kss Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 να μην τ μπερδευουμε εγω το πηρα απο etstar ειναι ετερναλ κι αυτο...εγω ομως πηρα z5s mini.Νομιζω οτι και στο z5s καλυτερη τιμη στο ιδιο μαγαζι εχει. Αν μπορεις βαλε μας καλητερα ενα λινκ. Οσο για την ερωτηση μου περι πληρωμων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 εγω πληρωσα με την μεθοδο του aliexpress. http://www.aliexpress.com/item/In-Stock-ZTE-Nubia-Z5s-Mini-Quad-Core-Smartphone-Snapdragon-600-1-7GHz-2GB-RAM-16GB/1521389726.html?af=ZWEEv32MEvM%3D&src=sns&cn=feedback_coupon&isdl=y&af=ZWEEv32MEvM%3D&src=sns&cn=feedback_coupon&isdl=y Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kss Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 εγω πληρωσα με την μεθοδο του aliexpress. http://www.aliexpress.com/item/In-Stock-ZTE-Nubia-Z5s-Mini-Quad-Core-Smartphone-Snapdragon-600-1-7GHz-2GB-RAM-16GB/1521389726.html?af=ZWEEv32MEvM%3D&src=sns&cn=feedback_coupon&isdl=y&af=ZWEEv32MEvM%3D&src=sns&cn=feedback_coupon&isdl=y Οκ ευχαριστω, νομιζω το etstar και το eternal team ειναι το ιδιο καταστημα(καπου ειχα διαβασει στο φορουμ για δυο που ειταν ιδια αλλα δεν θυμαμαι),παντως κραταω το etstar. Δηλαδη λειτουργει καπως σαν το amazon που του δινεις, πχ τον αριθμο της prepaid σου, και κανει αυτο τη συναλλαγη. Αν μπορεσεις θα ηθελα να μας ανεβασεις μερικες φωτογραφιες της συσκευη, πως ειναι απο κοντα και πως καθετε στο χερι(δεν εννοω τη καμερα της συσκευης αλλα την ιδια τη συσκευη).:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 (edited) το ιδιο μαγαζι ειναι τους ειχα ρωτησει και μου το επιβεβαιωσαν φωτογραφιε μολις ανεβασα. http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/191/rqei.jpg http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/547/b9ri.jpg http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/401/3gz8.jpg Edited January 26, 2014 by venividivici Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kss Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Να σε καλα,σε ευχαριστω για το κοπο σου. Φαινεται πολυ ομορφο το μινι. Θα περιμενω να φτασει και το z5s στο φιλο ποιο πανω που το περιμενει αυτες τις μερες,να μας πει και αυτος εντυπωσεις και μετα θα διαλεξω τελικα γιατι πολυ περιμενα και η xiaomi το παρακανε με το mi3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clicker007 Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Να σε καλα,σε ευχαριστω για το κοπο σου. Φαινεται πολυ ομορφο το μινι. Θα περιμενω να φτασει και το z5s στο φιλο ποιο πανω που το περιμενει αυτες τις μερες,να μας πει και αυτος εντυπωσεις και μετα θα διαλεξω τελικα γιατι πολυ περιμενα και η xiaomi το παρακανε με το mi3. Και τα δυο Nubia φαινονται πολυ ομορφα και ελπιζω ότι με την εισοδο της ZTE στην αγορα της Αμερικής με τα μοντέλα αυτα θα ειναι και ποιοτικά προσεγμενα και θα εχουν υποστηριξη. Τα σκεπτομαι πολυ σοβαρα και εγω αν και με κολλαει το γεγονός της ενσωματομενης μπαταρίας και της ελλειψης καρτας SD στο μεγαλο. Παράθεση Η ευγένεια σου προσφέρει πολλά ... Μην τα χάνεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 (edited) Καλημερα παιδια σε αυτη την σελιδα εχει τις επισημες εκδοσεις που μπορουμε να κατεβασουμε. http://www.nubia.cn/article/57.html#con Eπισης η ετερναλ μου ειπαν οτι η multilanguage θα ανεβει εδω: Μεχρι το βραδυ η αυριο θα εχουμε και την multilanguage. http://forum.etbuying.com/viewforum.php?f=18&sid=5417852fb2b328297c6e4af51749514e Edited January 27, 2014 by venividivici Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakosele Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 kss εσύ πήρες το LTE 32gb???Γιατί από όσο ξέρω το 5άρι βγαίνει και σε lte. Παράθεση Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2 Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kss Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 kss εσύ πήρες το LTE 32gb???Γιατί από όσο ξέρω το 5άρι βγαίνει και σε lte. Εγω δεν εχω παρει τιποτα ακομα. Ο φιλος HitNrun εχει παραγγειλει το z5s,εγω απλα περιμενω να το παραλαβει να δω αποψεις για να αποφασισω τι θα παρω. Ναι δικιο εχεις,βγαινει και σε lte αλλα νομιζω τζαμπα λεφτα προς το παρων γιατι απ οτι ειχα δει εχει μεγαλη διαφορα τιμης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakosele Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Σορρυ γράψε λάθος.Απλά επειδή ρώτησες πριν και μπερδεύτηκα.Εγώ γενικά ψάχνομαι το κινητό να έχει lte.Γτ λογικά απο Σεπτέμβρη δεν θα μένω Ελλάδα...Αλλά άμα είναι μεγάλη η διαφορά τιμής δεν αξίζει. Παράθεση Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2 Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ekotas Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Καλημέρα, η θήκη και η προστασία οθόνης που στέλνει απο etstar λένε ή ειναι της πλάκας; Λέω να πάρω nillkin αν δεν αξίζουν αυτά που στέλνει. Παράθεση Πίστευε και Μη, Ερέυνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kss Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Σορρυ γράψε λάθος.Απλά επειδή ρώτησες πριν και μπερδεύτηκα.Εγώ γενικά ψάχνομαι το κινητό να έχει lte.Γτ λογικά απο Σεπτέμβρη δεν θα μένω Ελλάδα...Αλλά άμα είναι μεγάλη η διαφορά τιμής δεν αξίζει. Αν δεις εδω στη σελιδα της nubia εχει ενδεικτικες τιμες διπλα στα μοντελα, το z5s εχει 1999 yuan ενω το z5s lte εχει 3456 αρα οπως ειπα αν και οι resellers εχουν αυτη τη διαφορα στις τιμες τοτε δεν αξιζει. http://www.nubia.cn/z5slte.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 (edited) Καλημέρα, η θήκη και η προστασία οθόνης που στέλνει απο etstar λένε ή ειναι της πλάκας; Λέω να πάρω nillkin αν δεν αξίζουν αυτά που στέλνει. η θηκη που στελνει ειναι θηκη σιλικονης πολυ καλη.Την προστασια οθονης δεν την εβαλά.Νιλκιν εχω παραγγειλει κ εγω οταν ερθει θα τη βγαλω φωτο. Η multilanguage του ετερναλ ειναι εδω... http://forum.etbuying.com/viewtopic.php?f=18&t=3996&sid=0f8f5a10cff9846bf60a8ad7e185530a την κατεβαζω απογευματακι λεω εντυπωσεις...κατεβαινει πολυ slow/// Edited January 27, 2014 by venividivici Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 τωρα καταφερε να κατεβει η rom μαλλον ειχε προβλημα ο server τους ειναι ιδια με την γνησια αλλα δεν ειναι και εντελως μεταφρασμενη.Το παραξενο ειναι οτι μου βρηκε οτι εχει online update οπως δηλαδη και η γνησια.Για να δουμε! Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ekotas Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 venividivici ούτε αυτή έχει play store υποθέτω σωστά; Επίσης αυτές η μαμά ρόμ έχουν αρκετές κινεζικές άχρηστες εφαρμογές μέσα; Ευχαριστώ. Παράθεση Πίστευε και Μη, Ερέυνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 οι κινεζικες εφαρμογες σβηνονται.Η multilanguage τον κινεζων κατα την γνωμη μου μαπα....Προσπαθει να κανει update και κανει επαννεκινηση.Οποτε κατα την γνωμη μου η αφηνεις την γνησια η βαζεις την miui με ωραιοτατα ελληνικα και εισαι κομπλε.Εγω επεστρεψα σε miui. Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kss Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 οι κινεζικες εφαρμογες σβηνονται.Η multilanguage τον κινεζων κατα την γνωμη μου μαπα....Προσπαθει να κανει update και κανει επαννεκινηση.Οποτε κατα την γνωμη μου η αφηνεις την γνησια η βαζεις την miui με ωραιοτατα ελληνικα και εισαι κομπλε.Εγω επεστρεψα σε miui. Και εκει να μεινεις,δεν θα βρεις κατι καλητερο σε android,ειδικα αν την ανανεωνουν και καθε εβδομαδα οπως γινεται με τη miui,ειναι οτι καλητερο. Μηπως εχει ψαξει κανενας,υπαρχει η miui για το z5s? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 ναι εχω την εντυπωση οτι υπαρχει και για το z5s για το z5s μινι ειναι επισημη ρομ οποτε θα εχει update καθε βδομαδα το ιδιο νομιζω ισχυει και για το μεγαλο. Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kss Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 ναι εχω την εντυπωση οτι υπαρχει και για το z5s για το z5s μινι ειναι επισημη ρομ οποτε θα εχει update καθε βδομαδα το ιδιο νομιζω ισχυει και για το μεγαλο. Ναι οντως του μινι ειναι επισημη του z5s αν εχει δεν ειναι γιατι στην επισημη σελιδα δε την εχει,ισως να κυκλοφορησει αργοτερα οταν θα αρχισει να κυκλοφορει και περισσοτερο το τελεφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HitNrun Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 ειναι σχετικα καινουριο μοντελο και γιαυτο νομιζω δεν εχει βγει ακομα ο ρομ, απλα δεν μπορω να καταλαβω απο τελη δεκεμβριου μεχρι τωρα πως δεν εγινε και τοσο θεμα αυτο το κινιτο αφου ειναι ενα πολυ δυνατο μοντελο, απτα δυνατοτερα μεχρι στιγμης και δεν ειναι και αγνωστη η μαρκα του ασχετα με το οτι στην ελλαδα φερνουν μονο "σκουπιδια" σε σχεση με αυτα που βγαζει η ζτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kss Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 ειναι σχετικα καινουριο μοντελο και γιαυτο νομιζω δεν εχει βγει ακομα ο ρομ, απλα δεν μπορω να καταλαβω απο τελη δεκεμβριου μεχρι τωρα πως δεν εγινε και τοσο θεμα αυτο το κινιτο αφου ειναι ενα πολυ δυνατο μοντελο, απτα δυνατοτερα μεχρι στιγμης και δεν ειναι και αγνωστη η μαρκα του ασχετα με το οτι στην ελλαδα φερνουν μονο "σκουπιδια" σε σχεση με αυτα που βγαζει η ζτε Εγω πιστευω οι περισσοτεροι(οπως και εγω) φοβουνται τη μπαταρια του. Μου φαινονται λιγα τα 2300mah για το hardware που κουβαλαει. Μακαρι να κανω λαθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HitNrun Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 η αληθεια ειναι πως ολα τα σναπντραγκον 800 ξεκεινανε απο 3000 μαχ, με το σ4 που φοραει τον εξυνος 5 οκτα να φοραει 2600. αλλα το ελ γκι γκι 2 που εχει ενα φιλαρακι μου με τα 3000 μαχ που φοραει το κραταει με πολυ σκαλισμα πανω απο μερα. το tcl idol x+ που ετυχε να κρατησω για καμια βδομαδα πριν το μεταπουλησω με τον μτκ6592 επεξεργαστη και την 2500 μπαταρια κρατουσε πανω απο μερα. τωρα για αυτο δεν ξερω, εμενα μενδιαφερει να κραταει απο το πρωι που θα το βγαλω απτην πριζα μεχρι το βραδυ που θα παω σπιτι και αποσο εχω πειραματηστει με παρα πολα κινιτα τα τελευταια 2 χρονια ολα τα κινιτα ειτε ειναι σαμσουνγκ ειτε ειναι κινεζικα κρατανε 1 μερα με πολυ σκαλισμα που τους ριχνω. τωρα οταν μου ερθει θα σας πω ακριβως τι γινεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxanthop Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 μου το εστειλαν με την στοκ ρομ ειχε deutch, espanol ,chinese ,english.Το εκανα ρουτ περασα CWM και τωρα εχω miui αλλα τωρα γραφουν στην σελιδα τους οτι το εχουν με multilanguage rom 82 γλωσσες.Τους εστειλα μηνυμα να μου δωσουν την ρομ αλλα τωρα ειναι σε διακοπες νομιζω.... Μισό βήμα πριν την αγορά κι εγώ, καθώς με τις προσφορές που έχει στο eternal team, βγαίνει ~185 ευρώ. Αν και παρακολουθώ το νήμα, δε θυμάμαι να διάβασα κάτι σχετικά με την απόδοση της μπαταρίας: βγαίνει η ημέρα, κι εάν ναι, με τι χρήση; Επίσης, η διαδικασία rooting κι εγκατάατασης CWM είναι εύκολη; Υπάρχουν οδηγίες; play store υπάρχει γκατεστημένο ή πρεπει να το εγκαταστήσουμε εμείς; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων και ιδιαίτερα για τη "γνωριμία" με ένα -από ότι φαίνεται-εξαιρετικό κινητό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asbatey Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Μισό βήμα πριν την αγορά κι εγώ, καθώς με τις προσφορές που έχει στο eternal team, βγαίνει ~185 ευρώ. Αν και παρακολουθώ το νήμα, δε θυμάμαι να διάβασα κάτι σχετικά με την απόδοση της μπαταρίας: βγαίνει η ημέρα, κι εάν ναι, με τι χρήση; Επίσης, η διαδικασία rooting κι εγκατάατασης CWM είναι εύκολη; Υπάρχουν οδηγίες; play store υπάρχει γκατεστημένο ή πρεπει να το εγκαταστήσουμε εμείς; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων και ιδιαίτερα για τη "γνωριμία" με ένα -από ότι φαίνεται-εξαιρετικό κινητό! εχεις λινκ σε αυτην την τιμη? @venividivici βλεπω οτι το σκαλιζεις αρκετα το κινητο(λογικο κιολας:) ).απο τα υπολοιπα ποιες ειναι οι εντυπωσεις σου?δλδ,ποιοτητα κλησης,σηματος 3g,wifi,gps.ποιοτητα οθονης,φωτεινοτητα. γενικα,την αισθηση που σου αφηνει κατα την χρηση του? απο οτι εχετε γραψει,θεωρω πολυ καλο οτι εχει και επισημη miui. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 (edited) http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/850/u9eu.jpg wifi,gps φοβερο.ποιοτητα οθονης,φωτεινοτητα ποιοτητα κλησης αριστα.Τωρα για 3g δεν χρησιμοποιω καθολου δεν ξερω γενικα σου δινει την αισθηση ακριβου κινητου.Αυτην την στιγμη το εχουν με 10 δολλαρια κουπονι βγαινει στα 257.7 δολλαρια .Η miui για εμενα ειναι καλυτερη. Edited January 29, 2014 by venividivici Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts