Jump to content

Μπαταρία: Οι εμπειρίες σας με το LG G2

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επίσης θα σου πρότεινα να κοιτάξεις σε standby λειτουργία τι ποσοστό σου τρώει με κλειστούς τους συγχρονισμούς για αρχή. Εμένα μετά το minor update με το knock code (με dirty fllash) είχε φάει κάποια φρίκη και το βράδυ έχανε 8-9% (στο 7ωρο) με κλειστά data και σχεδόν τα πάντα greenified. Μετά το Factory reset που έφαγε έστρωσε χαρακτήρα και γύρισε στο 0-1% στο ίδιο χρονικό διάστημα. :happy:

Είχες κάνει ΟΤΑ update ή μέσω pc;

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Είχες κάνει ΟΤΑ update ή μέσω pc;

ΟΤΑ. Από 4.2.2 σε 4.4.2 πάλι ΟΤΑ αλλά εκεί είχε προηγηθεί factory reset οπότε ήταν σχεδόν clean install.

http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg

έχω το εξής θεμα.

προσπαθώντας να δω πόση ώρα οθόνη βγάζει η μπαταρία, βλέπω ότι προεγκατεστημένο εργαλείο της μαμάς android βγάζει πολύ μικρότερη μέτρηση από το GSam battery.

συγκεκριμένα το πρώτο μου δίνει 3:44 και το δεύτερο 5:10 (σε ώρες βέβαια)!!!!

πριν επιστρατεύσω το χρονόμετρο, ξέρει κάποιος να μου πει ποιό από τα δύο πρέπει να εμπιστευτώ?

ευχαριστώ πολύ

έχω το εξής θεμα.

προσπαθώντας να δω πόση ώρα οθόνη βγάζει η μπαταρία, βλέπω ότι προεγκατεστημένο εργαλείο της μαμάς android βγάζει πολύ μικρότερη μέτρηση από το GSam battery.

συγκεκριμένα το πρώτο μου δίνει 3:44 και το δεύτερο 5:10 (σε ώρες βέβαια)!!!!

πριν επιστρατεύσω το χρονόμετρο, ξέρει κάποιος να μου πει ποιό από τα δύο πρέπει να εμπιστευτώ?

ευχαριστώ πολύ

Σίγουρα το μαμά εργαλείο μηδενίζει μετά από επανεκκίνηση του κινητού, μηπως σου έτυχε κάτι τέτοιο;

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Σίγουρα το μαμά εργαλείο μηδενίζει μετά από επανεκκίνηση του κινητού, μηπως σου έτυχε κάτι τέτοιο;

όχι, το κινητό είναι συνεχώς ανοιχτό.

το βλέπω συστηματικά και μάλιστα έχω ανεβάσει και screenshots στο post863 στην προηγούμενη σελίδα.

απλά πλέον το κακό παράγινε. εκεί είχα διαφορά περίπου 24 λεπτά και τώρα αισίως έφτασα σχεδόν τη μιάμιση ώρα.

όχι, το κινητό είναι συνεχώς ανοιχτό.

το βλέπω συστηματικά και μάλιστα έχω ανεβάσει και screenshots στο post863 στην προηγούμενη σελίδα.

απλά πλέον το κακό παράγινε. εκεί είχα διαφορά περίπου 24 λεπτά και τώρα αισίως έφτασα σχεδόν τη μιάμιση ώρα.

Ποιο θεωρείς ότι δείχνει σωστά;

Ποιο θεωρείς ότι δείχνει σωστά;

δεν ξέρω, γι' αυτό μάλλον θα χρησιμοποιήσω χρονόμετρο!!

διαισθητικά θα έλεγα το GSam battery, και νομίζω ότι με την χρήση του διημέρου έχω σίγουρα ανοιχτή την οθόνη πάνω από 3:44 που λέει η "μαμά".

Αλλά αυτό, αναλογικά, θα σήμαινε πως όσοι βγάζουν με το κινητό 8 ώρες μπαταρίας, μπορεί στην πραγματικότητα να βγάζουν κανένα 10ωρο, που είναι πάαααααααααααρα πολύ!!!!

θα το μελετήσω στις επόμενες φορτίσεις και θα επανέλθω.

Ειμαι απο προχτες κατοχος που κινητου,ερωτηση Ποση ωρα κανει να φορτισει απο το 10% ;

Το δικο μου δειχνει κανα 5-6 ωρες με τον φορτιστη μαμα.

Ειμαι απο προχτες κατοχος που κινητου,ερωτηση Ποση ωρα κανει να φορτισει απο το 10% ;

Το δικο μου δειχνει κανα 5-6 ωρες με τον φορτιστη μαμα.

Μιάμιση ώρα κάνει περίπου. Εσένα κάτι λάθος γίνεται. Το βάζεις υπολογιστή;ή τοίχο;

Δημήτρης

Μιάμιση ώρα κάνει περίπου. Εσένα κάτι λάθος γίνεται. Το βάζεις υπολογιστή;ή τοίχο;

Λαθος πως θα γινει ενω το εχω δοκιμασει με 4 φορτιστες διαφορετικους ;; Στη πριζα κανονικα φορτιζει !

Λαθος πως θα γινει ενω το εχω δοκιμασει με 4 φορτιστες διαφορετικους ;; Στη πριζα κανονικα φορτιζει !

Τον δικο του να βαζεις. Μηπως ειναι αγγλικος και εχεις ανταπτορακι; Αμα σου κανει τοσες ωρες γυρισε το σε εγγυηση.Δεν πρεπει να σου κανει τοσες ωρες.

Δημήτρης

Εμενα κάνει δύο. Οι 5 ωρες ειναι υπερβολικά πολύ. Αν το έχεις σε πρίζα και κάνει τοση ωρα στείλε το εγγύηση να ηρεμήσεις
Θοδωρής

Τον δικο του να βαζεις. Μηπως ειναι αγγλικος και εχεις ανταπτορακι; Αμα σου κανει τοσες ωρες γυρισε το σε εγγυηση.Δεν πρεπει να σου κανει τοσες ωρες.

και τον δικο του δοκιμασα. Νορβηγικο ειναι μαλλον αλλα δεν εχει κανενα θεμα εκτος αυτο που αργει να φορτωσει.

Δεν ξερω θα δω τι θα κανω. Ευχαριστω!

Με τον μαμα φορτιστη και εμενα γυρω στη μιαμιση ωρα θελει. Ο μαμα ειναι 5V 1,8Α για αυτο φορτιζει γρηγορα, για να δεις αν φταιει ο φορτιστης ή το κινητο πρεπει να βρεις εναν εξισου γρηγορο φορτιστη να του βαλεις (εγω πχ εχω εναν απο Nexus 7 tablet)

και τον δικο του δοκιμασα. Νορβηγικο ειναι μαλλον αλλα δεν εχει κανενα θεμα εκτος αυτο που αργει να φορτωσει.

Δεν ξερω θα δω τι θα κανω. Ευχαριστω!

Με το GPS εχεις προβλημα;

Και το δικο μου 311 ειναι και δεν νομιζω οτι εχω καποιο θεμα, δεν ξερω βεβαια και τι εννοουν οταν λενε οτι το gps εχει προβλημα.

Με τον μαμα φορτιστη και εμενα γυρω στη μιαμιση ωρα θελει. Ο μαμα ειναι 5V 1,8Α για αυτο φορτιζει γρηγορα, για να δεις αν φταιει ο φορτιστης ή το κινητο πρεπει να βρεις εναν εξισου γρηγορο φορτιστη να του βαλεις (εγω πχ εχω εναν απο Nexus 7 tablet)

Με το GPS εχεις προβλημα;

Και το δικο μου 311 ειναι και δεν νομιζω οτι εχω καποιο θεμα, δεν ξερω βεβαια και τι εννοουν οταν λενε οτι το gps εχει προβλημα.

Δεν εχω κανενα αλλο προβλημα. Επισης απο φορτιστες δεν εχω αλλους δοκιμασα τα παντα. Μικρο το κακο απλα αν βιαζεσαι δεν θα εχεις μπαταρια. Εγω το κινητο το φορτιζω την ωρα του υπνου οποτε...

Δεν θέλει μόνο τον δικό του φορτιστή αλλά και το δικό του καλώδιο USB. Δοκίμασα τον δικό του φορτιστή με άλλο USB καλώδιο και αργούσε πολύ να φορτίσει

Δεν θέλει μόνο τον δικό του φορτιστή αλλά και το δικό του καλώδιο USB. Δοκίμασα τον δικό του φορτιστή με άλλο USB καλώδιο και αργούσε πολύ να φορτίσει

Αληθεια ; Ωραιος θα το δοκιμασω το βραδυ...Ευχαριστω φιλε !

Δεν εχω κανενα αλλο προβλημα. Επισης απο φορτιστες δεν εχω αλλους δοκιμασα τα παντα. Μικρο το κακο απλα αν βιαζεσαι δεν θα εχεις μπαταρια. Εγω το κινητο το φορτιζω την ωρα του υπνου οποτε...

Έχεις εγγύηση? Όχι και 6 ώρες να φορτίσει, κοίτα το θέμα...

Έχεις εγγύηση? Όχι και 6 ώρες να φορτίσει, κοίτα το θέμα...

απο ολα εχω καινουριο ειναι το τηλεφωνο .ΤΕλικα εφταιγε που δεν εβαλα το γνησιο καλωδιο ολα καλα τωρα..στο 50% που ειμαι το εβαλα και εδειξε 1 ωρα να φορτιση . Τελεια ολα !

Edited by vairas2013

Αληθεια ; Ωραιος θα το δοκιμασω το βραδυ...Ευχαριστω φιλε !

Μα όταν σου λέγαμε με τον δικό του φορτιστή πάντα λέμε κ το δικό του καλώδιο! πάλι καλά που είναι κομπλέ..

Δημήτρης

απο ολα εχω καινουριο ειναι το τηλεφωνο .ΤΕλικα εφταιγε που δεν εβαλα το γνησιο καλωδιο ολα καλα τωρα..στο 50% που ειμαι το εβαλα και εδειξε 1 ωρα να φορτιση . Τελεια ολα !

Εσύ χθες δεν έλεγες ότι το πήρες από χέρι, δηλαδή μεταχειρισμένο;

Μα όταν σου λέγαμε με τον δικό του φορτιστή πάντα λέμε κ το δικό του καλώδιο! πάλι καλά που είναι κομπλέ..

τα παντα εχει ;)

----- προσθήκη μηνύματος 58 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εσύ χθες δεν έλεγες ότι το πήρες από χέρι, δηλαδή μεταχειρισμένο;

Το πηρα απο χερι 4 μηνων αλλα το ειχε ως δευτερη συσκευη και το λειτουργησε 1 μηνα μονο !! Δηλαδη στην ουσια ειναι πιπιλα !

Το πηρα απο συναδελφο στην εταιρια που εργαζομαι οποτε ολα καλα !!! Πιπιλα λεμε !:)

τα παντα εχει ;)

----- προσθήκη μηνύματος 58 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το πηρα απο χερι 4 μηνων αλλα το ειχε ως δευτερη συσκευη και το λειτουργησε 1 μηνα μονο !! Δηλαδη στην ουσια ειναι πιπιλα !

Το πηρα απο συναδελφο στην εταιρια που εργαζομαι οποτε ολα καλα !!! Πιπιλα λεμε !:)

Και ποσο το πηρες ειπαμε ;

iPhone 16 Pro Max

Airpods Pro

Redmi Watch 5

έχει κάποιος άλλος πρόβλημα με το foursquare; για κάποιο λόγο τρώει πολύ μπαταρία σε εμένα χωρίς καν να το ανοίξω μετά από επανεκκίνηση του κινητού. με το wakelock μου εμφανίζει χ5000+ μέχρι το τέλος τις ημέρας και η αμέσως επόμενη εφαρμογή που όντως χρησιμοποιώ έχει περίπου χ900+