DjHoya Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 Παιδες σορρυ που ξαναρωταω αλλα παλι σημερα μου εκανε αυτο με την ενδειξη μπαταριας κ απο εκει που ηταν στο 48 πηγε στο 80. Δεν εχει τυχει σε κανεναν??ειμαι με την 4.8.1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 ναι, μετα απο ωρα. Εβγαζε μια λιστα και εκει δεν τα ειχε. Σαν επικεφαλιδα ειχε ενα αλλο εικονιδιο. Κανοντας κλικ εκει εβγαζε υπομενου που τα ειχε ... περιεργο ... ολα καλα ομως τωρα αν μπορεις να μου πεις ακριβως πως θα σου ημουν ευγνωμον γιατι κ εδω παιδευομαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 αν μπορεις να μου πεις ακριβως πως θα σου ημουν ευγνωμον γιατι κ εδω παιδευομαι κανε κλικ στο κινέζικο μαρκετ http://i1094.photobucket.com/albums/i448/tzoumas/10544758_10204605610678881_1047754528_n.jpg στην αναζητηση γραψε google http://i1094.photobucket.com/albums/i448/tzoumas/10608909_10204605612678931_1962765697_n.jpg κανε κλικ και εγκατασταση στο Google play απο εδω. μετα κανε κλικ στην πανω πανω εικονα που εχει ολα τα εικονιδια του Google Ανοιγει αυτο http://i1094.photobucket.com/albums/i448/tzoumas/10592592_10204605611598904_1209429645_n.jpg κανε κλικ και εγκατασταση στο προγραμμα με το ανθρωπακι (επαφες) Αυτο ηταν όλο ..... Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 επειδη με την κοσμοτε ΔΕΝ βγαζω ακρη .μπορει καποιος με κοσμοτε ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΟ και ΑΥΤΟ το κινητο μπορει να "δωσει" ιντερνετ απο το κινητο πχ σε ταμπλετ με wifi tethering??για εμενα ενω συνδεεται το ταμπλετ ΔΕΝ κατεβαζει/ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!ενω με την δευτερη σιμ της βοντα ολα οκ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 (edited) Το έχει παραλάβει κανείς από MeriMobiles ή MiniDeal; Τί δωράκια βάζει ο καθένας τους; Μετά από τα σχόλια που διαβάζω στο νήμα του MeriMobiles αρχίζω να το φοβάμαι, κι ας είναι 18$ φθηνότερο. Αν συμβεί καμία στραβή και χρειαστεί να επιστραφεί για εγγύηση, θα τα μετανιώνω! Παράδειγμα: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5471826#post5471826 Edited August 10, 2014 by talos_2002 Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasulis Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Απο οτι καταάβα απο τα λεγομενα αλλα και απο προσωπικη εμπειρια με το to2c.com υστερουν πολυ σε customer service. Ειναι μη σου τυχει κατι. Οπως εμενα που πηρα ενα doogee150 και σταματησε να χτυπουν οι ηχοι του μετα απο ενα μηνα και το μονο που με προσφεραν ηταν 5$ εκπτωση για την επομενη αγορα. Οπου την εκανα και σταλθηκε παλι ενα doogee με καποια πλαστικο κομματι να λειπει. Παλι με προσφεραν εκπτωση στην επομενη αγορα και υστερα απο γκρινια με ειπαν οτι βρηκαν τοκομματι και το στελνουν και φυσικα ακυρωσαν τα 10$ εκπτωση που ηθελαν να με δωσουν για την επομενη αγορα. Οποτε σαν εξυπηρετηση πελατων ειναι για τον π!@$#@!ο οι κινεζικες εταιριες. Τα παιρνουμε τους κανουμε μαγκες και σε μερικους μηνες τα αλλαζουμε. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τελικα μπορουμε απο την 143 μπορουμε να παμε στην 4.81 developers με local update ή θα σαλταρει το τηλ?? Παράθεση ""Nos Power"" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Τελικα μπορουμε απο την 143 μπορουμε να παμε στην 4.8.1 developers με local update ή θα σαλταρει το τηλ?? Ναι μπορείς χωρίς πρόβλημα.- Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matsi69 Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 εχει βρεθει μαμισιο recovery για το h30-t00 θελω να περασω kitkat με cwm δεν γινεται αν υπαρχει που υπαρχει αλλα εγω δεν μπορω να το βρω δωστε κανενα λινκ να το κατεβασω ευχαριστω Παράθεση HONOR 3C H30-T00 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 καμιά θήκη τέτοιου στυλ http://www.vodafone.gr/portal/eShop/Neoprene-black-case έχουνε να προτείνουμε?, οπώς και κανα screen protector γιατί αυτό που μου έστειλαν δε το πέρασα και τέλεια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 ρε παιδιά ρωτάω στα νηματα των καρτοκινητών κοσμοτε και wind και μου λένε ότι και στην δεύτερη θέση να έχεις την σιμ λειτουργεί το widget π.χ. του what's up.Δηλαδή μόνο στο κινητό μας όταν βάζουμε στην δεύτερη θέση μια σιμ δεν είναι πλήρως λειτουργικές οι εφαρμογές widget τους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 ρε παιδιά ρωτάω στα νηματα των καρτοκινητών κοσμοτε και wind και μου λένε ότι και στην δεύτερη θέση να έχεις την σιμ λειτουργεί το widget π.χ. του what's up.Δηλαδή μόνο στο κινητό μας όταν βάζουμε στην δεύτερη θέση μια σιμ δεν είναι πλήρως λειτουργικές οι εφαρμογές widget τους; Το widget της Cosmote λειτουργει οταν εχεις την SIM της Cosmote στη θεση 2 Το widget της f2G λειτουργει οταν εχεις την SIM της wind στη θεση 2 Το widget της Whats up ΔΕΝ λειτουργει οταν εχεις την SIM της Cosmote στη θεση 2 Σε μένα τουλαχιστον (Β143) Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Το widget της Cosmote λειτουργει οταν εχεις την SIM της Cosmote στη θεση 2 Το widget της f2G λειτουργει οταν εχεις την SIM της wind στη θεση 2 Το widget της Whats up ΔΕΝ λειτουργει οταν εχεις την SIM της Cosmote στη θεση 2 Σε μένα τουλαχιστον (Β143) Α Γεια σου! γιατί θα μας τρελάνουν.Όταν λες widget της cosmote ποιό εννοείς;Η εφαρμογή cosmote my account δεν έχει widget.μόνο το what's up έχει από πλευράς κοσμοτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Α Γεια σου! γιατί θα μας τρελάνουν.Όταν λες widget της cosmote ποιό εννοείς;Η εφαρμογή cosmote my account δεν έχει widget.μόνο το what's up έχει από πλευράς κοσμοτε. ΝΑΙ εχεις δικιο. Η εφαρμογη της COSMOTE ήθελα να πω, οτι λειτουργεί. Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 ΝΑΙ εχεις δικιο. Η εφαρμογη της COSMOTE ήθελα να πω, οτι λειτουργεί. Ναι αυτήν την τραγική εφαρμογή εννοούσα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 πάντως το κινητό μας έχει τρελά θέματα ως προς το δικαρτο του... μιλάμε χρησιμοποιώ την εφαρμογή της ΚΟΣΜΟΤΕ ίσως κολλάει κάπου, βγαίνω και έχει ήδη σταλεί μόνο του μήνυμα από την σιμ ΤΗΣ ΒΟΝΤΑ την δεύτερη και στο καπάκι απαντάει η βοντα! με μήνυμα εξυπηρέτησης αυτοματοποιημενο! [ATTACH]48403[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 πάντως το κινητό μας έχει τρελά θέματα ως προς το δικαρτο του... μιλάμε χρησιμοποιώ την εφαρμογή της ΚΟΣΜΟΤΕ ίσως κολλάει κάπου, βγαίνω και έχει ήδη σταλεί μόνο του μήνυμα από την σιμ ΤΗΣ ΒΟΝΤΑ την δεύτερη και στο καπάκι απαντάει η βοντα! με μήνυμα εξυπηρέτησης αυτοματοποιημενο! [ATTACH]48403[/ATTACH] Δεν εχει γινει ποτε κατι τετοι σε μενα. Δεν εχουν μπερδευτει ποτε οι καρτες, ουτε σε κλησεις ουτε σε μηνυματα Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Εχω καιρό που δεν παρακολουθώ το νήμα (και τις εξελίξεις γύρω από το 3c γενικότερα) και είδα αυτό και μου 'ρθε λίγο... ξαφνικό! Φαντάζομαι για τους υπολοίπους δε θα αποτελεί έκπληξη - σίγουρα θα έχει αναφερθεί ξανά. Υπάρχει κάπου κάποια σχετική συζήτηση...; Από ένα γρήγορο search πάντως, δεν είδα να υπάρχει κάποιο αυτοτελές νήμα για την καινούρια παραλλαγή, γι' αυτό και στράφηκα ξανά εδώ στο στάνταρ νήμα του 3c... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Εχω καιρό που δεν παρακολουθώ το νήμα (και τις εξελίξεις γύρω από το 3c γενικότερα) και είδα αυτό και μου 'ρθε λίγο... ξαφνικό! Φαντάζομαι για τους υπολοίπους δε θα αποτελεί έκπληξη - σίγουρα θα έχει αναφερθεί ξανά. Υπάρχει κάπου κάποια σχετική συζήτηση...; Από ένα γρήγορο search πάντως, δεν είδα να υπάρχει κάποιο αυτοτελές νήμα για την καινούρια παραλλαγή, γι' αυτό και στράφηκα ξανά εδώ στο στάνταρ νήμα του 3c... Το ήξερα from day #1 αλλά δεν με ενθουσίασε ο Snapdragon 400, τι έχουν πάθει όλοι με τον SnapDragon 400 και το LTE chip του; Μέλι έχει? :blink: Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 (edited) Τουλάχιστον η σελίδα του Merimobiles δε μιλάει για Snapdragon 400, αλλά για Hisilicon Kirin 910 Quad-core, που πρέπει -απ' ό,τι θυμάμαι- να είναι ο καινούριος in-house επεξεργαστής που φοράει η Huawei στα νέα της μοντέλα, εδώ προφανώς σε κάποια 4-πύρηνη εκδοχή. Γι' αυτό και μου έκανε εντύπωση. Ο οκταπύρηνος Kirin 920 (που έχει ακουστεί / συζητηθεί περισσότερο) θεωρείται... τερατάκι! Παρατηρείστε επίσης λεπτομέρειες όπως το Mali 450 για τα γραφικά - και βεβαίως το LTE suport. Ελπίζω μόνο να μην τα μπέρδεψε το Merimobiles και να εννοούσαν το γνωστό snapdragon version - και να... χαρήκαμε τζάμπα! Edited August 11, 2014 by w2o4ts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Νομίζω πως η έκδοση με τον Kirin δεν δουλεύει Ελλάδα γι'αυτό δεν το κοίταξα καν... Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Κι εγώ από την τελευταία φορά που είχα κοιτάξει, είχα μείνει με την ιδέα ότι π.χ. το Honor 6 (με τον Kirin 920) δεν έχει ακόμα WCDMA έκδοση - αλλά ίσως οι... δαιμόνιοι Κινέζοι να μας πρόλαβαν! Από τα specs που βλέπω στο Merimobiles, το 'καινούριο' 3c φαίνεται μια χαρά από 3g (υποστηρίζει και 900MHz). Θυμάται κανείς ποια LTE μπάντα υποστηρίζουν οι εταιρίες εδώ...; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Θυμάται κανείς ποια LTE μπάντα υποστηρίζουν οι εταιρίες εδώ...; Νομίζω 4G FDD LTE (B3) Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daffyhector Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 (edited) Βασικα καλησπερα. Ειμαι νεος στο forum και θα ηθελα λιγη βοηθεια με το τηλ. Εχω διαβασει αρκετα σχολια και δεν εχω βγαλει ακρη(λιγο ασχετος)... εχω το τηλ εδω και κανενα δυμηνο με multilanguage H30-U10 B211 και επειδη δεν εχω προβλημα με αγγλικα κλπ και εχουν βγει διαφορες αναβαθμισεις οπως κιτ κατ β611 κλπ θα ηθελα λιγο τα φωτα σας στο να επιλεξω και πως θα το κανω.. λοιπον το εκανα ροοτ εβαλα το mobileunkle εβαλα to cwm κανονικα ολα μπηκα σε recovery mode εκανα wipe κλπ και δεν κανει install. την b611 προσπαθησα να βαλω.. λιγη βοηθεια?? Edited August 12, 2014 by daffyhector Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 (edited) Κάνε sync χειροκίνητα για να βεβαιωθείς ότι δεν θα χάσεις τίποτα και πάρε τις επαφές backup με κάποια εφαρμογή. Πήγαινε στο Gmail και κάνε export όλα τα contacts σε αρχείο vcf. Άνοιξε το αρχείο με excel (ή και notepad) και κάνε find&replace το +30 με κενό (πρόσεχε αν έχει απλά 30 και όχι +30 ή 0030 μην κάνεις replace όλα τα 30 σε όλα τα νούμερα, να έχεις τον νου σου :lol:). Σώνεις και κάνεις import το καινούργιο αρχείο στο gmail. Θα σε ρωτήσει σε κάποια φάση αν θες να κάνεις merge contacts και θα πεις ναι. Αυτά. Η άλλη λύση είναι να χρησιμοποιήσεις Twitch, να φτιάξεις όλα τα νούμερα Internatioanl, Να κάνεις sync + export. Μετά μέσα από Twitch πάλι να τα κάνεις domestic και πάλι sync + export. Μετά στο gmail σβήνεις όλα τα contacts σου και κάνεις Import και τα δυο αρχεία και merge. Έχω επικοινωνήσει με τον δημιουργό του Twitch (για όσους ξέρουν) για να βάλει και 3ο option - International&Domestic που θα κάνει αυτό που θέλουμε αυτόματα. Δε μου έχει απαντήσει ακόμα. (Και η Wind +30 βάζει τελικά. Μόνο η Κόσμο κάνει τα δικά της.) έκανα export άνοιξα το notepad αλλά λέει μόνο find next όχι find all που λέει το excel.αλλά στο excel πάω find all, βάζω +30 μετά replace εκεί τι βάζω; πατάω το space η δεν γράφω τίποτα ς γιατί ότι και να κάνω το +30 μένει! EDIT οκ νομίζω το έκανα με excel! EDIT2 κατά το import δεν με ρώτησε για merge όμως! Τι κάνω τώρα; οι επαφές έχουν ακόμα όλες το +30 νούμερο μόνο δεν αποθηκευτηκε και το νούμερο χωρίς +30! Edited August 11, 2014 by fuorigioco1981 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 επειδη με την κοσμοτε ΔΕΝ βγαζω ακρη .μπορει καποιος με κοσμοτε ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΟ και ΑΥΤΟ το κινητο μπορει να "δωσει" ιντερνετ απο το κινητο πχ σε ταμπλετ με wifi tethering??για εμενα ενω συνδεεται το ταμπλετ ΔΕΝ κατεβαζει/ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!ενω με την δευτερη σιμ της βοντα ολα οκ! ας δοκιμάσει κάποιος να μου πει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts