Ribos Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 Παιδιά αυτό το πρόβλημα με τη δόνηση που συνεχίζει ενώ έχουμε απαντήσει στην κλήση έχει λυθεί; Λύνεται κάπως; Είμαι σε multilanguage rom και δεν έχω κάνει καμία αλλαγή (είναι της κοπέλας μου βλέπεται :P) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 Παιδιά αυτό το πρόβλημα με τη δόνηση που συνεχίζει ενώ έχουμε απαντήσει στην κλήση έχει λυθεί; Λύνεται κάπως; Είμαι σε multilanguage rom και δεν έχω κάνει καμία αλλαγή (είναι της κοπέλας μου βλέπεται :P) ειπαμε ειναι προβλημα της multi σου.πρεπει να περασεις την μαμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gio350D Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 Ετσι ακριβος, στο youtube σερνετε..... Αν δεις παλι βιντεο προσεξε να δεις αν συχρονιζει η εικονα με τον ηχο. Νομιζω ειναι θεμα του επεξεργαστη mtk6582, το κανουν και αλλα τηλεφωνα με αυτον. Το πρόβλημα με το youtube, έχω την εντύπωση ότι είναι θέμα ανάλυσης. Στο Youtube, βλέπω ότι έχει επιλογή μονό για HD, οπότε αν το βίντεο είναι σε ανάλυση 1920Χ1080 (1080p-FullHD), τότε το Honor με ανάλυση 720Χ1280 (720p-HD), λογικά δε μπορεί να ανεβάσει τα fps και το βίντεο έχει σπασίματα. Στο viral όμως αν προσέξετε έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις ανάλυση (δίνει μεγαλύτερη τα 720p), οπότε και τα ίδια βίντεο παίζουν κανονικότατα. Νομίζω λοιπόν, ότι δεν είναι πρόβλημα του ΜΤΚ6582, αλλά της ανάλυσης του βίντεο. Παράθεση www.olafree.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 Το πρόβλημα με το youtube, έχω την εντύπωση ότι είναι θέμα ανάλυσης. Στο Youtube, βλέπω ότι έχει επιλογή μονό για HD, οπότε αν το βίντεο είναι σε ανάλυση 1920Χ1080 (1080p-FullHD), τότε το Honor με ανάλυση 720Χ1280 (720p-HD), λογικά δε μπορεί να ανεβάσει τα fps και το βίντεο έχει σπασίματα. Στο viral όμως αν προσέξετε έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις ανάλυση (δίνει μεγαλύτερη τα 720p), οπότε και τα ίδια βίντεο παίζουν κανονικότατα. Νομίζω λοιπόν, ότι δεν είναι πρόβλημα του ΜΤΚ6582, αλλά της ανάλυσης του βίντεο. Με τη Samsung rom που έχω δίνει μεγαλύτερη ανάλυση τα 1080p https://www.dropbox.com/s/6r2ejy20sbidh9m/Screenshot_2014-05-25-18-52-05.png Δεν λέω για σπασίματα στο βίντεο, λέω ότι χωλαίνει το τηλέφωνο και σέρνεται, δες Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konos44 Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 Λοιπον εχω μερικες παρατηρησεις...Ειχα το προβλημα με την δονηση στην απαντηση και το ελυσα αλλαζοντας την rom.Κατεβασα αυτη http://www.needrom.com/mobile/glory-h3c-u10-2g/ και ως τωρα δουλευει ρολοι.Μετα αφου ειχα απαλαγει απο την multilanguage εκανα και τις online αναβαθμισεις φτανοντας την b137.Εδω ερχονται και οι ερωτησεις.Ενω ειχα προετοιμαστει για κινεζικο μενου μετα την local αναβαθμιση το μενου ηταν στα Αγγλικα και το google play δουλευει κανονικα.Δεν επρεπε μετα την αναβαθμηση να μην ειμαι root?Το προγραμμα superuser εφυγε μετα την αναβαθμιση.Πως μπορω να κοιταξω το κινητο εαν ειναι root? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gimi Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 το wifi κοιμάται συνέχεια ξέρει κανείς τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 το wifi κοιμάται συνέχεια ξέρει κανείς τίποταεξηγησε το αναλυτικοτερα τι περιμενεις απο αυτο που εγραψες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gimi Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 ότι δεν συνδέεται αυτόματα με τα wifi που έχω κάνη save .πχ φεύγω από το σπίτι ερχόμε δεν συνδέετε αυτόματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 ότι δεν συνδέεται αυτόματα με τα wifi που έχω κάνη save .πχ φεύγω από το σπίτι ερχόμε δεν συνδέετε αυτόματα Το κάνει και μένα αυτό αλλά μόνο με ρουτερ του σπιτιού μου όχι π.χ. με της βιβλιοθήκης που πάω. Στις δέκα φορές δεν θα μου συνδεθεί 2.Και θα πρέπει να το κάνω χειροκίνητα.Το έκανε και με την multilanguage rom του vickmall και με την Β120,Β123,Β137 δεν έχω βρει τι φταίει.Ίσως θέμα συμβατότητας με κάποια ρουτερ; δεν ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grorestis Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Το θεμα του συγχρονισμου στο youtube λυνεται με το viral Το εγκατέστησα και όντως κάνει δουλειά!Θα το δουλέψω να δω πως τα παει συνολικά σαν εφαρμογή! Ευχαριστώ! Μου βγάζει και εμένα σαν επιλογή τα 1080p. Viral δουλεύω και εγώ! Αν ο φίλος δεν θέλει το viral ας βάλει αυτό https://cloud.mail.ru/public/82219a6a21b3/YouTube_4.1.23_NoMarket_clone.apk Τι είναι?Να το εγκαταστήσω, είναι ασφαλές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Τι είναι?Να το εγκαταστήσω, είναι ασφαλές; Με αυτή την έκδοση συγχρονίζει κανονικά η εικόνα με τον ήχο. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Πέρασε και η 25η και κιτκατ δεν.... Ρε μπας και η κιτκατ θα είναι για το επερχόμενο honor 3c 4G; και μπερδεύτηκαμε στην μετάφραση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Πέρασε και η 25η και κιτκατ δεν.... Ρε μπας και η κιτκατ θα είναι για το επερχόμενο honor 3c 4G; και μπερδεύτηκαμε στην μετάφραση; Εχω την εντύπωση οτι δεν έχουμε "διαβάσει" σωστά την "κινέζικη" ανακοινωση περι κυκλοφορίας Kitkat - υποψιάζομαι οτι 15/5 έληξε η περίοδος υποβολής ενδιαφέροντος για beta testing, οπότε τωρα θα δοθεί στους (επιλεγέντες) ενδιαφερόμενους η BETA (evaluation) έκδοση...Ας μην ενθουσιάζομαστε λοιπόν, μάλλον θα χρειαστεί να περιμένουμε κανα μήνα ακόμη για kit kat... ................. Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 ................. οχι εγω λεω μηπως δεν παρουμε ΚΑΘΟΛΟΥ την κιτκατ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 οχι εγω λεω μηπως δεν παρουμε ΚΑΘΟΛΟΥ την κιτκατ.... Αφού ζητούσαν beta testers λες να μην βγει; Απλά χαθήκαμε στην μετάφραση και νομίζαμε ότι θα δοθεί στις 15, τίποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο. Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisjordan3 Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 παιδια το κινητο κατα ποσο θα με καλυψη εννοω διχως lag κι κολληματα γενικα!σε facebook,καποια παιχνιδια,κι γενικα 20-30-40 (εφαρμοργες-παιχνιδια) απαντηστε οσο το δυνατον ποιο γρηγορα γιατι θελω να το παραγγειλω ακομα κι σημερα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Θυμάστε μου λίγο πως προσθέτω δεύτερο Google account? Για να βάλω π.χ. δεύτερο gmail. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Το κάνει και μένα αυτό αλλά μόνο με ρουτερ του σπιτιού μου όχι π.χ. με της βιβλιοθήκης που πάω. Στις δέκα φορές δεν θα μου συνδεθεί 2.Και θα πρέπει να το κάνω χειροκίνητα.Το έκανε και με την multilanguage rom του vickmall και με την Β120,Β123,Β137 δεν έχω βρει τι φταίει.Ίσως θέμα συμβατότητας με κάποια ρουτερ; δεν ξέρω. και σε μενα στο σπιτι το κανει περιπου με την ιδια συχνοτητα (2 στις 10), ενω δεν μου το εχει κανει σε αλλο χωρο. Το περιεργο ειναι οτι και το ρουτερ στο σπιτι ειναι κι αυτο Huawei !!! Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odiss Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Γεια σας παιδια. εδω και λιγες μερες εχω παρει το honor c 2g-8g apo minideal, μου βγάζει να κάνω ενημέρωση το συστήματος κάνω ότι μου λεει,κλείνει το κινητο μόνο του και μου βγάζει update details γραφει κατι κινεζικα κατεβένει το αρχείο. κλεινει το κινιτο και μου βγαζει μάυρη οθόνη και να επιλεξω κατι αρχεια με πρασινα γράμματα. μπορει να με βοηθησει κάπιος για το κανω αναβάθμηση? είδα στην αρχή της σελίδες και τα σχόλια που υπάρχουν αλλα με μπέρδεψαν. μπορω να το βρω κάπου σε βίντεο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Γεια σας παιδια. εδω και λιγες μερες εχω παρει το honor c 2g-8g apo minideal, μου βγάζει να κάνω ενημέρωση το συστήματος κάνω ότι μου λεει,κλείνει το κινητο μόνο του και μου βγάζει update details γραφει κατι κινεζικα κατεβένει το αρχείο. κλεινει το κινιτο και μου βγαζει μάυρη οθόνη και να επιλεξω κατι αρχεια με πρασινα γράμματα. μπορει να με βοηθησει κάπιος για το κανω αναβάθμηση? είδα στην αρχή της σελίδες και τα σχόλια που υπάρχουν αλλα με μπέρδεψαν. μπορω να το βρω κάπου σε βίντεο?? δεν γινεται αναβαθμιση ΟΤΑ εαν εχεις την multilang rom.Πρεπει να κατεβασεις την 120 πρωτα στην καρτα μνημης και μετα απο το μενου του update να βρει το αρχειο μεσω local update. λιγες σελιδες πισω παλι τα ιδια λεγαμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Παίδες, θέλετε να μαζέψουμε διάφορα Info να τα βάλουμε σε ένα google doc όπως είχα κάνει για το zte v975? Το είχα κάνει μόνος, αλλά τώρα δεν έχω τον ίδιο χρόνο. Ρίξτε μία ματιά εδώ https://docs.google.com/document/d/1HyYxjEYye3pQWJK5tfuAdYUxlTkcAe7_XgysCN12YFQ/edit# Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masteras Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Παίδες, θέλετε να μαζέψουμε διάφορα Info να τα βάλουμε σε ένα google doc όπως είχα κάνει για το zte v975? Το είχα κάνει μόνος, αλλά τώρα δεν έχω τον ίδιο χρόνο. Ρίξτε μία ματιά εδώ https://docs.google.com/document/d/1HyYxjEYye3pQWJK5tfuAdYUxlTkcAe7_XgysCN12YFQ/edit# Αυτό θα ήταν ότι καλύτερο αντί να ψάχνουμε links και posts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Το γνωρίζω, όποιος ενδιαφέρετε και κυρίως να γνωρίζει ας μου στείλει ένα pm να κανονίσουμε. :happy: Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Όπως γίνεται σε πολλά θέματα του myphone, μπορούν τα links και οι διάφορες χρήσιμες οδηγίες να προστεθούν στο πρώτο post του θέματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamangel Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Τώρα με την 609 δεν έχω κάνει root. Υπάρχει τρόπος να μεταφέρω εφαρμογές στην κάρτα μνήμης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts