dhmhtrhsg2 Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Γιαυτο μου εκανε και εμενα τόση εντύπωση γιατί και εγω με στοκ δεν έπιανα τέτοια νούμερα,... Βέβαια για να μην παρεξηγηθούμε όπως και να εχει η μπαταρία του ειναι εξαιρετική όμως.. Παράθεση Iphone 6 s plus Rose gold 64 gb IPad Air 2 gold 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Γιαυτο μου εκανε και εμενα τόση εντύπωση γιατί και εγω με στοκ δεν έπιανα τέτοια νούμερα,... Βέβαια για να μην παρεξηγηθούμε όπως και να εχει η μπαταρία του ειναι εξαιρετική όμως.. Καλά και γω σε γενικές γραμμές ευχαριστημένος είμαι και δεδομένου ότι το δουλεύω αρκετά απλά με όσα είχα διαβάσει εδώ μέσα και από άλλες πηγές περίμενα κάτι καλύτερο. Να αρχίζω να πειραματίζομαι με roms και kernels πάντως δε παίζει. Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcrenas Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Όποιος είναι με στοκ και μπορεί, ας δοκιμάσει να βγάλει Facebook, messenger. Νομίζω ότι αυτό κάνει την διαφορά μαζί με λογικές φωτεινότητες οθόνης:25-30% στο σπίτι και μέχρι 80% έξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhsg2 Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Και εγω δεν ειμαι πολυ του πειραματισμού το μονο που του εκανα ειναι να του βάλω την cloudy G3 γιατί μου αρέσει το ui και η λειτουργία dual window .. Από θέματα αυτονομίας νομιζω αν όχι ίδια ειμαι λιγο καλύτερα σε σχέση με στοκ αλλα τιποτα ιδιαίτερο. Το θεμα ειναι ότι όταν δραστικά προσωρινή αντικατάσταση τηλεφώνου λόγο μιας μικρό βλάβης και έπεσε στα χέρια μου ένα Alcatel one touch idol x τότε και μονο τότε εκτίμησα την μπαταρία τα του. G2 καθώς στο αλκατελ έπεφτε η μπαταρία δίχως να κάνω και τιποτα... Αν και εμφανισιακά μου άρεσε υπερβολικά Παράθεση Iphone 6 s plus Rose gold 64 gb IPad Air 2 gold 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 (edited) Και εγω δεν ειμαι πολυ του πειραματισμού το μονο που του εκανα ειναι να του βάλω την cloudy G3 γιατί μου αρέσει το ui και η λειτουργία dual window .. Από θέματα αυτονομίας νομιζω αν όχι ίδια ειμαι λιγο καλύτερα σε σχέση με στοκ αλλα τιποτα ιδιαίτερο. Το θεμα ειναι ότι όταν δραστικά προσωρινή αντικατάσταση τηλεφώνου λόγο μιας μικρό βλάβης και έπεσε στα χέρια μου ένα Alcatel one touch idol x τότε και μονο τότε εκτίμησα την μπαταρία τα του. G2 καθώς στο αλκατελ έπεφτε η μπαταρία δίχως να κάνω και τιποτα... Αν και εμφανισιακά μου άρεσε υπερβολικά Α όχι στην αναμονή δεν έχω παράπονο τα πάει εξαιρετικά...:) Φωτεινότητα την έχω στο 50% αυτόματη ρύθμιση συνέχεια Edited November 25, 2014 by Rayden1 Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
granazias Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Παιδες καλησπερα κι απο μενα! εχω το τηλεφωνο 10 μερες κι οπως θα δειτε παρακατω θα καταλαβετε οτι δεν του κανω και πολλη χρηση. θελω λοιπον να μου πειτε αν θεωρειτε καλη την αποδοση της μπαταριας απο τα στατιστικα που θα παραθεσω. η χρηση περιοριζεται σε λιγη ομιλια,sms,σερφαρισμα και ειχε και κανενα εικοσαλεπτο GPS. φυσικα data,3g και συγχρονισμοι ειναι κλειστα αφου κανει τη δουλεια το λαπτοπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Παιδες καλησπερα κι απο μενα! εχω το τηλεφωνο 10 μερες κι οπως θα δειτε παρακατω θα καταλαβετε οτι δεν του κανω και πολλη χρηση. θελω λοιπον να μου πειτε αν θεωρειτε καλη την αποδοση της μπαταριας απο τα στατιστικα που θα παραθεσω. η χρηση περιοριζεται σε λιγη ομιλια,sms,σερφαρισμα και ειχε και κανενα εικοσαλεπτο GPS. φυσικα data,3g και συγχρονισμοι ειναι κλειστα αφου κανει τη δουλεια το λαπτοπ.Μια χαρά είσαι με 26% ακόμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Παιδες καλησπερα κι απο μενα! εχω το τηλεφωνο 10 μερες κι οπως θα δειτε παρακατω θα καταλαβετε οτι δεν του κανω και πολλη χρηση. θελω λοιπον να μου πειτε αν θεωρειτε καλη την αποδοση της μπαταριας απο τα στατιστικα που θα παραθεσω. η χρηση περιοριζεται σε λιγη ομιλια,sms,σερφαρισμα και ειχε και κανενα εικοσαλεπτο GPS. φυσικα data,3g και συγχρονισμοι ειναι κλειστα αφου κανει τη δουλεια το λαπτοπ. Πολυ καλοι χρονοι για 63,5 ωρες αναμονης και 26% υπολοιπο. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhsg2 Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Μια χαρά ειναι οι χρόνοι σου φίλε μου..και με σχεδον 30% ακόμα , θα έλεγα παραπανω απο μια χαρά .. Παράθεση Iphone 6 s plus Rose gold 64 gb IPad Air 2 gold 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Ικανοποιητικότατοι χρόνοι. Βέβαια για μένα τα data/sync off είναι no go επιλογή αλλά και πάλι οι χρόνοι του G2 είναι φοβεροί. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
granazias Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Ικανοποιητικότατοι χρόνοι. Βέβαια για μένα τα data/sync off είναι no go επιλογή αλλά και πάλι οι χρόνοι του G2 είναι φοβεροί. Ενταξει Κωστα σιγουρα ο αποκλεισμος των δεδομενων και συγχρονισμου ειναι καθαρα θεμα προσωπικης διευκολυνσης του καθενος.. εγω προτιμω το τηλεφωνο μου να το εχω αποκλειστικα για ομιλια,μηνυματα,φωτο ,βιντεο,πλοηγηση,αντε και κανενα ψιλοπαιχνιδακι και λιγο σερφαρισμα,αφου ετσι κι αλλιως υπαρχει και λαπτοπ στο σπιτι.. παντως τα πρωτα δειγματα αντοχης της μπαταριας ειναι πολυ καλα.ελπιζω να γινουν ακομα καλυτερα οσο περναει ο καιρος και συμπληρωνει κυκλους φορτισεων.. ειχα διαβασει εδω μεσα καποια στιγμη οτι οσοι ειχαν jellybean ειχαν καλυτερη αποδοση μπαταριας σε σχεση με το κιτκατ.ισχυει τελικα?ξερεις κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 ειχα διαβασει εδω μεσα καποια στιγμη οτι οσοι ειχαν jellybean ειχαν καλυτερη αποδοση μπαταριας σε σχεση με το κιτκατ.ισχυει τελικα?ξερεις κατι? Ισχυει.... Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
granazias Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Ισχυει.... Αξιζει ομως να παμε πισω σε λειτουργικο για λιγη παραπανω αυτονομια?προσωπικα το δικο μου τηλεφωνο ηρθε με ηδη περασμενη την κιτκατ,οποτε δεν ξερω αν γινεται να παω σε jellybean...γινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhsg2 Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 H αλήθεια ειναι πως και όταν ειχα jelly bean δεν με χαλούσε κάτι στην απόδοση του τηλεφώνου μου. Και ειχα αρκετά καλύτερη μπαταρία... Όποτε ναι για εμενα θα άξιζε μάλλον η μετάβαση πίσω σε jb Παράθεση Iphone 6 s plus Rose gold 64 gb IPad Air 2 gold 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
granazias Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 H αλήθεια ειναι πως και όταν ειχα jelly bean δεν με χαλούσε κάτι στην απόδοση του τηλεφώνου μου. Και ειχα αρκετά καλύτερη μπαταρία... Όποτε ναι για εμενα θα άξιζε μάλλον η μετάβαση πίσω σε jb Ετσι ε?νομιζω να το αφησω ως εχει τουλαχιστον για τωρα που ειναι η αρχη και στην πορεια βλεπουμε..ετσι κι αλλιως ως τωρα ειμαι αρκετα ικανοποιημενος. Με την ευκαιρια,να ρωτησω κατι ακομα? 1)μετα και τις τελευταιες αναβαθμισεις firmware,2 τον αριθμο,αυτη η LG μας εχει γεμισει ενα σωρο εφαρμογες που για μενα τουλαχιστον ειναι αχρηστες,και ουτε που υπαρχει περιπτωση να χρησιμοποιησω ποτε...δεν ειναι καλυτερο να τις απεγκαταστησω ωστε να μου μεινει και παραπανω αποθηκευτικος χωρος που ειναι πιο χρησιμος? 2)αν τις απεγκαταστησω,υπαρχει περιπτωση να επηρρεαστει η ομαλη λειτουργια του τηλεφωνου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Κι ομως δεν αξιζει για 1 ωρα παραπανω ενεργης οθονης να γυρισεις πισω σε JB. Εχει αλλα καλα η KK. Για τις εφαρμογες της LG, όποιες θες τις διαγραφεις αν εισαι root. Δεν το κανεις για να κερδισεις μερικα MB αποθηκευτικου χωρου αλλα για να μην τρεχουν στο backround. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
granazias Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Κι ομως δεν αξιζει για 1 ωρα παραπανω ενεργης οθονης να γυρισεις πισω σε JB. Εχει αλλα καλα η KK. Για τις εφαρμογες της LG, όποιες θες τις διαγραφεις αν εισαι root. Δεν το κανεις για να κερδισεις μερικα MB αποθηκευτικου χωρου αλλα για να μην τρεχουν στο backround. Οχι δεν ειμαι root,σε stock δηλαδη δε μπορω να σβησω καμια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhsg2 Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Όχι φίλε μ αν δεν ειςαι ρουτ δε μπορείς να σβήσεις εφαρμογές... Εγω πάντως θα μπορούσα να θυσιάσω μερικά δέκατα ατού δευτερολέπτου σε απόκτηση στο knock code η στο άνοιγμα των εφαρμογών για μια ώρα και βάλε οθονη... Αν και πλέον ειμαι με cloudy G3 λόγο εμφάνισης αλλα κυρίως λόγο. Dual window Παράθεση Iphone 6 s plus Rose gold 64 gb IPad Air 2 gold 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ierotheos Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Καλημέρα παιδιά. Έχω το lg g2 και του έχω περάσει cyanogenmod. Το θέμα που έχω είναι ότι μερικές φορές βλέπω ότι το λειτουργικό σύστημα android μου τρώει την μπαταρία. Στην φωτογραφία που έχω βάλει μόλις το είχα βγάλει από την φόρτιση. Ξέρεις κανένας τι φταίει; http://i.imgur.com/OqQeYqj.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Ρώτα στο θέμα της συσκευής σου καλύτερα... Πάντως σου έχει φάει με το ζόρι 1%... Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ierotheos Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Ευχαριστώ που απάντησες. Το ξέρω ότι μου έχει φάει με το ζόρι 1% αλλά έχει τύχει το βράδυ που κοιμάμαι μέχρι το πρωί που ξυπνάω να έχει χάσει 20% με κλειστό το wi-fi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Ευχαριστώ που απάντησες. Το ξέρω ότι μου έχει φάει με το ζόρι 1% αλλά έχει τύχει το βράδυ που κοιμάμαι μέχρι το πρωί που ξυπνάω να έχει χάσει 20% με κλειστό το wi-fi. BBS και WD για να δεις τι σου προκαλεί αυτό το ξύπνημα. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Ευχαριστώ που απάντησες. Το ξέρω ότι μου έχει φάει με το ζόρι 1% αλλά έχει τύχει το βράδυ που κοιμάμαι μέχρι το πρωί που ξυπνάω να έχει χάσει 20% με κλειστό το wi-fi. Είναι bug. Έχουν γραφτεί κατά καιρούς και στο φόρουμ διάφορα γιατροσόφια για να το γλιτώσεις, αλλά συνήθως με ένα reboot στρώνει για κάμποσο καιρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ierotheos Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 (edited) BBS και WD τα έχω βάλει. Στο BBS είδα ότι στην καρτέλα alarm, το android είναι στο 60%. Edited December 2, 2014 by Ierotheos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 BBS και WD τα έχω βάλει. Στο BBS είδα ότι στην καρτέλα alarm, το android είναι στο 60%. Ναι πιο συγκεκριμένα. Ποια διεργασία του android? Επίσης reboot έκανες μήπως έχει κολλήσει κάτι που τρέχει στο παρασκήνιο? Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts