Jump to content

johnnieinlab

Members
  • Δημοσιεύσεις

    57
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

johnnieinlab's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Φίλε Sokin15 πήρα το Σ/Κ τη STRIX με εναν 1600 απλό και τον 960 SSD και μπορώ να πω ότι το σύστημα πετάει. Το τροφοδοτικό Corsair RMx Series 650X ίσως το περίμενα πιο αθόρυβο, καθώς είχα διαβάσει πολύ καλά λόγια, αλλά πάντως είναι πιο αθόρυβο από ένα silent Thermaltake που είχα. Οι μητρικές είναι και οι δύο πολύ καλές επιλογές, προσωπικά δε μου αρέσει το "πανηγύρι" :) και πήγα στην ASUS σαν λίγο καλύτερη από την "απλή" Asrock AB350M Pro4 που αρχικώς σκεφτόμουν. GPU - θα παίξεις με την on board; Εκεί δεν ξέρω τί να σου πω γιατί έβαλα μια 1050Ti
  2. -------------------- λάθος να διαγραφεί παρακαλώ
  3. Η αίσθησή μου είναι ότι το interface είναι μαλλον καλύτερο συνολικά, κυρίως πιο μοντέρνο, αλλά έχει λιγότερη λειτουργικότητα. Για παράδειγμα δεν υπάρχει πλέον η αυτόματη αποθήκευση του ιστορικού των διαδρομών, η οθόνη "καντράν αυτοκινήτου" και κάποιες άλλες μικρές χρήσιμες λειτουργίες. Επίσης με δυσκολεύει η υποχρεωτική αναζήτηση στην οθόνη σημείων ενδιαφέροντος, ενώ θα προτιμούσα να βλέπω και λίστα με σημεία ή έστω με τις διαθέσιμες κατηγορίες. Στον υπολογισμό διαδρομής είναι εξίσου γρήγορο και δίνει πλέον τρεις εναλλακτικές διαδρομές για να επιλέξεις. Προσωπικά πιστεύω ότι ισχύει το less is more, γιατί όταν είμαι στο αυτοκίνητο και βιάζομαι να εισάγω τη διεύθυνση και χρειάζομαι καθοδήγηση, το επιπλέον κλικ μετράει πολύ, ειδικά σε ένα interface που το να πατήσεις σε λάθος σημείο είναι πολύ εύκολο. Ίσως σε tablet να μην είχα το ίδιο θέμα. Να σημειώσω ότι το χρησιμοποιώ με το κινητό σε portrait mode, και όχι landscape (που φαίνεται να λειτουργεί καλύτερα), λόγω της βάσης αυτοκινήτου που διαθέτω και λόγω του ότι γενικώς προτιμώ το portrait :) Σκέφτομαι σοβαρά να αγοράσω τους καινούριους χάρτες και να συνεχίσω να χρησιμοποιώ την παλιά εφαρμογή, καθώς με βόλευε περισσότερο. Το μόνο αρνητικό είναι η κακή υποστήριξη της FullHD ανάλυσης, στην οποία σε σχέση με την 1280x720 που είχα στο προηγούμενο κινητό, κρύβεται η εκτιμώμενη ώρα άφιξης και τα γράμματα/εικονίδια είναι τεράστια.
  4. Γνωρίζει κανείς τί αλλαγές έχει; ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στη ίδια λογική είανι και η "νέα" εφαρμογή Genius Maps (από τη Mireo). Όλοι οι χάρτες δωρεάν, αλλά η φωνητική πλοήγηση χρεώνεται άπαξ και ξεκλειδώνει για πάντα σε μια γεωγραφική περιοχή (πχ Ευρώπη ή Ασιά ή Αμερική).
  5. Τί σημαίνει για τον καθένα "το καλύτερο κινητό"; - άλλαξε τα δεδομένα: iPhone - πιο εύχρηστο ως κινητό: 6310i - ανθεκτικό στο χρόνο + αξιοθαύμαστο hardware: HD2 - άνοιξε το δρόμο για τα Phablet: Note Στην ερώτηση, όμως, ποιό θα ήθελες να έχεις σήμερα για να κάνεις τη δουλειά σου, θα διάλεγα το HD2
  6. To iPhone άλλαξε τα δεδομένα και (επανα)προσδιόρισε την έννοια του smartphone. Το 4 ομως ήταν αυτό που πραγματικά άξιζε με την πληρότητά του. Τα προηγούμενα δε με είχαν πείσει.
  7. Θα ψηφίσω το HD2 για την αντοχή του στο χρόνο, καθώς όταν βγήκε ήταν πραγματικά ασυναγώνιστο και παρέμεινε κορυφαίο για χρόνια. Όμως... τα πιο εύχρηστα και ταυτόχρονα πλήρη κινητά που είχα ποτέ ήταν το ericsson k750 και το nokia 3110c. Το τελευταίο είναι ό,τι πιο πρακτικό έχει περάσει από τα χέρια μου και είναι το μόνο κινητό που έχω κρατήσει για δεύτερο και "έκτακτης ανάγκης".
  8. Βγήκε νέα εφαρμογή "Genius Maps" από τη Mireo με καλύτερο interface και δωρεάν όλους τους χάρτες. Πληρώνεις άπαξ την φωνητική πλοήγηση. Αρνητικό ότι δεν υπάρχει κάποια πρόβληψη έκπωσης ή δωρεάν αναβάθμησης από τους χρήστες του Don't Panic που απ'ότι φαίνεται είναι σχεδόν το ίδιο software με άλλο περιτύλιγμα.
  9. Έχετε καταφέρει να κάνετε update σε kit kat με OTA update; Μου έχει σταματήσει πέντε φορές και πάει σαν χελώνα...
  10. Έχω κάνει ήδη δύο φορές αφαίρεση και επανεγκατάσταση σπό το play store (την 4.7.5) αλλά αυτό με την υποστήριξη HD (και όχι FullHD) με προβληματίζει. Αν το κατεβάσω από το site τους, θα μπορέσε να κάνω ανάκτηση του περιεχομένου (χάρτες κτλ);
  11. Χθες το βράδυ το άφησα εκτός φορτιστή στο 74% με Wifi συνδεδεμένο και σήμερα το πρωί ήταν στο 71%. Είναι λογικό να πέφτει τόσο πολύ σε sleep mode; Το iPad έχω την αίσθηση ότι δε πέφτει σχεδόν καθόλου (1% ίσως). Πάντως με την χρήση που του έκανα τις πρώτες μέρες που το πήρα περίμενα να μου τελειώνει η μπαταρία πριν το απόγευμα. , δε κατάφερα να πέσω κάτω από 50%!
  12. Έχει κανείς το Mireo via Gps (don't panic) στημένο σε κιντο με full hd ανάλυση; Άλλαξα κινητό και τώρα στο LG G2 κρύβονται στοιχεία κατά την πλοήγηση, πχ η εκτιμώμενη ώρα άφιξης, και οι γραμματοσειρές είναι τεράστιες. Στο LG 4X φαίνονταν όλα μια χαρά - τουλάχιστον σε portrait mode που έχω συνηθίσει κι ας έχει μικρότερη ανάλυση.
  13. Ενώ όσες συσκευές είχα μέχρι τώρα τις είχα κάνει root, το LG G2 "πετάει" σε τέτοιο βαθμό που απλώς ακόμα δεν βρίσκω το λόγο. Σε κανα εξάμηνο όμως... :)
×
×
  • Create New...