Jump to content

Toshiba Encore (Bay Trail) 8"

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στα τοσιμπα δίνει η αντιπροσωπεία 7 μέρες DOA.

Αύριο πρωί θα πάω.

Ετσι πρεπει,οταν βρισκουμε κατω μεμπτο και μαλιστα στα πλαισια του doa απαιτουμε αντικατασταση με καινουργιο.

Οπως ειπα εχω περασει απο τετοιες καταστασεις και οχι μονο 1 φορα με tablet.

Ευχομαι με το Surface να πανε ολα καλα,διοτι δεν εχω διάθεση να το στελνω πισω με οποιαδηποτε θεματα.

Τουλαχιστον στο fnac εχουν 14 ημερες doa.

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

• Απαντήσεις 976
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ετσι πρεπει,οταν βρισκουμε κατω μεμπτο και μαλιστα στα πλαισια του doa απαιτουμε αντικατασταση με καινουργιο.

Οπως ειπα εχω περασει απο τετοιες καταστασεις και οχι μονο 1 φορα με tablet.

Ευχομαι με το Surface να πανε ολα καλα,διοτι δεν εχω διάθεση να το στελνω πισω με οποιαδηποτε θεματα.

Τουλαχιστον στο fnac εχουν 14 ημερες doa.

Αλεξ, κατοχος dell venue 8 pro από σήμερα. Θα δώσουν μάχη με το encore και το καλυτερο θα παραμεινει :lol:

Θα σας γραψω ένα μικρο συγκριτικο.

Αν σας πω ότι με το που απεγκατέστησα το μαμημένο το mcAfee που έχει προεγκατεστημένο το tablet όλα λύθηκαν τι θα πείτε ? :X :ninja:

Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS

Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia

Αν σας πω ότι με το που απεγκατέστησα το μαμημένο το mcAfee που έχει προεγκατεστημένο το tablet όλα λύθηκαν τι θα πείτε ? :X :ninja:

Καλο νέο, εγω το ειχα ξηλωσει από το πρωτο δευτερολεπτο και δεν ειχα κανενα πρόβλημα (μονο nod32 στους υπολογιστες μου).

Παλι καλα...;)

Θα πω πως αν σου βγάλει και Blue screen, ναι πράγματι είναι Windows :-)

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Ναι το ειχα διαβασει στο εξωτερικο απο κατοχους της συσκευης,αλλα δεν περιμενα να κανει τετοια ζημια.

Βγαλε και οτιδηποτε bloatware κανε ολα τα update σε windows και drivers και τεσταρε το τις επομενες ημερες να βεβαιωθεις οτι ολα ειναι νορμαλ

Αλεξ, κατοχος dell venue 8 pro από σήμερα. Θα δώσουν μάχη με το encore και το καλυτερο θα παραμεινει :lol:

Θα σας γραψω ένα μικρο συγκριτικο.

Αναμενουμε Βαγγελη.

Οντως θα γινει μαχη εδω που τα λεμε.......

Λοιπόν, το άφησα σήμερα το πρωί στη τοσίμπα και περιμένω.

Από βδομάδα μου είπαν...

:mad:

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Λοιπόν, το άφησα σήμερα το πρωί στη τοσίμπα και περιμένω.

Από βδομάδα μου είπαν...

:mad:

Ενταξει Γιαννη, καλυτερα 5-6 μερες υπομονη (τοσο περιμενα κι εγω) και αντικατασταση από ένα εξαιρετικο service, παρα άλλες αντιπροσωπειες που θα σου απαντουσαν σε μια μερα... αρνητικα όμως για ένα καμενο pixel ;)

Ενταξει Γιαννη, καλυτερα 5-6 μερες υπομονη (τοσο περιμενα κι εγω) και αντικατασταση από ένα εξαιρετικο service, παρα άλλες αντιπροσωπειες που θα σου απαντουσαν σε μια μερα... αρνητικα όμως για ένα καμενο pixel ;)

Πολυ σωστα εκτός αν μπορούσε το κατάστημα να σου κάνει πιο γρήγορα αντικατάσταση.

Πολυ σωστα εκτός αν μπορούσε το κατάστημα να σου κάνει πιο γρήγορα αντικατάσταση.

Δεν πιστευω οτι το καταστημα θα εκανε κατι καλυτερο απο την τοσιμπα.

Στο site τους (ideal toshiba) κανουν λογο για 7 μερες doa ουσιαστικα, αυτο επικαλεστηκα.

Τελος παντων, περιμενω....

(Να δω ποτε θα αγορασω κατι που δεν θα εχει καποιο προβλημα, εχει καταντησει αηδια πια!!)

Δεν πιστευω οτι το καταστημα θα εκανε κατι καλυτερο απο την τοσιμπα.

Στο site τους (ideal toshiba) κανουν λογο για 7 μερες doa ουσιαστικα, αυτο επικαλεστηκα.

Τελος παντων, περιμενω....

(Να δω ποτε θα αγορασω κατι που δεν θα εχει καποιο προβλημα, εχει καταντησει αηδια πια!!)

Δυστυχως αυτη η μοδα με τα ελλατωματικα προιοντα η' προβληματικες παρτιδες/κομματια παει να γινει καθεστος απο ολους τους κατασκευαστες ανεξαιρέτως.

Λιγο ο ποιοτικος ελεγχος στα σταδια της παραγωγης που ειναι λειψος,λιγο η μαζικη παραγωγη,λιγο η συνηθεια οι κατασκευαστες να αλλαζουν σαν τα πουκαμισα τα νεα προιοντα και εχουμε αυτο το δυσαρεστο αποτελεσμα.

Βεβαια ειναι και θεμα τυχης εδω που τα λεμε,σε καποιους δεν τους εχει κατσει τετοιες δυσαρεστε καταστασεις ,σε καποιους αλλους οχι 1 αλλα παραπανω φορες.

Εγω ειμαι απο τους ατυχους θα ελεγα μια και τα τελευταια 2 χρονια 4 συσκευες συνολικα ηταν προβληματικα(2 κινητα,1 tablet,1 τηλεοραση):ninja:

Ευχομαι μην μου κατσει αλλη περιπτωση:cry:

Το δοκιμασα για 2 μερες, προσδοκωντας να εχω την ανεση των 96 Giga και να μην χρειαζεται να πηγαινοφερνω το laptop δουλεια-σπιτι. Ηδη ειναι στο κουτι του και στο ebay για πουλημα. Σε σχεση με το ipad mini απλα μου φαινεται τραγικα αστειο. Ως pc δεν αντεχει ουτε τα βασικα, η ποιοτητα της οθονης δεν με ικανοποιησε, Mkv player δοκιμασα διαφορους αλλα με τα αρχεια στην καρτα Οι ταινιες παιζουν με προβληματα, το spotify δεν εχει metro app και ωε εφαρμογη pc συμπεριφερεται αθλια, η agenda οπως την θυμομουν απο το windows phone δεν βοηθα στην οργανωση της ημερας, απαραδεκτο να μην υπαρχει native υποστηριξη ενος βασικου στοιχειου του outlook οπως ειναι τα tasks, to onenote σκαει, οι ebook reader apps δεν παιζουν, π.χ. Myebooks & readpoint, το helios kiosk δεν εχει app και ως pc εφαρμογη ειναι βασανιστικο να το χρησιμοποιεις. OK, εχει office. Για tablet χρηση θεωρω οτι ειναι ετη φωτος πισω απο android και ipad , ενω ως pc μου φανηκε πολυ ανεπαρκες ακομα και ως βοηθητικο pc. Edited by andreoug

Με προβλημάτισες πολύ τώρα φίλε μου... ψηνόμουν άσχημα να δώσω το Surface Pro και να κάνω την απλή δουλειά γραφείου με αυτό (office, internet, κτλ) με εξωτερική οθόνη, mouse και keyboard, αλλά με την αναφορά σου μάλλον βάζω stop. Και δεν περισσεύουν και λεφτά για test drive γμτ...
Samsung Galaxy Note 9

Με προβλημάτισες πολύ τώρα φίλε μου... ψηνόμουν άσχημα να δώσω το Surface Pro και να κάνω την απλή δουλειά γραφείου με αυτό (office, internet, κτλ) με εξωτερική οθόνη, mouse και keyboard, αλλά με την αναφορά σου μάλλον βάζω stop. Και δεν περισσεύουν και λεφτά για test drive γμτ...

Προτιμότερο κρατα το Surface που είναι ανώτερο σε specs/εξοπλισμό και με το power cover που θα κυκλοφορήσει αρχές του 14 θα σε καλύψει ακόμα καλύτερα σαν μια άριστη λύση.

Οσο για τα σχόλια πανω ειναι υπερβολικά αρνητικά θα έλεγα,απο τους περισσότερους και εδω και εξωτερικό οι εντυπώσεις ειναι θετικές στη πλειοψηφία των περιπτωσεων.

Και η σύγκριση με το mini που τυγχάνει να το εχω ειναι εκτός τοπου και χρόνου θα ελεγα και μάλιστα αναφορές οτι η οθόνη του ειναι καλύτερη απο του Toshiba που δεν τον ικανοποίησε !!!

Καλό χρυσό το ipad mini αλλα δεν ξεφεύγει απο μια παιχνιδοταμπλετα που είναι για 2-3 πράγματα που τα κανει πολυ καλά και απο εκεί και πέρα το χαος.....απλά.

Edited by alextrela

Προτιμότερο κρατα το Surface που είναι ανώτερο σε specs/εξοπλισμό και με το power cover που θα κυκλοφορήσει αρχές του 14 θα σε καλύψει ακόμα καλύτερα σαν μια άριστη λύση.

Οσο για τα σχόλια πανω ειναι υπερβολικά αρνητικά θα έλεγα,απο τους περισσότερους και εδω και εξωτερικό οι εντυπώσεις ειναι θετικές στη πλειοψηφία των περιπτωσεων.

Και η σύγκριση με το mini που τυγχάνει να το εχω ειναι εκτός τοπου και χρόνου θα ελεγα και μάλιστα αναφορές οτι η οθόνη του ειναι καλύτερη απο του Toshiba που δεν τον ικανοποίησε !!!

Καλό χρυσό το ipad mini αλλα δεν ξεφεύγει απο μια παιχνιδοταμπλετα που είναι για 2-3 πράγματα που τα κανει πολυ καλά και απο εκεί και πέρα το χαος.....απλά.

alextrela Μπορεί παραπάνω ο φίλος να είναι λίγο υπερβολικός αλλά πάνω κάτω αυτή είναι η ωμή αλήθεια για το συγκεκριμένο ταμπλετ.

Desktop.

Ultrabook Samsung Ativ Book 7.

Samsung Galaxy Note 3.

LG G2.

alextrela Μπορεί παραπάνω ο φίλος να είναι λίγο υπερβολικός αλλά πάνω κάτω αυτή είναι η ωμή αλήθεια για το συγκεκριμένο ταμπλετ.

Και ποια ειναι αυτη η ωμη αληθεια?

Το οτι δεν υπαρχουν καποιες εφαρμογες για αφη?!

Η' για το οτι υπαρχουν καλυτερες για ipad εφαρμογες αλλα περα απο αυτο απλα το χαος.?!

Η οτι η οθονη του Mini που εχει χειροτερη αναλυση τον ικανοποιει ενω του Toshiba οχι που εχει υψηλοτερη αναλυση και οσοι την πηραν δεν ειχαν παραπονο απο την οθονη εδω και εξω?!

Μην το επεκτεινω παραπανω δεν εχει νοημα,τα εχω αναλυσει αρκετες φορες.

Ακου εκει το spotify ειναι κριτηριο γιατι το Toshiba ειναι χειροτερο!!(που μια χαρα spotify εχει μαλιστα,αλλα η αγνοια βλεπεις να που οδηγει στην παραπληροφορηση και το τρολαρισμα)

Edited by alextrela

Δηλαδή το ότι συμφώνησα με τον παραπάνω χρήστη ως προς το συγκεκριμένο τσμπλετ και γενικά τα windows ταμπλέτς με κάποιες εξαιρέσεις βέβαια, σου φάνηκε ως παραπληροφόρηση και συνεπώς τρολαρισμα!

Πάλι καλά είσαι ανοιχτός στον διάλογο και πάνω από όλα σέβεσαι την γνώμη του καθενός!

Έχοντας αγοράσει το συγκεκριμένο ταμπλετ βρήκα κατ'εμέ ελλιπές το Metro UI και το Windows Store και επίσης άβολη την χρήση ως Desktop!

Σοβαρή χρήση κατά την γνώμη με το συγκεκριμένο γίνεται αλλά άβολα, οπότε αυτόματα το κατατάσσω στην κατηγορία των ταμπλετ για κατανάλωση περιεχομένου και εκεί χρειάζεται πολύ δουλειά ακόμα! ios και Android είναι πιο μπροστά στον τομέα της κατανάλωσης περιεχομένου.

Μην συγκρίνεις το συγκεκριμένο Toshiba με το Surface που περιμένεις να παραλάβεις! Το Surface με τον Ι5 και τα 4 γιγα ραμ μπορεί να διαχειριστεί την Desktop έκδοση πολύ καλύτερα και να είναι απόλυτα παραγωγικό.

Όλα τα παραπάνω είναι απλά η γνώμη μου έχοντας στην κατοχή μου το συγκεκριμένο Toshiba.

Το μεγάλο plus είναι πως υποστηρίζει full office και για κάποιον που είναι απαραίτητο τότε τέτοιου είδους ταμπλέτες είναι μονόδρομος.

Desktop.

Samsung Galaxy Note 3.

LG G2.

Δηλαδή το ότι συμφώνησα με τον παραπάνω χρήστη ως προς το συγκεκριμένο τσμπλετ και γενικά τα windows ταμπλέτς με κάποιες εξαιρέσεις βέβαια, σου φάνηκε ως παραπληροφόρηση και συνεπώς τρολαρισμα!

Πάλι καλά είσαι ανοιχτός στον διάλογο και πάνω από όλα σέβεσαι την γνώμη του καθενός!

Έχοντας αγοράσει το συγκεκριμένο ταμπλετ βρήκα κατ'εμέ ελλιπές το Metro UI και το Windows Store και επίσης άβολη την χρήση ως Desktop!

Σοβαρή χρήση κατά την γνώμη με το συγκεκριμένο γίνεται αλλά άβολα, οπότε αυτόματα το κατατάσσω στην κατηγορία των ταμπλετ για κατανάλωση περιεχομένου και εκεί χρειάζεται πολύ δουλειά ακόμα! ios και Android είναι πιο μπροστά στον τομέα της κατανάλωσης περιεχομένου.

Μην συγκρίνεις το συγκεκριμένο Toshiba με το Surface που περιμένεις να παραλάβεις! Το Surface με τον Ι5 και τα 4 γιγα ραμ μπορεί να διαχειριστεί την Desktop έκδοση πολύ καλύτερα και να είναι απόλυτα παραγωγικό.

Όλα τα παραπάνω είναι απλά η γνώμη μου έχοντας στην κατοχή μου το συγκεκριμένο Toshiba.

Το μεγάλο plus είναι πως υποστηρίζει full office και για κάποιον που είναι απαραίτητο τότε τέτοιου είδους ταμπλέτες είναι μονόδρομος.

Παραπληροφόρηση και τρολαρισμα δεν αφορουν εσενα,αλλα το παιδι που τα εγραψε και εξηγησα τους λογους μαλιστα.

Αν εσυ η' οποιοδηποτε αλλος θελει καταναλωση περιοχομενου ιντερνετ και παιχνιδια τοτε ναι το ipad/android ειναι φιλικοτερο και πιο ευχρηστο στη χρηση με αφη.

ΑΛΛΑ εκει τελειωνουν τα χαρισματα των συγκεκριμενων tablet.

Διαλογο ναι να κανουμε επι πραγματικων δεδομενων,οταν γινεται αναφορα για το Spotify η' e-book reader που δεν παιζουν η' δεν υπαρχουν τι διαλογο να κανουμε δηλαδη η' του mini που εχει χειροτερη αναλυση απο το Toshiba και τον ικανοποιει καλυτερα!!!

Για τα αυτονοητα δηλαδη.

Και το Office ειναι απλα μια μικρη παραμετρος,οχι βασικο χαρακτηριστικο για να παρεις τετοιο tablet.

Βαλε ολες τις θυρες συνδεσιμότητας με συνδεση με ολα τα ειδων περιφερειακα,βαλε και το να τρεχεις multitasking πολλαπλες εφαρμογες και να εναλλασεσαι αναλογα την περισταση με ποντικα η' αφη.

Οταν θελεις να δουλεψεις desktop το συνδεεις με οθονη και καθαρισες,αμα θες να βλεπεις ταινια το κανεις και απο το tablet εξισου κλπ χιλιους αλλους παραμετρους που σου παρεχει το συγκεκριμενο tablet.

Το οτι δεν μας αρεσε/βολεψε κατι δεν το κατατασουμε οτι δεν ειναι καλο,αχρηστο και χειροτερο σε τομεις που υπερεχει ξεκαθαρα απο αλλα tablet.

Ειρήνη παιδιά!

Αν κάποιος προσπαθήσει να χρησιμοποιήσει το τοσίμπα σαν ipad, θα δυσκολευτεί. Αλλά μήπως δεν θα δυσκολευτεί αν προσπαθήσει να χρησιμοποιήσει το ipad σαν pc??

Για να δουλέψεις αξιοπρεπώς σε desktop, θέλεις ποντίκι. Με το ποντίκι είναι χάρμα το μηχάνημα. Και γρήγορο.

Για αφή θέλεις metro ui.

Το μπάχαλο είναι όταν ανοίγω μια εφαρμογή στο Metro ui και με μεταφέρει υποχρεωτικά σε desktop.

Και δεν λέω μόνο για τις εφαρμογές τρίτων που δεν έχουν περιβάλλον metro ui, αλλά για εφαρμογές των ίδιων των windows. (πχ ανοίγω το my computer ). Εκεί έχει γίνει προχειροδουλειά. Αλλά δεν μπορεί κάποιος και δεν είναι δίκαιο να κρίνει το μηχάνημα μόνο από αυτό.

Περιμένω το δικό μου από το σέρβις για περισσότερες εντυπώσεις.:)

Παραπληροφόρηση και τρολαρισμα δεν αφορουν εσενα,αλλα το παιδι που τα εγραψε και εξηγησα τους λογους μαλιστα.

Αν εσυ η' οποιοδηποτε αλλος θελει καταναλωση περιοχομενου ιντερνετ και παιχνιδια τοτε ναι το ipad/android ειναι φιλικοτερο και πιο ευχρηστο στη χρηση με αφη.

ΑΛΛΑ εκει τελειωνουν τα χαρισματα των συγκεκριμενων tablet.

Διαλογο ναι να κανουμε επι πραγματικων δεδομενων,οταν γινεται αναφορα για το Spotify η' e-book reader που δεν παιζουν η' δεν υπαρχουν τι διαλογο να κανουμε δηλαδη η' του mini που εχει χειροτερη αναλυση απο το Toshiba και τον ικανοποιει καλυτερα!!!

Για τα αυτονοητα δηλαδη.

Και το Office ειναι απλα μια μικρη παραμετρος,οχι βασικο χαρακτηριστικο για να παρεις τετοιο tablet.

Βαλε ολες τις θυρες συνδεσιμότητας με συνδεση με ολα τα ειδων περιφερειακα,βαλε και το να τρεχεις multitasking πολλαπλες εφαρμογες και να εναλλασεσαι αναλογα την περισταση με ποντικα η' αφη.

Οταν θελεις να δουλεψεις desktop το συνδεεις με οθονη και καθαρισες,αμα θες να βλεπεις ταινια το κανεις και απο το tablet εξισου κλπ χιλιους αλλους παραμετρους που σου παρεχει το συγκεκριμενο tablet.

Το οτι δεν μας αρεσε/βολεψε κατι δεν το κατατασουμε οτι δεν ειναι καλο,αχρηστο και χειροτερο σε τομεις που υπερεχει ξεκαθαρα απο αλλα tablet.

Ναι ρε alextrela αυτό λέμε ότι για κατανάλωση περιεχομένου δηλαδή χρήση παρόμοια με ios/Android το μηχάνημα είναι πολύ μέτριο όπως σωστά αναφέρει και o ddr2.

Εκεί που εσύ και οι περισσότεροι του δίνεται πλεονέκτημα δηλαδή να εκμεταλλευτείς την συνδεσιμότητα του με ποντίκια, οθόνες πληκτρολόγιο πάλι είναι μέτριο ( εξαρτάται πάντα τι χρήση του καθενός! Μιλάω για την χρήση που κάνω εγώ ). Να εκμεταλλευτείς την συγκεκριμένη συνδεσιμότητα με ένα μηχάνημα το οποίο έχει Ι5 και φυσικά από 4γιγα και πάνω να το καταλάβω! Γιατί προσωπικά οτιδήποτε λιγότερο συγκεκριμένα με Windows δεν κάνει για σοβαρή δουλειά.

Και ξανά λέω θεωρώ πολύ μεγάλο plus τα Full office και όχι απλά ένα χαρακτηριστικό επιπλέον!

Desktop.

Samsung Galaxy Note 3.

LG G2.

Ναι ρε alextrela αυτό λέμε ότι για κατανάλωση περιεχομένου δηλαδή χρήση παρόμοια με ios/Android το μηχάνημα είναι πολύ μέτριο όπως σωστά αναφέρει και o ddr2.

Εκεί που εσύ και οι περισσότεροι του δίνεται πλεονέκτημα δηλαδή να εκμεταλλευτείς την συνδεσιμότητα του με ποντίκια, οθόνες πληκτρολόγιο πάλι είναι μέτριο ( εξαρτάται πάντα τι χρήση του καθενός! Μιλάω για την χρήση που κάνω εγώ ). Να εκμεταλλευτείς την συγκεκριμένη συνδεσιμότητα με ένα μηχάνημα το οποίο έχει Ι5 και φυσικά από 4γιγα και πάνω να το καταλάβω! Γιατί προσωπικά οτιδήποτε λιγότερο συγκεκριμένα με Windows δεν κάνει για σοβαρή δουλειά.

Και ξανά λέω θεωρώ πολύ μεγάλο plus τα Full office και όχι απλά ένα χαρακτηριστικό επιπλέον!

Τα εχω πει και εγω οπως τα αναφερει και ο ddr2(Γιαννης) και συμφωνω στα συν και στα μειων.

Σιγουρα ενα i5 Μηχανημα ειναι το πληρεστερο απο αποψη επιδοσεων,αλλα και αυτα με Bay Trail δεν ειναι για πεταμα δηλαδη,στην ουσια πλησιαζουν επιδοσεις i3 προηγουμενης γενια δηλαδη ivy Bridge και ειναι μπροστα και απο τα τελευταιας γενιας android/ipad,μην τα συγκρινεις με τα προ 3ετια netbook που ηταν για πεταμα δηλαδη.

http://www.anandtech.com/show/7428/asus-transformer-book-t100-review/4

http://www.trustedreviews.com/asus-transformer-book-t100_Tablet_review

Για μια μεση χρηση ειναι αρκετα ικανοποιητικες προτασεις,οι πιο πολλοι που τα παιρνουν εχουν ηδη εναν πιο δυνατο λαπτοπ η' ντεσκτοπ σπιτι η' δουλεια,απλως τα συγκεκριμενα διακρινονται για την φορητοτητα,πρακτικοτητα και μεγαλυτερη ευελιξια και σου παρεχουν συν καποια + που δεν τα παρεχουν ios/android tablet.

Εγω παρ ολο που θα εχω i5 αλλα για βασικο υπολογιστη(χωρις να εχω αλλο λαπτοπ/ντεσκτοπ) δεν σημαινει οτι ενα ipad δεν θα με καλυψει σε καποια αλλα πραγματα καλυτερα-για αυτο και σχεδιαζω και αγορα του air να με καλυψει εκει που πονανε windows προτασεις,αλλα και για να ξεκουραζω το i5:p

Το καθενα δηλαδη εχει τα θετικα του και εγω απλως παιρνω το καλυτερο απο καθε κοσμο(στο mobile κομματι το ipad-στο full Κομματι windows tablet) δεν ειμαι δογματικος,αλλα κακα τα ψεμματα οι δυνατοτητες μιας προτασης με ενα απλα mobile λειτουργικο ειναι πολυ περιορισμενες απο ενα με full οπως στα windows.

Ρε παιδιά εγώ έχω το asus t100. Mετά από αυτό το android μου φαίνεται ότι είναι μόνο για παιχνίδι....Σερφάρισμα κ email κάνουν όλα..Αλλά με τα Windows 8.1 γίνεται και εργαλείο.

Δυστυχώς η συσκευή είναι σκουπίδι. Δύο γνωστοί ήδη την εχουν αγορασεί και την έχουν επιστρέψει διότι έτριζε. Τι περίμενε βέβαια κανείς στα 329€ ευρώ.;

Δυστυχώς όσοι το αγόρασαν πέταξαν τα χρήματα τους διότι το μηχάνημα είναι για τα ρηχά.

Είμαι λίγο σκληρός αλλά είναι η αλήθεια.

Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010).

Θα σε θυμόμαστε για πάντα

Δυστυχώς η συσκευή είναι σκουπίδι. Δύο γνωστοί ήδη την εχουν αγορασεί και την έχουν επιστρέψει διότι έτριζε. Τι περίμενε βέβαια κανείς στα 329€ ευρώ.;

Δυστυχώς όσοι το αγόρασαν πέταξαν τα χρήματα τους διότι το μηχάνημα είναι για τα ρηχά.

Είμαι λίγο σκληρός αλλά είναι η αλήθεια.

Μπορει να επεσαν σε ελαττωματικη παρτιδα,δεν μπορουμε να το αποκλεισουμε και αυτο ετσι?

Και αυτο με διαφορα θεματα τα εχουμε δει και απο αλλους κατασκευαστες με τις προτασεις τους και ειδικα την πρωτη περιοδο κυκλοφοριας του καθε προιοντος.

Ειναι ανεξαρτητο απο θεμα αξιας της συσκευης σαν συσκευη αυτη καθ αυτη και των οποιον δυνατοτητων της.

Στα 329 ευρω δεν εχω δει καλυτερη/πληρεστερη προταση απο αντιπαλα στρατοπεδα για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους.

Edited by alextrela

Βλέπω πολύ σκληρές κριτικές...

Δηλαδή το λάπτοπ μου, με core2duo είναι για πέταμα να υποθέσω...

Τι κι αν με ssd πάνω και 4 γίγα ραμ πετάει....

gkp, Γιώργο, μπορεί να τρίζει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και για πέταμα.

• The title was changed to Toshiba Encore (Bay Trail) 8"