Jump to content

Μπαταρία: Οι εμπειρίες σας με το LG G2

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Από αυτά που ξέρω μόνο το αμερικάνικα έχουν δυνατότητα ασύρματης φόρτισης.

εισαι σιγουρος?εχουν διαφορα στην κατασκευη?

Vamos Aris

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά μια ερωτηση. Έχετε δοκιμασει να το φορτισετε ασυρματα; Εάν ναι πρεπει οποσδηποτε να ειναι ο ασυρματος φορτιστης της lg;

Δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά δε νομίζω ότι έχει ενσωματωμένο κύκλωμα ασύρματης φόρτισης, όπως το ξαδερφάκι nexus.

εισαι σιγουρος?εχουν διαφορα στην κατασκευη?

Ναι, δυστυχώς μόνο η verizon έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα για την ασύρματη φόρτιση. Κρίμα, είχα καλομάθει με το note 3, to nexus 7 και το lumia.

[ATTACH]43983[/ATTACH] [ATTACH]43984[/ATTACH] CloudyFlex 2.0,WiFi-2/3g συνέχεια, συγχρονισμοι,τοποθεσία,greenify apps

ποιον kernel εχεις? και που ηταν η φωτεινοτητα?

Πρώτη εικόνα [ATTACH]44102[/ATTACH]

Δεύτερη εικόνα [ATTACH]44103[/ATTACH]

Τρίτη εικονα

Τετάρτη.....ξέρετε τι είναι αυτές οι εργασίες που ενεργοποιούν τον επεξεργαστή τόσες χιλιάδες φορές ;;;

Πέμπτη. .......

Και οι αντίστοιχες από τις λεπτομέρειες για τη μπαταρία μας...

Συνεχίζω με περισσότερες λεπτομέρειες. Το Bluetooth Είναι συνεχώς κλειστό. ..εδώ όμως φαίνεται πως καταναλώνει μπαταρία. ...ξέρει κανείς να μου πει τι γίνετε ;;;

:!::!: -- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σας παρακαλούσαμε να αποφεύγετε τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποιήστε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλετε να προσθέσετε κάτι στο μήνυμα σας ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλετε να απαντήσετε ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by m7ixalis

Φίλε Σωτήρη τα έχουμε ξαναπεί άπειρες φορές... Το blue tooth είναι bug της kit kat και δεν καταναλώνει 0 μπαταρία...

Επίσης τα στατιστικα της μπαταριας που μας εδειξες αναιρουν ΟΛΑ τα προηγουμενα wakelocks διοτι αν ειχες τοσα wakelocks δε θα κραταγε η μπαταρια ουτε 1 ωρα... οχι 55 ωρες με 4 ωρες οθονη σχεδον και αλλα 20κατι τις % ακομα...

Ειναι μια χαρα η μπαταρια σου... εγω προσωπικα ΔΕ νομιζω πως κατι ξυπναει το κινητο... ειναι απολυτα φυσιολογικα τα στατιστικα για Kit kat...

Σε λιγο θα βαλω και τα δικα μου να δεις διαφορά με Jelly Bean

Άρα φίλε DjTony Μήπως το wakelock είναι "άχρηστο" ;;; εννοώ δεν χρειάζεται γιατί δίνει λάθος αποτελέσματα. Να αναφέρω εδώ ότι τα στατιστικά της μπαταρίας με τα δεδομένα του wakelock έχουν δευτερόλεπτα διαφοράς.

Άρα φίλε DjTony Μήπως το wakelock είναι "άχρηστο" ;;; εννοώ δεν χρειάζεται γιατί δίνει λάθος αποτελέσματα. Να αναφέρω εδώ ότι τα στατιστικά της μπαταρίας με τα δεδομένα του wakelock έχουν δευτερόλεπτα διαφοράς.

Δεν το λες και άχρηστο, αλλά τα συγκεκριμένα δεν επηρεάζουν την μπαταρία τουλάχιστον έτσι φάνηκε

Jelly bean έτσι djTony?

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εν ολίγες καλύτερα που δεν μου έκανε αναβάθμιση σε κιτκατ λόγω ροοτ το κινητό μου. Εγώ αυτό καταλαβαίνω. Γιατί όμως ρε παιδιά να καταναλώνει περισσότερη μπαταρία το τελευταίο λειτουργικό? Υποτίθεται ότι καινούργιο βγαίνει είναι και καλύτερο

HTC Desire > Samsung Galaxy S2 > LG G2 , Nexus 7

Jelly bean έτσι?

Ναι ναι, δε το έγραψα διότι φαίνεται από τα μπλε εικονίδια

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Jelly bean έτσι djTony?

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εν ολίγες καλύτερα που δεν μου έκανε αναβάθμιση σε κιτκατ λόγω ροοτ. Εγώ αυτό καταλαβαίνω. Γιατί όμως ρε παιδιά να καταναλώνει περισσότερη μπαταρία το τελευταίο λειτουργικό? Υποτίθεται ότι καινούργιο βγαίνει είναι και καλύτερο

Έχω και εγώ αυτή την απορία... Δηλαδή σε 5 χρόνια αν υπάρχει το Android 7.7 strawberry chocolate sauce θα τελειώνει η μπαταρία σε 3 λεπτά; γιατί μέχρι 4.3 η μπαταρία ήταν άψογη;;;

Λογικό είναι να τελειώνει πιο γρήγορα η μπαταρία με την kitkat αφού είναι σαφώς πιο γρήγορη άρα προφανώς και θα τρέχει πιο γρήγορα ο επεξεργαστής. Στην jelly bean σε αρκετά σημεία υπάρχει -έστω και σε μικρό βαθμό- εμφανές lag.

Λογικό είναι να τελειώνει πιο γρήγορα η μπαταρία με την kitkat αφού είναι σαφώς πιο γρήγορη άρα προφανώς και θα τρέχει πιο γρήγορα ο επεξεργαστής. Στην jelly bean σε αρκετά σημεία υπάρχει -έστω και σε μικρό βαθμό- εμφανές lag.

Δεν ισχύει αυτό. Δεν υπάρχει κάτι που να δείχνει ότι άλλαξαν τη χρήση του επεξεργαστή, ενώ έχω δει και άλλους να αναφέρουν καλύτερα νούμερα μπαταρίας. Νομίζω ότι είμαστε στα πλαίσια του στατιστικού σφάλματος και δεν υπάρχει ουσιαστική διαφορά στη μπαταρία.

Έχω αρχίσει να αγχώνομαι...stock 4.4 και πάνω από 4ωρες οθόνη με 48ωρες δεν βλέπω (έχω το 3g βέβαια πολλές ώρες ) .. Του έκανα και επαναφορά εργοστασιακων και έβαλα ελάχιστες εφαρμογές και πάλι τα ίδια... Με φουλ κάψιμο σε παιχνίδια ούτε 4ωρες... Μήπως έχει θέμα η μπαταρία;

Έχω αρχίσει να αγχώνομαι...stock 4.4 και πάνω από 4ωρες οθόνη με 48ωρες δεν βλέπω (έχω το 3g βέβαια πολλές ώρες ) .. Του έκανα και επαναφορά εργοστασιακων και έβαλα ελάχιστες εφαρμογές και πάλι τα ίδια... Με φουλ κάψιμο σε παιχνίδια ούτε 4ωρες... Μήπως έχει θέμα η μπαταρία;

Πολύ καλά είσαι!!

129026.png?1640591734

Μάλλον δεν το διατυπωσα καλά το τελευταίο.. Με φουλ κάψιμο εννοώ από 100 να τελειώσει η μπαταρία σε λιγότερο από 4ωρες

Μάλλον δεν το διατυπωσα καλά το τελευταίο.. Με φουλ κάψιμο εννοώ από 100 να τελειώσει η μπαταρία σε λιγότερο από 4ωρες

4 ώρες οθόνη η ώρες όπως λέμε 12 με 4 το μεσημέρι δηλαδή

Το δεύτερο... 4ωρες κράτησε η μπαταρία... Ανοιχτά 3g 100%φωτεινότητα και δεν έκλεισε δευτερόλεπτο...

Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο η ρομ είναι της tmobile

Το δεύτερο... 4ωρες κράτησε η μπαταρία... Ανοιχτά 3g 100%φωτεινότητα και δεν έκλεισε δευτερόλεπτο...

Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο η ρομ είναι της tmobile

Ναι μια χαρά σου κράτησε... Ειδικά 100 φωτεινότητα και 3G = θάνατος.. Αν είχες Jelly bean θα κράταγε κανένα 2 ώρο ακόμα