button Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 για τους φίλους μου που έχουν wind/q, επιλέγω Q διότι: α) 1 ευρω = 400' προς όλη τη wind (και το μοναδικό που δεν έχει τρίλεπτα) β) 1 ευρώ = 400sms προς όλη τη wind (πιο φτηνό δεν υπάρχει) γ) 3 ευρώ = 80' προς όλους (και το μοναδικό που δεν έχει τρίλεπτα) το κοντινότερο στο q είναι το frog της κοσμοτέ, αλλά α) δίνει λιγότερα και β) δεν έχει 'λαό' για τους φίλους μου που έχουν vodafone, επιλέγω 'olympiakos' διότι: α) πρώτος μήνας: βάζοντας 10 ευρώ (για να ισχύει το μπόνους 1γκολ/1ευρω) παίρνω 600' προς όλη τη vodafone β) δεύτερος+τρίτος μήνας: δε βάζω κάρτα και αγοράζω πακέτα από τα μπόνους γκολ κοσμοτε (what's up) ευτυχώς δεν έχω άτομα. Ακόμη και ο πιο χαζός φίλος μου, πριν λίγους μήνες έκανε φορητότητα στη wind :D αμάν 1 γκολ 1€ :lol: καλό !!! και φαντάζομαι είναι αληθινό όχι σαν τους άλλους που δίνουν εικονικά 1 μήνα Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wirelesslover Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 αμάν 1 γκολ 1€ :lol: καλό !!! και φαντάζομαι είναι αληθινό όχι σαν τους άλλους που δίνουν εικονικά 1 μήνα ισχύει μέχρι να λείξει η κάρτα σου (εαν δε βάλεις χρήμα στο 6μηνο). Εγώ την έχω καταβρεί! Παράθεση 0.04/λεπτό προς όλους 0.03/sms προς όλους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
algedan Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 wind 1) λόγω f2g, με βολεύει πάρα πολύ με τους συνδυασμούς που δίνει. 2) σε ορισμένα μέρη που πάω πιάνει μόνο αυτή και η cosmote, οπότε με βολεύει και σε αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Wind καρτοσυμβόλαιο, που μου βγαίνει πολύ οικονομικά συνδυάζοντας και σταθερό. και πριν είχα τον ίδιο αριθμό σε καρτοκινητό και ανάλογα την περίοδο επέλεγα ποιο με συμφέρει (όπως f2g, wind καρτοκινητή κλπ). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Cosmote λογω frog πακετο 60' με 3€ προς ολους και τη φτηνοτερη χρεωση σε ομιλια και sms στην αγορα και δευτερο πακετο κοσμοκαρτα με 0,01 λεπτο το λεπτο προς δυο αριθμους cosmote......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Ψήφισα Wind γιατί με εξυπηρετεί για την χρήση που κάνω... από αρχές του '13 που έκανα τη σύνδεση μου καρτοκινητό με ένα 10ρικο τον μήνα έχω 300' και επιπλέον 20 δωρεάν sms κάθε εβδομάδα που επιλέγω από το Log n Win! Δεν έχω όμως την κάλυψη που θα ήθελα σε 3G για την χρήση δεδομένων. Ίσως οι άλλες 2 να έχουν καλύτερη κάλυψη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grhgorhskabala Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 cosmote γιατί πολύ απλά έχει καλύτερο σήμα και 4g έχει και το φοιτητικό πακέτο που σου δίνει 1000' προς όλους 600' προς whats up και 600mb μόνο με 5€!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yannisaeg Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Cosmote cosmokarta τα τελευταια χρονια.Ειμαι συνδρομητης τησ κοσμο για πολλα χρονια! Ειχα συμβολαιο αλλα τα τελευταια χρονια επειδη εφυγα εξωτερικο το διεκοψα κ το γυρισα σε καρτα.Βαζω το χρονο ομιλιας που θελω κ καποιο πακετο για το ιντερνετ κ ολα καλα.Επισης λογο του οτι ειμαι απο νησι η κοτε εχει καλυτερο σημα απο τις αλλες δυο οποτε η επιλογη ειναι μονοδρομος σχεδον!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 ειχα q και μου εκανε κατι νερα με το σημα και οι υπαλλξλοι μου λενε δοκιμαστε και μια f2g δινει τοσα και τοσα και τοσα οποτε πλεον εχω f2g με 13 ευρω το μηνα 5 ωρες προς ολους, 1gb internet, 100sms προς ολους + τα bonus απο ανανεωση σε καταστημα + log n win:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
farenight Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 (edited) Ξεκίνησα τυχαία με τη Vodafone πριν 15 χρόνια και παρέμεινα σε αυτή με τον καιρό, λόγω κυρίως της έκπτωσης που προσφέρει με την πιστωτική της Citibank. Αντίστοιχο πρόγραμμα έχει πλέον και η Cosmote, οπότε δε θα με πείραζε να πάω εκεί, καθότι έχει καλύτερο σήμα στο σπίτι μου. Κατά καιρούς, όποτε λήγει το συμβόλαιο, κάνω αίτηση φορητότητας στην Cosmote, αλλά πάντα μου κάνουν καλές προσφορές από τη Vodafone και μένω στο τέλος. Την τελευταία φορά, όταν πήγα στην Cosmote να ζητήσω καλύτερη προσφορά μετά την αντιπρόταση της Vodafone, μου είπαν γεμάτοι αλαζονεία ότι "δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι καλύτερο, η Cosmote είναι ακριβότερη γιατί πληρώνεις την ποιότητα της υπηρεσίας, όπως αντίστοιχα και ο ΟΤΕ είναι ακριβότερος από τις άλλες εταιρείες". Τους έστειλα στο διάολο (από μέσα μου) και έμεινα στη Vodafone φυσικά. Επίσης η Vodafone έχει πολύ καλό τμήμα τηλεφωνικής εξυπηρέτησης, πάντα βρίσκω άκρη σε αυτό που θέλω χωρίς ταλαιπωρίες, και όποτε έχει γίνει λάθος στο λογαριασμό μου ή μπερδέματα με την έκπτωση της πιστωτικής, το διορθώνουν άμεσα. Για τις άλλες εταιρείες κινητής δεν έχω άποψη από εξυπηρέτηση πελατών. Edited December 6, 2013 by farenight Παράθεση Iphone 7 plus 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarantosantonak Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 vodafone λέμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Εννοείτε WIND με F2G γιατί δεν υπάρχει καλύτερο σε επιλογές, ποιότητα επικοινωνίας και οικονομία!!! Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joker7 Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Vodafone.Σημα και εξυπηρετηση πολυ πανω απο τους αλλους 2. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 βοντα ολοι οι συγγενεις και φιλοι ειναι εκει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemos Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Cosmote λόγω τέλειας κάλυψης στα σημεία που με ενδιαφέρουν και λόγω μεγάλης έκπτωσης! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Cosmote διότι αν πας στα κεντρικά τους στο Μαρούσι και κάνεις φασαρία, θα φύγεις με πολύ καλή προσφορά στο πρόγραμμα :lol: Πέρα από την πλάκα, είμαι σχεδόν 15 χρόνια πελάτης, δεν αντιμετώπισα ποτέ ιδιαίτερο πρόβλημα με το σήμα και τελευταία είμαι ευχαριστημένος με την κάλυψη LTE. Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiZiaNo Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Cosmoκάρτα : με €10 Μου δίνει 300' προς όλους και σε 2 αριθμούς χρέωση 1cent/1'. Vodafone κάρτα : καλύτερη κάλυψη, εξυπηρέτηση, γρήγορο mobile internet. Παράθεση I fly with ASICS DynaFlyte 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayas88 Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 vodafone cu γιατι με 7 ευρω τον μήνα κάνω τα πάντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crowler Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Εχω cosmote κυρίως λόγω what's up. Παράθεση Not a fanboy. Just a minimal fan. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anabel Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Wind λόγω F2G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airmanku Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 (edited) θα ξεκινήσω αντίστροφα την βαθμολόγηση... 3η θέση vodafone, ΚΑΤΑ: πάντα κάνουν λάθος σε λογαριασμούς και το κάνουν στάνταρ επίτηδες, γιατί πάντα είναι κραβγαλέες οι περιπτώσεις λάθους, και έαν δεν τα βλέπεις πληρώνεις κερατιάτικα(και απο προσοπική άποψη και απο γνωστών), ΥΠΕΡ: Ισως την καλύτερη εξυπηρέτηση και πιο ευγενική από τους άλλους... 2η θέση cosmote, εάν και κάτοχος αυτή την στιγμή, κατά-υπέρ: έχουν την πρωτιά τόσα χρόνια και δεν τους ενδιαφέρει τίποτα, στην εξυπηρέτηση τώρα τελευταία διορθώθηκαν κάπως 1η θέση wind, δεν ξέρω αλλά για κάποιον λόγο την έχω στην συμπάθεια μου αυτή την εταιρία, έχουν θεματάκια με το σήμα τους όμως.... Σήμα: Ήμουν συνδρομητής και vodafone και τώρα cosmote, vodafone-wind μετά την κοινοπραξία στο σήμα τους το θεωρώ ίδιο, όπου δεν είχα σήμα με την βονταφον έχω με την κοσμοτε όπου δεν έχω με την κοσμοτε είχα στην βονταφον, παιδιά αυτό δεν υπάρχει μιλάμε σε σημεία που δεν είχε η μία εταιρία τίποτα και η άλλη φουλ, δεν μπορώ να το εξηγήσω, οπότε από σήμα για εμένα τα ίδια είναι.... ---Από Ομάδα Διαχείρισης--- «Μπορείτε να ασκείτε κριτική στις ιδέες όχι όμως και στους ανθρώπους». Πιο συγκεκριμένα: Τα μέλη του myphone.gr μπορούν να ασκήσουν κριτική στις ιδέες, εφόσον αιτιολογήσουν την άποψή τους με την παράθεση των απαιτούμενων στοιχείων. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να ασκούν κριτική στους ανθρώπους. Ο.Π.Χ. Edited December 6, 2013 by impreza_sti Παράθεση Have a nice day ! ! ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Καμία και όλες. Όποτε τελειώνει το συμβόλαιο, παίρνω προσφορές από τις άλλες δύο, κάνω και μία αίτηση φορητότητας και περιμένω να δω ποια θα μου προσφέρει καλύτερο πακέτο. Δεν ξέρω αν θεωρείται γυφτιά, αλλά εγώ θεωρώ ότι οι ελληνικές εταιρείες, είτε μιλάμε για επικοινωνία είτε για τηλεόραση, συμπεριφέρονται πολύ άσχημα στους σταθερούς τους συνδρομητές. Και το λέω αυτό διότι δεν γίνεται να είσαι δέκα χρόνια σε μία εταιρεία, να μην σου γίνεται ΠΟΤΕ καμία προσφορά και να πληρώνεις τα διπλάσια από όσα πληρώνει ένας που μόλις υπογράφει συμβόλαιο. Εφόσον λοιπόν ακολουθούν αυτή τη λογική, θα προτιμήσω να είμαι αυτός που αλλάζει εταιρεία κάθε χρόνο. Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yonah Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Έχω Cote απο το 2000 σαν cosmocarta, κάποια στιγμή το έκανα whats up. Ευχαριστημένος απο σημα και ταχύτητα δικτύου μεχρι στιγμής αλλα απόλυτα δυσαρεστημένος απο τις τιμές και τις παροχές. Ψήφησα wind γιατι με την 10αρα έχει κάποιος 300' προς όλους και είναι ιδιαιτέρως βολικό. Για σφαλιάρες η cote πλέον, μακάρι να χάσει αρκετούς πελάτες να βγάλει καμια προσφορά της προκοπής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakjim Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 (edited) απο το 1994 ειμαι στη vodafone,εχω αλλαξει ολα τα προγραμματα και αν εξειρεσεις αυτο το αυταρχικο που εχει ξεκνησει τωρτα τελευταια και αλλαζει συνεχεια τα προγραμματα της και σου λεει αν δεν θελεις μπορεις να αποχωρισεις,ολα τα αλλα....μια χαρα και με το παραπανο.Βεβαια αυτη τη στιγμη εχω το red1 με 20 ευρο οποτε για εναν ακομα λογο ειμαι απολυτα ευχαριστημενος Edited December 6, 2013 by sakjim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaskor Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 WIND η πιο φτηνή λύση! Δεν έχει πλήρη κάλυψη σήματος πάντως συγκριτικά με τις άλλες δύο εταιρείες. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts