mariodj Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Παίδες είστε σε 4G ή 3G ; έχει μεγάλη διαφορά το ένα με το άλλο Όταν κατεβάζεις το καταλαβαίνεις.....!!!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 Όταν κατεβάζεις το καταλαβαίνεις.....!!!;) Στην μπαταρία εννοώ, εγώ προσωπικά αυτά που κάνω αρκούν με τις 3G ταχύτητες και το έχω εκεί. Μια μέρα βγάζει βέβαια με την χρήση που κάνω Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 Στην μπαταρία εννοώ, εγώ προσωπικά αυτά που κάνω αρκούν με τις 3G ταχύτητες και το έχω εκεί. Μια μέρα βγάζει βέβαια με την χρήση που κάνω Στην Θεσσαλονίκη λίγο που το έχω ανοίξει δεν λέει και πολλά. Τζάμπα μπαταρία καίει Έτσι κι αλλιώς οι περισσότερες σελίδες είναι mobile οπότε φορτώνουν γρήγορα. Και στο ορυχειο με 2g φορτωναν να φανταστείς. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cutthroat Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 (edited) Χαίρετε. Μετά από πολύ καιρό είπα και εγώ να αρχίσω να ξεζουμίσω την μπαταρία του g2. Μέχρι στιγμής έχω μόνο greenify και είμαι στοκ 4.4. Τι μου προτείνετε να κάνω; Να περάσω κάποιο Kernel; Διάβασα πολύ παίζει ο bruce και ο dori.Ποιον να προτιμήσω; Ευχαριστώ Edited September 22, 2015 by Cutthroat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Χαίρετε. Μετά από πολύ καιρό είπα και εγώ να αρχίσω να ξεζουμίσω την μπαταρία του g2. Μέχρι στιγμής έχω μόνο greenify και είμαι στοκ 4.4. Τι μου προτείνετε να κάνω; Να περάσω κάποιο Kernel; Διάβασα πολύ παίζει ο bruce και ο dori.Ποιον να προτιμήσω; Ευχαριστώ Μείνε όπως είσαι σβήσε το greenify γιατί με αποδείξεις κάνει τα πράγματα χειρότερα επίσης απενεργοποιηση κάνε κάποιες εφαρμογές της Google και LG και μετά ξεζουμισε την συσκευή σου σε καθημερινή χρήση με πράγματα που θέλεις πχ ίντερνετ βίντεο μουσική και λοιπά Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cutthroat Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Ok thx. Τι εννοείς να απενεργοποιήσω; Play books ας πούμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Ok thx. Τι εννοείς να απενεργοποιήσω; Play books ας πούμε; Ναι και άλλα πολλά. Πχ hangouts Google Drive Google music και τέτοια που δεν χρησιμοποιείς Ούτε καν τα έχω μπροστά για να σου πω τα έχω σβήσει εντελώς εγώ επειδή είμαι Root αλλά τουλάχιστον απενεργοποιηση αν τα κάνεις θα κερδίσεις σε ram και μπαταρία Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cutthroat Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Οκ αυτά τα έχω βγάλει ήδη. Thx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Εγώ μάλλον δεν έκανα καλό στρώσιμο στη μπαταρία... Αν ισχύει κάτι τέτοιο.... Με ότι rom και να βάλω πάνω από τεσσεραμισι ώρες οθόνης, δεν..... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Εγώ μάλλον δεν έκανα καλό στρώσιμο στη μπαταρία... Αν ισχύει κάτι τέτοιο.... Με ότι rom και να βάλω πάνω από τεσσεραμισι ώρες οθόνης, δεν..... Δεν τίθεται θέμα στρωσίματος. Οι 4.5 ώρες δεν είναι άσχημα, ανάλογα πάντα με τις εφαρμογές που έχεις, την ποιότητα σήματος κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Εγώ μάλλον δεν έκανα καλό στρώσιμο στη μπαταρία... Αν ισχύει κάτι τέτοιο.... Με ότι rom και να βάλω πάνω από τεσσεραμισι ώρες οθόνης, δεν..... 4,5 καλά είναι. Εξαρτάται την χρήση. Το σήμα. Αν χρησιμοποιείς πολύ δεδομένα αντί για wifi. Όλα παίζουν ρόλο. Και τι εφαρμογές έχεις Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Ο chrome τελικά, γιατί είναι τόσο φαγάνα είπαμε; Σηκώθηκα το πρωί μήπως και έβλεπα την έκλειψη, έβγαλα το τηλέφωνο από την πρίζα. Και τώρα βλέπω αυτό: Μήπως ήρθε η ώρα του να πάρει πόδι, κι ας τον έχω συνηθίσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Ο chrome τελικά, γιατί είναι τόσο φαγάνα είπαμε; Σηκώθηκα το πρωί μήπως και έβλεπα την έκλειψη, έβγαλα το τηλέφωνο από την πρίζα. Και τώρα βλέπω αυτό: Μήπως ήρθε η ώρα του να πάρει πόδι, κι ας τον έχω συνηθίσει; Αυτές τις μέρες πήρα την ίδια απόφαση..αδιαφορώ για τα ελάχιστα millisecond που είναι πιο αργός ο stock και σουταρα τον chrome Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Ο στοκ σε σύγκριση με τον όπερα είναι καλύτερος η χειρότερος;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Ο στοκ σε σύγκριση με τον όπερα είναι καλύτερος η χειρότερος;; Εγω 1-2 μηνες χρησιμοποιω τον stock και ειναι μια χαρα. τον εχω βαλει και σε πληρη οθονη και με βολευει Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Αυτές τις μέρες πήρα την ίδια απόφαση..αδιαφορώ για τα ελάχιστα millisecond που είναι πιο αργός ο stock και σουταρα τον chrome Το καλό του chrome είναι ότι όποια αλλαγή και να κάνεις σε τηλέφωνο κλπ, θα έχεις τις ρυθμίσεις, τους σελιδοδείκτες σου κλπ. Αυτόματα. Αυτό σε άλλον browser δεν το έχω δει να γίνεται (δεν έχω ψαχτεί ιδιαίτερα όμως) παρά το γεγονός ότι συγχρονίζονται οι ρυθμίσεις εφαρμογών στον λογαριασμό. Αλλά που να πάρει, 8% μπαταρία κάτω σε 4 ώρες; :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Το καλό του chrome είναι ότι όποια αλλαγή και να κάνεις σε τηλέφωνο κλπ, θα έχεις τις ρυθμίσεις, τους σελιδοδείκτες σου κλπ. Αυτόματα. Αυτό σε άλλον browser δεν το έχω δει να γίνεται (δεν έχω ψαχτεί ιδιαίτερα όμως) παρά το γεγονός ότι συγχρονίζονται οι ρυθμίσεις εφαρμογών στον λογαριασμό. Αλλά που να πάρει, 8% μπαταρία κάτω σε 4 ώρες; :( Αυτό είναι που όμως τρώει την μπαταρία. Για να δουλέψουν αυτά τα πρόσθετα με συγχρονισμό και για να μπορείς να βλέπεις ανοιχτές καρτέλες του υπολογιστή την ίδια στιγμή και λοιπά μάλλον είναι μονίμως σε συγχρονισμό οπότε δεν αφήνει την συσκευή να μπει σε deep sleep και φαίνεται από τα πάρα πολλά wake lock που μου έδειχνε στο wake lock detector. Δεν γνωρίζω αν έχεις εντελώς κλειστό τον συγχρονισμό τι γίνεται αν καταναλώνει τόσο πολύ Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Το καλό του chrome είναι ότι όποια αλλαγή και να κάνεις σε τηλέφωνο κλπ, θα έχεις τις ρυθμίσεις, τους σελιδοδείκτες σου κλπ. Αυτόματα. Αυτό σε άλλον browser δεν το έχω δει να γίνεται (δεν έχω ψαχτεί ιδιαίτερα όμως) παρά το γεγονός ότι συγχρονίζονται οι ρυθμίσεις εφαρμογών στον λογαριασμό. Αλλά που να πάρει, 8% μπαταρία κάτω σε 4 ώρες; :( Και εγώ για τους ίδιους λόγους έχω το chrome ...! ειναι σαν να είμαι στο PC. Για την μπαταρία δεν έχω θέμα, όσο και αν ''τρώει'', άνετα βγάζω την μέρα μου εδώ και ένα χρόνο...! Δεν καθομαι να δω τέτοιες λεπτομέρειες, απλά παθαίνεις ψύχωση...:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Και εγώ για τους ίδιους λόγους έχω το chrome ...! ειναι σαν να είμαι στο PC. Για την μπαταρία δεν έχω θέμα, όσο και αν ''τρώει'', άνετα βγάζω την μέρα μου εδώ και ένα χρόνο...! Δεν καθομαι να δω τέτοιες λεπτομέρειες, απλά παθαίνεις ψύχωση...:lol: Έχεις κάποιο δίκιο..εγώ την μεγαλύτερη ψύχωση την πέρασα με το να καταστησω ανενεργά google services που μου είναι περιττά με το myandroidtools κάτι που πάντως βοήθησε σε μπαταρία .. Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Όλοι σχεδόν οι browsers έχουν συγχρονισμό ή και αποθήκευση σελιδοδεικτων. Ο Chrome είναι ο πιο ενεργοβορος Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Παιδιά έχει στείλει κανείς, εκτός Αθηνών, το G2 του στην procordia για αλλαγή μπαταρίας; Πόσο περίπου είναι τα μεταφορικά; Και πόσος είναι ο χρόνος που χρειάζονται; Το δικό μου μετά από 2 χρόνια και απ' τις πρώτες συσκευές (παρτίδα 309), νομίζω ότι πλέον έχει αισθητή πτώση στην απόδοση η μπαταρία του!! Όχι τεράστια, αλλά το "κόβω" για πτώση γύρω στο 20%. Αν είναι να το κρατήσω, είτε εγώ, είτε η γυναίκα μου, σκέφτομαι να την αλλάξω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Παιδιά έχει στείλει κανείς, εκτός Αθηνών, το G2 του στην procordia για αλλαγή μπαταρίας; Πόσο περίπου είναι τα μεταφορικά; Και πόσος είναι ο χρόνος που χρειάζονται; Το δικό μου μετά από 2 χρόνια και απ' τις πρώτες συσκευές (παρτίδα 309), νομίζω ότι πλέον έχει αισθητή πτώση στην απόδοση η μπαταρία του!! Όχι τεράστια, αλλά το "κόβω" για πτώση γύρω στο 20%. Αν είναι να το κρατήσω, είτε εγώ, είτε η γυναίκα μου, σκέφτομαι να την αλλάξω! Με courier κάνα 6 ευρώ νομίζω αποστολή Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manchester_ Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Με courier κάνα 6 ευρώ νομίζω αποστολή Και πόσο κοστίζει η τοποθέτηση της νέας μπαταρίας, μήπως ξέρει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 27€ ................... Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Με cloudy 3.3 η συσκευή δηλαδή κρατάει αφάνταστα σε αυτονομία. Αυτή την στιγμή είμαι στις 67 ώρες χρήση, έχω ακόμα 40% μόνιμα Bluetooth συνδεμένος αλλά όχι πολύ χρήση μόνο τηλέφωνα και λίγο Ίντερνετ που και που γιατί πήρα ένα tablet και μπαίνω από εκεί. Σε deep sleep είναι τάφος δεν κουνιέται η μπαταρία. Έχω ξεχάσει που έβαλα και τελευταία φορά τον φορτιστή. Με original kit kat είχα βγάλει 70 ώρες με ίσως λιγότερη χρήση και χωρίς το Bluetooth λόγο δουλειάς. Πολύ καλή δουλειά η συγκεκριμένη rom πάντως Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts