alextrela Δημ. December 18, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Για gaming κοιτα εδω απο το αντίστοιχο Asus που μοιράζονται κοινά specs http://forum.tabletpcreview.com/asus/59617-asus-t100-gaming-impressions-performance.html Για Linux γκουγκλαρε το απο κατόχους στο εξωτερικό αν έχουν βαλει. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris_a Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Ενα MUST πρόγραμμα για τα 8 ίντσα είναι αυτό http://www.lovesummertrue.com/touchmousepointer/en-us/ Πραγματικά σωτηριο :up::up::up::thanks: Παράθεση Η σιωπή είναι χρυσός :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 19, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Ενα MUST πρόγραμμα για τα 8 ίντσα είναι αυτό http://www.lovesummertrue.com/touchmousepointer/en-us/ Πραγματικά σωτηριο :up::up::up::thanks: Θα το δοκιμάσουμε και αν με βολέψει θα το κρατήσω. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Τελικά, παρέλαβα χθές. Η τοσίμπα δεν έχει ούτε για αστείο κομμάτια αντικατάστασης. Με παρέπεμψαν στη you.gr (από όπου είχα αγοράσει) και μέσα σε 10 λεπτά έφυγα με καινούρια, σφραγισμένη συσκευασία.Συγχαρητήρια λοιπόν! Η συσκευή που παρέλαβα είναι άψογη, κανένα πρόβλημα έως τώρα. Έχει κάποιους μικρούς τριγμούς, αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο. Η συσκευή ακόμα στήνεται. :) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 19, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 (edited) Τελικά, παρέλαβα χθές. Η τοσίμπα δεν έχει ούτε για αστείο κομμάτια αντικατάστασης. Με παρέπεμψαν στη you.gr (από όπου είχα αγοράσει) και μέσα σε 10 λεπτά έφυγα με καινούρια, σφραγισμένη συσκευασία.Συγχαρητήρια λοιπόν! Η συσκευή που παρέλαβα είναι άψογη, κανένα πρόβλημα έως τώρα. Έχει κάποιους μικρούς τριγμούς, αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο. Η συσκευή ακόμα στήνεται. :) Τέλος καλο ολα καλα δηλαδη.:p Αναμένουμε τις επόμενες μέρες να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα και εντυπώσεις,μιας και το πρώτο μοντέλο δεν πρόλαβες να το χαρείς και δουλέψεις. Μαλλον τα πρώτα 400 κομμάτια που ανέφερε ο Βαγγέλης που έφεραν σε πρώτη φάση έγιναν φτερά. Edited December 19, 2013 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Τέλος καλο ολα καλα δηλαδη.:p Αναμένουμε τις επόμενες μέρες να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα και εντυπώσεις,μιας και το πρώτο μοντέλο δεν πρόλαβες να το χαρείς και δουλέψεις. Μαλλον τα πρώτα 400 κομμάτια που ανέφερε ο Βαγγέλης που έφεραν σε πρώτη φάση έγιναν φτερά. Θα έπρεπε να κρατήσουν κάποια κομμάτια για τέτοιες περιπτώσεις ή θα έπρεπε να με είχαν ενημερώσει από την προηγούμενη εβδομάδα ότι θα παραλάβουν ξανά το Φεβρουάριο(!!!) όπως μου ξεφούρνησαν χθές....:rolleyes: Ένα αρνητικό που έχω παρατηρήσει είναι ότι , μόλις σβήνει η οθόνη, μπαίνει σε αναστολή λειτουργίας. Δηλαδή, αν θέλω να ακούω μουσική , θα πρέπει να είναι και αναμμένη η οθόνη??? windows...τι να πεί κανείς... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 19, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Θα έπρεπε να κρατήσουν κάποια κομμάτια για τέτοιες περιπτώσεις ή θα έπρεπε να με είχαν ενημερώσει από την προηγούμενη εβδομάδα ότι θα παραλάβουν ξανά το Φεβρουάριο(!!!) όπως μου ξεφούρνησαν χθές....:rolleyes: Ένα αρνητικό που έχω παρατηρήσει είναι ότι , μόλις σβήνει η οθόνη, μπαίνει σε αναστολή λειτουργίας. Δηλαδή, αν θέλω να ακούω μουσική , θα πρέπει να είναι και αναμμένη η οθόνη??? windows...τι να πεί κανείς... Το ρυθμιζεις μεσα απο το εικονίδιο της ένδειξης μπαταρίας στην taskbar-more power option;) Πολλές φορές ακούω μουσική απο tunein,σβήνει η οθονη χωρίς να μπαίνει σε λειτουργία αναμονής και ακούω μια χαρα μουσικούλα. Ρύθμισε το οπως ειπα. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 (edited) Εγώ ήμουν πολύ κοντά στην αγορά ενός tablet με Windows. Ψάχνοντας τα καινούρια 4 στις 8 ίντσες, βλέποντας βίντεο και προσπαθώντας να βρω όσες περισσότερες πληροφορίες γίνεται κατέληξα ότι μάλλον το καλύτερο από τα 4 είναι το Dell (επεξεργαστής, μπαταρία και το active digitizer). Το encore το απέκλεισα γιατί αν και ήταν το μοναδικό με στερεοφωνικά ηχεία, ήταν το βαρύτερο και είχε τον απλό επεξεργαστή σε σχέση με το Dell (Όχι τον D). Τώρα γιατί δεν πήρα κάποιο από αυτά και κατέληξα στο g pad είναι άλλο θέμα. Πάντως δώσαμε ραντεβού με τα Windows στην επόμενη αγορά μου :) Edited December 19, 2013 by bouss Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 19, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Εγώ ήμουν πολύ κοντά στην αγορά ενός tablet με Windows. Ψάχνοντας τα καινούρια 4 στις 8 ίντσες, βλέποντας βίντεο και προσπαθώντας να βρω όσες περισσότερες πληροφορίες γίνεται κατέληξα ότι μάλλον το καλύτερο από τα 4 είναι το Dell (επεξεργαστής, μπαταρία και το active digitizer). Τώρα γιατί δεν πήρα κάποιο από αυτά και κατέληξα στο g pad είναι άλλο θέμα. Πάντως δώσαμε ραντεβού με τα Windows στην επόμενη αγορά μου :) Αλλα το Dell ακομα δεν κυκλοφορει,με το νέο έτος και δεν εχει hdmi. Καθε μοντέλο εχει τα συν και και τα μείον του. Έρχονται πάντως και απο Asus με active digitazer και το ThinkPad 8 το πρώτο τρίμηνο του νέου έτους αλλα 2 8ιντσα. Ακομα πιο πολλές επιλογες για να επιλεξεις ποιο σου ταιριάζει καλύτερα. Πολλα περισσότερα το δεύτερο εξάμηνο του νέου έτους. Όρεξη να έχουμε δηλαδη και κανα κανα φράγκο στη τσέπη βέβαια:p Θα δυσκολευόμαστε να επιλέγουμε και σε πολυ μικρές λεπτομέρειες θα κρίνεται η αγορα του ενός απο του αλλου. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Θα έπρεπε να κρατήσουν κάποια κομμάτια για τέτοιες περιπτώσεις ή θα έπρεπε να με είχαν ενημερώσει από την προηγούμενη εβδομάδα ότι θα παραλάβουν ξανά το Φεβρουάριο(!!!) όπως μου ξεφούρνησαν χθές....:rolleyes: Ένα αρνητικό που έχω παρατηρήσει είναι ότι , μόλις σβήνει η οθόνη, μπαίνει σε αναστολή λειτουργίας. Δηλαδή, αν θέλω να ακούω μουσική , θα πρέπει να είναι και αναμμένη η οθόνη??? windows...τι να πεί κανείς... Τα εδιωξε day 1 και τα 400 η ideal. Ο,τι εχει απομεινει στα ραφια και μετα Φλεβαρη παλι. Εγω ειμαι κατοχος και του encore και του venue pro και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος και απο τα 2. G pad, mini retina ηταν οι τελευταιες αγορες μου πριν τα 2 w8.1 tablets και η διαφορα ειναι χαοτικη υπερ των παραθυρων. Εργαλεια vs παιχνιδια... Δεν εχω πειστει ακομα για το πιο απο τα 2 (toshiba, dell) να δωσω... Την αλλη εβδομαδα που εχω λιγη αδεια θα ασχοληθω ενδελεχως και με τα 2 και θα κανω και παρουσιαση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DuAl_SuN Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Τα εδιωξε day 1 και τα 400 η ideal. Ο,τι εχει απομεινει στα ραφια και μετα Φλεβαρη παλι. Εγω ειμαι κατοχος και του encore και του venue pro και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος και απο τα 2. G pad, mini retina ηταν οι τελευταιες αγορες μου πριν τα 2 w8.1 tablets και η διαφορα ειναι χαοτικη υπερ των παραθυρων. Εργαλεια vs παιχνιδια... Δεν εχω πειστει ακομα για το πιο απο τα 2 (toshiba, dell) να δωσω... Την αλλη εβδομαδα που εχω λιγη αδεια θα ασχοληθω ενδελεχως και με τα 2 και θα κανω και παρουσιαση... Καλό τελικά το Dell ? Δοκίμασες το Miramax ? Παράθεση Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Ετοιμος ημουν κι εγω να το παρω μιας και τα παιδια εδω με ειχαν ψησει αλλα λιγο η οθονη του LG G Pad,λιγο οτι φοβηθηκα τις εφαρμογες των windows που δεν ειναι ολες για touch,λιγο του οτι θα ενιωθα σαν πειραματοζωο της 1ης φουρνιας windows tablet 8",κατεληξα στο Αντροιντ LG για την ωρα. Θα περιμενω στο μελλον ομως να δω πως θα κυλησει κι αν ειναι θα αλλαξω στρατοπαιδο στις ταμπλετες.Αν και το LG ειναι φανταστικο και με εχει βολεψει θα ελεγα για την χρηση που το ηθελα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 (edited) Καλό τελικά το Dell ? Δοκίμασες το Miramax ? Κοιταξε, το δουλεψα ακριβως 2 ωρες, χωρις καν να αφαιρεσω τις ζελατίνες (πιο πολύ το ελεγξα για καμενα pixels κλπ - είναι οκ), οσο φορτιο εχει εργοστασιακα δηλαδή και το εβαλα στο κουτι του γιατι εχω αρκετη δουλεια και δεν προλαβαίνω αυτές τις ημερες. Οποτε δεν εχω εμπεριστατωμενη αποψη. Σκοπευω να το κανω την άλλη εβδομαδα που θα εχω λιγο χρονο. Οι πρωτες μου εντυπώσεις όμως είναι: Dell: - Καλύτερη οθονη - Πιο λεπτο και ελαφρυ - Καλυτερη ποιοτητα κατασκευης - Miracast (όχι δεν το δοκιμασα ακομα, αν και εχω adaptor) Toshiba: - microhdmi - gps - θεωρητικα πρεπει να εχει ελαχιστα καλυτερη αυτονομια Συνολικα θεωρω πως το dell είναι καλυτερη υλοποιηση. Την άλλη εβδομαδα σκοπευω να τα ξεκοκκαλισω, οποτε και θα εχω να καταθεσω εμπεριστατωμενα την αποψη μου... Αυτό που αποκομμισα, όμως, είναι πως αυτά τα μηχανάκια ηρθαν για να μεινουν. Περιμενω 8ιντσο με wacom digitizer να γουστάρουμε... one note 2013 με γραφιδα είναι πραγματικη απολαυση (όπως το δουλευω στο duo 13 μου)... Edited December 19, 2013 by v@gelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Το ρυθμιζεις μεσα απο το εικονίδιο της ένδειξης μπαταρίας στην taskbar-more power option;) Πολλές φορές ακούω μουσική απο tunein,σβήνει η οθονη χωρίς να μπαίνει σε λειτουργία αναμονής και ακούω μια χαρα μουσικούλα. Ρύθμισε το οπως ειπα. Αλεξ, αν μπορεις γινε λιγο πιο λεπτομερης γιατι δεν το βρισκω το ρημαδι! Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Μολις ανοιχτηκε και το encore που μου αντικατεστησε εδώ και αρκετες μερες με άλλο σφραγισμενο η ideal (εξαιρετικη αντιμετωπιση, πολύ επαγγελματικη). Διπλα στο venue pro. Πιο ομορφο το δευτερο και πιο ποιοτικο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 19, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 (edited) Μολις ανοιχτηκε και το encore που μου αντικατεστησε εδώ και αρκετες μερες με άλλο σφραγισμενο η ideal (εξαιρετικη αντιμετωπιση, πολύ επαγγελματικη). Διπλα στο venue pro. Πιο ομορφο το δευτερο και πιο ποιοτικο... Μια χαρά τα βλέπω και τα 2. Να σε δω τώρα ποιο θα κρατήσεις τελικά απο τα 2..... ddr2:Γιάννη θα σου πω αύριο,με το που φτάσω σπίτι πέφτω για ύπνο κατευθείαν...... Edited December 19, 2013 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Μια χαρά τα βλέπω και τα 2. Να σε δω τώρα ποιο θα κρατήσεις τελικά απο τα 2..... Ελα ντε, εδώ σε θελω. Τρελα εργαλεία και τα 2 και το dell ακομα δεν το εχω "περιλαβει". Για να δουμε... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 19, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Ελα ντε, εδώ σε θελω. Τρελα εργαλεία και τα 2 και το dell ακομα δεν το εχω "περιλαβει". Για να δουμε... :lol: Δύσκολη επιλογή,αλλά και τα 2 μαζί δεν.....μίας και έχεις το Vaio σαν βασικό. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Δύσκολη επιλογή,αλλά και τα 2 μαζί δεν.....μίας και έχεις το Vaio σαν βασικό. Είναι δεδομενο ότι το ένα θα φυγει, δεν υπαρχουν πολυτελειες σημερα για τοσες ταμπλετες. Παντως παγκοσμίως πανε πολύ καλα εμπορικα αμφοτερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astraldor Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Καλημέρα παιδιά. Καθένας με τη τρέλα του, έτσι και εγώ αποφάσισα να πάρω ένα windows tablet και έχω καταλήξει στο encore. Αλλά έχω μόνο μια απορία και θα παρακαλούσα κάποιον που έχει ενα τέτοιο tablet να μου πει. Θα μπορώ να παίξω το αγαπημένο μου παιχνίδι arcane legends από τον chrome? μπορεί να δοκιμάσει να το παίξει κάποιος από τον chrome στο touch desktop με guest account και να μου πει; Αυτό ειναι το μόνο θέμα που έχω για να δώ αν το αγοράσω ή όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 20, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Αλεξ, αν μπορεις γινε λιγο πιο λεπτομερης γιατι δεν το βρισκω το ρημαδι! Κάτω στη μπάρα δεξιά δίπλα εκει που ειναι η ώρα,η ένδειξη wifi κλπ βρίσκεται η ένδειξη μπαταρια που αφου πατησεις παρατεταμενα με το δάχτυλο και το αφήσεις στιγμιαία(αλλιως με ποντικη δεξί κλικ) θα σου εμφάνιση την ένδειξη ανάμεσα σε αλλα το power option. Το πατάς και σε οδηγεί στο κύριο μενού και αφου επιλεξεις στο balanced(recommended) το change plan setting και απο εκει ρυθμιζεις ποτε να κλείσει απλα η οθονη και ποτε να βάλεις για ύπνο το tablet. Ειτε οταν ειναι σε battery mode ειτε σε φόρτιση mode. Βάλε ενα μικρο νούμερο στο πρώτο και ενα μεγαλύτερο στο δεύτερο και στα 2(battery mode - φόρτιση mode) Πχ 5 λεπτα και 1 ώρα αντιστοιχα. Εκτός αν η Toshiba εχει βαλει επιπλέον ρυθμίσεις. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Κάτω στη μπάρα δεξιά δίπλα εκει που ειναι η ώρα,η ένδειξη wifi κλπ βρίσκεται η ένδειξη μπαταρια που αφου πατησεις παρατεταμενα με το δάχτυλο και το αφήσεις στιγμιαία(αλλιως με ποντικη δεξί κλικ) θα σου εμφάνιση την ένδειξη ανάμεσα σε αλλα το power option. Το πατάς και σε οδηγεί στο κύριο μενού και αφου επιλεξεις στο balanced(recommended) το change plan setting και απο εκει ρυθμιζεις ποτε να κλείσει απλα η οθονη και ποτε να βάλεις για ύπνο το tablet. Ειτε οταν ειναι σε battery mode ειτε σε φόρτιση mode. Βάλε ενα μικρο νούμερο στο πρώτο και ενα μεγαλύτερο στο δεύτερο και στα 2(battery mode - φόρτιση mode) Πχ 5 λεπτα και 1 ώρα αντιστοιχα. Εκτός αν η Toshiba εχει βαλει επιπλέον ρυθμίσεις. Ευχαριστω Αλεξ, θα το κοιταξω γιατι δεν το εχω μαζι μου τωρα. Παντως, εκει εψαχνα χθες και δεν το καταφερα γιατι συσχετιζει υποχρεωτικα απο οτι καταλαβα το σβησιμο της οθονης με την αναστολη λειτουργιας. Αλλα θα το ξαναδω το βραδυ. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Ε, παιδια, δεν βρισκω τετοια ρυθμιση. Οταν βσηνει η οθονη μπαινει σε αναστολη λειτουργιας. Βαγγελη, εσυ που εχεις το μηχανημα μηπως μπορεις να βοηθησεις? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 20, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 (edited) Ε, παιδια, δεν βρισκω τετοια ρυθμιση. Οταν βσηνει η οθονη μπαινει σε αναστολη λειτουργιας. Βαγγελη, εσυ που εχεις το μηχανημα μηπως μπορεις να βοηθησεις? Απο λίγο ψάξιμο στο ΝΕΤ βρήκα αναφορές και απο άλλους και βασικα το θέμα ειναι οτι λυση δεν υπάρχει,κάπου στο πεδίο power option δεν εχει πληθώρα επιλογη για λόγους που δεν κατανοώ οπως σου ανεφερα παραπάνω παράδειγμα που εγω εχω όλες τις διαθέσιμες επιλογες στο Surface. Διάβασε εδώ να καταλάβεις καλύτερα http://forum.tabletpcreview.com/toshiba/58471-new-toshiba-encore-8.html http://forums.whirlpool.net.au/archive/2191270 Αυτο που έλεγες δηλαδη οτι συσχετίζει το σβήσιμο της οθόνης με την αναστολή λειτουργίας. Αν μπορεί ο Βαγγέλης ή αλλα παιδιά να το τσεκάρουν. Edited December 20, 2013 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Απο λίγο ψάξιμο στο ΝΕΤ βρήκα αναφορές και απο άλλους και βασικα το θέμα ειναι οτι λυση δεν υπάρχει,κάπου στο πεδίο power option δεν εχει πληθώρα επιλογη για λόγους που δεν κατανοώ οπως σου ανεφερα παραπάνω παράδειγμα που εγω εχω όλες τις διαθέσιμες επιλογες στο Surface. Διάβασε εδώ να καταλάβεις καλύτερα http://www.amazon.co.uk/Snugg-Microsoft-Surface-Leather-Wallet/dp/B00D18U63O/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1387545260&sr=8-1&keywords=surface+case http://forums.whirlpool.net.au/archive/2191270 Αυτο που έλεγες δηλαδη οτι συσχετίζει το σβήσιμο της οθόνης με την αναστολή λειτουργίας. Αν μπορεί ο Βαγγέλης ή αλλα παιδιά να το τσεκάρουν. Βασικα, εχει τις επιλογες που εχει και το λαπτοπ μου, με win 7. Ρε Αλεξ, επιτρεπεται να μπυ εχει ρυθμιση για το τι θα κανει ο υπολογιστης αν κλεισω το καπακι??? Μηδεν optimazition... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts