kgmama Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Για όποιον ενδιαφέρεται στη Θεσσαλονίκη, υπήρχαν (μέχρι πριν από 2 ώρες) 2 τελευταία διαθέσιμα κομμάτια 9506 black edition στο mediamarkt Σταυρούπολης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgmama Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Περήφανος κάτοχος πλέον του 9506, έχω μια ίσως λίγο περίεργη ερώτηση για τους πιο έμπειρους... Μέχρι τώρα είχα ένα πανάρχαιο κινητό asus με οθόνη αφής και γραφίδα. Τώρα που παίζω (για πρώτη φορά σε τέτοιες οθόνες) με το s4, παρατηρώ ότι όταν πατάω τα πλήκτρα στο κάτω μέρος της οθόνης ή όταν χρησιμοποιώ το πληκτρολόγιο για να γράψω κάτι, νιώθω τα χτυπήματα στο πίσω μέρος του κινητού αρκετά έντονα. Ισχύει γενικότερα αυτό (σε κινητά με οθόνη αφής ή στα s4) ή το κάνει μόνο το δικό μου; Ευχαριστώ προκαταβολικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WolfBack Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Περήφανος κάτοχος πλέον του 9506, έχω μια ίσως λίγο περίεργη ερώτηση για τους πιο έμπειρους... Μέχρι τώρα είχα ένα πανάρχαιο κινητό asus με οθόνη αφής και γραφίδα. Τώρα που παίζω (για πρώτη φορά σε τέτοιες οθόνες) με το s4, παρατηρώ ότι όταν πατάω τα πλήκτρα στο κάτω μέρος της οθόνης ή όταν χρησιμοποιώ το πληκτρολόγιο για να γράψω κάτι, νιώθω τα χτυπήματα στο πίσω μέρος του κινητού αρκετά έντονα. Ισχύει γενικότερα αυτό (σε κινητά με οθόνη αφής ή στα s4) ή το κάνει μόνο το δικό μου; Ευχαριστώ προκαταβολικά! Έχεις ενεργοποιημένη την δόνηση στο σύστημα αφής / πληκτρολόγησης. Μπορείς να το απενεργοποιήσεις απ'τις ρυθμίσεις, αν θέλεις. Παράθεση Samsung Galaxy S10 (G973F) Samsung Galaxy S7 Edge (G935F) Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Samsung Galaxy SII (GT-i9100) Samsung Galaxy S Plus (GT-i9001) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgmama Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Έχεις ενεργοποιημένη την δόνηση στο σύστημα αφής / πληκτρολόγησης. Μπορείς να το απενεργοποιήσεις απ'τις ρυθμίσεις, αν θέλεις. Ωχ, πώς φαίνεται ο αρχάριος! Απ' ό,τι βλέπω, είναι η "ανταπόκριση δόνησης" και ο αντίστοιχος ροοστάτης, σωστά; Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geolor Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Καλησπέρα σας, Παιδιά εγώ έχω το Ι9505 τους τελευταιους 5 μηνες. Ειμαι πολυ ευχαριστημένος απο τις επιδόσεις και τα χαρακτηριστικά του κινητού αλλά τις τελευταίες μέρες διακρίνω ένα πρόβλημα με τα ακουστικά του. Καθώς βάζω τα ακουστικά μπαίνει μόνο του (οχι αμεσως με την τοποθέτηση) στη λειτουργία της μουσικής. Παίζει μόνο του χωρίς να πατήσω κάτι και επίσης σταματάει κάνοντας pause καμια φορά. Κανα δυο φορές είχε κολλήσει μπάινοντας στη λειτουργία του S Voice. Το έβγαζα χειροκίνητα και αμέσως έμπαινε παλ, ώσπου έκανα επανεκίνηση και σταμάτησε. Να σημειώσω ότι όλα αυτα τα κάνει μόλις κουνας λίγο το κίνητο έχοντας τα ακουστικά. Παίζει να το έχει πάθει κανείς σας? Ή παίζει να γνωρίζει κάποιος απο τι μπορεί να είναι? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisrok Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Γεια σας, ειμαι κατοχος του εν λογου κινητού και εγω , και θα ήθελα να ρωτήσω το εξης , η λειτουργία δεδομένων internet μου βγαζει παντα μεχρι H+ υπαρχει καποια ρυθμιση που πρέπει να κάνεις για υποστηριζει 4g ? Η ειναι δυνατον να μη καλυπτει το δικτυο wind εδω στα χανια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobot Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Γεια σας, ειμαι κατοχος του εν λογου κινητού και εγω , και θα ήθελα να ρωτήσω το εξης , η λειτουργία δεδομένων internet μου βγαζει παντα μεχρι H+ υπαρχει καποια ρυθμιση που πρέπει να κάνεις για υποστηριζει 4g ? Η ειναι δυνατον να μη καλυπτει το δικτυο wind εδω στα χανια? Δεν ξερω τι ισχυει για Wind αλλα για Vodafone χρειαστηκε να στειλω sms για να ενεργοποιηθει..Γιατι δεν ρωτας πρωτα τον παροχο σου;;; Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tilaverboy Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Η wind δεν εχει 4g πουθενα σε ολη την Ελλαδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stealth1379 Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Η wind έχει ανακοινώσει επίσημα ότι το 15 θα βάλει και αυτή επιτέλους 4G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_rx8 Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Παιδιά καλησπέρα κ απο μένα.Εχω στα χέρια μου το I9506 που δέν είναι δικό μου κ έχω κάποιες αποριούλες... Θέμα ROOT. Ποιος είναι ο πιό safe τρόπος κ πάνω απ όλα σαν πρώην κάτοχος του gs3 να μήν επηρεάζεται ο counter. Η κ άν ο μετρητής γράφει στο root αν υπάρχει τρόπος στο unroot να μηδενίζει. Κ ένα δεύτερο που έχει να κάνει με την εφαρμογή youtube που σε καμία των περιπτώσεων δέν πάιζει 1080p.Tι μπορεί να φτάιει??? Παίζει να είναι θέμα του επεξεργαστή, αφού σε κανένα update της εφαρμογής με ακόμα κ με προηγούμενα .apk δεν το έχω δει μέχρι στιγμής..... Αναμενω τα φώτα σας.... Παράθεση Πάρης...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Laksof Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Εγώ παιδιά το αγόρασα στις 22 Οκτωβρίου 2014 και δεν το έχω χρησιμοποιήσει καθόλου. Από την αρχή που το άνοιξα, κατάλαβα ότι με πειράζει η ακτινοβολία που εκπέμπει στο κεφάλι μου. Όχι μόνο όταν μιλάω με το κινητό στο αυτί μου (καλά εκεί με πεθαίνει), αλλά κι όταν σερφάρω στο ίντερνετ με wifi ή απλά όταν το έχω πάνω στο γραφείο μου. Γι' αυτό θα το δώσω. Κρίμα ..... γιατί ήθελα από πέρσι να το πάρω και φέτος το κατάφερα. Είναι ολοκαίνουργιο, Ελληνικής Αντιπροσωπίας, όχι εισαγώμενο. Το πήρα από Birdphone. Αν ενδιαφερθεί κάποιος ας μου στείλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 ρε παιδια συνεβη κατι περιεργο,πηγα να παρω μπαταρια για S 4 και στο δικο μας δεν μπαινει ...τι παιζει ; Φοραει ειδικη μπαταρια το 9506 ; Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 αποκλειεται!!!Τι μπαταρια πηρες? https://www.skroutz.gr/s/5244850/Samsung-B600BC.html αυτην ειναι η γνησια!!! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geolor Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Καλησπέρα σας, Παιδιά εγώ έχω το Ι9505 τους τελευταιους 5 μηνες. Ειμαι πολυ ευχαριστημένος απο τις επιδόσεις και τα χαρακτηριστικά του κινητού αλλά τις τελευταίες μέρες διακρίνω ένα πρόβλημα με τα ακουστικά του. Καθώς βάζω τα ακουστικά μπαίνει μόνο του (οχι αμεσως με την τοποθέτηση) στη λειτουργία της μουσικής. Παίζει μόνο του χωρίς να πατήσω κάτι και επίσης σταματάει κάνοντας pause καμια φορά. Κανα δυο φορές είχε κολλήσει μπάινοντας στη λειτουργία του S Voice. Το έβγαζα χειροκίνητα και αμέσως έμπαινε παλ, ώσπου έκανα επανεκίνηση και σταμάτησε. Να σημειώσω ότι όλα αυτα τα κάνει μόλις κουνας λίγο το κίνητο έχοντας τα ακουστικά. Παίζει να το έχει πάθει κανείς σας? Ή παίζει να γνωρίζει κάποιος απο τι μπορεί να είναι? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diver86 Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Σημερα κατοχος και εγω gt i9506 απο κωτσοβολο.το παραγγειλα μεσω ιντερνετ.βασικα τους ειχα παρει τηλεφωνο για το πιο θα μου στειλουν black edition η black mist και η απαντηση ειναι οτι σε καταστημα δεν ειναι κανενα διαθεσιμο.και οτι ολα ειναι μαυρα.το ρισκαρα και το παραγγειλα.ολα καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 αποκλειεται!!!Τι μπαταρια πηρες? https://www.skroutz.gr/s/5244850/Samsung-B600BC.html αυτην ειναι η γνησια!!! Δεν την πηρα παλι καλα..Φιλε μου Η δικια μου μπαταρια γραφει Β600ΒΕ Επισης ειναι made in MALAYSIA ASSEBLED IN VIETNAM. Τι παιζει ξερει καποιος ;;;; Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 πανω δεξια το γραφει!!!made in korea ,made in china,made in Japan?ενα απο αυτα πρεπει να λεει Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 πανω δεξια το γραφει!!!made in korea ,made in china,made in Japan?ενα απο αυτα πρεπει να λεει Φιλε ξερω καλα που γραφει και τι...Εγραψα ακριβως τι γραφει στη μπαταρια . Ειναι τελικα αλλος τυπος,καμια σχεση με του 9505. Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgos_sd Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Καλησπέρα παιδιά, πήρα το 9506 όλα κομπλέ, αλλά το ακουστικό μου κάνει κατι κόλπα, ή θα ακούγεται ανα διαστήματα ενα zzzz σαν να πιάνει σήμα, ή θα ακούγεται κατι σαν φύσημα, στα ίδια στημεία με το s4 mini που είχα δε συνέβαινε κατι τέτοιο, εσας το ακουστικό είναι εντάξει? καθαρες κλησεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Καλησπέρα παιδιά, πήρα το 9506 όλα κομπλέ, αλλά το ακουστικό μου κάνει κατι κόλπα, ή θα ακούγεται ανα διαστήματα ενα zzzz σαν να πιάνει σήμα, ή θα ακούγεται κατι σαν φύσημα, στα ίδια στημεία με το s4 mini που είχα δε συνέβαινε κατι τέτοιο, εσας το ακουστικό είναι εντάξει? καθαρες κλησεις? ΚΑλοριζικο φιλε και εγω προχτες το πηρα απο τα media market . Ερχομενος απο moto G dual εχω να πω οτι επιτελους ακουω και με ακουνε ! Προβλημα με ακουστικο κλπ δεν εχω κανενα ολα καθαρα. Κανε επαναφορα μηπως στρωσει .. Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xlapatsas4000 Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 ποιες οι διαφορες μεταξυ των δυο μοντελων ; θελω την black edition του s4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arachtos Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 (edited) Φιλε καλοριζικο,απο που το πηρες; ( αν επιτρεπεται) Ευχαριστώ πολύ, από Vodafone στην Ηλιούπολη, 220€ από 499€ αρχική με κάτι δωροεπιταγές που είχα συγκεντρώσει. Για να υπερθεματίσω κι εγώ σε προηγούμενα posts, το κινητό είναι απίστευτο, δεν υπάρχει υποψία lag πουθενά, η οθόνη είναι απόλαυση και η ποιότητα κατασκευής του πάρα πολύ καλή! Το screen protector που "φόραγε", αν και αρχικά δίσταζα, τελικά το αφαίρεσα επειδή άφηνε έντονη θαμπάδα. Φυσικά η οθόνη δείχνει ακόμα πιο εντυπωσιακή χωρίς αυτό. Πήρα και ένα s-view flip cover για να προστατεύεται οταν το έχω στην τσέπη ή στο τσαντάκι και είναι κομπλέ. Γενικά θεωρώ ότι είναι πραγματικά απίστευτο value for money για όσους καταφέρουν να το βρουν κάτω από 300-350€ και να μην διστάσουν καθόλου να το αγοράσουν! Edited December 14, 2014 by Arachtos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Ευχαριστώ πολύ, από Vodafone στην Ηλιούπολη, 220€ από 499€ αρχική με κάτι δωροεπιταγές που είχα συγκεντρώσει. Για να υπερθεματίσω κι εγώ σε προηγούμενα posts, το κινητό είναι απίστευτο, δεν υπάρχει υποψία lag πουθενά, η οθόνη είναι απόλαυση και η ποιότητα κατασκευής του πάρα πολύ καλή! Το screen protector που "φόραγε", αν και αρχικά δίσταζα, τελικά το αφαίρεσα επειδή άφηνε έντονη θαμπάδα. Φυσικά η οθόνη δείχνει ακόμα πιο εντυπωσιακή χωρίς αυτό. Πήρα και ένα s-view flip cover για να προστατεύεται οταν το έχω στην τσέπη ή στο τσαντάκι και είναι κομπλέ. Γενικά θεωρώ ότι είναι πραγματικά απίστευτο value for money για όσους καταφέρουν να το βρουν κάτω από 300-350€ και να μην διστάσουν καθόλου να το αγοράσουν! Και εγω το εβγαλα γιατι θαμπωνε την οθονη ...δεν βαζω τιποτα θελω να το χαρω οσο αντεξει !! :) Στα 299 που το πηρα ...ειναι ΤΕΛΕΙΟ !!! Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Καλοριζικο Παιδια!!!Αντε να ανεβασουμε λιγο το forum (i9506) Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Καλοριζικο Παιδια!!!Αντε να ανεβασουμε λιγο το forum (i9506) Thanks ! Πολλη ησυχια εχει πεσει !! Κανα νεο για την L εχουμε ;; Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts