liakosele Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Παιδιά ποιο μαγαζί έχει την καλύτερη τιμή τώρα? Το θέλει ενας φίλος και ψάχνουμε!! Παράθεση Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2 Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Δεν υπάρχει καμία πρόταση??? aliexpress. προσεξε μονο να εχει αρκετες πωλησεις Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakosele Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Επειδή τελικά μάλλον καταλήξαμε στο nubia θέλω να ρωτήσω λίγο αυτούς που το πήρανε απο eternal στο aliexpress.Εκεί πώς το πληρώσατε?Δέχεται paypal?Yπάρχει κάποια άλλη τέτοια υπηρεσία που να μας παρέχει κάποια προστασία?Δώστε μου λίγο οδηγίες γτ αλλιώς μας κόβω να πληρώνουμε τα extra περίπου 40$ που το έχει το minideal. Παράθεση Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2 Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phoinixtk Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 δεν ειναι τπτ περιεργο... το εχουμε αναλυσει 150 φορες... μεχρι τωρα κανεις δε ειχε προβλημα απο eternal στο aliexpress... Παράθεση Katw i apple :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thevet7 Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 τι android τρεχει 4.2?θα παρει 4.4? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phoinixtk Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 επισημο 4.2 ειναι σε beta το 4.4... 30 ιουνιου λενε βγαινει απο beta Παράθεση Katw i apple :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 επισημο 4.2 ειναι σε beta το 4.4... 30 ιουνιου λενε βγαινει απο beta 15/5 ήταν να βγει για το mini κι ακόμα βγαίνει :lol: Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phoinixtk Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 (edited) 15/5 ήταν να βγει για το mini κι ακόμα βγαίνει :lol: το beta πάντως κυκλοφορεί http://www.google.com/translate?hl=en&ie=UTF8&sl=auto&tl=en&u=http%3A%2F%2Fbbs.nubia.cn%2Fthread-184198-1-1.html Edited June 16, 2014 by navi55 απαγορεύονται τα greeklish Παράθεση Katw i apple :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 4.2.2 εχει τωρα αν θα παρει 4.4 κανεις δεν ξερει. Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakosele Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Παιδιά επειδή έχω κοιτάξει παντού και η αληθεια είναι ότι καλύτερη τιμή από του eternal δεν βρήκα. Το μόνο που με αποτρέπει είναι ο τρόπος πληρωμής.Εσείς βάλατε κανονικά τα στοιχεία της κάρτας σας και το πληρώσατε??Σε περίπτωση που υπάρξει κάποιο πρόβλημα τι κάνω?Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει σε αυτό γιατί θέλω να προχωρήσω να το παραγγείλω. Σορρυ που ρωτάω πολλές φορές το ίδιο πράγμα αλλά δεν βρήκα πουθενά ξεκάθαρες απαντήσεις στα ερωτήματα μου. Παράθεση Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2 Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 το mini εχει glonass?θα εχει καλο gps βασικα η σαν mtk? Έτσι γράφουν. Πάντως πιάνει πολύ καλά σε εμένα... ΑΚΥΡΟ. και δε σβήνεται :P Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steelframe Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 καλησπερα, εχω το z5s εδω και ενα μηνα. Εχθες κατεβασα και εβαλα την επισημη nubia 2.0 εκδοση με 4.4.2 android. To κινητο πλεον υποστηριζει πληρως τα ελληνικα, αλλα εχω ενα θεμα. Στην προηγουμενη εκδοση που ειχα (1.23) 4.2.2 ανδροιντ χωρις να ξερω πολλα απο κινητα καταφερα να το ροοταρω μεσω του προγραμματος vroot πολυ ευκολα μεσω του PC. ετσι μετα καταφερα και εβαλα τα playstore και ολα google services που οπως ολοι ξερουμε οι κινεζοι αντιπαθουν γιαυτο και δεν τα βρισκουμε stock στις ρομ. Τωρα ομως που το εκανα 4.4.2 με nubia 2.0 το προγραμμα vroot αδυνατει να μου το ροοταρει και ακομη δεν εχω βρει κατι στο ιντερνετ για το πως μπορω να το ροοταρω.... Αν καποιος πιο εμπειρος μπορει να με διαφωτισει πως ροοταρετε πλεον η συσκευη θα του ημουν ευγνωμων.... Ευχαριστω εκ των προταιρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 5, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 καλησπερα, εχω το z5s εδω και ενα μηνα. Εχθες κατεβασα και εβαλα την επισημη nubia 2.0 εκδοση με 4.4.2 android. To κινητο πλεον υποστηριζει πληρως τα ελληνικα, αλλα εχω ενα θεμα. Στην προηγουμενη εκδοση που ειχα (1.23) 4.2.2 ανδροιντ χωρις να ξερω πολλα απο κινητα καταφερα να το ροοταρω μεσω του προγραμματος vroot πολυ ευκολα μεσω του PC. ετσι μετα καταφερα και εβαλα τα playstore και ολα google services που οπως ολοι ξερουμε οι κινεζοι αντιπαθουν γιαυτο και δεν τα βρισκουμε stock στις ρομ. Τωρα ομως που το εκανα 4.4.2 με nubia 2.0 το προγραμμα vroot αδυνατει να μου το ροοταρει και ακομη δεν εχω βρει κατι στο ιντερνετ για το πως μπορω να το ροοταρω.... Αν καποιος πιο εμπειρος μπορει να με διαφωτισει πως ροοταρετε πλεον η συσκευη θα του ημουν ευγνωμων.... Ευχαριστω εκ των προταιρων Δοκίμασε το root genius και πες μας αν σου δούλεψε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steelframe Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Καλημερα δοκιμασα το προγραμμα που μου ειπες στην τελευταια του και πιο ενημερωμενη εκδοση, παρολα αυτα απετυχε να το rootarei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conectoras Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Καλημέρα!!! Μόλις εχθές παρέλαβα το Nubia z5s μετά από σειρά ταλαιπωριών... Πολύ ωραίο και πολύ πολύ καλύτερο από ότι περίμενα. Έχω ένα θέμα όμως και χρειάζομαι λίγη βοήθεια. Μόλις το συνδεσα στο δύκτιο μου δείχνει ότι έχει αναβάθμιση και όταν την κατεβάζω μου κάνει επανεκηνιση στο recovery mode αλλα είναι όλα στα κινέζικα.... Εκεί κολλάω και δε ξέρω τι να κάνω Όποιος μπορεί ας βοηθήσει παρακαλώ. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Καλημέρα!!! Μόλις εχθές παρέλαβα το Nubia z5s μετά από σειρά ταλαιπωριών... Πολύ ωραίο και πολύ πολύ καλύτερο από ότι περίμενα. Έχω ένα θέμα όμως και χρειάζομαι λίγη βοήθεια. Μόλις το συνδεσα στο δύκτιο μου δείχνει ότι έχει αναβάθμιση και όταν την κατεβάζω μου κάνει επανεκηνιση στο recovery mode αλλα είναι όλα στα κινέζικα.... Εκεί κολλάω και δε ξέρω τι να κάνω Όποιος μπορεί ας βοηθήσει παρακαλώ. Ευχαριστώ φιλε μου εχεις custom rom γι αυτο δεν μπορει να σου κανει την αναβαθμιση.Μπορεις να κατεβασεις χωρια την αναβαθμισμενη ρομ και να την περασεις με cwm Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conectoras Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 μπορεις να μου πεις από να κατεβάσω γιατι αυτα που βρήκα είναι στα κινέζικα και δυστυχώς καταλαβαίνω Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phoinixtk Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 γυρισα στην επισημη recovery εκανα το update στην νεα recovery που δινει η nubia και εκανα και το update στην 2.07 nubia (4.4.2 android) αλλα τωρα το κινητο μου δεν ειναι rootαρισμενο και δε μπορω να περασω καμια cwm ωστε να βαλω τα gapps καμια ιδεα? Παράθεση Katw i apple :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phoinixtk Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Για οποιον θελει 4.4.2 ANDROID στο NUBIA Z5s A) Αν ειστε στην επισημη 1.30 (4.2 android) και θελετε να πατε στην επισημη 2.07 (4.4.2 android, χωρις root και gapps) 1) Σβηνουμε οτι κλειδωμα εχουμε για το κινητο (face unlock κτλ κτλ) και το κινητο πλρως φορτισμενο. 2) Συνδεουμε το κινητο με το pc και περναμε στο κινητο αυτα http://pan.baidu.com/share/init?shareid=2535136090&uk=2436317143 (με κωδικο για το κατεβασμα 2lrb). 3) Μπαινουμε στην recovery του κινητου (vol up και κουμπι power μεχρι να εμφανιστει το σημα της nubia). 4) Apply update from /sdcard και επιλεγουμε το 4.2 το 4.4. 5) Μολις γινει install διαλεγουμε την επιλογη reboot system now. 6) Μπαινει το κινητο στην νεα recovery και κανουμε wipe data/factory reset 7) Οταν τελειωσει, Apply update from /sdcard και διαλεγουμε το 4.4 8) Μολις τελειωσει και αυτο reboot και ετοιμο. Μπορει να παρει λιγο μεχρι να φορτωσει την πρωτη φορα Β) Αν ειστε στην επισημη 1.30 (4.2 android) και θελετε να πατε στην 2.07 (οχι επισημη 4.4.2 android αλλα ουσιαστικα η ιδια, με root και gapps) 1)Ενεργοποιουμε το developer options (Παταμε πολλες φορες τον αριθμο εκδοσης στις ρυθμισεις). Και στα developer options ενεργοποιουμε το usb debbuging. 2)Συνδεουμε το κινητο με το Pc. 2) Rootαρουμε το κινητο με το vroot http://vroot.co/VRoot-download-1.7.3.zip 3)Παιρναμε την custom recovery cmw 6.0.4.7 https://yadi.sk/d/JvtBaN5rQqwY8 4) Παιρναμε στο κινητο αυτο http://pan.baidu.com/share/init?shareid=1971585696&uk=2971899738 (με κωδικο h1io) και οποια gapps μας βολευουνε απο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2397942 5) Μπαινουμε στην recovery, data factory reset dyo fores. 6) Και φλασαρουμε την rom που κατεβασαμε και reboot το κινητο να ανοιξει κανονικα. 7) Ξαναμπαινουμε στην recovery και φλασαρουμε και τα gapps που κατεβασαμε. Reboot και ετοιμοι. Γ) Oσοι εχετε custom rom ξερετε, απλα κανετε τα βηματα απο το (Β-4) και μετα. Παράθεση Katw i apple :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martini Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Μόλις πέρασα τη rom απο XDA https://yadi.sk/d/eIvWBvZAVKVQ3, κι εχω θεματάκι! Το κινητό κολλάει στο logo τησ nubia και μπουτάρει στο cwm recovery. Τι κάνω? Δε μπορώ να ανοίξω το κινητο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martini Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Τελικά τα κατάφερα κι πέρασα το Miui 4.7.25 με τα πολλά. ¨εκανα mount sd card και εκεί κάπου μέσα πέρασα τη ρομ> 1) Υπάρχει κάποιος τρόποσ να περάσω τη ρομ στο κινητό σε περίπτωση που αυτό είναι κολλημένο στο cwm? και ο υπολογιστής δε το βλέπει? 2) Επιχε'ιρησα να περάσω τη rom http://pan.baidu.com/share...&uk=2971899738 αλλά το κινητό έκανε boot στη recovery. Είναι δυνατό να μην είμαι πια rooT? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phoinixtk Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Τελικά τα κατάφερα κι πέρασα το Miui 4.7.25 με τα πολλά. ¨εκανα mount sd card και εκεί κάπου μέσα πέρασα τη ρομ> 1) Υπάρχει κάποιος τρόποσ να περάσω τη ρομ στο κινητό σε περίπτωση που αυτό είναι κολλημένο στο cwm? και ο υπολογιστής δε το βλέπει? 2) Επιχε'ιρησα να περάσω τη rom http://pan.baidu.com/share...&uk=2971899738 αλλά το κινητό έκανε boot στη recovery. Είναι δυνατό να μην είμαι πια rooT? Για καποιο λογο και εγω περασα απο την miui 4.7.18 στην επισημη 2.06 και εχασα το root... και δε ρουταρετε και η ατιμη η ui2 της nubia... αλλα μετα γυρισα στην επισημη 1.30 την ροοταρα και περασα την 2.06 daviking... και εχω ροοτ. αν κρατησεις πατημενο το vol up kai vol down kai power το κινητο γινεται κατι σαν aplo usb (εμενα μου βγαζει το pc καμια δεκαρια συσκευες ) οποτε περνας ετσι τo zip της ρομ. αλλα δυστιχως μου χαλασε το vol up και δε ξερω γιατι... οποτε μπουταρω ρεκοβερι μονο μεσα απο to skriptaki στο pc.... Παράθεση Katw i apple :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conectoras Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Καλημέρα φίλε, από εμπειρία δική μου ξέρω πως αν δεν είναι φορτισμένο πάνω από το 50% κολλάει και δεν μπουτάρει. Αστο να φορτίσει τελείως και μετά άνοιξε το. Να συγουρευτείς ότι είναι σβηστό όταν θα το βάλεις να φορτίσει.(το λογοτυπο θα ανάβει ετσι και αλλιώς). Ενημερωτικά η συγκεκριμένη rom είναι η μονη με την οποία δουλεύουν όλα αψογα.(mms-data-gps κτλ.)λίγο με προβληματίζει το σήμα αλλά πιστεύω πως είναι χοροταξιακο το θεμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phoinixtk Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Ενημερωτικά η συγκεκριμένη rom είναι η μονη με την οποία δουλεύουν όλα αψογα.(mms-data-gps κτλ.)λίγο με προβληματίζει το σήμα αλλά πιστεύω πως είναι χοροταξιακο το θεμα... για την miui λες? Παράθεση Katw i apple :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martini Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 (edited) ¨εχω περάσει το miui 4.7.25 και δεν είμαι πια rooted!Πως μπορω να επιστρέψω στην επίσημη 1,30 κα μετά να βάλω την 2,0 μέσω cwm? Δ ε μπορώ να βάλω ούτε την daviking μέσω recovery. Kαμιά ιδέα? Edited August 7, 2014 by martini Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts