Jump to content

Αξεσουάρ LG G2 (θήκες, μπαταρίες κτλ)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πήρα σήμερα το Tempered glass της One X και βγήκε ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΤΑΤΑ τελικά, περισσεύει από όλες τις μεριές της οθόνης, το γυαλί είναι στον αέρα και πιστέψτε με ξέρω να τοποθετώ σωστά μια μεμβράνη. Κρίμα μόλις πέταξα 14.50€ :( Δεν ξαναπαίρνω Γυαλί για το κινητό αυτό.

• Απαντήσεις 2,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Περίεργο αυτό,σίγουρα σου έστειλαν για το σωστό μοντέλο; Εγώ,με tempered της Nillkin δεν είχα τέτοιο θέμα.

Εγω εχω αγορασει αυτες τις θηκες και για την τιμη τους ειναι τελειςσ.ειναι πολυ λεπτες και δινουν τελεια αισθηση στο χερι σας τις προτεινω.Χωρια που ερχονται και γρηγορα :p

http://www.ebay.com/itm/161340827497?_trksid=p2059210.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε...

Φιλε με μια πρωτη ματια διαφορα μαλλον δεν εχουν..Το σημαντικο ειναι να μην ειναι πανω απο 0.25mm γιατι μετα ειναι πολυ χοντρο.

Οσο για τα παρελκομενα που λες πανακια , υγρα μαντηλακια κλπ τα ειχε και το 2 ερο μεσα απλα δεν τα δειχνει στην φωτο!!

Εγω το 2 ερο εχω βαλει στο g2 μου και ειμαι πολυ ευχαριστημενος !! Η τελικη αποφαση δικια σου !!! ;)

Το δεύτερο που έχεις βάλει καλύπτει την οθόνη; η αφήνει πλάγια κενά; δεν αναφέρομαι μέχρι το τέλος της οθόνης αλλά μέχρι εκεί που φωτίζει!

Περίεργο αυτό,σίγουρα σου έστειλαν για το σωστό μοντέλο; Εγώ,με tempered της Nillkin δεν είχα τέτοιο θέμα.

Ναι ήταν για αυτό το μοντέλο 100%, απογοήτευση γιατί είχα πληρώσει 15€ για ζελατίνα αλλά είπα να πάρω γυάλινη και τελικά βγήκε μάπα. Έχω πληρώσει 30€ για την προστασία της οθόνης και τελικά δεν έχω αυτή τη στιγμή τίποτα στην οθόνη :(

Εγώ πήρα αυτή και είμαι αρκετά ικανοποιημένος http://m.ebay.com.au/itm?itemId=221336118445

[ATTACH]45171[/ATTACH]

Πολύ φτηνή και καλύπτει και την μπροστινή κάμερα. Η τιμή δεν υπάρχει

Εδω του φιλου, μου δινει την εντυπωση πως το γυαλι καλυπτει μεγαλυτερη επιφανεια και αισθητικα εχει καλυτερο αποτελεσμα απ ο,τι εχω δει μεχρι τωρα, τι λετε? Φιλε αν γινεται ανεβασε ακομη 2-3 φωτο χωρις τη θηκη να δουμε πως εφαρμοζει στις ακρες... :) (στο σχολιο #1299 εχει μια φωτο)

Edited by pgathana

Τελικά το γυαλί ήταν για το 801 και όχι για το 802 που έχω εγώ, έχει διαφορά στο μέγεθος της οθόνης τελικά ανάμεσα στα δύο μοντέλα;

Παιδιά εγώ έχω μια εβδομάδα την γνήσια θήκη της LG και δεν μου έχει κάνει γρατζουνιά...μια χαρά είναι...:)

Βάλε ζελατίνα γρήγορα γιατί άμα ζοριστεί στην τσέπη θα την έχεις σίγουρη την γρατζουνια στο πάνω μέρος!

φιλική συμβουλή!

θα το πάρεις χαμπάρι μετά από 2-3 μέρες και θα ξενερώνεις...

Το δεύτερο που έχεις βάλει καλύπτει την οθόνη; η αφήνει πλάγια κενά; δεν αναφέρομαι μέχρι το τέλος της οθόνης αλλά μέχρι εκεί που φωτίζει!

Φίλε Θάνο ναι έτσι είναι καλύπτει την οθόνη μέχρι εκεί που φωτίζει για να μην σου πω ότι έχει και μισό χιλιοστό δεξιά αριστερά ακόμη ποιο πολύ από το φωτεινό μέρος.. Είμαι διακοπές τώρα από Δευτέρα αν θες μιας και είμαι και εγώ περιστέρι βρισκόμαστε στο μέτρο να το δεις κιόλας με τα μάτια σου.. Παίζει μεγάλο ρόλο να το τοποθετήσεις σωστά θέλει ακρίβεια σταθερές κινήσεις για να μπει σωστά και όλα καλά!!! Αξίζει με Χίλια πολύ καλή!!!

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;)

Moυ περισσευει ενα ζευγαρι καινουργια hands free LG GS100 απο διπλη παραγγελία που ο φιλος τελικα αλλαξε γνωμη.

Αν καποιος σκεφτοταν αγορα ας στειλει γιατι θα καθονται.

Αν παραβαινω κανονισμο ποσταρισματος για τις αγγελιες παρακαλω να το σβησετε. :)

Post may contain irony.

Αυτή μια χαρά κάθεται! Πες μου σε παρακαλώ ποια μάρκα είναι για να παραγγείλω, έχω φοβηθεί τόσο που δεν ξέρω ποια κάνει και ποια είναι μάπα. Edited by rocobloco

Της nillkin πρέπει να ειναι.το έχω και εγώ.απλά άψογη εφαρμογή δεν γεμίζει δαχτυλιες με τίποτα καθαρίζει πανεύκολα και ειναι και ολεφοβικο.για μένα το καλύτερο μακράν.Α και το καλύτερο ειναι πως στην συσκευασία έχει και προστατευτικό ζελατινακη για την κάμερα.

Εγώ το πήρα από εδώ

Μου βγήκε γύρο στα 17 ευρώ με μεταφορικά ήρθε σε 1 βδομάδα.

http://www.thegadgetbay.net/nillkin-amazin-9h-anti-smash-anti-scratch-tempered-glass-screen-protector-lg-g2-mini/

Της nillkin πρέπει να ειναι.το έχω και εγώ.απλά άψογη εφαρμογή δεν γεμίζει δαχτυλιες με τίποτα καθαρίζει πανεύκολα και ειναι και ολεφοβικο.για μένα το καλύτερο μακράν.Α και το καλύτερο ειναι πως στην συσκευασία έχει και προστατευτικό ζελατινακη για την κάμερα.

Εγώ το πήρα από εδώ

Μου βγήκε γύρο στα 17 ευρώ με μεταφορικά ήρθε σε 1 βδομάδα.

http://www.thegadgetbay.net/nillkin-amazin-9h-anti-smash-anti-scratch-tempered-glass-screen-protector-lg-g2-mini/

ιδιες δεν ειναι http://www.ebay.com/itm/400703736079 ;;

την πηρα απο κει , εκανε 3-4 εβδομαδες για να ερθει αλλα δεν την εχω βαλει γιατι εχω την γνωστη του κινεζου .. δεν καλυπτει ολη την οθονη αλλα την εχω βαλει καλα οποτε .....

ειναι μεγαλη η διαφορα ειδικα αν ειναι ιδιες ...

LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE

Εγω ξερω οτι εχω δοκιμασει το γυαλι της νιλκιν και ηταν σκετη πατατα, γυρω γυρω το κλασικο θεμα. Εχω δοκιμασει κ το x one, ακομα χειροτερο! Κατεληξα στο κλασικο γυαλι των 3 ευρω που ποσταρουν οι περισσοτεροι. Απορω πως σε μερικους ειναι κ πιο μικρα απο την οθονη. Εμενα ακομα κ αυτο των 3 ευρω παλι ειναι μεγαλυτερο απο την οθονη κ εννοειται περιμετρικα αφηνει κενο αφου δεν εφαπτεται. Οσο για την τοποθετηση του ειμαι 100% σιγουρος οτι την εχω κανει σωστα. Απλα το θεμα με το γυαλακι ειναι να σου κατσει το ιδανικο μεγεθος

Ναι Nillkin είναι,από eBay αγορασμένη. Απλά μου κάνει μεγάλη εντύπωση,να έχουν τόσο χάλια ποιοτικό έλεγχο; Εντάξει σε μεμβράνες το έχω συναντήσει να είναι αλλού γι' αλλού.

Μολις δοκιμασα αυτη τη θηκη που χα παραγγειλει

http://www.pure-gear.com/shop-by-device/lg/dualtek-extreme-shock-case-for-lg-g2.html

Το κινητο εφαρμοζει τελεια αλλα γινεται κουυυυμουτσα! Παρολα αυτα δν προσθετει καθολου βαρος κ δειχνει να δινει πολυ προστασια στο κινητο. Πολυ καλη αισθηση στο χερι αλλα οπως προειπα τεραστια θηκη

Παιδιά ξέρει κανείς κάποιο micro usb σε usb στικάκι που να δουλεύει στο g2 δηλαδή να έχεις τα αρχεία να μπαίνεις σε recovery και να μπορείς να φλασαρεις χωρίς καλώδια σαν να εχεις micro sd και να αποθηκεύεις οτι αρχεία θέλεις για να έχεις με αυτό αμεση πρόσβαση με το τηλέφωνο. Αν ξέρετε ας μου προτείνετε καποιο από Ελληνικό καταστήμα ευχαριστώ.

Παιδιά ξέρει κανείς κάποιο micro usb σε usb στικάκι που να δουλεύει στο g2 δηλαδή να έχεις τα αρχεία να μπαίνεις σε recovery και να μπορείς να φλασαρεις χωρίς καλώδια σαν να εχεις micro sd και να αποθηκεύεις οτι αρχεία θέλεις για να έχεις με αυτό αμεση πρόσβαση με το τηλέφωνο. Αν ξέρετε ας μου προτείνετε καποιο από Ελληνικό καταστήμα ευχαριστώ.

Kingston duo micro usb.

Δες το στο eshop

Θοδωρής

Μπορεί να μου πει κάποιος απο που μπορώ να αγοράσω την Spigen SlimArmor απο Ελλάδα

Δημήτρης

Επαγγελματίας Web Designer, Προγραμματισής και Γραφίστας

Οκ φίλε ευχαριστώ:)

και η adata και η sony εχουν.

επίσης μπορεις με οποιοδήποτε usb stick να κάνεις την δουλεια σου, αρκεί να εχεις εναν αντάπτορα usb-otg

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro