kxanthop Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Ευχαριστώ πολύ! Εάν χρειαστώ βοήθεια με το CWM/root, μπορώ να ενοχλήσω ξανά; Η εμπειρία από το κατάστημα; Παρεμπιπτόντως το link είναι: http://www.aliexpress.com/item/In-Stock-ZTE-Nubia-Z5s-Mini-Quad-Core-Smartphone-Snapdragon-600-1-7GHz-2GB-RAM-16GB/1521389726.html Ίσως να υπάρχει κι επιπλέον κουπόνι $5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Παιδια σκεφτομαι να εδινα το δικο μου και να επερνα το z5s τι λετε?εχει κανεις παραλαβει ζ5σ? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 (edited) σημερα κυκλοφορησε custom 4.4.2 Καλησπερα παιδια το z5s εχει nfc/? Edited January 30, 2014 by venividivici Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asbatey Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 δεν ξερουμε σιγουρα αν εχει nfc το μεγαλο.και στο gsmarena που κοιταξα δεν ειναι ειναι σιγουροι http://www.gsmarena.com/zte_nubia_z5s-5852.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindtrapper Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Ενδιαφέρον, kit kat σε miui εκδοχή ρουταρισμένη με μόνο bug ότι η ένδειξη σήματος για 3g δείχνει πάντα 0 μπάρες. Καλό βήμα αν είναι σταθερή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 παιδια παραγγειλα z5s 32gb μηπως εχει παραλαβει κανεις τον μεγαλο αδερφο?εχει και remote control? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbotsas Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Απο που το παρηγγειλες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kss Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 παιδια παραγγειλα z5s 32gb μηπως εχει παραλαβει κανεις τον μεγαλο αδερφο?εχει και remote control? Χαχαχα...απιστευτος... Σε καταλαβαινω απολυτα,τα συγκρινες τα ξανασυγκρινες και λες ε δε γινεται θελω τη 1080 οθονη και τον 800 αρι,το αλλο ειναι μικρο. Αντε με το καλο να σου ερθει και αυτο. Να ρωτησω και κατι αλλο ρε παιδια,βλεπω πολυ τα φαιρνουν με dhl χωρις προβλημα(τελωνειο και λοιπα),ειδικα το mi3 οσοι εχουν παραλαβει ολλοι με dhl. Τι γινεται ξερει κανενας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 απο ετερναλ team και παλι το παραγγειλα ετσι κι αλλιως μετα τις 8 του μηνα θα φυγει πιστευω....με dhl εγω προσωπικα δεν μπλεκω παλι ποτε!μηπως ενοουν dhl global mail? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbotsas Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 απο ετερναλ team και παλι το παραγγειλα ετσι κι αλλιως μετα τις 8 του μηνα θα φυγει πιστευω....με dhl εγω προσωπικα δεν μπλεκω παλι ποτε!μηπως ενοουν dhl global mail? Εγώ παράγγειλα το z5s mini από το etstar έχω τρακινγκ από την προηγούμενη Παρασκευή και ακόμα δεν φαίνεται πουθενά. Δεν ξαναπαραγγελνω από αυτούς με την καμία, ούτε στα μηνύματα απαντούν και είμαι έτοιμος για dispute. Προσέξτε τους, μου έχουν δώσει fake tracking Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kss Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Εγώ παράγγειλα το z5s mini από το etstar έχω τρακινγκ από την προηγούμενη Παρασκευή και ακόμα δεν φαίνεται πουθενά. Δεν ξαναπαραγγελνω από αυτούς με την καμία, ούτε στα μηνύματα απαντούν και είμαι έτοιμος για dispute. Προσέξτε τους, μου έχουν δώσει fake tracking Λογικα μετα τις 10 φεβρουαριου θα δεις κατι,27 αρχισαν οι αργιες τους και τελειωνουν 7. Οσο για τη dhl πρωκειται για τη κουριερ γιατι παρελαβαν μεσα σε 4 μερες το πολυ,και γω δεν εμπιστευομαι να το φερω ετσι αλλα και οι 20 μερες αναμονης με ενα τραγικο τρακινγκ ειναι βασανιστικες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbotsas Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Ρε συ μου έχουν δώσει τρακινγκ από την Παρασκευή 24/1 άρα δεν παίζει το θέμα αργίας και επιπλέον την Δευτέρα 27/1 πήρα τρακινγκ για άλλη αγορά η οποία είναι ήδη despatched to Greece Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 (edited) Βασικα gbotsas για κοιτα το tracking σου στο 4px.Mπορει να σου εδωσαν τον αριθμο πριν το στειλουν και να πεσες πανω στις γιορτες. Ρε παιδια το 32gb z5s εχει Nfc και υπερυθρες?μηπως το εχει παρει κανεις να μας πει? Edited January 31, 2014 by venividivici Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kss Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Βασικα gbotsas για κοιτα το tracking σου στο 4px.Mπορει να σου εδωσαν τον αριθμο πριν το στειλουν και να πεσες πανω στις γιορτες. Ρε παιδια το 32gb z5s εχει Nfc και υπερυθρες?μηπως το εχει παρει κανεις να μας πει? Εδω λεει οτι θα εχει, http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=399807 οπως και στο techblog http://techblog.gr/mobile/zte-nubia-z5s-5367/ Δυστυχως η σελιδα της nubia δεν εχει αγγλικα να βγαλουμε ακρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HitNrun Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 (edited) περιμενω το ζ5ς, το παρηγκειλα την προηγουμενη βδομαδα. 6/2/14 ξεκεινανε τα ταχυδρομεια στην κινα, οποτε απο 27/1 οποιος εχει κανει παραγκελια θα περιμενει την 6η του φλεβαρη για να ξεκεινησει το δεματακι του. τα μοντελα ειναι 3 του 5αιντσου, z5s, z5sn kai z5s lte η διαφορα τους ειναι οτι το sn εχει μονο 32γκιγκα βερσιον, βγαινει και σε ασπρο ενω το αλλο μονο σε μαυρο, Image stabilization,color balance,Gesture Touch,NFC,Slimport slot,MIC and Barometer. Το Λτε τα εχει ολα και εχει και 4g. Εγω περιμενω το ζ5ς 32γκιγκα, η διαφορα τους σε τιμη ειναι 369$ το ζ5ς, 579$ το ζ5σν και 649$ το Λτε. Νομιζω οτι δεν αξηζει να δωσεις τετοια διαφορα χρηματων για αυτες τις διαφορες, αν ηταν 2 μοντελα και ειχαν διαφορα 120$ δλδ ζ5ς και ζ5ς λτε θα αξηζε αλλα με 649$ παιρνεις το μι3 και σου μενουν και 170$ στην τσεπη, οποτε το ζ5ς 32γκιγκα ειναι πολυ καλυτερο και απο τα αλλα 2 αλλα και απο το μινι απο το οποιο ειναι σχεδον σε ολα καλυτερο και με τοσο μικρη διαφορα χρηματων (αποψη μου ειναι χωρις να θελω να θηξω κανεναν φορουμιτη) Edited January 31, 2014 by HitNrun Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 οποτε το z5s 32gb δεν εχει nfc και υπερηθρες? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asbatey Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 (edited) αντιθετως.ολα τα site λενε οτι εχει και nfc και υπερυθρες,εκτος απο το gsmarena που σου ειπα πριν,το οποιο λεει''TBD'' οσον αφορα στο nfc.μαλλον εννοει ''to be disclosed''. το μινι εχει nfc?απο οτι εχω δει μαλλον οχι Edited January 31, 2014 by asbatey Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 το mini δεν ειχε nfc. Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kss Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Εγω μπορω να ρωτησω το nfc σε τι σας χρησιμευει,ειδικα στην Ελλαδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindtrapper Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Ε, αυτοκόλλητα NFC στο χωλ της εισόδου, στο αυτοκίνητο, στο υπνοδωμάτιο. Για να ανοίγει wifi, bluetooth/gps, airplane mode αντίστοιχα και άλλα διάφορα κόλπα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kss Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Ε, αυτοκόλλητα NFC στο χωλ της εισόδου, στο αυτοκίνητο, στο υπνοδωμάτιο. Για να ανοίγει wifi, bluetooth/gps, airplane mode αντίστοιχα και άλλα διάφορα κόλπα... Υπαρχει πολυ καλητερη λυση απο το nfc που λεγεται tasker. Τελοσπαντων αυτο ειναι στη προτιμηση του καθενος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 καλα εμενα προσωπικα πουθενα δε θα χρησιμευσει το nfc.Απο περιεργεια και μονο ρωταω. Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Παιδια εχεται ιδεα αν προκειται ο μεγαλο αδερφακι να αναβαθμιστει σε kit kat η kinder bueno? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Παιδια εχεται ιδεα αν προκειται ο μεγαλο αδερφακι να αναβαθμιστει σε kit kat η kinder bueno? με snapdragon 800 δεν παίζει να μην αναβαθμιστεί, είναι στο επίπεδο όλων των ναυαρχίδων .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gQest Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 (edited) Παιδια Help θελω να πάρω το ZTE nubia Z5S 32gb απο aliexpress.... 1oν το site εινα καλό? 2oν το εχει παρει κανεις το κινητο, αξίζει? η μπαταρία κρατάει? έχει γενικά καποιο πρόβλημα? Ευχαριστώ! Y.Γ. υπάρχει service στην Ελλάδα? Edited February 4, 2014 by gQest Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts