Jump to content

ZTE Nubia Z5S

lakis29
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

φιλε μου το παρελαβες το z5s?εγω σημερα πηρα tracking

οπως ειχα πει πιο πανω 6 φλεβαρη θα αρχησουν να στελνουν και οπως και εγινε, χθες ειδα το κινιτο οτι ξεκινησε απο το σενζεν, οποτε σε καμια 15αρια μερες θα ειναι εδω. μολις ερθει θα κανω ενα βιντεο για το γιουτουμπ και θα το ποσταρω εδω

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και γω πριν 14 Μερες αλλα ακόμα δεν μπορω να το εντοπισω πουθενά. Γ@μω το alliexpress και etstar.μην παραγγέλνεται απο αυτους έχει ρίσκο η παραγγελία. Η έλλειψη PayPal είναι μεγάλο πλεονέκτημα για αυτους και μειονέκτημα για μας.αμα δείτε απο τα feedback ενα 5% παραλαμβάνει μετα τις 50 μέρες και με fake tracking number όπως εγώ.τώρα απλα περιμένω ποτε και αν μου χτυπήσει την πόρτα ο ταχυδρόμος. Στο chat μου ειπαν να περιμένω κ οτι το έχουν στειλει

δεν υπαρχει περιπτωση ρισκου απο το αλιεξπρες, εχω κανει αγορας συνολο 17000 δολλαρια απο εκει και δεν ειχα προβληματα, ακομα και οταν καποια κινιτα που ηρθαν με σπασμενη οθονη τα εστειλα πισω με δικα τους εξοδα αποστολης και μου εστηλαν ολοκαινουρια. οποτε σας λεω να μην φοβαστε το αλιεξπρες για κανενα λογο, οταν αργουν εχουν καποια γιορτη γιατι οι κινεζοι ειναι χειροτετοι και απο μας στις αργιες τους. υπομονη θελει και οχι αγχος τα λεφτα σας δεν τα χανετε

• Απαντήσεις 673
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

@ HitΝrun αντε να σου ερθει μας πεις τι παιζει κ στο μεγαλο, γιατι εχω κουραστει να ψαχνω τηλεφωνα κ θελω να χτυπησω καποιο!! Ακομη στο ψαξιμο ειμαι κ εχω χαθει.. Οσον αφορα το ali δεν ξερω αλλα συνηθως οταν ακουγονται φημες του στυλ απατεωνες κ προβληματα με "μερικως dispute" κ τετοια δημιουργουν φοβο, στο ebay κ απατεωνα να πετυχεις εχεις 100% τα λεφτα σου πισω μεσα σε 7 μερες. Ειναι κ η ελλειψη paypal κ δεν ξερω αλλα φοβαμαι να κανω λογαριασμο στο ali. Edited by johnickz1

οπως ειπα να μην αγχονεστε παιδια, υπαρχει περιπτωση στην ελλαδα να ανοιξει πρωτοχρονια ο ελτα για να στειλεις ταπερακια στα παιδια σου που σπουδαζουν? οχι, ετσι και εκει, δεν κοροιδευουν απλα ειχαν γιορτες. το dispute που ρωτας πιο πανω το κανεις αφου ερθει το αντικειμενο σου ζητωντας η ολα τα λεφτα σου και να στειλεις το αντικειμενο πισω η ζητας μερος των χρηματων και κρατας το αντικειμενο. Αυτο ομως μονο οταν ερθει! η διαδηκασια ειναι η εξης:

Κανεις παραγκελεια

το πληρωνεις

η αλιεξπρες δεσμευει τα χρηματα σου

ερχεται το αντικειμενο σου (δεν σου αρεσε κατι, κανεις dispute μερικο η ολοκληρο το ποσο και κλειδονουν τα λεφτα απτην αλιεξπρες για να μην τα παρει ο πωλητης και μεσα σε 3 εργασημες παιρνεις τα λεφτα σου πισω)

πατας confirm

και παιρνουν τα λεφτα αυτοι που σου πουλησαν

Αν εσυ δεν πατησεις confirm δεν παιρνουν λεφτα αυτοι και αυτο γινεται για να προστατευεσαι απο πωλητες και το κανει η αλιεξπρες οπως και η paypal αν μεσα σε 30 μερες εσυ πεις οτι θελεις τα χρηματα σου πισω στα δινουν και τα βρισκουν αυτοι με τον πωλητη.

----- προσθήκη μηνύματος 61 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

@ HitΝrun αντε να σου ερθει μας πεις τι παιζει κ στο μεγαλο, γιατι εχω κουραστει να ψαχνω τηλεφωνα κ θελω να χτυπησω καποιο!! Ακομη στο ψαξιμο ειμαι κ εχω χαθει.. Οσον αφορα το ali δεν ξερω αλλα συνηθως οταν ακουγονται φημες του στυλ απατεωνες κ προβληματα με "μερικως dispute" κ τετοια δημιουργουν φοβο, στο ebay κ απατεωνα να πετυχεις εχεις 100% τα λεφτα σου πισω μεσα σε 7 μερες. Ειναι κ η ελλειψη paypal κ δεν ξερω αλλα φοβαμαι να κανω λογαριασμο στο ali.

στο αλιεξπρες τα εχεις πισω σε 3 εργασημες :)

Edited by HitNrun

Δεν ηξερα οτι δουλευει ετσι το συγκεκριμενο σαιτ, να σε ρωτησω κατι αλλο ομως, γιατι στο eta της παραγγελιας εχουν 60 μερες παραδοση?! Μεχρι ποσο καιρο σε αφηνει το ali να κανεις dispute?!

Δεν ηξερα οτι δουλευει ετσι το συγκεκριμενο σαιτ, να σε ρωτησω κατι αλλο ομως, γιατι στο eta της παραγγελιας εχουν 60 μερες παραδοση?! Μεχρι ποσο καιρο σε αφηνει το ali να κανεις dispute?!

60 μερες γραφουν οτι αν κανει πανω απο 60 μερες μπορεις να ζητησεις τα χρηματα σου πισω, εμενα μια φορα μου ετυχε να χαθει καπου το αντικειμενο δεν ξερω τι παιχτηκε, ενα κινιτο αξιας 200ευρο και περασαν 62 μερες, εκανα dispute για την ασφαλεια του πανω απο 60 μερες παιρνεις πισω τα λεφτα σου και μου τα εστειλαν, μετα απο κανα μηνα ηρθε χαρτι απτον ελτα οτι εχω πακετα, δεν μου πηγε το μυαλο και οταν το παρελαβα και το ανοιξα ειδα οτι ηταν το κινιτο που ειχε σκαλωσει καπου σε καποια αποθηκη στην κινα.

οποτε να ξερεις αν δεν τειθεται θεμα αργιων κανει 15 με 20 μερες με κανονικο ταχυδρομειο το οποιο να προτειμας για να μην υπαρχει περιπτωση εκτελονισμου και πληρωσεις καμια 200αρα

το αλι σαφηνει να κανεις dispute μεχρι να γινει finish η παραγκελεια σου απο μονη της, δλδ νομιζω 60 μερες αφου το στληνουν, αν εσυ δεις οτι δεν εχει ερθει ακομα σε 60 μερες κανεις extend τις μερες και τους δινει αλλη μια βδομαδα καιρο για να ερθει μεσα στο οποιο εσυ κανεις εσυ το dispute

Edited by HitNrun

Ναι αλλα αυτο δεν τους δινει το δικαιωμα ας πουμε να καθυστερησουν το shiping αν δεν εχουν κατι αμεσα διαθεσιμο κ ενω εσυ θες ας πουμε το κινητο σου σε 30 μερες max να κανει να σου ερθει 2 μηνες?! Ευχαριστω btw για τις πληροφοριες γιατι ηθελα να μαθω για αλι αλλα δεν ειχα τον ανθρωπο κλειδι να μου πει!!

Για μενα το αλι εχει μεγαλο ρισκο,αν διαβασετε στα φορουμς τι τραβαει ο κοσμος απο περιεργες πωλησεις,ψευτικα πραγματα και

ψευτικες αποστολες θα καταλαβετε και ολα αυτα γιατι την προστασια που σου δινει το paypal δεν την δινει το αλι.

Εδω δεν υπαρχει κεντρικο μαιλ να μιλησεις με αλι,το δικιο σου που θα το βρεις?

Βεβαια δεν θελω να γινω μηδενιστης γιατι στα αξιοπιστα μαγαζια το 90% των παραγγελιων πανε ρολοι αλλα οταν κατι δεν

παει ρολοι τοτε καμια σχεση aliexpress me paypal οσον αφορα τις διαδικασιες

Για μενα το αλι εχει μεγαλο ρισκο,αν διαβασετε στα φορουμς τι τραβαει ο κοσμος απο περιεργες πωλησεις,ψευτικα πραγματα και

ψευτικες αποστολες θα καταλαβετε και ολα αυτα γιατι την προστασια που σου δινει το paypal δεν την δινει το αλι.

Εδω δεν υπαρχει κεντρικο μαιλ να μιλησεις με αλι,το δικιο σου που θα το βρεις?

Βεβαια δεν θελω να γινω μηδενιστης γιατι στα αξιοπιστα μαγαζια το 90% των παραγγελιων πανε ρολοι αλλα οταν κατι δεν

παει ρολοι τοτε καμια σχεση aliexpress me paypal οσον αφορα τις διαδικασιες

φιλε μου τα φορουμς βουηζουν απο ατομα που εχουν αγνεια, κανενα ρισκο δεν υπαρχει, και το αλιεξπρες εχει και κεντρικο μειλ και τηλεφωνο που μπορεις να παρεις, εμενα προσωπικα μεχουν παρει τηλ για ενα θεμα. αν δεν γνωρηζεις μην μπαινεις καν, παντου υπαρχουν κλεφτες. στο αλιεξπρες εννοειτε πως πρεπει να κοιτας τις παραγκελιες και τα feedbacks. εννοειτε πως δεν πρεπει να πας σαν προβατο αλλα ρισκο δεν υπαρχει γιατι στο λεει ενας ανθρωπος που εχει gold vip στο αλιεξπρες δηλαδη 9000 δολλαρια σε ενα μηνα. βεβαια δεν μπορω να σου αλλαξω γνωμη και οπως λεει ο σοφος λαος δεν θα βαλει μυαλο ο ενας στον αλλον απλα ανταλασουμε αποψεις :)

δεν ειναι περιεργο που στο xda developers οταν προκειτε για κινεζικα σου προτεινουν το αλιεξπρες?

το αντιστοιχο paypal που εχουν αυτοι λεγετε escrow (τωρα μου ηρθε)

και κατι τελευταιο για το θεμα, αν σου κανουν στην τελικη λαδια, μπορεις να κανεις επιπληξη απο την τραπεζα σου και να σου δωσει η αλιεξπρες τα λεφτα πισω και να τα βρει με τον πωλητη. για να καταλαβεις τι ειναι το αλιεξπρες, το αλιεξπρες ειναι λιανικης και ανοικει στο αλιμπαμπα το οποιο ειναι η 3η πιο κερδοφορα επιχειρηση στην κινα (κρατικη) και ειναι πανω απο αρκετες τραπεζες, δεν ιεναι μια απλα σελιδα που την εκανε ο fung mung li fi yi ειναι μια εταιρια στην ουσια ενος κρατους

Edited by HitNrun

δεν ειπα οτι το ali δεν δουλευει σωστα απλα σε περιπτωσεις οπου η ανικητη κουτοπονηρια των κινεζων εμφανιζεται, οπλα σαν το paypal ειναι σημαντικα.

εννοω οτι στην περιπτωση μου μου εδωσαν fake τρακινγκ για να παρακαμψουν το συστημα(3 days ship) στις 24/1 και μεχρι σημερα ισχυριζονταν οτι εχει γινει αποστολη και να περιμενω,και ξαφνικα σημερα μου λενε σορυ καναμε λαθος παρε το σωστο με χθεσινη αποστολη απο 4Px.

εν τω μεταξυ αν το ειχα παραγγειλη εχθες,οπου και το εστειλαν, θα γλιτωνα και καμια 25$ καθως επεσε η τιμη του

με paypal λοιπον θα ειχα κανει claim ενω με to ali θα μου ελεγαν νατο παρτο ακυρωσε τωρα το dispute ,και μετα θα εκλεινε και αν ειχα προβλημα με την παραλαβη τι θα εκανα?παλι dispute ?

αν λεω κατι λαθος σαν πιο εμπειρος που εισαι πες μας.

Edited by gbotsas

Kαι με το paypal ήταν νωρίς να κάνεις dispute γιατι θα ειχες ακομα μερικες μέρες και πιθανών να έπρεπε το κλείσεις ενώ δεν θα ειχες παραλάβει ακόμα. Εφόσον λοιπόν παραλάμβανες και κατι πήγαινε στραβά δεν θα μπορούσες να κάνεις κατι άλλο

Δηλαδή ενα dispute στο 20ήμερο μπορει να μας βγάλει χαμένους τελικά

No root->No problem

Kαι με το paypal ήταν νωρίς να κάνεις dispute γιατι θα ειχες ακομα μερικες μέρες και πιθανών να έπρεπε το κλείσεις ενώ δεν θα ειχες παραλάβει ακόμα. Εφόσον λοιπόν παραλάμβανες και κατι πήγαινε στραβά δεν θα μπορούσες να κάνεις κατι άλλο

Δηλαδή ενα dispute στο 20ήμερο μπορει να μας βγάλει χαμένους τελικά

στο 20αημερο δεν νομιζω να βγεις χαμενος αλλα για το θεμα του φιλου μας με το ψευτικο τρακινγκ, εχει μια επιλογη που μιλας μαζι τους ον λαιν που ειναι το δυνατοτερο σημειο του αλιεξπρες και σου λενε οτι για τον λογο των 3 ημερων σου βαζουμε οτι ναναι τρακινγκ, εμενα δεν μου εστειλαν καν τρακινγκ απλα εμεινε στο waiting for seller to ship αλλα ναι ο λογος ειναι για να πεσουν μεσα στις 3 μερες, dispute παιδια μονο μετα την παραλαβη αν θελετε να βγειτε κερδισμενοι

εγω παλι εκανα μια παραγγελια μια ωρα μετα την παραγγελια ενος φιλου που την εκανα κι αυτην εγω.Το αποτελεσμα η πρωτη παραγγελια πηρε tracking προχθες και σημερα ειναι στο singaporepost η δικια μου πηρε χθες tracking δεν την εμφανιζει ουτε το 4px RF201958805SG πιστευω απο δευτερα να δειξει.
Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

HitNrun σε ευχαριστουμε πολυ για τις πληροφοριες που μας εδωσες για το αλι.

Πιστευω θα χρησιμευσουν σε πολλους(οπως και εμενα) και ισως πρεπει να ανοιξει ενας οδηγος στο φορουμ μια και αυξανεται ο αριθμος των παραγγελιων απο εκει.

HitNrun σε ευχαριστουμε πολυ για τις πληροφοριες που μας εδωσες για το αλι.

Πιστευω θα χρησιμευσουν σε πολλους(οπως και εμενα) και ισως πρεπει να ανοιξει ενας οδηγος στο φορουμ μια και αυξανεται ο αριθμος των παραγγελιων απο εκει.

εγω αρχησα πριν 2 χρονια να ψωνιζω απο κει παιδια και καταντησα δεν σας κριβω να πουλαω κινιτα, θηκες κινιτων, ακουστηκα, ταμπλετ, ρουχα, σπορους φυτων και πολλα ακομα. βεβαια εγω πληρωνω και τελονειο και φπα για ολα αυτα επειδη κανω μεταπωληση αλλα συμφαιρει εμενα για μεταπωληση δεν συμφερει για καποιον πρωσοπικα?! η σελιδα ειναι πολυ καλη, απλα πρεπει να κοιτατε 2 πραγματα και δεν θα χασετε

1: Τον αριθμο παραγκελιων

2: Τα feedback

ειναι παααρα πολυ συμαντικο το τι λενε οι αλλοι για το αντικειμενο και απο την εμπειρια μου, αν σε ενα κινιτο που εχει 300orders και 150 feedbacks δειτε πανω απο 15-20 με 1 αστερι και να λενε οτι δεν ειναι αυτο που λεει το κινιτο ΜΗΝ αγορασετε, τα 20 μοναστερα λενε την αληθεια τα 110 ειναι απο ασχετους και τα 20 ειναι απο dispute που εχουν παρει πισω τα λεφτα τους. οποτε κοιτατε πολυ καλα τα feedbacks και να ξερετε οτι η αλιεξπρες ειναι παντα με το μερος του αγοραστη (εσας δηλαδη) και δεν προκειτε να σας αφησουν ετσι. επισης πρεπει να διαβαζετε ΠΟΛΥ καλα το αντικειμενο, προχθες θα την πατουσα με κατι micro sd γιατι λεγαν 32 και 64 γκιγκα σε παρα πολυ χαμηλη τιμη αλλα με μικρα κοκκινα γραμματακια ελεγε οτι στην ουσια ειναι 8γκιγκα αλλα γραφουν 32 και 64 για την μεταπωληση, δηλαδη η για να σας κοροιδεψουν η για να κοροιδεψετε εσεις καποιον, οποτε παντα προσοχη και στην περιγραφη του αντικειμενου. δεν εχει κατι αλλο που πρεπει να ξερετε, το μονο που θα σας πω ακομα ειναι οτι ΜΟΝΟ το αλιεξπρες εχει live chat και γιαυτο ειναι πολυ μπροστα απολλα τα αλλα τυπου dhgate chinavasion antelife pandawill κλπ κλπ. καλες αγορες και για οτι αλλο χρειαστειτε στειλτε μου πμ γιατι νομιζω οτι δεν ειναι το σωστο threat για αυτα τα post :)

Y.Γ. Μην δινετε σημασια τοσο στα τρακινγκ ναμπερ να ξερετε οτι σε 15-20 μερες (εκτος εορτων) απο την μερα που γραψει στο αλι good awaiting acceptance θα ειναι σπιτι σας. Σε σπανιες περιπτωσεις θα αργησουν 5-10 μερες παραπανω αλλα να ξερετε οτι δεν φταιει η αλι αλλα το τελονειο τους εκει που ψαχνουν πολυ τα πραγματα και δεν ξερω γιατι, καποτε μας στελναν 2 μπαταριες και τους το απαγορευσαν τωρα και πρεπει να στελνουν 1 και αυτη μεστο κινιτο

Edited by HitNrun

Επειδή πήρε φωτιά ενα αεροσκάφος στην Αγγλία η οποία όπως διαπιστώθηκε προκλήθηκε από μπαταρίες λιθίου.
No root->No problem

δεν θελω να στεναχωρησω κανεναν αλλα εχθες καποια προιοντα που παρηγκειλα δεν εχουν ακομα τρακινγκ και ρωτησα τους κινεζους και μου ειπαν απο δευτερα θα φυγουν τα αντικειμενα γιατι εχουν κιαλλες γιορτες, ανοιξιατικο φεστιβαλ... δεν ξερω κατα ποσο υσχιει αλλα αυτοι οπως ειπα πιο πανω ειναι χειροτεροι απο μας. δεν ξερω τωρα αν αυτα που εχουν σταλει ειναι σε διαδικασια η αν εχουν παγωσει κ αυτα... δηλαδη οποιον του βγαζει οτι κινειτε το πακετο του ισως δεν θα αργησει.

Καλα παιδια δεν παιζονται....Κοιταξα παλι σημερα το tracking μου και ηταν στο ιδιο σημειο τους ρωταω λοιπον γιατι?και μου λενε οτι ειχαν spring festival και τελειωσε 10/2 οποτε να περιμενω θα προχωρησει....Καθε μερα και γιορτη ειναι ωραια περνανε!!!
Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

Καλα παιδια δεν παιζονται....Κοιταξα παλι σημερα το tracking μου και ηταν στο ιδιο σημειο τους ρωταω λοιπον γιατι?και μου λενε οτι ειχαν spring festival και τελειωσε 10/2 οποτε να περιμενω θα προχωρησει....Καθε μερα και γιορτη ειναι ωραια περνανε!!!

Σας το ειπα τον παιζουν κανονικα....δινουν ψευτικα τρακινγκ και σε καμια δεκαρια μερες παιρνουμε

αυτο...

Emily Wang

Fri Feb 07 01:09:23 PST 2014

Dear friend,

Sorry to keep you waiting.

The correct tracking number is RF201935....

Hope you can get it soon.

Best regards,

Leah-Eternalteam

κλωτσιες θελουνε οι κιτρινιαρηδες

ενταξει,μπορει να κανουν παγαποντιες οι κινεζοι,αλλα τελικα στελνουν.και οσοι το πηρατε,πιστευω ειναι εξαιρετικη αγορα.

(btw,αν καποιος θελει να δωσει το μινι του για να παρει το μεγαλο,ας μου στειλει ενα π.μ. ειμαι ιταλια και δεν ξερω τι παιζει με τελωνεια κλπ εδω.νομιζω ειναι πιο ελεγχομενα)

και μενα μου ειπαν για το φεστιβαλ αλλα ειχε προλαβει τελικα πριν την πρωτοχρονια τους να μου το στειλει και σε καμια 5 μερες θαναι εδω. καθαρα κωλοφαρδια :D

και μενα μου ειπαν για το φεστιβαλ αλλα ειχε προλαβει τελικα πριν την πρωτοχρονια τους να μου το στειλει και σε καμια 5 μερες θαναι εδω. καθαρα κωλοφαρδια :D

Και σε εμένα αυτό έγινε. Με ems ήρθε σε 4-5 ημέρες.

zenor ποιο τηλεφωνο σου ηρθε σε 4-5 μερες το z5s?

παιδια και κατι αλλο μου ηρθε και σημερα ενα λαχανι πισω ανταλακτικο καπακι z5s mini το μονο θεμα οτι εχω πουλησει το κινητο.αν ενδιαφερει καποιον στειλτε μου πμ.

Edited by venividivici