Jump to content

Μπαταρία: Οι εμπειρίες σας με το LG G2

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τι να πω μακάρι... Θα το συγκρίνω με το g2 του κολλητού μου αύριο... Θα βγάλω και screenshots εντός της βδομάδας να σας δειξω

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ξέρω ότι είναι bug αλλά 45 λεπτά οθόνης από το 100 στο 99 δεν είχα ξαναδεί με τη χρήση μου. Mandi rom πρώτη μέρα χρήσης
Vamos Aris

Ξέρω ότι είναι bug αλλά 45 λεπτά οθόνης από το 100 στο 99 δεν είχα ξαναδεί με τη χρήση μου. Mandi rom πρώτη μέρα χρήσης

Αστη να μηδενισει αν σου ειναι ευκολο και δωσε στατιστικα

Αστη να μηδενισει αν σου ειναι ευκολο και δωσε στατιστικα

ναι φυσικα.αν κ σπανια το αφηνω να πεσει κατω απο 20%

Vamos Aris

Έχω αρχίσει να αγχώνομαι...stock 4.4 και πάνω από 4ωρες οθόνη με 48ωρες δεν βλέπω (έχω το 3g βέβαια πολλές ώρες ) .. Του έκανα και επαναφορά εργοστασιακων και έβαλα ελάχιστες εφαρμογές και πάλι τα ίδια... Με φουλ κάψιμο σε παιχνίδια ούτε 4ωρες... Μήπως έχει θέμα η μπαταρία;

Γιατί με jelly bean πόσο έπιανε?

HTC Desire > Samsung Galaxy S2 > LG G2 , Nexus 7

Γιατί με jelly bean πόσο έπιανε?

Me jelly bean καταρχήν πιάνω 7 με 8 ώρες οθόνη, αναμονή ανάλογα... Μπορώ σε 30 ώρες να πιάσω το 7 ώρο μπορώ όμως καισε 80 ώρες, ανάλογα πόσο θα το αφήσω idle

7-8 ωρες οθονη ε?καλη φαση.εξαρταται βεβαια τη χρηση,με κανενα μου κινητο ποτε δεν επιασα πανω απο 4-5 ωρες
Vamos Aris

7-8 ωρες οθονη ε?καλη φαση.εξαρταται βεβαια τη χρηση,με κανενα μου κινητο ποτε δεν επιασα πανω απο 4-5 ωρες

Δες το post #741 που έχω κάνει φίλε μου

Εμενα με στοκ όσο κανει για να παει απο 100%, μεχρι 99%, κανει οσο κανει για να παει απο το 99% ας πουμε μεχρι το 92%.

45 λεπτα ειναι πολυ βεβαια.

Και στο zte μου το εκανε αυτο. Αν το εβγαζα απο τη φορτιση μολις πηγαινε 100%, πηγαινε πολυ γρηγορα στο 99%, αν ομως το αφηνα 10 λεπτα ακομα να φορτισει, μετα ηταν βραχος απο το 100 στο 99, δηλαδη παιρνει κι αλλο περα απο το 100%

Εμενα με στοκ όσο κανει για να παει απο 100%, μεχρι 99%, κανει οσο κανει για να παει απο το 99% ας πουμε μεχρι το 92%.

45 λεπτα ειναι πολυ βεβαια.

Και στο zte μου το εκανε αυτο. Αν το εβγαζα απο τη φορτιση μολις πηγαινε 100%, πηγαινε πολυ γρηγορα στο 99%, αν ομως το αφηνα 10 λεπτα ακομα να φορτισει, μετα ηταν βραχος απο το 100 στο 99, δηλαδη παιρνει κι αλλο περα απο το 100%

θα ηταν προτιμοτερο να πηγαινε κανονικα,αλλα ετσι σου φτιαχνει τη διαθεση

το περιεργο ειναι οτι το παρατηρω και σε στοκ μορφη και σε καστομ

Vamos Aris

θα ηταν προτιμοτερο να πηγαινε κανονικα,αλλα ετσι σου φτιαχνει τη διαθεση

το περιεργο ειναι οτι το παρατηρω και σε στοκ μορφη και σε καστομ

Ετσι είναι, επειδή έχω δοκιμάσει και εγώ και custom και stock και aosp ROMS, σε όλες το ίδιο κάνει από 100 σε 99

Ετσι είναι, επειδή έχω δοκιμάσει και εγώ και custom και stock και aosp ROMS, σε όλες το ίδιο κάνει από 100 σε 99

Η απάντηση που δίνει ο αισθητήρας της μπαταρίας είναι ίδια σε όλες τις περιπτώσεις...

65%, 3. 15 λεπτά οθόνη, 16 ώρες εκτός πρίζας, καλά πάει

Vamos Aris

Με 4.2 μου εβγαζε 1,5+ ημερες, με την 4.4 μου βγαζει περιπου κανα 3αρι με 4αρι ωρες λιγοτερες.

1η φορτιση με 4.4 δεν ξερω αν θα αλλαξει κατι μετα...

[ATTACH]44234[/ATTACH][ATTACH]44235[/ATTACH]

Νομίζω είμαι σε καλό δρόμο.. Θα φορτίσω μάλλον σε λίγο

Aosp? Δώσε λεπτομέρειες. Σταθερή?

96 ώρες αναμονή με περίπου 25 ώρες flight mode 4.5 ώρες οθόνη και φωτεινότητα περίπου στο 50% και κάποιες φορές μέχρι και 100% και είμαι στο 10% μπαταρία. Πάντα 2γ με το 3g να ανοίγει μόνο του με intelli 3g όταν χρειάζομαι δεδομένα ( 3-4 φορές για λίγο κάθε μέρα).

Cloudystock 2.0 και greenify.

Και κακό δεν το λες...

HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+

Aosp? Δώσε λεπτομέρειες. Σταθερή?

aosp ,mahdi συγκεκριμενα,δεν την ειχα λαβει ποτε υποψιν ,αλλα ειναι πολυ δυνατη.κανενα προβλημα so far

Vamos Aris

aosp ,mahdi συγκεκριμενα,δεν την ειχα λαβει ποτε υποψιν ,αλλα ειναι πολυ δυνατη.κανενα προβλημα so far

Την είχα δοκιμάσει πριν 2 μήνες, πήγαινε σφαίρα, αλλά είχα κάτι reboots. Φαντάζομαι θα έχει βελτιωθεί.

Την είχα δοκιμάσει πριν 2 μήνες, πήγαινε σφαίρα, αλλά είχα κάτι reboots. Φαντάζομαι θα έχει βελτιωθεί.

οτι πιο σπαθερο εχω βαλει.ημουν φανατικος σλιμκατ και δε τις εδινα σημασια σε κανενα κινητο μου,αλλα ειναι πολυ καλη

τωρα ειμαστε στο 30% μπαταρια και 6.15 οθονη,ολα ανοιχτα παντα,3g ,wifi,gps κτλ κτλ.//

Vamos Aris

Πολύ καλός... Για πες λεπτομέρειες

Cloudypro Αλλά μαγειρεμένη. 90%WiFi με στοκ κερνελ ακόμα

Δημήτρης

Screenshot_2014-04-26-00-37-38.png

Screenshot_2014-04-26-00-37-50.png

και μια ωρα κλησεις

με τη δικη μου χρηση,με οποιοδηποτε κινητο,δεν εχω ξαναδει τετοιο πραμα..ολα ηταν πολυ χαμηλοτερα.ειμαι εντυπωσιασμενος:D

Vamos Aris