Jump to content

Μπαταρία: Οι εμπειρίες σας με το LG G2

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το com.google.android.gms έτρεχε. Όπως και να 'χει εχθές του έκανα ένα wipe σε dalvik/data/system/sd card/cache και το πέρασα ξανά με usb otg και μου είναι μια χαρά. Θα το προσέχω άμα μου ξανακάνει τα ίδια πάλι.

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το com.google.android.gms έτρεχε. Όπως και να 'χει εχθές του έκανα ένα wipe σε dalvik/data/system/sd card/cache και το πέρασα ξανά με usb otg και μου είναι μια χαρά. Θα το προσέχω άμα μου ξανακάνει τα ίδια πάλι.

Αν σου τα ξανακανει, μπορεις να βαλεις το "Disable services" και "σταματησεις" οποια διεργασια σου ξυπναει το κινητο....... αρκει βεβαια να μην σου ειναι απολυτα απαραιτητη.

Και φτάνει 2 το πρωί και έχει 22% μπαταρία και έχω περάσει 6 ώρες και 15 λεπτά σύνολο σήμερα web browsing και tapatalk από WiFi... Τι άλλο να ζητήσεις από το τηλέφωνο; :)

Στοκ εντελώς, αυτόματη φωτεινότητα, με την τελευταία ενημέρωση περασμένη.

Και φτάνει 2 το πρωί και έχει 22% μπαταρία και έχω περάσει 6 ώρες και 15 λεπτά σύνολο σήμερα web browsing και tapatalk από WiFi... Τι άλλο να ζητήσεις από το τηλέφωνο; :)

Στοκ εντελώς, αυτόματη φωτεινότητα, με την τελευταία ενημέρωση περασμένη.

Άμα δεν παίζεις παιχνίδια φτάνεις άνετα αυτός τους χρόνους με την h....

Βέβαια άμα είσαι συνέχεια στον ήλιο θα είσαι λίγο πιο πάνω από το 5.

Τα πάει πολύ καλά τώρα πια και μας βγάζει από τον κόπο να κάνουμε κάθε τρις και λίγο πειράματα!!!

7 ώρες χρήση 1 μισή ώρα οθόνη και ακόμα 60 μπαταρία. Δεν με ικανοποιεί καθόλου παιδιά. Είμαι με stock kit kit και root titanium backup κλπ κλπ...

Αν βάλω dori kernel θα έχω καθόλου καλύτερη μπαταρία; δε θέλω να πειράξω ρυθμίσεις όμως. Απλά να έχω καλύτερη διαχείριση...

7 ώρες χρήση 1 μισή ώρα οθόνη και ακόμα 60 μπαταρία. Δεν με ικανοποιεί καθόλου παιδιά. Είμαι με stock kit kit και root titanium backup κλπ κλπ...

Αν βάλω dori kernel θα έχω καθόλου καλύτερη μπαταρία; δε θέλω να πειράξω ρυθμίσεις όμως. Απλά να έχω καλύτερη διαχείριση...

To drain που έχεις δεν δικαιολογείται... Ότι και κερνελ να βάλεις. 40% με μόνο 1,5 ώρα οθόνη σε μόνο 7 ώρες μπαταρίας είναι πολύ. Αυτό σημαίνει ότι κάτι σου σπαταλάει την μπαταρία και πρέπει να το βρεις.

Επίσης στοκ dori δεν νομίζω να σε ικανοποιήσει σε θέμα διαχείρισης μπαταρίας.

Αλλά και πάλι το 40% είναι υπερβολικό και κάτι άλλο συμβαίνει.

Βαλέ BBS και WD να δούμε ποιες εφαρμογές και wakelocks έχεις που στο προκαλούν αυτό.

Google Pixel 6 Pro

Παιδιά, όταν χρειαστεί αλλαγή μπαταρίας τι ισχύει;Γίνεται να την αλλάξει κάποιος μόνος του ή πρέπει να σταλεί το g2 στην Lg;Αν ναι τότε για πόσα χρήματα μιλάμε;

Ευχαριστώ

Παιδιά, όταν χρειαστεί αλλαγή μπαταρίας τι ισχύει;Γίνεται να την αλλάξει κάποιος μόνος του ή πρέπει να σταλεί το g2 στην Lg;Αν ναι τότε για πόσα χρήματα μιλάμε;

Ευχαριστώ

Μπορεις να την αλλαξεις και μονος σου, δεν ειναι ομως και τοσο απλη διαδικασια!

Υπαρχουν βιντεο στο youtube για να παρεις μια ιδεα, σαν αυτο:

Νομιζω στην procordia η αλλαγη στοιχιζει 27 ευρω!

Μπορεις να την αλλαξεις και μονος σου, δεν ειναι ομως και τοσο απλη διαδικασια!

Υπαρχουν βιντεο στο youtube για να παρεις μια ιδεα, σαν αυτο:

Νομιζω στην procordia η αλλαγη στοιχιζει 27 ευρω!

Να φανταστώ χωρίς τα μεταφορικά έτσι;Επειδή όταν θα χρειαστεί αλλαγή η μπαταρία θα είναι εκτός εγγύησης το τηλέφωνο.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Για το πόσες φορτίσεις αντέχει η μπαταρία γνωρίζει κανένας;Υπάρχει κανένας που να την έχει αλλάξει ήδη;

Να φανταστώ χωρίς τα μεταφορικά έτσι;Επειδή όταν θα χρειαστεί αλλαγή η μπαταρία θα είναι εκτός εγγύησης το τηλέφωνο.

Δεν ξερω ακριβως τι παιζει με την εγγυηση της μπαταριας! Συνηθως σε αλλα τηλεφωνα εχουν εγγυηση 6 μηνες, δεν ξερω τι γινεται σε μας που ειναι μη αποσπωμενη!!

Για εργασιες εκτος εγγυησης νομιζω τα μεταφορικα ειναι 7 ευρω (χωρις να ειμαι 100% σιγουρος), εντος εγγυησης ειναι δωρεαν.

Με ενα τηλεφωνο στην procordia θα σου λυθουν οι απορίες σου;)

Στο δικο μου παίζει να εχω κανει καμμια 300αρια φορτισεις σιγουρα!! Καποια στιγμη ειχα ακουσει κατι για 500, αλλα δεν ξερω αν ισχυει!

Edited by Titarasaudi

Δεν ξερω ακριβως τι παιζει με την εγγυηση της μπαταριας! Συνηθως σε αλλα τηλεφωνα εχουν εγγυηση 6 μηνες, δεν ξερω τι γινεται σε μας που ειναι μη αποσπωμενη!!

Για εργασιες εκτος εγγυησης νομιζω τα μεταφορικα ειναι 7 ευρω (χωρις να ειμαι 100% σιγουρος), εντος εγγυησης ειναι δωρεαν.

Με ενα τηλεφωνο στην procordia θα σου λυθουν οι απορίες σου;)

Στο δικο μου παίζει να εχω κανει καμμια 300αρια φορτισεις σιγουρα!! Καποια στιγμη ειχα ακουσει κατι για 500, αλλα δεν ξερω αν ισχυει!

Αν ισχύει αυτό για τις 500 συνέχεια στο service θα το στέλνουμε!:D

Αν ισχύει αυτό για τις 500 συνέχεια στο service θα το στέλνουμε!:D

Διαπιστωσες πτωση την μπαταρια σου ή πληροφοριακα ρωτας;

Παντως η δικια μου, μετα 13+ μηνες ακομη καλα κραταει!!

Διαπιστωσες πτωση την μπαταρια σου ή πληροφοριακα ρωτας;

Παντως η δικια μου, μετα 13+ μηνες ακομη καλα κραταει!!

Πολύ καλά πάει! Πληροφοριακά ρωτάω για να έχω μια ιδέα.

Σε κατάστημα εδώ στην Βέροια φίλος μου την άλλαξε με 40 ευρώ και μου έδωσε την παλιά η οποία δεν έχει κανένα θέμα.αλλά θέλει προσοχή αφού έχει τον τρόπο της να βγει

Το 500 μπορεί και να ισχύει αλλά δεν αναφέρεται σε απλές φορτίσεις αν δεν κάνω λάθος αλλά πλήρεις κύκλους φόρτισης. Δηλαδή 0-100% ή στα κοντινά όρια αυτών. Π.χ. 15%-95%.

Ένας από τους λόγους που λένε παντού να μην αφήνεις να πάρει κάτω από 30% και να φορτίζεις μέχρι το 80% με παραπάνω ενδιάμεσες ημιφορτίσεις.

Google Pixel 6 Pro

Το χω ακριβώς 1μήνα.

Μεσο ορο μπαταρίας βγάζω 5ώρες οθόνης

Με 35-40 ώρες λειτουργίας.

Με Facebook messenger viber whatsapp.

Wi-Fi , Data ανοιχτά πάντα.

50% φωτεινότητα manual.

Έχω την cloudystock 2.6

στις πρωτες φορτισεις της μπαταριας πρεπει να προσεξουμε κατι ιδιαιτερα?

Οχι. Απλως οταν το πρωτοπαρεις, πιες του το αιμα μεχρι να ξεψυχησει και μετα βαλτο να φορτισει κλιστο μεχρι το 100% και λιγο περισσοτερο.

Edited by TUPAC_RIP

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οχι. Απλως οταν το πρωτοπαρεις, πιες του το αιμα μεχρι να ξεψυχησει και μετα βαλτο να φορτισει.

Δεν είναι απαραίτητα κακή συμβουλή, καθώς βοηθάει στη βαθμονόμηση (καλιμπράρισμα :P) της μπαταρίας.

Από την άλλη, οι βαθειές εκφορτίσεις δεν της κάνουν καλό, οπότε εγώ δεν το κάνω. Αργά ή γρήγορα θα τύχει να το ξεφορτίσω εντελώς, και επίσης οι προβλέψεις που κάνει εξαρχής είναι εξαιρετικά ακριβείς ώστε να χρειαστεί άδειασμα για περαιτέρω βελτίωση.

Η καλύτερη συμβουλή για τη μπαταρία στο G2 είναι απλά αγνόησέ την και χρησιμοποίησε τη συσκευή όπως σε βολεύει...

Δεν είναι απαραίτητα κακή συμβουλή, καθώς βοηθάει στη βαθμονόμηση (καλιμπράρισμα :P) της μπαταρίας.

Από την άλλη, οι βαθειές εκφορτίσεις δεν της κάνουν καλό, οπότε εγώ δεν το κάνω. Αργά ή γρήγορα θα τύχει να το ξεφορτίσω εντελώς, και επίσης οι προβλέψεις που κάνει εξαρχής είναι εξαιρετικά ακριβείς ώστε να χρειαστεί άδειασμα για περαιτέρω βελτίωση.

Η καλύτερη συμβουλή για τη μπαταρία στο G2 είναι απλά αγνόησέ την και χρησιμοποίησε τη συσκευή όπως σε βολεύει...

Εννοειται. Ποτε μην την αφηνετε μεχρι την τελευταια σταγονα. Μειωνεται η διαρκεια ζωης της. Καλο ειναι να μην πεφτει κατω απο το 15%.

Αυτο που ειπα παραπανο ειναι ΜΟΝΟ για την πρωτη φορα.

Edited by TUPAC_RIP

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]