blade_ Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Από αυτά που ξέρω μόνο το αμερικάνικα έχουν δυνατότητα ασύρματης φόρτισης. εισαι σιγουρος?εχουν διαφορα στην κατασκευη? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Παιδιά μια ερωτηση. Έχετε δοκιμασει να το φορτισετε ασυρματα; Εάν ναι πρεπει οποσδηποτε να ειναι ο ασυρματος φορτιστης της lg; Δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά δε νομίζω ότι έχει ενσωματωμένο κύκλωμα ασύρματης φόρτισης, όπως το ξαδερφάκι nexus. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 εισαι σιγουρος?εχουν διαφορα στην κατασκευη? Ναι, δυστυχώς μόνο η verizon έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα για την ασύρματη φόρτιση. Κρίμα, είχα καλομάθει με το note 3, to nexus 7 και το lumia. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gr_hunter Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 [ATTACH]43983[/ATTACH] [ATTACH]43984[/ATTACH] CloudyFlex 2.0,WiFi-2/3g συνέχεια, συγχρονισμοι,τοποθεσία,greenify apps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stan1 Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 [ATTACH]43983[/ATTACH] [ATTACH]43984[/ATTACH] CloudyFlex 2.0,WiFi-2/3g συνέχεια, συγχρονισμοι,τοποθεσία,greenify apps ποιον kernel εχεις? και που ηταν η φωτεινοτητα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gr_hunter Δημ. April 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2014 ποιον kernel εχεις? και που ηταν η φωτεινοτητα? Stock kernel,η φωτεινότητα αναλόγως έξω 100 σπίτι 10-30 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. April 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2014 Εγώ την φωτεινότητα την έχω μόνιμα στο 60% αυτόματο Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotosagrinio Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Καλημέρα από εμένα.θα σας στείλω κάποιες εικόνες από το wakelock Για να μου πείτε την άποψη σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotosagrinio Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 (edited) Πρώτη εικόνα [ATTACH]44102[/ATTACH] Δεύτερη εικόνα [ATTACH]44103[/ATTACH] Τρίτη εικονα Τετάρτη.....ξέρετε τι είναι αυτές οι εργασίες που ενεργοποιούν τον επεξεργαστή τόσες χιλιάδες φορές ;;; Πέμπτη. ....... Και οι αντίστοιχες από τις λεπτομέρειες για τη μπαταρία μας... Συνεχίζω με περισσότερες λεπτομέρειες. Το Bluetooth Είναι συνεχώς κλειστό. ..εδώ όμως φαίνεται πως καταναλώνει μπαταρία. ...ξέρει κανείς να μου πει τι γίνετε ;;; :!::!: -- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σας παρακαλούσαμε να αποφεύγετε τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποιήστε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλετε να προσθέσετε κάτι στο μήνυμα σας ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλετε να απαντήσετε ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited April 22, 2014 by m7ixalis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Γιατι δεν βαζεις ολες τις εικονες σε ενα post ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Φίλε Σωτήρη τα έχουμε ξαναπεί άπειρες φορές... Το blue tooth είναι bug της kit kat και δεν καταναλώνει 0 μπαταρία... Επίσης τα στατιστικα της μπαταριας που μας εδειξες αναιρουν ΟΛΑ τα προηγουμενα wakelocks διοτι αν ειχες τοσα wakelocks δε θα κραταγε η μπαταρια ουτε 1 ωρα... οχι 55 ωρες με 4 ωρες οθονη σχεδον και αλλα 20κατι τις % ακομα... Ειναι μια χαρα η μπαταρια σου... εγω προσωπικα ΔΕ νομιζω πως κατι ξυπναει το κινητο... ειναι απολυτα φυσιολογικα τα στατιστικα για Kit kat... Σε λιγο θα βαλω και τα δικα μου να δεις διαφορά με Jelly Bean Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotosagrinio Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Άρα φίλε DjTony Μήπως το wakelock είναι "άχρηστο" ;;; εννοώ δεν χρειάζεται γιατί δίνει λάθος αποτελέσματα. Να αναφέρω εδώ ότι τα στατιστικά της μπαταρίας με τα δεδομένα του wakelock έχουν δευτερόλεπτα διαφοράς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Άρα φίλε DjTony Μήπως το wakelock είναι "άχρηστο" ;;; εννοώ δεν χρειάζεται γιατί δίνει λάθος αποτελέσματα. Να αναφέρω εδώ ότι τα στατιστικά της μπαταρίας με τα δεδομένα του wakelock έχουν δευτερόλεπτα διαφοράς. Δεν το λες και άχρηστο, αλλά τα συγκεκριμένα δεν επηρεάζουν την μπαταρία τουλάχιστον έτσι φάνηκε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Stock rooted Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androidaddict Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Jelly bean έτσι djTony? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εν ολίγες καλύτερα που δεν μου έκανε αναβάθμιση σε κιτκατ λόγω ροοτ το κινητό μου. Εγώ αυτό καταλαβαίνω. Γιατί όμως ρε παιδιά να καταναλώνει περισσότερη μπαταρία το τελευταίο λειτουργικό? Υποτίθεται ότι καινούργιο βγαίνει είναι και καλύτερο Παράθεση HTC Desire > Samsung Galaxy S2 > LG G2 , Nexus 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Jelly bean έτσι? Ναι ναι, δε το έγραψα διότι φαίνεται από τα μπλε εικονίδια ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Jelly bean έτσι djTony? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εν ολίγες καλύτερα που δεν μου έκανε αναβάθμιση σε κιτκατ λόγω ροοτ. Εγώ αυτό καταλαβαίνω. Γιατί όμως ρε παιδιά να καταναλώνει περισσότερη μπαταρία το τελευταίο λειτουργικό? Υποτίθεται ότι καινούργιο βγαίνει είναι και καλύτερο Έχω και εγώ αυτή την απορία... Δηλαδή σε 5 χρόνια αν υπάρχει το Android 7.7 strawberry chocolate sauce θα τελειώνει η μπαταρία σε 3 λεπτά; γιατί μέχρι 4.3 η μπαταρία ήταν άψογη;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Λογικό είναι να τελειώνει πιο γρήγορα η μπαταρία με την kitkat αφού είναι σαφώς πιο γρήγορη άρα προφανώς και θα τρέχει πιο γρήγορα ο επεξεργαστής. Στην jelly bean σε αρκετά σημεία υπάρχει -έστω και σε μικρό βαθμό- εμφανές lag. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Απο χθες. Η, χρήση μου 90% wifi. Cloudyflex 2 φωτεινότητα 50 σπίτι 70 έξω Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Λογικό είναι να τελειώνει πιο γρήγορα η μπαταρία με την kitkat αφού είναι σαφώς πιο γρήγορη άρα προφανώς και θα τρέχει πιο γρήγορα ο επεξεργαστής. Στην jelly bean σε αρκετά σημεία υπάρχει -έστω και σε μικρό βαθμό- εμφανές lag. Δεν ισχύει αυτό. Δεν υπάρχει κάτι που να δείχνει ότι άλλαξαν τη χρήση του επεξεργαστή, ενώ έχω δει και άλλους να αναφέρουν καλύτερα νούμερα μπαταρίας. Νομίζω ότι είμαστε στα πλαίσια του στατιστικού σφάλματος και δεν υπάρχει ουσιαστική διαφορά στη μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kassotis Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Έχω αρχίσει να αγχώνομαι...stock 4.4 και πάνω από 4ωρες οθόνη με 48ωρες δεν βλέπω (έχω το 3g βέβαια πολλές ώρες ) .. Του έκανα και επαναφορά εργοστασιακων και έβαλα ελάχιστες εφαρμογές και πάλι τα ίδια... Με φουλ κάψιμο σε παιχνίδια ούτε 4ωρες... Μήπως έχει θέμα η μπαταρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Έχω αρχίσει να αγχώνομαι...stock 4.4 και πάνω από 4ωρες οθόνη με 48ωρες δεν βλέπω (έχω το 3g βέβαια πολλές ώρες ) .. Του έκανα και επαναφορά εργοστασιακων και έβαλα ελάχιστες εφαρμογές και πάλι τα ίδια... Με φουλ κάψιμο σε παιχνίδια ούτε 4ωρες... Μήπως έχει θέμα η μπαταρία; Πολύ καλά είσαι!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kassotis Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Μάλλον δεν το διατυπωσα καλά το τελευταίο.. Με φουλ κάψιμο εννοώ από 100 να τελειώσει η μπαταρία σε λιγότερο από 4ωρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Μάλλον δεν το διατυπωσα καλά το τελευταίο.. Με φουλ κάψιμο εννοώ από 100 να τελειώσει η μπαταρία σε λιγότερο από 4ωρες 4 ώρες οθόνη η ώρες όπως λέμε 12 με 4 το μεσημέρι δηλαδή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kassotis Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Το δεύτερο... 4ωρες κράτησε η μπαταρία... Ανοιχτά 3g 100%φωτεινότητα και δεν έκλεισε δευτερόλεπτο... Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο η ρομ είναι της tmobile Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Το δεύτερο... 4ωρες κράτησε η μπαταρία... Ανοιχτά 3g 100%φωτεινότητα και δεν έκλεισε δευτερόλεπτο... Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο η ρομ είναι της tmobile Ναι μια χαρά σου κράτησε... Ειδικά 100 φωτεινότητα και 3G = θάνατος.. Αν είχες Jelly bean θα κράταγε κανένα 2 ώρο ακόμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts