kassotis Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Τι να πω μακάρι... Θα το συγκρίνω με το g2 του κολλητού μου αύριο... Θα βγάλω και screenshots εντός της βδομάδας να σας δειξω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Ξέρω ότι είναι bug αλλά 45 λεπτά οθόνης από το 100 στο 99 δεν είχα ξαναδεί με τη χρήση μου. Mandi rom πρώτη μέρα χρήσης Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Ξέρω ότι είναι bug αλλά 45 λεπτά οθόνης από το 100 στο 99 δεν είχα ξαναδεί με τη χρήση μου. Mandi rom πρώτη μέρα χρήσης Αστη να μηδενισει αν σου ειναι ευκολο και δωσε στατιστικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Αστη να μηδενισει αν σου ειναι ευκολο και δωσε στατιστικα ναι φυσικα.αν κ σπανια το αφηνω να πεσει κατω απο 20% Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 ναι φυσικα.αν κ σπανια το αφηνω να πεσει κατω απο 20% Εστω μεχρι το 20 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androidaddict Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Έχω αρχίσει να αγχώνομαι...stock 4.4 και πάνω από 4ωρες οθόνη με 48ωρες δεν βλέπω (έχω το 3g βέβαια πολλές ώρες ) .. Του έκανα και επαναφορά εργοστασιακων και έβαλα ελάχιστες εφαρμογές και πάλι τα ίδια... Με φουλ κάψιμο σε παιχνίδια ούτε 4ωρες... Μήπως έχει θέμα η μπαταρία; Γιατί με jelly bean πόσο έπιανε? Παράθεση HTC Desire > Samsung Galaxy S2 > LG G2 , Nexus 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Γιατί με jelly bean πόσο έπιανε? Me jelly bean καταρχήν πιάνω 7 με 8 ώρες οθόνη, αναμονή ανάλογα... Μπορώ σε 30 ώρες να πιάσω το 7 ώρο μπορώ όμως καισε 80 ώρες, ανάλογα πόσο θα το αφήσω idle Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 7-8 ωρες οθονη ε?καλη φαση.εξαρταται βεβαια τη χρηση,με κανενα μου κινητο ποτε δεν επιασα πανω απο 4-5 ωρες Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 7-8 ωρες οθονη ε?καλη φαση.εξαρταται βεβαια τη χρηση,με κανενα μου κινητο ποτε δεν επιασα πανω απο 4-5 ωρες Δες το post #741 που έχω κάνει φίλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mihalisgggg Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Ξέρω ότι είναι bug αλλά 45 λεπτά οθόνης από το 100 στο 99 δεν είχα ξαναδεί με τη χρήση μου. Mandi rom πρώτη μέρα χρήσης Εμενα με στοκ όσο κανει για να παει απο 100%, μεχρι 99%, κανει οσο κανει για να παει απο το 99% ας πουμε μεχρι το 92%. 45 λεπτα ειναι πολυ βεβαια. Και στο zte μου το εκανε αυτο. Αν το εβγαζα απο τη φορτιση μολις πηγαινε 100%, πηγαινε πολυ γρηγορα στο 99%, αν ομως το αφηνα 10 λεπτα ακομα να φορτισει, μετα ηταν βραχος απο το 100 στο 99, δηλαδη παιρνει κι αλλο περα απο το 100% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Εμενα με στοκ όσο κανει για να παει απο 100%, μεχρι 99%, κανει οσο κανει για να παει απο το 99% ας πουμε μεχρι το 92%. 45 λεπτα ειναι πολυ βεβαια. Και στο zte μου το εκανε αυτο. Αν το εβγαζα απο τη φορτιση μολις πηγαινε 100%, πηγαινε πολυ γρηγορα στο 99%, αν ομως το αφηνα 10 λεπτα ακομα να φορτισει, μετα ηταν βραχος απο το 100 στο 99, δηλαδη παιρνει κι αλλο περα απο το 100% θα ηταν προτιμοτερο να πηγαινε κανονικα,αλλα ετσι σου φτιαχνει τη διαθεση το περιεργο ειναι οτι το παρατηρω και σε στοκ μορφη και σε καστομ Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 θα ηταν προτιμοτερο να πηγαινε κανονικα,αλλα ετσι σου φτιαχνει τη διαθεση το περιεργο ειναι οτι το παρατηρω και σε στοκ μορφη και σε καστομ Ετσι είναι, επειδή έχω δοκιμάσει και εγώ και custom και stock και aosp ROMS, σε όλες το ίδιο κάνει από 100 σε 99 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Ετσι είναι, επειδή έχω δοκιμάσει και εγώ και custom και stock και aosp ROMS, σε όλες το ίδιο κάνει από 100 σε 99 Η απάντηση που δίνει ο αισθητήρας της μπαταρίας είναι ίδια σε όλες τις περιπτώσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Ξέρω ότι είναι bug αλλά 45 λεπτά οθόνης από το 100 στο 99 δεν είχα ξαναδεί με τη χρήση μου. Mandi rom πρώτη μέρα χρήσης 65%, 3. 15 λεπτά οθόνη, 16 ώρες εκτός πρίζας, καλά πάει Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Με 4.2 μου εβγαζε 1,5+ ημερες, με την 4.4 μου βγαζει περιπου κανα 3αρι με 4αρι ωρες λιγοτερες. 1η φορτιση με 4.4 δεν ξερω αν θα αλλαξει κατι μετα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 [ATTACH]44234[/ATTACH][ATTACH]44235[/ATTACH] Νομίζω είμαι σε καλό δρόμο.. Θα φορτίσω μάλλον σε λίγο Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 [ATTACH]44234[/ATTACH][ATTACH]44235[/ATTACH] Νομίζω είμαι σε καλό δρόμο.. Θα φορτίσω μάλλον σε λίγο Aosp? Δώσε λεπτομέρειες. Σταθερή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TAZ_DEV Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 96 ώρες αναμονή με περίπου 25 ώρες flight mode 4.5 ώρες οθόνη και φωτεινότητα περίπου στο 50% και κάποιες φορές μέχρι και 100% και είμαι στο 10% μπαταρία. Πάντα 2γ με το 3g να ανοίγει μόνο του με intelli 3g όταν χρειάζομαι δεδομένα ( 3-4 φορές για λίγο κάθε μέρα). Cloudystock 2.0 και greenify. Και κακό δεν το λες... Παράθεση HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Aosp? Δώσε λεπτομέρειες. Σταθερή? aosp ,mahdi συγκεκριμενα,δεν την ειχα λαβει ποτε υποψιν ,αλλα ειναι πολυ δυνατη.κανενα προβλημα so far Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 τα σπάει!90% wifi Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_ma Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 τα σπάει!90% wifi Πολύ καλός... Για πες λεπτομέρειες Παράθεση SoulPixels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 aosp ,mahdi συγκεκριμενα,δεν την ειχα λαβει ποτε υποψιν ,αλλα ειναι πολυ δυνατη.κανενα προβλημα so far Την είχα δοκιμάσει πριν 2 μήνες, πήγαινε σφαίρα, αλλά είχα κάτι reboots. Φαντάζομαι θα έχει βελτιωθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Την είχα δοκιμάσει πριν 2 μήνες, πήγαινε σφαίρα, αλλά είχα κάτι reboots. Φαντάζομαι θα έχει βελτιωθεί. οτι πιο σπαθερο εχω βαλει.ημουν φανατικος σλιμκατ και δε τις εδινα σημασια σε κανενα κινητο μου,αλλα ειναι πολυ καλη τωρα ειμαστε στο 30% μπαταρια και 6.15 οθονη,ολα ανοιχτα παντα,3g ,wifi,gps κτλ κτλ.// Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Πολύ καλός... Για πες λεπτομέρειες Cloudypro Αλλά μαγειρεμένη. 90%WiFi με στοκ κερνελ ακόμα Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 και μια ωρα κλησεις με τη δικη μου χρηση,με οποιοδηποτε κινητο,δεν εχω ξαναδει τετοιο πραμα..ολα ηταν πολυ χαμηλοτερα.ειμαι εντυπωσιασμενος:D Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts