Jump to content

Μπαταρία: Οι εμπειρίες σας με το LG G2

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

CloudyG3 2.0 + dori beta 8.7.4 με xposed και greenify donate μόνο χωρίς amplify.

Δεν τα λες και άσχημα! Μετά από διάφορες δοκιμές και διάβασμα στο XDA καθώς και ερωτήσεις, το amplify έδειχνε με τον καιρό περισσότερο να χαλάει το deep sleep παρά να το βοηθάει. Τουλάχιστον σε μένα. Θα επιστρατευτεί βέβαια εάν χρειαστεί αλλά προς το παρόν δεν χρειάζεται.

Από week ενημέρωση και για cloudyg3 2.1 και dori 8.8

Google Pixel 6 Pro

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλά ναι δεν μπορώ να καταλάβω τι περιμένουν να δουν κάποιοι από την μπαταρία του G2.. 50 ώρες με αρκετή χρήση και 4g μέσα τι άλλο ζητάς? Μια βδομάδα αναμονή, 30 ώρες οθόνη και 50ώρες 4g??

Βασικά, πειράματα κάνουμε. Πχ τώρα που απενεργοποίησα και αυτά τα 3 που είπαμε με τον TUPAC_RIP, είδα για πρώτη φορά να μένει στο 100% η μπαταρία μετά από 24 ώρες. Το deep sleep δουλεύει καλά, αφού είχα αρχίσει να πιστεύω ότι κόλλησε στο 100%.

Edited by Citizen88gr
Unrooted :mad:

Βασικά, πειράματα κάνουμε. Πχ τώρα που απενεργοποίησα και αυτά τα 3 που είπαμε με τον TUPAC_RIP, είδα για πρώτη φορά να μένει στο 100% η μπαταρία μετά από 24 ώρες. Το deep sleep δουλεύει καλά, αφού είχα αρχίσει να πιστεύω ότι κόλλησε στο 100%.

Εντάξει βρε παιδιά και καλά κάνετε, απλά φάνηκε σαν να μας κοροϊδεύεις, 2 μέρες λειτουργια 2 ώρες παιχνίδι, 5 ώρες οθονης Και να μην είσαι και ικανοποιημενος, όταν κάποιοι από μας το φορτίζουμε κάθε βράδυ. Δηλαδή χέρια αν είχε θα σε βαρούσε lol.

Εντάξει βρε παιδιά και καλά κάνετε, απλά φάνηκε σαν να μας κοροϊδεύεις, 2 μέρες λειτουργια 2 ώρες παιχνίδι, 5 ώρες οθονης Και να μην είσαι και ικανοποιημενος, όταν κάποιοι από μας το φορτίζουμε κάθε βράδυ. Δηλαδή χέρια αν είχε θα σε βαρούσε lol.

Sorry φίλε :X. Απλά δεν ικανοποιούμαι με 5 ώρες από τη στιγμή που υπάρχουν τρόποι να βελτιωθεί περισσότερο. Ανέφερα εδώ τα stats της μπαταρίας και κάποιες ρυθμίσεις, όχι για να κοροϊδέψω αλλά για να βοηθήσω και να βοηθηθώ. Έτσι λύνονται αυτού του είδους τα προβλήματα.

Unrooted :mad:

Sorry φίλε :X. Απλά δεν ικανοποιούμαι με 5 ώρες από τη στιγμή που υπάρχουν τρόποι να βελτιωθεί περισσότερο. Ανέφερα εδώ τα stats της μπαταρίας και κάποιες ρυθμίσεις, όχι για να κοροϊδέψω αλλά για να βοηθήσω και να βοηθηθώ. Έτσι λύνονται αυτού του είδους τα προβλήματα.

Όπως τα λες. Έτσι λύνονται και καλά κάνεις και θα έπρεπε η ίδια η εταιρεία να το έχει προβλέψει και να έχει επιλογή economy ας πούμε. Απλά εγώ είναι μια χαρά ικανοποιημένος. Τώρα αν μπορώ και περισσότερο ακόμα καλυτερα (αν είχα τα δικά σου νούμερα θα ήμουν 2 φορές ευχαριστημενος).

Παιδια με cloudy g3 2.1και 8.8 dori πρωτη φορτιση βεβαια αλλα μεσα σε 3 ωρες απο 100% στο 80% !!!!αν δεν παγωσουμε εφαρμογες μου φαινεται δουλεια δεν κανω.αλλα δεν εχω και ιδεα τι πρεπει να κανω.

Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion...

🆒

Με την τελευταία lamhoang + Bruce kernel πήρα μπαταρία 91% με SOT 1 ώρα και 31 λεπτά. Φυσικά όμως με τα απαραίτητα disable services + amplify
HTC Desire > Samsung Galaxy S2 > LG G2 , Nexus 7

Με την τελευταία lamhoang + Bruce kernel πήρα μπαταρία 91% με SOT 1 ώρα και 31 λεπτά. Φυσικά όμως με τα απαραίτητα disable services + amplify

Με τι χρηση και πόσο φωτεινοτητα;

Με cloydy g3 2.1 & dorimanx kernel 8.8 με ρυθμισεις Βαγγελη! 1η φορτιση και υπολογιστε +5 ωρες on battery και +25 λεπτα οθονη που δεν θα μετρησε λογω επανεκκινησης για να φλασαρω τον 8.8 κερνελ οσο ηταν ακομα 100%

[/img]

phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G

Με cloydy g3 2.1 & dorimanx kernel 8.8 με ρυθμισεις Βαγγελη! 1η φορτιση και υπολογιστε +5 ωρες on battery και +25 λεπτα οθονη που δεν θα μετρησε λογω επανεκκινησης για να φλασαρω τον 8.8 κερνελ οσο ηταν ακομα 100%

[/img]

Μπράβο πολύ καλή αυτονομία:)

Με τι χρηση και πόσο φωτεινοτητα;

Wifi all the time on, brightness 55%, 15-20 minutes call, web browsing, Google plus

HTC Desire > Samsung Galaxy S2 > LG G2 , Nexus 7

Καλημερα (πλεον) σε ολους. Θελω να σας δειξω τι μπορει να κανει το g2 για οσους το εχουν και για οσους θελουνν να τοο παρουν σε σχεση με την αυτονομια-διαρκεια μπαταριας!! Το βραδακι λοιπον κατα της 10 παρα εφτασα το 5% και το εβαλα στην πριζα!! Μου έβγαλε με μέτρια χρήση (όχι πολύ βαριά) με 3-4 ώρες σύνολο wifi , 1.30 ώρα 1 ταινία, 1+20 min τηλέφωνα και κανα τέταρτο βίντεο και φώτο αλλά χωρίς καθόλου παιχνίδια μου έβγαλε 52+ ώρες μπαταρίας με 8+ ώρες οθόνης...!!! Ειδου και τα screenshots ;) :D ;)

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;)

Καλημερα (πλεον) σε ολους. Θελω να σας δειξω τι μπορει να κανει το g2 για οσους το εχουν και για οσους θελουνν να τοο παρουν σε σχεση με την αυτονομια-διαρκεια μπαταριας!! Το βραδακι λοιπον κατα της 10 παρα εφτασα το 5% και το εβαλα στην πριζα!! Μου έβγαλε με μέτρια χρήση (όχι πολύ βαριά) με 3-4 ώρες σύνολο wifi , 1.30 ώρα 1 ταινία, 1+20 min τηλέφωνα και κανα τέταρτο βίντεο και φώτο αλλά χωρίς καθόλου παιχνίδια μου έβγαλε 52+ ώρες μπαταρίας με 8+ ώρες οθόνης...!!! Ειδου και τα screenshots ;) :D ;)

Ποια ROM εχεις με τι kernel φιλε; Τί ρυθμισεις;

Καταπληκτικος χρονος.

Ομως,

Τί φωτεινοτητα;

2G, 3G ή 4G σημα κινητης;

Sync;

Να φανταστω οτι ειχες Samsung πριν, ε;

Edited by TUPAC_RIP

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παίδες καλημέρα από την βρεγμένη Κέρκυρα.

Πριν 3 μέρες αποφάσισα να δοκιμάσω το ART runtime στο LG G2 32gb που έχω. Φοράει την Cloudy G3 ROM και ως τώρα έβγαζα 1μιση με δύο μέρες εύκολα και γύρω στις 3 ώρες screen on. Τώρα μου φαίνεται πως έχει μειωθεί λίγο η μπαταρία, αλλά θα ήθελα και μια δεύτερη (και τρίτη!) γνώμη. Με την ευκαιρία, το κινητό μετά το ART έχει γίνει τόσο απολαυστικό που είναι σαν να ερωτεύτηκα και πάλι! :D Αν δεν το έχετε δοκιμάσει κάντε το οπωσδήποτε! (Δεν δουλεύει το xposed framework υπόψιν με ART)

ο Κόκκινος

Τι απενεργοποιείς στο disable services; Έχεις το δωρεάν amplify που μπλοκάρει μόνο τα wakelocks της τοποθεσίας;

Ποια ROM εχεις με τι kernel φιλε; Τί ρυθμισεις;

Καταπληκτικος χρονος.

Ομως,

Τί φωτεινοτητα;

2G, 3G ή 4G σημα κινητης;

Sync;

Να φανταστω οτι ειχες Samsung πριν, ε;

Καλησπερα.Φιλε εχω CloudyG3 2.0 - DorimanX 8.7 και απο ρυθμισεις εχω της παλιες ακομη απο εποχη dori 8.6 (αν θες στης στελνω σε p.m) Φωτεινοτητα σταθερα στο 30% οχι auto και σπανια μεχρι το 50% και αν..!! 2G παντα και πολυ σπανια για λιγο 3G. Αυτοματο Sync κανενα εχω 5-6 λογαριασμους (outlook-viber-skype κλπ) αλλα χωρις αυτοματο συγχρονισμο!!Εχω αφαιρεσει εξτρα bloatware και επισης εχω και disable services και amplify και greenify!!! Ετσι βγαινουν αυτοι οι χρονοι...!! Μπορει να σας φαινονται πολλα αλλα αν τα κανεις σωστα μια φορα μετα ξενοιαζεις !!! ;) ;) Ναι ειχα αλλαξει οχι 1 αλλα 3 samsung στο παρελθον αλλα τι σχεση εχει αυτο ?? :ninja:

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;)

συγνώμη κιόλας, αλλά αυτή είναι η ελάχιστη δυνατή χρήση που μπορείς να κάνεις στο τηλέφωνο και όχι μέτρια όπως αναφέρεις. :rolleyes:

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

Καλά βρε......έχετε πάθη όλοι ''ψύχωση'' με την μπαταρία...! Μια χαρά είναι η ριμάδα, 1 ημέρα με ''ξεσκισμένη'' χρήση & 2 ημέρες σε κανονική για των μέσω χρήστη...! Δεν είχατε πριν G2 εποχής συσκευή ??? και αν ναι, ξεχνάτε που όπου πηγαίναμε ψάχναμε για πρίζα...??? Άσε που ο φορτιστής ήταν το μόνιμο αξεσουάρ...!!!:lol:

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Καλά βρε......έχετε πάθη όλοι ''ψύχωση'' με την μπαταρία...! Μια χαρά είναι η ριμάδα, 1 ημέρα με ''ξεσκισμένη'' χρήση & 2 ημέρες σε κανονική για των μέσω χρήστη...! Δεν είχατε πριν G2 εποχής συσκευή ??? και αν ναι, ξεχνάτε που όπου πηγαίναμε ψάχναμε για πρίζα...??? Άσε που ο φορτιστής ήταν το μόνιμο αξεσουάρ...!!!:lol:

Σαν τον iphonakides! 700€ Κινητό και όπου πάνε και τον φορτιστή από πίσω!!! Ένα είναι το καλό με τα iphone! Ότι όπου πας γνωρίζεις το προσωπικό του μαγαζιού (σερβιτόρες-μπαργούμαν) για να σου φορτίσουν το iphone :p

Μια ερωτηση παιδια! Οσοι εχετε την τελευταια εκδοση των "Υπηρησειων Google Play" εχετε καθολου battery drain;

Οταν ειχε αναφερθει πριν λιγο καιρο το φαινομενο αυτο, εγκατεστησα την παλαιοτερη εκδοση (5.0.89) γιατι ειχαν πει οτι δεν εχει τα "θεματα" της νεας!

Τωρα ομως οι εφαρμογες της Google (gmail, Χαρτες κ.τ.λ.) αν τις ενημερωσεις σου ζητανε τη νεα εκδοση των google servises! Μεχρι τωρα τις "κρατάω" μη ενημερωμενες.

Εχω βεβαια και το "Disable servises" αλλα θελω να ρωτησω αν υπαρχει ακομη προβλημα με τη google!!

Μια ερωτηση παιδια! Οσοι εχετε την τελευταια εκδοση των "Υπηρησειων Google Play" εχετε καθολου battery drain;

Οταν ειχε αναφερθει πριν λιγο καιρο το φαινομενο αυτο, εγκατεστησα την παλαιοτερη εκδοση (5.0.89) γιατι ειχαν πει οτι δεν εχει τα "θεματα" της νεας!

Τωρα ομως οι εφαρμογες της Google (gmail, Χαρτες κ.τ.λ.) αν τις ενημερωσεις σου ζητανε τη νεα εκδοση των google servises! Μεχρι τωρα τις "κρατάω" μη ενημερωμενες.

Εχω βεβαια και το "Disable servises" αλλα θελω να ρωτησω αν υπαρχει ακομη προβλημα με τη google!!

Εγώ δεν είχα θέμα ποτέ. :)

Εγώ δεν είχα θέμα ποτέ. :)

Να σου πω την αληθεια και 'γω δεν ειχα:p

Αλλα με τοσα που ακουγα τοτε, περασα την παλια εκδοση για να εχω το κεφαλι μου ησυχο. Αλλα σιγα-σιγα "επιβαλεται" να ενημερωσω και ειπα να ρωτησω μηπως καποιοι εχουν ακομη θεμα!!

Να σου πω την αληθεια και 'γω δεν ειχα:p

Αλλα με τοσα που ακουγα τοτε, περασα την παλια εκδοση για να εχω το κεφαλι μου ησυχο. Αλλα σιγα-σιγα "επιβαλεται" να ενημερωσω και ειπα να ρωτησω μηπως καποιοι εχουν ακομη θεμα!!

Όσες φορές έχει αναφερθεί το πρόβλημα είναι με μη προβλέψιμο τρόπο και συνήθως διορθώνεται με ένα reboot. Δε νομίζω ότι δικαιολογείται να μένεις με την παλιά έκδοση απλά για να περιορίσεις την ήδη μικρή πιθανότητα.

Καλησπερα.Φιλε εχω CloudyG3 2.0 - DorimanX 8.7 και απο ρυθμισεις εχω της παλιες ακομη απο εποχη dori 8.6 (αν θες στης στελνω σε p.m) Φωτεινοτητα σταθερα στο 30% οχι auto και σπανια μεχρι το 50% και αν..!! 2G παντα και πολυ σπανια για λιγο 3G. Αυτοματο Sync κανενα εχω 5-6 λογαριασμους (outlook-viber-skype κλπ) αλλα χωρις αυτοματο συγχρονισμο!!Εχω αφαιρεσει εξτρα bloatware και επισης εχω και disable services και amplify και greenify!!! Ετσι βγαινουν αυτοι οι χρονοι...!! Μπορει να σας φαινονται πολλα αλλα αν τα κανεις σωστα μια φορα μετα ξενοιαζεις !!! ;) ;) Ναι ειχα αλλαξει οχι 1 αλλα 3 samsung στο παρελθον αλλα τι σχεση εχει αυτο ?? :ninja:

Τα ξερω τα του bloatware, disable services, amplify, greenify. Γι' αυτο σε ρωτησα κιολας. Κι εγω τα χρησιμοποιω αλλιως δεν βγαινουν τετοιοι χρονοι.

Παρα πολυ σημαντικο ειναι και η φωτηνοτητα. Κριμα ομως να την εχεις στο 30% μη αυτοματο. Τετοια οθοναρα πρεπει να τη χαιρομαστε.

Για το αν παλια ειχες samsung σε ρωτησα απο περιεργεια για να δω αν επεσα μεσα γιατι σε καταλαβα απο τη θεση που εχεις τοποθετησει το κουμπι που σε βαζει στο συρταρι των εφαρμογων.

Titarasaudi δεν μπορω να σου απαντησω γιατι εχω πολλες διεργασιες των google services απενεργοποιημενες με το disable services.

Ειχα παλια προβλημα. Αλλα λυθηκε σε 2 λεπτα.

Γιατι δεν κανεις την ενημερωση και αν εχεις προβλημα απενεργοποιεις τη διεργασια που ευθυνεται;

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Titarasaudi δεν μπορω να σου απαντησω γιατι εχω πολλες διεργασιες των google services απενεργοποιημενες με το disable services.

Ειχα παλια προβλημα. Αλλα λυθηκε σε 2 λεπτα.

Γιατι δεν κανεις την ενημερωση και αν εχεις προβλημα απενεργοποιεις τη διεργασια που ευθυνεται;

Εχω και 'γω αρκετες απενεργοποιημενες!

Εκανα τελικα ενα μπασάζ ενημερωσεων, γιατι ειχα μεινει λιγο στις σπηλαιες:D:D (google servises, gmail, youtube, χαρτες, google earth). Δε νομιζω να εχω θεμα, αλλα αν δω κατι υποπτο......... disable servises;)

EDIT: στο οποιο μολις μου ηρθε ενημερωση...... επιασε δουλεια κιολας:D:D:p

Edited by Titarasaudi