ακόμα? Item No. _________ Posting Date_____ Status Date_____ Status Description RF1938****9SG _____ 21-12-2013 ___ 23-12-2013 ____ Despatched to overseas (Country code: GR) απο to2c.com Αν θέλει ας βαλει και κανεις αλλος τα δικα του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimoko Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Ο οποίος ο φίλος @mimoko δεν μας είπε τουλάχιστον πως τα πάει από πλευράς αυτονομίας, τώρα που έχουν περάσει και μερικές μέρες και φορτίσεις. Άντε και τα GPS & Wi-Fi άντε και η ένταση του ήχου, άντε... Παιδιά άμα το έχετε το τηλέφωνο για ομιλία,κρατάει 1 μέρα γεμάτο,χωρίς φόρτιση.αμα χρησιμοποιείς wi-fi, και να είσαι συνδεδεμένος,θέλει φόρτιση γρήγορα,μέσα στην μέρα,επίσης αν βάλεις το gps,πρέπει να ειναι συνδεδεμένο με τον φορτιστή.παντως ωραιο κινητό όσοι το βλέπουν θέλουν να το παραγγείλουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Κοινώς λοιπόν, η μπαταρία δεν είναι ούτε 1800mAh. Το W200 μου που έχει 1800mAh μπαταρία, βγάζει πολύ άνετα μέρα και με wifi ανοιχτό και με κάνα μισάωρο σε GPS και ψιλοσερφάρισμα και τσεκάρισμα συνέχεια τα mail κλπ. Και υποτίθεται ότι έχει και τον ενεργοβόρο 6589T. Κλασικά, οι κινέζοι δηλώνουν ότι νούμερο θέλουν σε χωρητικότητα μπαταρίας, το βλέπω συχνά σε ψιλο-noname εταιρίες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Όταν λες άνετα ημέρα,εννοείς 24ωρο ή από το πρωί μέχρι το βράδυ; Και σε αυτές τις ώρες πόση ώρα χρήση οθόνης έχεις; Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 δεν ξέρω πόσα mm είναι οι πραγματικές διαστάσεις των μπαταριών του inew v3, αλλά από τα πρώτα video unboxing που είχα δει , μου φάνηκαν πολύ μικρές , σε μέγεθος , για 5" τηλέφωνο . Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotiskavala Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Item No: RF19*****14SG Despatch No.: 4039 Beat No.: - Status Date Status Description 24-12-2013 Received from Customer 26-12-2013 Despatched to overseas (Country code: GR) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GODOS Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 (edited) Η μπαταρία του έχει ίδιο κωδικό με του samsun galaxy νομίζω Παραγγελία απο inewmobile.com 21-12-2013 Despatched to overseas (Country code: GR) λογικά μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα έχει μπει στην Ελλάδα.. O Κωδικός της μπαταρίας είναι GB/T18287 και σίγουρα υπάρχει σε 2000 mah Αν ταιριάζει αυτή η μπαταρία και είναι όντως 2800 mah σωθήκαμε! http://www.ebay.com/itm/Akku-Batterie-Star-n7100-s7100-4-5-Zoll-2800-mA-h-S-N-GB-T-18287-2000-/161182903049?pt=DE_Handy_PDA_Akkus&hash=item25873feb09 -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited January 3, 2014 by navi55 Παράθεση Petrotech Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Freewin Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 iNew V3 with 32GB Toshiba class 10 TF Card , Price only $189.99 iNew V3 with 100% real leather case , Price only $194.99 iNew V3 , Price only $174.99 ( After use coupon code: INEW V3 ) Μόλις το παρήγγειλα και εγώ για την κόρη μου, μετά από αυτό το e-mail που μου έστειλαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalamaidis Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 iNew V3 with 32GB Toshiba class 10 TF Card , Price only $189.99 iNew V3 with 100% real leather case , Price only $194.99 iNew V3 , Price only $174.99 ( After use coupon code: INEW V3 ) Μόλις το παρήγγειλα και εγώ για την κόρη μου, μετά από αυτό το e-mail που μου έστειλαν. απο to To2c? Παράθεση :hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosvlass Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Η μπαταρία του έχει ίδιο κωδικό με του samsun galaxy νομίζω Παραγγελία απο inewmobile.com 21-12-2013 Despatched to overseas (Country code: GR) λογικά μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα έχει μπει στην Ελλάδα.. O Κωδικός της μπαταρίας είναι GB/T18287 και σίγουρα υπάρχει σε 2000 mah Αν ταιριάζει αυτή η μπαταρία και είναι όντως 2800 mah σωθήκαμε! http://www.ebay.com/itm/Akku-Batterie-Star-n7100-s7100-4-5-Zoll-2800-mA-h-S-N-GB-T-18287-2000-/161182903049?pt=DE_Handy_PDA_Akkus&hash=item25873feb09 -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Αν την συγκρίνεις με αυτήν http://www.1949deal.com/original-1830mah-battery-for-inew-v3-smartphone.html ναι έχει τον ίδιο κωδικό αλλά παρατηρώ ανάποδη πολικότητα και 0.1V διαφορα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 (edited) απο εδώ έχει πάρει κάποιος? είναι αξιόπιστο? έχει και μία μπαταρία δώρο..... http://www.1949deal.com/bestselling/inewv3.html το καταστημα ενταξει ειναι,αλλα δεν βλεπω να λεει οτι υποστηριζει otg,θα ειναι η πρωτη φουρνια αυτη.Αν και σε αλλο σημειο λεει οτι το υποστηριζει,παραξενο που στελνει 2 μπαταριες με singpost,οι αλλοι γιατι λενε οτι δεν μπορουν? Edited January 3, 2014 by tsopanos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 (edited) Δεν ταιριάζουν, 3.5 x 58 x 71 mm η original, 4.0 x 52 x 68 αυτήν του S4... Και το GB/T18287-2000 είναι νόρμα πιστοποίησης, όχι κωδικός μπαταρίας. Και το W200 μου αυτό γράφει πάνω και το S4 και όλα τα "ποιοτικά" κινητά... Edited January 3, 2014 by Asterisd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 το καταστημα ενταξει ειναι,αλλα δεν βλεπω να λεει οτι υποστηριζει otg,θα ειναι η πρωτη φουρνια αυτη.Αν και σε αλλο σημειο λεει οτι το υποστηριζει,παραξενο που στελνει 2 μπαταριες με singpost,οι αλλοι γιατι λενε οτι δεν μπορουν? Από ότι γράφει ο geekbuying πλέον μπορούν και πάλι να στείλουν 2η μπαταρία http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5085535#post5085535 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakosele Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Παίδες με προβλημάτισε πολύ αυτό με την μπαταρία.Περίμενα να θέλει κάθε μέρα φόρτισμα άλλα όχι και να μην βγάζει την ημέρα μόνο απο την χρήση wifi??Μήπως τελικά να περιμένω για το Huawei 3C?? Παράθεση Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2 Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 μιας και εχουν τεθεί προβληματισμοί σχετικά με την μπαταρια του, τι γνωμη εχετε γι αυτο? http://www.ahappydeal.com/product-165223.html κι αυτο? http://www.ahappydeal.com/product-139691.html Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts