Jump to content

Honor 3C

gialatzi
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

υπάρχει τρόπος ΜΌΝΟ για τις κλήσεις να μην με ρωτάει από ποια θέλω να καλέσω; γιατί κατέβασα την πολύ καλή εφαρμογή pixel phone και από τρίτες εφαρμογές εάν θέλω να καλέσω ένα νούμερο με ρωτάει η μαμά εφαρμογή και μετά και η pixel phone. και προτείνει εάν γίνεται να απενεργοποιηθει η ερώτηση από την μαμά εφαρμογή. γίνεται;

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πηγαινε settings->manage apps βρες την εφαρμογη και επελεξε disable

Thanks, ηταν και αυτο απλο... αλλα αν δεν ψαξεις ρωτας :)

http://www.insomnia.gr/uploads/gallery/album_1266/gallery_286955_1266_101064.jpg

5-inch HD (1280 x 720) IPS display, 294ppi

1.3GHz MediaTek MT6582 quad-core CPU

Mali 450MP2 GPU

1GB RAM

16GB of internal storage expandable up to 32GB via MicroSD card

8MP rear camera with LED flash

2MP front camera

Dual-SIM, Dual-Standby

3G/HSPA+

WiFi 802.11 b/g/n,

Bluetooth 4.0

GPS, A-GPS

Android Jelly bean (4.2) with Emotion UI

2,000mAh battery

Dimension: 142.2 x 72.3 x 9.4 mm

156g weight

τιμη 149$

Edited by ZZW30

καλησπερα σε ολους ...

μολις το πηρε ο αδερφος μου αυτο το μοντελο ..

μπορει καποιος να μου πει μια καλη ρομ και εαν υπαρχει κανα λινκ να δουμε πως θα του βαλουμε κατι μεσα χωρις κινεζικα??

*συγνωμη κιολας σιγουρα θα εχουν ειπωθει αλλα με πιεζει και το θελει αμεσσα και χρονο δεν εχω πολυ .. οποιος εχει την καλοσυνη ας μου στειλει καποιο λινκ ...

ευχαριστω πολυ ..

οκ τα βρηκα ολα ευχαριστω....

Edited by redcom7

Αν το απενεργοποιήσεις δεν θα σου δείχνει τα OTA Updates.

Δεν θα δειχνει τα updates αλλα θα τα βγαζει το playstore, οποτε κανενα προβλημα ;)

Δεν θα δειχνει τα updates αλλα θα τα βγαζει το playstore, οποτε κανενα προβλημα ;)

Δεν ξέρω αν όντως ισχύει αυτό που αναφέρει, αλλά μιλάει για τις αναβαθμίσεις του λειτουργικού και όχι των εφαρμογών ;)

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Δεν εννοώ τα updates των εφαρμογών, τα οποία βγαίνουν στο playstore, αλλά τα update της ROM του τηλεφώνου.

(Αλήθεια ποια έκδοση έχεις; )

το προβλημα που δεν γραφεται η sd ξερουμε καμμια λυση?

Πηγα να βαλω σαν αποθηκευτικο χωρο την sd με την snap camera kai δεν τον δεχεται, αξιωσημειωτο ειναι πως δεν μπορουμε να μετατρεψουμε και καποιο app σε εφαρμογη συστηματος.

ειμαι με την τελευταια κιτ κατ ειμαι ροοτ αλλα ........

το προβλημα που δεν γραφεται η sd ξερουμε καμμια λυση?

Πηγα να βαλω σαν αποθηκευτικο χωρο την sd με την snap camera kai δεν τον δεχεται, αξιωσημειωτο ειναι πως δεν μπορουμε να μετατρεψουμε και καποιο app σε εφαρμογη συστηματος.

ειμαι με την τελευταια κιτ κατ ειμαι ροοτ αλλα ........

Πρέπει να διαγράψεις το αρχείο immutables.list κάνε ένα search στο thread και μετά δοκίμασε να την κάνεις system app.

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Δεν εννοώ τα updates των εφαρμογών, τα οποία βγαίνουν στο playstore, αλλά τα update της ROM του τηλεφώνου.

(Αλήθεια ποια έκδοση έχεις; )

Εχω την τελευταια Kitkat... 4.9.16

αρα το αφηνω οπως εχει.

Πρέπει να διαγράψεις το αρχείο immutables.list κάνε ένα search στο thread και μετά δοκίμασε να την κάνεις system app.

πρσπθησα να διαγραψω το immutable.list οπως ειχα κανει και παλιοτερα αλλα δεν γινεται τιποτα, φαινεται εχουν βαλει και καποια αλλη προστασια στην τελευταια κιτ κατ

αν οντως ειναι ετσι αναρωτιεμαι σε τι θα χρειαζεται να εισαι root :lol:

παιδια θελω να παραγγειλω απο vickmall το κινητο και λεει οτι ειναι 4g

θα δουλευει αλλαδα και κατι βασικο!βλεπω ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΗΣ ΣΙΜ πλεον?λεει single sim

πρσπθησα να διαγραψω το immutable.list οπως ειχα κανει και παλιοτερα αλλα δεν γινεται τιποτα, φαινεται εχουν βαλει και καποια αλλη προστασια στην τελευταια κιτ κατ

αν οντως ειναι ετσι αναρωτιεμαι σε τι θα χρειαζεται να εισαι root :lol:

Ρίχτε μια ματιά και σ' αυτό: http://winaero.com/blog/unlock-external-sd-card-writing-for-all-apps-in-android-4-4-kitkat/

Το βρήκε ο tutuyo, αλλά απ' ό,τι κατάλαβα, δεν μπόρεσε να το δοκιμάσει ο ίδιος, καθώς δεν έχει/είχε μπορέσει να γίνει root στην KitKat...

παρήγγειλα για τον ξάδερφο μου το κινητό το παλιό με μόνο 3g από το to2c και δεν ζήτησα ούτε ρουτ παρά μόνο την έκδοση με τα αγγλικά.όταν έρθει θα έχει μάλλον την μαμά κινεζοαγγλικη και θα μπορώ να πάω με ΟΤΑ αναβάθμιση στην τελευταία επίσημη κατευθείαν; την 148?

Ρίχτε μια ματιά και σ' αυτό: http://winaero.com/blog/unlock-external-sd-card-writing-for-all-apps-in-android-4-4-kitkat/

Το βρήκε ο tutuyo, αλλά απ' ό,τι κατάλαβα, δεν μπόρεσε να το δοκιμάσει ο ίδιος, καθώς δεν έχει/είχε μπορέσει να γίνει root στην KitKat...

το δοκιμασα αλλα τιποτα..

δεν σωζει το αρχειο xml μετα το edit, ουτε το αρχειο αλλαζει δικαιωματα σε rwx:mad:

παρήγγειλα για τον ξάδερφο μου το κινητό το παλιό με μόνο 3g από το to2c και δεν ζήτησα ούτε ρουτ παρά μόνο την έκδοση με τα αγγλικά.όταν έρθει θα έχει μάλλον την μαμά κινεζοαγγλικη και θα μπορώ να πάω με ΟΤΑ αναβάθμιση στην τελευταία επίσημη κατευθείαν; την 148?

Όπως τα λες. Αν αφήσουν την αγγλοκινέζικη μπορείς να βάλεις την 148 με OTA ή την 4.9.16 η οποία είναι dev και μετά θα κάνεις πάλι updates με OTA.

Όπως τα λες. Αν αφήσουν την αγγλοκινέζικη μπορείς να βάλεις την 148 με OTA ή την 4.9.16 η οποία είναι dev και μετά θα κάνεις πάλι updates με OTA.

εαν ερθει η αγγλοκινεζικη του περασω την 148 μετα ΟΤΑΝ βγει η επισημη κιτκατ τον νοεμβρη θα την παρει φανταζομαι οτα?ρωταω γιατι θα του το σεταρω αλλα μετα θα φυγει εκτος αθηνων και δεν θα ξερει

εγώ που είμαι ακόμα με την 141 αξίζει να κάνω την αναβάθμιση σε 148? (αν και από ότι βλέπω πρώτα πρέπει να πάω σε 143)τι κερδίζω? από θέμα μπαταρίας είναι καλύτερα ή όχι?

εγώ που είμαι ακόμα με την 141 αξίζει να κάνω την αναβάθμιση σε 148? (αν και από ότι βλέπω πρώτα πρέπει να πάω σε 143)τι κερδίζω? από θέμα μπαταρίας είναι καλύτερα ή όχι?

Η 141 για μενα ηταν απο τις καλυτερες roms σε θεμα μπαταριας και διαχειρησης μνημης. Η 143 η χειροτερη σε θεμα μπαταριας, το οποιο διορθωθηκε με την 148. Θα σου προτεινα να μεινεις εκει που εισαι. Εκτος απο τον default browser που αλλαξε (προσωπικα δεν μου αρεσει) και το θεμα με το +30 που διορθωθηκε στην 148, δεν βλεπω λογο να φυγεις απο την 141. Σε θεμα μπαταριας δεν βλεπω διαφορα μεταξυ 141 και 148.

The day is my enemy, the night my friend

Η 141 για μενα ηταν απο τις καλυτερες roms σε θεμα μπαταριας και διαχειρησης μνημης. Η 143 η χειροτερη σε θεμα μπαταριας, το οποιο διορθωθηκε με την 148. Θα σου προτεινα να μεινεις εκει που εισαι. Εκτος απο τον default browser που αλλαξε (προσωπικα δεν μου αρεσει) και το θεμα με το +30 που διορθωθηκε στην 148, δεν βλεπω λογο να φυγεις απο την 141. Σε θεμα μπαταριας δεν βλεπω διαφορα μεταξυ 141 και 148.

Αφου η μπαταρία ειναι το ιδιο και το +30 διορθωθηκε γιατι να μην παει στην 148 ;

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

Εγώ είμαι με την 143 αλλά δεν μου βγάζει update για 148. Γιατί;

We offer three kinds of service: GOOD - CHEAP - FAST. You can pick any two.

If it is GOOD and CHEAP it won't be FAST | If it is GOOD and FAST it won't be CHEAP | If it is FAST and CHEAP it won't be GOOD

Αφου η μπαταρία ειναι το ιδιο και το +30 διορθωθηκε γιατι να μην παει στην 148 ;

Προσωπικη μου αποψη ειναι, αν θελει ας παει. Εγω που δοκιμασα και τις 2, οι λογοι που δεν θα πηγαινα ειναι: 1. Η αλλαγη του browser και 2. Ενα bug που ξεχασα να αναφερω και με ενοχλει ιδιαιτερα: οταν παταω το μεσαιο soft key δεν με πηγαινει στην πρωτη καρτελα που δειχνει την ωρα, τον καιρο κλπ, αλλα στην τελευταια καρτελα αριστερα.

Μπορει να επιβεβαιωσει και καποιος αλλος αυτο το bug ή ειναι θεμα καποιας ρυθμισης?

Edited by zananiro
The day is my enemy, the night my friend

Εγώ είμαι με την 143 αλλά δεν μου βγάζει update για 148. Γιατί;

έχεις πάει online update να κάνεις και δεν σου βγάζει την επόμενη;

θα με ενδιέφερε και μένα η απάντηση

έχεις πάει online update να κάνεις και δεν σου βγάζει την επόμενη;

θα με ενδιέφερε και μένα η απάντηση

και μενα το ιδιο..δεν μου βγαζει να κανω ενημερωση

Προσωπικη μου αποψη ειναι, αν θελει ας παει. Εγω που δοκιμασα και τις 2, οι λογοι που δεν θα πηγαινα ειναι: 1. Η αλλαγη του browser και 2. Ενα bug που ξεχασα να αναφερω και με ενοχλει ιδιαιτερα: οταν παταω το μεσαιο soft key δεν με πηγαινει στην πρωτη καρτελα που δειχνει την ωρα, τον καιρο κλπ, αλλα στην τελευταια καρτελα αριστερα.

Μπορει να επιβεβαιωσει και καποιος αλλος αυτο το bug ή ειναι θεμα καποιας ρυθμισης?

Μηπως αλλαξες την home καρτελα? αν κανεις pinch στην οθονη σου βγαζει επισκοπηση τις καρτελες, δες ποια εχει το "σπιτακι"