Jump to content

Μπαταρία: Οι εμπειρίες σας με το LG G2

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γιαυτο μου εκανε και εμενα τόση εντύπωση γιατί και εγω με στοκ δεν έπιανα τέτοια νούμερα,...

Βέβαια για να μην παρεξηγηθούμε όπως και να εχει η μπαταρία του ειναι εξαιρετική όμως..

Iphone 6 s plus Rose gold 64 gb

IPad Air 2 gold 64gb

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γιαυτο μου εκανε και εμενα τόση εντύπωση γιατί και εγω με στοκ δεν έπιανα τέτοια νούμερα,...

Βέβαια για να μην παρεξηγηθούμε όπως και να εχει η μπαταρία του ειναι εξαιρετική όμως..

Καλά και γω σε γενικές γραμμές ευχαριστημένος είμαι και δεδομένου ότι το δουλεύω αρκετά απλά με όσα είχα διαβάσει εδώ μέσα και από άλλες πηγές περίμενα κάτι καλύτερο. Να αρχίζω να πειραματίζομαι με roms και kernels πάντως δε παίζει.

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

Όποιος είναι με στοκ και μπορεί, ας δοκιμάσει να βγάλει Facebook, messenger. Νομίζω ότι αυτό κάνει την διαφορά μαζί με λογικές φωτεινότητες οθόνης:25-30% στο σπίτι και μέχρι 80% έξω.

Και εγω δεν ειμαι πολυ του πειραματισμού το μονο που του εκανα ειναι να του βάλω την cloudy G3 γιατί μου αρέσει το ui και η λειτουργία dual window .. Από θέματα αυτονομίας νομιζω αν όχι ίδια ειμαι λιγο καλύτερα σε σχέση με στοκ αλλα τιποτα ιδιαίτερο.

Το θεμα ειναι ότι όταν δραστικά προσωρινή αντικατάσταση τηλεφώνου λόγο μιας μικρό βλάβης και έπεσε στα χέρια μου ένα Alcatel one touch idol x τότε και μονο τότε εκτίμησα την μπαταρία τα του. G2 καθώς στο αλκατελ έπεφτε η μπαταρία δίχως να κάνω και τιποτα... Αν και εμφανισιακά μου άρεσε υπερβολικά

IPad Air 2 gold 64gb

Και εγω δεν ειμαι πολυ του πειραματισμού το μονο που του εκανα ειναι να του βάλω την cloudy G3 γιατί μου αρέσει το ui και η λειτουργία dual window .. Από θέματα αυτονομίας νομιζω αν όχι ίδια ειμαι λιγο καλύτερα σε σχέση με στοκ αλλα τιποτα ιδιαίτερο.

Το θεμα ειναι ότι όταν δραστικά προσωρινή αντικατάσταση τηλεφώνου λόγο μιας μικρό βλάβης και έπεσε στα χέρια μου ένα Alcatel one touch idol x τότε και μονο τότε εκτίμησα την μπαταρία τα του. G2 καθώς στο αλκατελ έπεφτε η μπαταρία δίχως να κάνω και τιποτα... Αν και εμφανισιακά μου άρεσε υπερβολικά

Α όχι στην αναμονή δεν έχω παράπονο τα πάει εξαιρετικά...:)

Φωτεινότητα την έχω στο 50% αυτόματη ρύθμιση συνέχεια

Edited by Rayden1

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

Παιδες καλησπερα κι απο μενα!

εχω το τηλεφωνο 10 μερες κι οπως θα δειτε παρακατω θα καταλαβετε οτι δεν του κανω και πολλη χρηση.

θελω λοιπον να μου πειτε αν θεωρειτε καλη την αποδοση της μπαταριας απο τα στατιστικα που θα παραθεσω.

η χρηση περιοριζεται σε λιγη ομιλια,sms,σερφαρισμα και ειχε και κανενα εικοσαλεπτο GPS.

φυσικα data,3g και συγχρονισμοι ειναι κλειστα αφου κανει τη δουλεια το λαπτοπ.

εχω το τηλεφωνο 10 μερες κι οπως θα δειτε παρακατω θα καταλαβετε οτι δεν του κανω και πολλη χρηση.

θελω λοιπον να μου πειτε αν θεωρειτε καλη την αποδοση της μπαταριας απο τα στατιστικα που θα παραθεσω.

η χρηση περιοριζεται σε λιγη ομιλια,sms,σερφαρισμα και ειχε και κανενα εικοσαλεπτο GPS.

Μια χαρά είσαι με 26% ακόμη.

Πολυ καλοι χρονοι για 63,5 ωρες αναμονης και 26% υπολοιπο.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μια χαρά ειναι οι χρόνοι σου φίλε μου..και με σχεδον 30% ακόμα , θα έλεγα παραπανω απο μια χαρά ..

IPad Air 2 gold 64gb

Ικανοποιητικότατοι χρόνοι. Βέβαια για μένα τα data/sync off είναι no go επιλογή αλλά και πάλι οι χρόνοι του G2 είναι φοβεροί.

Google Pixel 6 Pro

Ικανοποιητικότατοι χρόνοι. Βέβαια για μένα τα data/sync off είναι no go επιλογή αλλά και πάλι οι χρόνοι του G2 είναι φοβεροί.

Ενταξει Κωστα σιγουρα ο αποκλεισμος των δεδομενων και συγχρονισμου ειναι καθαρα θεμα προσωπικης διευκολυνσης του καθενος..

εγω προτιμω το τηλεφωνο μου να το εχω αποκλειστικα για ομιλια,μηνυματα,φωτο ,βιντεο,πλοηγηση,αντε και κανενα ψιλοπαιχνιδακι και λιγο

σερφαρισμα,αφου ετσι κι αλλιως υπαρχει και λαπτοπ στο σπιτι..

παντως τα πρωτα δειγματα αντοχης της μπαταριας ειναι πολυ καλα.ελπιζω να γινουν ακομα καλυτερα οσο περναει ο καιρος και συμπληρωνει κυκλους φορτισεων..

ειχα διαβασει εδω μεσα καποια στιγμη οτι οσοι ειχαν jellybean ειχαν καλυτερη αποδοση μπαταριας σε σχεση με το κιτκατ.ισχυει τελικα?ξερεις κατι?

ειχα διαβασει εδω μεσα καποια στιγμη οτι οσοι ειχαν jellybean ειχαν καλυτερη αποδοση μπαταριας σε σχεση με το κιτκατ.ισχυει τελικα?ξερεις κατι?

Ισχυει....

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ισχυει....

Αξιζει ομως να παμε πισω σε λειτουργικο για λιγη παραπανω αυτονομια?προσωπικα το δικο μου τηλεφωνο ηρθε με ηδη περασμενη την κιτκατ,οποτε δεν ξερω αν γινεται να παω σε jellybean...γινεται?

H αλήθεια ειναι πως και όταν ειχα jelly bean δεν με χαλούσε κάτι στην απόδοση του τηλεφώνου μου. Και ειχα αρκετά καλύτερη μπαταρία... Όποτε ναι για εμενα θα άξιζε μάλλον η μετάβαση πίσω σε jb

IPad Air 2 gold 64gb

H αλήθεια ειναι πως και όταν ειχα jelly bean δεν με χαλούσε κάτι στην απόδοση του τηλεφώνου μου. Και ειχα αρκετά καλύτερη μπαταρία... Όποτε ναι για εμενα θα άξιζε μάλλον η μετάβαση πίσω σε jb

Ετσι ε?νομιζω να το αφησω ως εχει τουλαχιστον για τωρα που ειναι η αρχη και στην πορεια βλεπουμε..ετσι κι αλλιως ως τωρα ειμαι αρκετα ικανοποιημενος.

Με την ευκαιρια,να ρωτησω κατι ακομα?

1)μετα και τις τελευταιες αναβαθμισεις firmware,2 τον αριθμο,αυτη η LG μας εχει γεμισει ενα σωρο εφαρμογες που για μενα τουλαχιστον ειναι αχρηστες,και ουτε που υπαρχει περιπτωση να χρησιμοποιησω ποτε...δεν ειναι καλυτερο να τις απεγκαταστησω ωστε να μου μεινει και παραπανω

αποθηκευτικος χωρος που ειναι πιο χρησιμος?

2)αν τις απεγκαταστησω,υπαρχει περιπτωση να επηρρεαστει η ομαλη λειτουργια του τηλεφωνου?

Κι ομως δεν αξιζει για 1 ωρα παραπανω ενεργης οθονης να γυρισεις πισω σε JB.

Εχει αλλα καλα η KK.

Για τις εφαρμογες της LG, όποιες θες τις διαγραφεις αν εισαι root.

Δεν το κανεις για να κερδισεις μερικα MB αποθηκευτικου χωρου αλλα για να μην τρεχουν στο backround.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κι ομως δεν αξιζει για 1 ωρα παραπανω ενεργης οθονης να γυρισεις πισω σε JB.

Εχει αλλα καλα η KK.

Για τις εφαρμογες της LG, όποιες θες τις διαγραφεις αν εισαι root.

Δεν το κανεις για να κερδισεις μερικα MB αποθηκευτικου χωρου αλλα για να μην τρεχουν στο backround.

Οχι δεν ειμαι root,σε stock δηλαδη δε μπορω να σβησω καμια?

Όχι φίλε μ αν δεν ειςαι ρουτ δε μπορείς να σβήσεις εφαρμογές...

Εγω πάντως θα μπορούσα να θυσιάσω μερικά δέκατα ατού δευτερολέπτου σε απόκτηση στο knock code η στο άνοιγμα των εφαρμογών για μια ώρα και βάλε οθονη... Αν και πλέον ειμαι με cloudy G3 λόγο εμφάνισης αλλα κυρίως λόγο. Dual window

IPad Air 2 gold 64gb

Καλημέρα παιδιά. Έχω το lg g2 και του έχω περάσει cyanogenmod. Το θέμα που έχω είναι ότι μερικές φορές βλέπω ότι το λειτουργικό σύστημα android μου τρώει την μπαταρία. Στην φωτογραφία που έχω βάλει μόλις το είχα βγάλει από την φόρτιση. Ξέρεις κανένας τι φταίει;

http://i.imgur.com/OqQeYqj.png

Ρώτα στο θέμα της συσκευής σου καλύτερα... Πάντως σου έχει φάει με το ζόρι 1%...

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

Ευχαριστώ που απάντησες. Το ξέρω ότι μου έχει φάει με το ζόρι 1% αλλά έχει τύχει το βράδυ που κοιμάμαι μέχρι το πρωί που ξυπνάω να έχει χάσει 20% με κλειστό το wi-fi.

Ευχαριστώ που απάντησες. Το ξέρω ότι μου έχει φάει με το ζόρι 1% αλλά έχει τύχει το βράδυ που κοιμάμαι μέχρι το πρωί που ξυπνάω να έχει χάσει 20% με κλειστό το wi-fi.

BBS και WD για να δεις τι σου προκαλεί αυτό το ξύπνημα.

Google Pixel 6 Pro

Είναι bug. Έχουν γραφτεί κατά καιρούς και στο φόρουμ διάφορα γιατροσόφια για να το γλιτώσεις, αλλά συνήθως με ένα reboot στρώνει για κάμποσο καιρό.

BBS και WD τα έχω βάλει. Στο BBS είδα ότι στην καρτέλα alarm, το android είναι στο 60%.

Ναι πιο συγκεκριμένα. Ποια διεργασία του android? Επίσης reboot έκανες μήπως έχει κολλήσει κάτι που τρέχει στο παρασκήνιο?

Google Pixel 6 Pro