Jump to content

Μπαταρία: Οι εμπειρίες σας με το LG G2

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα σας.Νέος κάτοχος G2 και θα ήθελα να σας ρωτήσω πώς μπορώ να μεγιστοποιήσω την διάρκεια της μπαταρίας.Και αναφέρομαι περισσότερο στις εφαρμογές που τρέχουν στο παρασκήνιο.Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που μπορώ να χρησιμοποιήσω έτσι ώστε να μην χάνω μπαταρία χωρίς λόγο?

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

μπορεις με το greenify να αδρανοποιησεις οσες δεν χρειαζεσαι να τρεχουν απο μονες τους και να ανοιγουν κανονικα οταν το θες εσυ,χρειαζεται ομως η paid εκδοση της εφαρμογης νομιζω για να λειτουργει πληρως και να αδρανοποιεις και εφαρμογες συστηματος αλλα και εφαρμογες που δεχονται ενημερωσεις (viber,whatsup κλπ).

και με το titanium backup μπορεις να παγωσεις(με αποτελεσμα να μην εμφανιζεται καν στο μενου) οποια εφαρμογη θες ή ακομα να την διαγραψεις τελειως και να παρεις και ενα backup αν το θες πριν τη διαγραφη! και τα δυο προγραμματα χρειαζονται root!!!

Μόνο με ενεργοποιημένο το τηλέφωνο φαίνεται η "πλήρης φόρτιση"; Γιατί προσωπικά όλες τι φορές το έχω φορτίσει σβηστό και όσες ώρες και αν το άφησα 100% μου έδειχνε!

Με αναμενο το τηλ και με το elixir μπορεις να δεις οτι φορτισε πληρως

dsg ftw! :cool:

@Jordan@

παιδια το elixir που εχει σε καποια εικονίδια refresh rate 1 λεπτο όπως στην ένδειξη μπαταριας μνημης θερμοκρασίας κ.λ.π δεν επιβαρύνει την διάρκεια ζωής της μπαταρίας?
technoholic maniac reviewer

Τόσο καιρό που το χρησιμοποιώ θα έλεγα όχι..

Στο άλλο νήμα που ρωτας για μπαταρία, δοκίμασε το gsam battery monitor..

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

παιδια το elixir που εχει σε καποια εικονίδια refresh rate 1 λεπτο όπως στην ένδειξη μπαταριας μνημης θερμοκρασίας κ.λ.π δεν επιβαρύνει την διάρκεια ζωής της μπαταρίας?

Εγω εχω 7 εικονιδια με refresh rate 5 sec. Δεν καταλαβα διαφορα στην μπαταρια, και την παρατηρω απο κοντα.

Καλημέρα σας.Νέος κάτοχος G2 και θα ήθελα να σας ρωτήσω πώς μπορώ να μεγιστοποιήσω την διάρκεια της μπαταρίας.Και αναφέρομαι περισσότερο στις εφαρμογές που τρέχουν στο παρασκήνιο.Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που μπορώ να χρησιμοποιήσω έτσι ώστε να μην χάνω μπαταρία χωρίς λόγο?

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5070704#post5070704 το ''τεταρτακι'' καντο ''μισαωρακι''.

Edited by TUPAC_RIP

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

μπορεις με το greenify να αδρανοποιησεις οσες δεν χρειαζεσαι να τρεχουν απο μονες τους και να ανοιγουν κανονικα οταν το θες εσυ,χρειαζεται ομως η paid εκδοση της εφαρμογης νομιζω για να λειτουργει πληρως και να αδρανοποιεις και εφαρμογες συστηματος αλλα και εφαρμογες που δεχονται ενημερωσεις (viber,whatsup κλπ).

και με το titanium backup μπορεις να παγωσεις(με αποτελεσμα να μην εμφανιζεται καν στο μενου) οποια εφαρμογη θες ή ακομα να την διαγραψεις τελειως και να παρεις και ενα backup αν το θες πριν τη διαγραφη! και τα δυο προγραμματα χρειαζονται root!!!

Προτιμοτερο το τιτανιουμ ή το Appmaster?

Μετα απο 2 ημερες κοντα παει πριζα.

Λοιπον. Wifi 80% 3G data 20% .

Φωτεινότητα 40% 1 συγχρονισμος gmail.

Το βραδυ εκλεινα το wifi.

2 ωρες κλησεις.

Η χρηση εγινε κυριως με tapatalk,boat browser, facebook,messenger ,zynga poker και hangouts

Stock rooted.

Θοδωρής

2 ωρες κλησεις.

Η χρηση εγινε κυριως με tapatalk,boat browser, facebook,messenger ,zynga poker και hangouts

Stock rooted.

Καλημέρα, ήθελα να ρωτήσω εάν τα location reporting και location history τα έχεις ενεργοποιημένα και πόσο τις εκατό κατανάλωση έχεις από το google play

service.

Όποιος άλλος τα έχει ενεργοποιημένα, εάν μπορεί ας απαντήσει για το ποσό τις εκατό κατανάλωση έχει από το google play service.

Edited by vfragos

Καλημέρα, ήθελα να ρωτήσω εάν τα location reporting και location history τα έχεις ενεργοποιημένα και πόσο τις εκατό κατανάλωση έχεις από το google play

service.

Όποιος άλλος τα έχει ενεργοποιημένα, εάν μπορεί ας απαντήσει για το ποσό τις εκατό κατανάλωση έχει από το google play service.

Εγώ φιλε Δεν τα έχω ανοιχτά οποτε και δεν μπορώ να σου απαντήσω.

Θοδωρής

εχει παρατηρησει κανεις αν η καταναλωση μπαταριας με κατι σαν το meenova ή με ενα καλωδιο usb otg και στικακι ειναι μεγαλυτερη? μιαλω για διαρκεια 1:30- 2 ωρων ας πουμε που μπορει να κρατησει μια ταινια... βεβαια εμενα νομιζω θα με βολεψει ενα στικακι απο θεμα πρακτικοτητας αλλα το σκεφτομαι...

Προσωπικα σε μεταφορα αρχειων βλεπω μεγαλη καταναλωση. Ρε σεις πως μπορειτε και βλεπετε ταινιες στο κινητο? Νταξ εχουμε οθοναρα αλλα ξερω γω!! :D

dsg ftw! :cool:

@Jordan@

Γυρνάω σπίτι με φουλ χρήση και όλα ανοιχτά από το πρωί και έχω ακόμη 35%!!

Σκέτη τρέλα μιλάμε!

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

Προσωπικα σε μεταφορα αρχειων βλεπω μεγαλη καταναλωση. Ρε σεις πως μπορειτε και βλεπετε ταινιες στο κινητο? Νταξ εχουμε οθοναρα αλλα ξερω γω!! :D

Ταινια οχι αλλα κανένα 20λεπτο σειρα μια χαρα κάθεται

Θοδωρής

Ρε σεις πως μπορειτε και βλεπετε ταινιες στο κινητο? Νταξ εχουμε οθοναρα αλλα ξερω γω!! :D

Το gravity με υποτιτλους σε3.7". Με τετοια οθονη το παω για 3D

ακομα δεν εχω δει αλλα υπαρχει περιπτωση σε κανενα ταξιδι με το καραβι να χρειαστει αν δεν εχω το λαπτοπ... γι'αυτο και ρωταω γιατι εχω ηδη ενα καλωδιακι usb otg απο ebay 1ευρω και σκεφτομαι τι να παρω...

ακομα δεν εχω δει αλλα υπαρχει περιπτωση σε κανενα ταξιδι με το καραβι να χρειαστει αν δεν εχω το λαπτοπ... γι'αυτο και ρωταω γιατι εχω ηδη ενα καλωδιακι usb otg απο ebay 1ευρω και σκεφτομαι τι να παρω...

Σίγουρα θα έχεις μεγαλύτερη κατανάλωση. Με το note εγώ ειχα στο lg Δεν το εχω δουλέψει

Θοδωρής

Σίγουρα θα έχεις μεγαλύτερη κατανάλωση. Με το note εγώ ειχα στο lg Δεν το εχω δουλέψει

μιλας για καλωδιο με flashακι ετσι?

2 ωρες κλησεις.

Stock rooted.

Μας τρέλανες τώρα..........................

Μας τρέλανες τώρα..........................

Ιάσονα δεν.ειναι καθε μερα ετσι. Αυτο ηρθε απο χρηση wifi κυριως. Γενικα φορτιζω καθε βραδυ και το βγαζω μιας και φορτιζει πολυ γρηγορα. Απλα με wifi δεν.παιζεται

Θοδωρής

Παιδιά τι λέτε να φταίει τις τελευταίες μέρες βλέπω πεσμένη την απόδοση.. Σήμερα η χρήση ήταν με wifi και 3g για 5 ώρες [ATTACH]41002[/ATTACH][ATTACH]41003[/ATTACH][ATTACH]41004[/ATTACH][ATTACH]41005[/ATTACH]

Δεν μπορω να σας ποσταρω φωτο απο betterbaterystats γιατι εκανα reboot ενδιαμεσα,αλλα σας φαινεται νορμαλ τοσο ψηλα το android system?Επισης το συνδεσα στο pc για να περασω κατι και φορτισε ενα 10%.Μηπως πρεπει ν ασχοληθω με την καταναλωση του android?

----- προσθήκη μηνύματος 98 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πως ποσταρω απο το κντ φωτο?

Συγνωμη για το 2πλο ποστ!

Edited by mindfield