stamatis3133 Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Ειλικρινά δε ξέρω πως πιάνετε 5 ωρες οθόνης.. Εγώ με lollipop στη 1.5 μερα αναμονή έχω μάξιμουμ 3.5 ώρες οθόνη μέχρι σχεδόν να σβήσει. Συνεχόμενη χρήση πιάνω το πολύ 5 ώρες οθονη. Τα ίδια και με κιτ κατ Μην ανησυχείς τα ιδια κ εγω, βια 4 ωρες οθονη με δυο μερες αναμονή. Με οποιαδήποτε rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philpi Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Με ανοιχτό wifi και Bluetooth όλη τη μέρα συγχρονισμό ανοιχτό και φωτεινότητα στο 100% (αυτόματη) βγάζω 3 με 3,5 ωρες οθόνη. Αυτή είναι και η ουσία του να έχεις smartphone (και μάλιστα με τέτοια μπαταρία). Νομίζω ότι αν πρέπει να ανοιγοκλείνω wifi και bluetooth ή να έχω χαμηλωμένη τη φωτεινότητα, είναι καλύτερα να επιστρέψω στο galaxy s2 που είχα πριν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 (edited) Με ανοιχτό wifi και Bluetooth όλη τη μέρα συγχρονισμό ανοιχτό και φωτεινότητα στο 100% (αυτόματη) βγάζω 3 με 3,5 ωρες οθόνη. Αυτή είναι και η ουσία του να έχεις smartphone (και μάλιστα με τέτοια μπαταρία). Νομίζω ότι αν πρέπει να ανοιγοκλείνω wifi και bluetooth ή να έχω χαμηλωμένη τη φωτεινότητα, είναι καλύτερα να επιστρέψω στο galaxy s2 που είχα πριν... Δηλαδη εγω που κλεινω τo wifi (εκτος σπιτιου) οταν δεν το χρειαζομαι, κλεινω το bluetooth οταν δεν το χρειαζομαι και εχω τη φωτεινοτητα (ειδικα το βραδυ στο σπιτι) γυρω στο 35%, γιατι περισσοτερο με κουραζει τα ματια, και την ημερα εξω 100% χειροκινητα!! Και βγαζω καθε μερα ανετα πανω απο 5 με 6 ωρες οθονη. Δεν κανω καλη χρηση smartphone?????........ να γυρισω καλυτερα στο Galaxy S2 μου? :p Edited April 24, 2015 by Titarasaudi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Εγώ δεν έχω τη φωτεινότητα χαμηλά για οικονομία αλλά γιατί με τυφλωνει. Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 η αληθεια ειναι οτι κανουμε οικονομια απο μερικα αχρηστα πραγματα για να την ευχαριστηθουμε εκει που θελουμε, δεν πιστευω οτι εχει κανενα νοημα να ειναι ολα ανοικτα κ τερμα για να βγαλουμε 3 ωρες, δηλαδη μ αυτη την λογικη φορτιζουμε ποσες φορες την ημερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philpi Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Δηλαδη εγω που κλεινω τo wifi (εκτος σπιτιου) οταν δεν το χρειαζομαι, κλεινω το bluetooth οταν δεν το χρειαζομαι και εχω τη φωτεινοτητα (ειδικα το βραδυ στο σπιτι) γυρω στο 35%, γιατι περισσοτερο με κουραζει τα ματια, και την ημερα εξω 100% χειροκινητα!! Και βγαζω καθε μερα ανετα πανω απο 5 με 6 ωρας οθονη. Δεν κανω καλη χρηση smartphone?????........ να γυρισω καλυτερα στο Galaxy S2 μου? :p Ο καθένας χρησιμοποιεί τη συσκευή με διαφορετικό τρόπο και με βάση τις ανάγκες του. Εγω πχ που έχω πρόσβαση σε wifi σε σπίτι και δουλειά το έχω μονίμως ανοιχτό. Επίσης τα smartwatch και handsfree που έχω παίζουν με bluetooth. Λέω λοιπόν ότι με το galaxy s2 θα έπρεπε να ανοιγοκλείνω διάφορα (συγχρονισμούς, bluetooth wifi) για να βγάλω τη μέρα. Κάτι τέτοιο δε χρειάζεται με το G2 γι αυτό και το προτίμησα. ΥΓ. Αυτό που κυρίως μου φάνηκε περίεργο είναι η χρήση χαμηλής φωτεινότητας (και δεν μιλάω για σκοτεινούς χώρους). Είναι κρίμα να έχεις μια τέτοια συσκευή με τέτοια οθόνη και να μη την χαίρεσαι. Αλλά όπως είπα ο καθένας τη χρησιμοποιεί όπως νομίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Ο καθένας χρησιμοποιεί τη συσκευή με διαφορετικό τρόπο και με βάση τις ανάγκες του. Εγω πχ που έχω πρόσβαση σε wifi σε σπίτι και δουλειά το έχω μονίμως ανοιχτό. Επίσης τα smartwatch και handsfree που έχω παίζουν με bluetooth. Λέω λοιπόν ότι με το galaxy s2 θα έπρεπε να ανοιγοκλείνω διάφορα (συγχρονισμούς, bluetooth wifi) για να βγάλω τη μέρα. Κάτι τέτοιο δε χρειάζεται με το G2 γι αυτό και το προτίμησα. ΥΓ. Αυτό που κυρίως μου φάνηκε περίεργο είναι η χρήση χαμηλής φωτεινότητας (και δεν μιλάω για σκοτεινούς χώρους). Είναι κρίμα να έχεις μια τέτοια συσκευή με τέτοια οθόνη και να μη την χαίρεσαι. Αλλά όπως είπα ο καθένας τη χρησιμοποιεί όπως νομίζει. Εντάξει αν έχεις smartwatch, handfree και πρόσβαση σε wifi όλη μέρα είναι λογικό να τα έχεις ανοιχτά!! Εγώ που δεν έχω τα 2 πρώτα, και το πρωί στη δουλειά δεν εχω wifi, δεν υπάρχει λόγος να τα έχω ανοιχτά! Μετά το μεσημέρι εχω σπιτι wifi, και ειδικά το βράδυ σπάνια θα έχω φωτεινότητα (επειδή μ' ενοχλεί) πάνω από 35-40%! Υπό αυτές τις συνθήκες είναι λογικό να σου βγάζει 3.5 οθόνη και μένα 6-7. Δεν έχει να κάνει όμως με οικονομία, έχει να κάνει καθαρά με τη χρήση του καθενός! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Εδώ είναι τα πρώτα καθαρά αποτελέσματα με lollipop μετά από 3 φορτίσεις και κινητό που έχει κλείσει 1 χρόνο λειτουργίας (Romania open rom 30b). Ειναι από 100%-15%... με WiFi, gaming, browsing!!! Έχω κλείσει τα δίκτυα για να έχω καθαρή γνώμη σε σχέση με την kitkat. Σε είδα χρήση ή kitkat είχε περίπου ίδιους χρόνους και μπορεί 15 λεπτά λιγότερο! [ATTACH]60104[/ATTACH] [ATTACH]60105[/ATTACH] Ακούω ερωτήσεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Πόσο το έχεις σε plane mode? Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Πόσο το έχεις σε plane mode? Όλη την ώρα.... Όπως και σε kitkat... Άμα θες κανονικό χρόνο υπολόγισε 5:30 ώρες ;) Με δίκτυα τόσο έβγαζε η kitkat! Αυτό ήταν ένα συγκριτικό τεστ με βαριά χρήση χωρίς δίκτυο! Στο μέλλον θα κάνω και κανονικό τεστ σε καθημερινή χρήση! Το κινητό ήταν σε χρήση 26 ώρες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 (edited) Εδώ είναι τα πρώτα καθαρά αποτελέσματα με lollipop μετά από 3 φορτίσεις και κινητό που έχει κλείσει 1 χρόνο λειτουργίας (Romania open rom 30b). Ειναι από 100%-15%... με WiFi, gaming, browsing!!! Έχω κλείσει τα δίκτυα για να έχω καθαρή γνώμη σε σχέση με την kitkat. Σε είδα χρήση ή kitkat είχε περίπου ίδιους χρόνους και μπορεί 15 λεπτά λιγότερο! [ATTACH]60104[/ATTACH] [ATTACH]60105[/ATTACH] Ακούω ερωτήσεις :) Λοιπόν.....για την μπαταρία δεν ασχολήθηκα ποτέ, γιατί δεν έχω τέτοιο άγχος, μια φορά της 2 μέρες την φορτίζω με ολα τα καλούδια ανοιχτά (συγχρονισμο - bluetooth - GPS - wi-fi + καιρό κάθε 30 λεπτά ανανέωση και live wallpapers) και με πάει μετά της δυο μέρες κοντά στα 40-30% ...;) βρε φιλαράκι την πορτοκαλή μπάρα πάνω και κάτω, πως την ''έβαψες''..... ?:lol: Edited April 27, 2015 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Λοιπόν.....για την μπαταρία δεν ασχολήθηκα ποτέ, γιατί δεν έχω τέτοιο άγχος, μια φορά της 2 μέρες την φορτίζω με ολα τα καλούδια ανοιχτά (συγχρονισμο - bluetooth - GPS - wi-fi + καιρό κάθε 30 λεπτά ανανέωση και live wallpapers) και με πάει μετά της δυο μέρες κοντά στα 40-30% ...;) βρε φιλαράκι την πορτοκαλή μπάρα πάνω και κάτω, πως την ''έβαψες''..... ?:lol: Και έλεγα δεν θα ρωτήσει κάποιος; χιχιχι Στην lollipop έτσι γίνεται το κινητό όταν μπαίνει σε λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας! Μπορείς να βάλεις όριο 15 ή 5 λεπτά η αμέσως... Εγώ το είχα αφήσει 15 λεπτά και για αυτό είχε μπει σε λειτουργία εξοικονομησης ενέργειας όταν έβγαλα το στιγμιότυπο οθόνης! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 του πίνω το αίμα λέμε! :D Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos279 Δημ. May 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2015 του πίνω το αίμα λέμε! :D Αυτό το "R" πάνω από τις γραμμές του σήματος τι είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. May 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2015 Αυτό το "R" πάνω από τις γραμμές του σήματος τι είναι? R = Roaming Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 R = Roaming Καμία σχέση, το βγάζει ακόμα και όταν είσαι στον πάροχο σου συνδεδεμένος. Δείχνει ότι υπάρχει δυνατότητα data. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Καμία σχέση, το βγάζει ακόμα και όταν είσαι στον πάροχο σου συνδεδεμένος. Δείχνει ότι υπάρχει δυνατότητα data. Καμια σχεση. Κατι συμβαινει με το δικτυο σου. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drakak1s Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Καμία σχέση, το βγάζει ακόμα και όταν είσαι στον πάροχο σου συνδεδεμένος. Δείχνει ότι υπάρχει δυνατότητα data. Μήπως έχει Q? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Ναι παιδιά έχω Q. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drakak1s Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Ναι παιδιά έχω Q. Γι'αυτό στο βγάζει...Επειδή η Q φιλοξενείται από το δίκτυο της wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 μα δεν αναρωτήθηκα εγώ γιατί μου το εμφανίζει :lol: Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drakak1s Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 μα δεν αναρωτήθηκα εγώ γιατί μου το εμφανίζει :lol: Απλά Γιατί εμφανίζει το εικονίδιο του roaming το ειπα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dilimma Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 (edited) παιδια πειτε μου κατι στη πρωτη φορτηση πρεπει να ειναι απενεργοποιημενη η συσκευη; γιατι σημερα εκανα την πρωτη φορτηση της συσκευης μου και ηταν ενεργοποιημενη οση ωρα φορτιζε εφτασε μεχρι 100% και εβγαλα τον φορτηστη.Επρεπε να το αφησω 1-2 ωρες ακομα; γιατι καπου διαβασα κατι τετοιο δεν ξερω εαν ισχυει βεβαια. Edited May 8, 2015 by dilimma Παράθεση Motorola Z8 , Motorola Razr Xt910 ,Lg G2 32gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 παιδια πειτε μου κατι στη πρωτη φορτηση πρεπει να ειναι απενεργοποιημενη η συσκευη; γιατι σημερα εκανα την πρωτη φορτηση της συσκευης μου και ηταν ενεργοποιημενη οση ωρα φορτιζε εφτασε μεχρι 100% και εβγαλα τον φορτηστη.Επρεπε να το αφησω 1-2 ωρες ακομα; γιατι καπου διαβασα κατι τετοιο δεν ξερω εαν ισχυει βεβαια. Ενταξει, δεν πειραζει. Το ιδανικο για την πρωτη φορτιση θα ηταν να το επαιζες και να του επινες την μπαταρια μεχρι να κλισει και μετα να το φορτιζες κλιστο για 2,5 ωρες. Μην αγχωνεσαι η αυτονομια του G2 ειναι παρα πολυ καλη. Εμεις αυτο που πρεπει να προσεχουμε ειναι να μη φτανουμε την μπαταρια στο οριο της, δηλαδη πρεπει να την φορτιζουμε κοντα στο 15%, και να προσεχουμε να μην ανεβαζει μεγαλη θερμοκρασια η οποια ειναι ο μεγαλυτερος εχθρος της διαρκειας ζωης της. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dilimma Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Ενταξει, δεν πειραζει. Το ιδανικο για την πρωτη φορτιση θα ηταν να το επαιζες και να του επινες την μπαταρια μεχρι να κλισει και μετα να το φορτιζες κλιστο για 2,5 ωρες. Μην αγχωνεσαι η αυτονομια του G2 ειναι παρα πολυ καλη. Εμεις αυτο που πρεπει να προσεχουμε ειναι να μη φτανουμε την μπαταρια στο οριο της, δηλαδη πρεπει να την φορτιζουμε κοντα στο 15%, και να προσεχουμε να μην ανεβαζει μεγαλη θερμοκρασια η οποια ειναι ο μεγαλυτερος εχθρος της διαρκειας ζωης της. επειδη δεν εκανα αυτο που επρεπε στην πρωτη φορτηση στους επομενους 2-3 κυκλους φορτησης να το αφησω να πεσει εως 10%; απλα φοβαμαι μηπως εκανα καμμια βλακεια :/ το αφησα και επεσε μεχρι 23% και μετα το φορτησα. Παράθεση Motorola Z8 , Motorola Razr Xt910 ,Lg G2 32gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts