Jump to content

sotosagrinio

Members
  • Δημοσιεύσεις

    18
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by sotosagrinio

  1. Άρα φίλε DjTony Μήπως το wakelock είναι "άχρηστο" ;;; εννοώ δεν χρειάζεται γιατί δίνει λάθος αποτελέσματα. Να αναφέρω εδώ ότι τα στατιστικά της μπαταρίας με τα δεδομένα του wakelock έχουν δευτερόλεπτα διαφοράς.
  2. Πρώτη εικόνα [ATTACH]44102[/ATTACH] Δεύτερη εικόνα [ATTACH]44103[/ATTACH] Τρίτη εικονα Τετάρτη.....ξέρετε τι είναι αυτές οι εργασίες που ενεργοποιούν τον επεξεργαστή τόσες χιλιάδες φορές ;;; Πέμπτη. ....... Και οι αντίστοιχες από τις λεπτομέρειες για τη μπαταρία μας... Συνεχίζω με περισσότερες λεπτομέρειες. Το Bluetooth Είναι συνεχώς κλειστό. ..εδώ όμως φαίνεται πως καταναλώνει μπαταρία. ...ξέρει κανείς να μου πει τι γίνετε ;;; :!::!: -- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σας παρακαλούσαμε να αποφεύγετε τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποιήστε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλετε να προσθέσετε κάτι στο μήνυμα σας ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλετε να απαντήσετε ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.
  3. Καλημέρα από εμένα.θα σας στείλω κάποιες εικόνες από το wakelock Για να μου πείτε την άποψη σας
  4. Μαλλον καποιο προβλημα εχει το meenova. Καποιες στιγμες ο υπολογιστης το διαβαζει και καποιες οχι. Το κινητο δε.... αρνειται. Φαινεται πως εχει προβλημα στην επαφη το microusb. Γενικα σε αυτο το σημειο δεν μου φαινεται και πολυ ποιοτικο.
  5. 1ο απο την 4η. Μεσα σε μια ωρα επεσε η μπαταρια 18%
  6. Εβαλα σημερα να δω μια ταινια ( το 1ο επεισοδιο απο Game of Thrones) με το vlc και διαπιστωσα πως η μπαταρια επεσε με απιστευτα γρηγορο ρυθμο. Συμβαίνει το ιδιο και σε εσας?
  7. Ολα καλα. Σε φορματ exFat λειτουργει κανονικά. :)
  8. Πως δουλευει τελικα το meenova?Το βαζεις στη USB και μετα? Λογικα το ανοιγουμε με την εφαρμογη "Διαχειριση αρχειων"? Edit Τελικα το Mac το διαβαζει αλλα το κινητο αρνειται με πεισμα!!!!
  9. Καλησπέρα και απο εμενα. Μολις σήμερα παρελαβα τη Mini Micro SD card Reader της meenova.Εβαλα την κάρτα το συνέδεσα μεσω του ανταπτορα στο Mac πέρασα κάποια αρχεια, το συνεδεσα με το LG G2. Στην αρχη αρχισε το LED να αναβοσβήνει, να βγαινει ενα εικονιδιο USB στην οθόνη αλλά τελικα να μην διαβαζει αρχεια. Τελικα το ξανα συνδεσα στον υπολογιστη, ειδε τα αρχεια αλλά στο κινητο τίποτε. Μετα τη δευτερη φορα το κινητο δεν ανταποκρινόταν καθόλου. Τελικα τώρα δεν το διαβαζει ούτε ο υπολογιστης. Ειχε κανεις παρόμοιω θέμα;;;; Πιστευω πως είνια προβληματικο γιατι δεν κανει καλη επαφη και "επαιζε" οταν το συνεδεσα με το κινητο. Έχει κανεις παρόμοια εμπειρεία?
  10. Μολις το έβαλα να φορτιζει....θα δω ποσο χρονο θα χρειαστει....δες τα παρακατω και πες μου. Edit. Η φωτεινότητα ειναι στο 20% με επιλεγμένο το αυτόματο. Το βράδυ είναι σε airplane mode, συνεχως σε 2g, χωρις παιχνίδια, μονο σερφαρισμα, facebook ,twitter, tapatalk, viber και κλήσεις ομιλίας.
  11. Βουιζε για καμια 10αρια δευτερολεπτα..... Οταν ξαναπεσει η μπαταρια στο 20% θα το βαλω να φορτισει απο αλλη πριζα. τι μπορει να φταιει? ο φορτιστης ηταν πανω σε πολυμπριζο...
  12. Δεν ξερω εσεις τι λέτε αλλά εμένα ακόμα κάνει πάνω από 3 ώρες για να φορτίση. Με τον "μαμα" φορτιστη και η φορτιση να ξεκιναει απο το 15-20%. Ειναι η τεταρτη φορτιση αυτη. Ακόμα περιμένω να δωσει και άλλο η μπαταρία γιατί κάθε δευτερη μερα θέλει φόρτιση.
  13. οπως αναφερω στο αρχικο μου μηνυμα εινια ελληνικης αντιπροσωπειας
  14. και για του λόγου το αληθές....
  15. Καλησπερα και απο εμενα. Σημερα το απογευμα πέρασα απο Kaiser και παρέλαβα και εγώ το δικό μου G2. Απο εξυπηρέτηση το μαγαζι...:down: αλλά το είχε στα 337 ελληνικής αντιπροσωπείας με οδηγίες στα ελληνικά φορτιστή και ακουστικά.... και τώρα αρχίζει το διάβασμα
×
×
  • Create New...