andrewk Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Ελα μου ντε ομως που δεν ισχυει παντα. Ανάλογα το ανταλλακτικό παιδιά,άμα έχουν στοκ μπαταρία μέσα σε μια ώρα θα είναι έτοιμο σίγουρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 (edited) Stock 4.2.2 Rom... Πολυ καλη αναμονη θα ελεγα.... ξεχνας να το φορτισεις :P Edited March 23, 2014 by DjTony Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razorkop Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Γεια σας παιδιά θέλω την γνώμη σας για τα στατιστικά της μπαταρίας του g2 μου,έχω την εντύπωση ότι δεν είναι καλά.Το κινητό είναι σε εξοικονόμηση ενέργειας με φωτεινότητα στο 20%... Παράθεση Never give up Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Γεια σας παιδιά θέλω την γνώμη σας για τα στατιστικά της μπαταρίας του g2 μου,έχω την εντύπωση ότι δεν είναι καλά.Το κινητό είναι σε εξοικονόμηση ενέργειας με φωτεινότητα στο 20%... Τι οθόνη έχεις, τι χρήση κλπ κλπ. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 με μετρια χρηση στις φωτογραφιες.οταν δεν δουλευω και ειμαι ολη μερα με το κινητο στο χερι βλεποντας ταινιες και πλοηγηση μια μερα την βγαζει ανετα το θηριο. Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razorkop Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 (edited) Τι οθόνη έχεις, τι χρήση κλπ κλπ. Η χρήση που κάνω είναι ίντερνετ φίλε μου.Όταν είμαι στο σπίτι μόνο WiFi Και όταν είμαι εκτός κανω χρήση 4g.Και στις δύο περιπτώσεις πάντα ο συγχρονισμός είναι απενεργοποιημένος και γενικότερα έχω τα πάντα κλειστά.Είμαι μονίμως σε εξοικονόμηση ενεργειας οπότε καταλαβαίνεις όπως είπα και πιο πάνω ότι τα πάντα είναι κλειστά.Επίσης 4g χρησιμοποιώ 15 με 20 λεπτά maximum Και WiFi στην χειρότερη 1 ώρα και κάτι όλη την μερα. Edited March 23, 2014 by razorkop Παράθεση Never give up Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Η χρήση που κάνω είναι ίντερνετ φίλε μου.Όταν είμαι στο σπίτι μόνο WiFi Και όταν είμαι εκτός κανω χρήση 4g.Και στις δύο περιπτώσεις πάντα ο συγχρονισμός είναι απενεργοποιημένος και γενικότερα έχω τα πάντα κλειστά.Είμαι μονίμως σε εξοικονόμηση ενεργειας οπότε καταλαβαίνεις όπως είπα και πιο πάνω ότι τα πάντα είναι κλειστά.Επίσης 4g χρησιμοποιώ 15 με 20 λεπτά maximum Και WiFi στην χειρότερη 1 ώρα και κάτι όλη την μερα. Εγω μια χαρα τα βλεπω τα χαρακτηριστικα σου, το 4G ειναι μια μπαρουφα που καιει μπαταρια. Δοκιμασε να επιλεγεις χειροκινητα το δικτυο σου απο 2G οταν δεν θες data και 3G οταν θες data. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gloup81 Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 'nuff said... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razorkop Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Εγω μια χαρα τα βλεπω τα χαρακτηριστικα σου, το 4G ειναι μια μπαρουφα που καιει μπαταρια. Δοκιμασε να επιλεγεις χειροκινητα το δικτυο σου απο 2G οταν δεν θες data και 3G οταν θες data. Σε Ευχαριστώ φίλε μου για την απάντηση δηλαδή το ότι με βγάζει η μπαταρία 30 κάτι ώρες δεν είναι ανησυχητικό ;;; Απλά βλέπω μερικούς που βγάζουν 55 ώρες και απόρησα... Παράθεση Never give up Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Σε Ευχαριστώ φίλε μου για την απάντηση δηλαδή το ότι με βγάζει η μπαταρία 30 κάτι ώρες δεν είναι ανησυχητικό ;;; Απλά βλέπω μερικούς που βγάζουν 55 ώρες και απόρησα... Αλλη χρήση κανει ο εναε και ο άλλος. Βαλε και το wakelock detector απο playstore και κοίτα μην έχεις απώλειες απο πουθενά αν και δεν νομίζω Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razorkop Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Αλλη χρήση κανει ο εναε και ο άλλος. Βαλε και το wakelock detector απο playstore και κοίτα μην έχεις απώλειες απο πουθενά αν και δεν νομίζω Μόλις είδα το wakelock Αλλά από ότι βλέπω για full access της εφαρμογής θέλει ροοτ.(Είμαι με 4.4.2 κιτ κατ)Ευχαριστώ για τις απαντήσεις Παράθεση Never give up Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 [ATTACH]42837[/ATTACH][ATTACH]42842[/ATTACH] Cloudystock 1.2 με την πρώτη πλήρη φόρτιση αποκλειστικά WiFi. Μια χαρά.. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 'nuff said... Πόση ωρα αναμονη ομως ? εγω εχω βγαλει και 8ωρο και 9ωρο οθονη αλλα σε 13-14 ωρες αναμονη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Αλλη χρήση κανει ο εναε και ο άλλος. Βαλε και το wakelock detector απο playstore και κοίτα μην έχεις απώλειες απο πουθενά αν και δεν νομίζω εγω εφτασα τις 34 ωρες και 6 ωρες και 13 λεπτα οθονη αλλα αυτες τις 34 ωρες το το κινητο το ευχαριστηθηκα,πολυ 3G ιντερνετ και τσατ, αρκετα sms και τηλεφωνα. Πρωτη φορα σε κινητο μετα το ΝΟΚΙΑ Ν95 8G ωπου εχω 45-50% μπαταρια και δεν αγχωνομαι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gloup81 Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Πόση ωρα αναμονη ομως ? εγω εχω βγαλει και 8ωρο και 9ωρο οθονη αλλα σε 13-14 ωρες αναμονη! ειχα ανεβασει τα screenshot στο fb οποτε τα ειχα προχειρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 (edited) Τα νούμερά μου με official kitkat και οθόνη στο 70% φωτεινότητα με την αυτόματη φωτεινότητα ενεργοποιημένη, wifi εντός σπιτιού την ημέρα, data εκτός και το βράδυ κανονική λειτουργία με κλειστό wifi και data. Επίσης να πω ότι όλες οι κλήσεις έγιναν με bluetooth handsfree(με ότι σημαίνει αυτό για την κατανάλωση μπαταρίας δεδομένου ότι δεν χρησιμοποιούνταν το ακουστικό και το μικρόφωνο του τηλεφώνου). Edited March 24, 2014 by gre Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Για δείτε οι ειδικοί,όλα καλά?[ATTACH]42940[/ATTACH][ATTACH]42941[/ATTACH] Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Για δείτε οι ειδικοί,όλα καλά?[ATTACH]42940[/ATTACH][ATTACH]42941[/ATTACH] Μια χαρα πιστεύω είναι. Αν έχεις 1μιση ώρα οθόνη πολυ καλα για την συγκεκριμένη αναμονή Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Μια χαρα πιστεύω είναι. Αν έχεις 1μιση ώρα οθόνη πολυ καλα για την συγκεκριμένη αναμονή Απλά ήθελα να δείτε αν έχω τίποτα drain.αλλά κι εμένα μου φαίνεται μία χαρά. Ναι τόση ώρα έχω οθόνη. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Απλά ήθελα να δείτε αν έχω τίποτα drain.αλλά κι εμένα μου φαίνεται μία χαρά. Ναι τόση ώρα έχω οθόνη. Δεν μπορώ να καταλάβω τα wakelocks απο αυτή την εφαρμογή αλλα και παλι δεν έχεις θέμα Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnieinlab Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Έχετε καταφέρει να κάνετε update σε kit kat με OTA update; Μου έχει σταματήσει πέντε φορές και πάει σαν χελώνα... Παράθεση loading... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
some1 Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 (edited) δε νομιζω να ειναι ιδεα μου αλλα μετα την αναβαθμιση σε κιτκατ βλεπω αυξημενη καταναλωση. φωτεινοτητα 40%, μονιμα σε 2g, καθολου δεδομενα, 8 ωρες wifi, οθονη κοντα στις 3 ωρες, αναμονη να εχει καπου στις 6-7 ωρες στο 54%, τι λετε; Edited March 26, 2014 by some1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Δεν είναι ιδέα σου. Όλοι αυτό διαπιστώσαμε με την κιτ κατ ότι καίει παραπάνω! Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Με custom kit kat και σε χρήση τρώει παραπάνω. Αλλα σε αναμονή δεν πέφτει καθόλου. 9ωρα και είναι σταματημένο. Βέβαια με χάλασε που πέφτει σε χρήση αλλα και παλι την ημέρα την βγάζει άνετα Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomass Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Ακουστε και το κουφο σε 9 ωρες αναμονη εφαγε 20% μπαταρια το δα και δεν το πιστευα ενω προχθες αναμονη ιδιες ωρες περιπου κι εφαγε μονο 1%.....ειχα ενα widget αλλο για τονκαιρο-τοποθεσια μηπως εφταιγε αυτο α και ειχα ανοιχτη την εφαρμογη του fb αλλα ηταν ολα κλειστα wifi -data-τοποθεσια ολα λεμε.....θελω να το παρακολουθησω να δω γιατι δεν εξηγουνται αυτα.....εσεις τι λετε να φταιει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts