Jump to content

makisrok

Members
  • Δημοσιεύσεις

    62
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by makisrok

  1. καλησπερα, μια βοηθεια αν ξερει καποιος... εκανα downgrade απο lolipop σε kitkat και ειχα παρει τα παντα backup με το kies , μετα το downgrade εκανα restore με το kies ξανα αλλα δεν μου επαναφερει τις εφαρμογες ,, ξερει κανενας γιατι η πως γινεται σωστα?
  2. Γεια σας, ειμαι κατοχος του εν λογου κινητού και εγω , και θα ήθελα να ρωτήσω το εξης , η λειτουργία δεδομένων internet μου βγαζει παντα μεχρι H+ υπαρχει καποια ρυθμιση που πρέπει να κάνεις για υποστηριζει 4g ? Η ειναι δυνατον να μη καλυπτει το δικτυο wind εδω στα χανια?
  3. ] [/color] Δεν έκανες σωστό φλασάρισμα, όπως και εγώ είχα αρκετές αποτυχημένες προσπάθειες μέχρι να βρω το λάθος μου Αποκλείεται να πήραν το βάρος επάνω τους ενώ έχουν πάτημα περί root κτλ ----- προσθήκη μηνύματος 53 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το towelroot Δηλαδη εννοεις οτι ειχες το ιδιο πτροβλημα? Εντελως μαυρη οθονη σε οποιαδηποτε λειτουργια και καμια επικοινωνια με pc... αλλα τελικα καταφερες και φλασαρες ρομ με το kdz.? Η εννοεις δεν φλασαρα σωστα το cwm.? Ναι το towelroot το ειχα ξεχασει ποιο ηταν.
  4. Δεν νομιζω να ειναι οπως τα λες... γιατι δοκιμαζα 3 μερες μηπως και γινει με το kdz, το κινητο δεν ανοιγε καθολου ουτε σε logo boot ουτε σε download mode ουτε επικοινωνια με το pc ειχε.... πεθανε,dead,τελος!!
  5. Λοιπον να σας πω 2 πραγματα που επαθα και εγω με το συγκεκριμμενο κινητο,το εχω απο τον μαρτιο και πραγματικα ηταν πολυ καλο στην συμπεριφορα του και στην διεπαφη χρηστη,επειδη ειχε κιτκατ ομως δεν γινοταν ευκολα ρουτ και παντα βαριομουν να μπω σε ολη αυτη την διαδικασια downgrade,μεχρι που ανακαλυψα μια εφαρμογη στο xda που το κανει ρουτ κατευθειαν,την δοκιμασα και οντως το κινητο ξεκλειδωσε και μπορεσα να σβυσω οτι ηθελα περριτο, καποια στιγμη αποφασισα να του περασω και cwm και εκει εκανε επανεκινηση και δεν ξανανοιξε ποτέ!! Οτι και αν εκανα δεν μπορεσα να το επαναφερω, τελικα το αφησα στην ακρη, μετα απο μερικες μερες πηρα την lg και τους ρωτησα σε περιπτωση που το κινητο εχει γινει ρουτ το καλυπτουνε? Μια κοπελλα που βγηκε μου ειπε το ρουτ θεωρειται αλλαγη λειτουργικου και ειναι εκτος, ξαναπηρα την αλλη μερα και τους ειπα απλα θελω να στειλω ενα κινητο εντος εγγυησης (απο χανια) πρεπει να πω πως η εξυπηρετηση ειναι αψογοτατη,στειλανε την αλλη μερα speedex το παρελαβε με ειδικο κουτι και σε 2 μερες με πηρανε τηλεφωνο και μου ειπανε οτι ειναι ετοιμο.. ειχε καψει μητρικη!! Σε 4 μερες συνολικα ηταν πισω καινουριο ολα δωρεαν!! Πραγματικα αν δεν κλωτσαγανε τοσο ευκολα τα lg μονο αυτα θα έπαιρνα αλλα τετοια ήττα μονο αυτο και ενα κινεζικο μου εχουν κανει. Τελ/πα τελος καλο ολα καλα ( λογω εξυπηρετησης)
  6. Σε ΑΡΤ μπορεις να το γυρισεις απο Ρυθμισεις-Επιλογες προγραμματιστη-Επιλεξτε εκτελεση-Χρηση ΑΡΤ. μη τρομαξεις αμα παρει καμποση ωρα να ανοιξει. Μηπως έχει βρει κανεις κανενα τροπο για root στην καινούρια εκδοση?
  7. root γινεται με το impactor τωρα που αναβαθμιστηκε? γιατι πηγα να το κανω αλλα βγαζει σφαλμα
  8. Οντως δεν θέλει πολλες φορες αλλα ποιο δραστικό χτύπημα, η με τον κόμπο του δαχτυλου η με το νυχι αποτομα, λειτουργει ποιο καλα!
  9. Α ευχαριστω , νομισα πως κατι δεν πηγε καλα.. περιμενα να το βρω στο μενου κλειδωματος Παντως η οθονη απενεργοποιητε ευκολα αλλα πολυ δυσκολα ενεργοποιητε, και δεν αξιζει ετσι.
  10. Να σας ρωτήσω και εγώ κάτι, Εκανα και εγω update χθες με το εργαλείο που δίνει η lg απο το site, το LG mobile support tool, το οποίο απο οτι ειδα το νεο firmware ηταν γυρω στα 960 mb , Oταν ανοιξε το κινητό κανονικα μετα την εγκατασταση, μου ξεκίνησε και update απο το κινητο το οποίο εβλεπα ειναι γυρω στα 581 mb και εκανε 2 ωρες, τελ/παντων αυτο δεν το εγκατεστησε γιατι εβγαλε error. Το θέμα ειναι πως δεν υπαρχει πουθενά knock on που το ηθελα, αν και το τηλεφωνο λεει ειναι ενημερωμενο, εχει την 4,4,2 και εκδοση λογισμικου D60520A-EUR-XX, δεν ειχα κανει root η κατι αλλο , το λειτουργικο έχει αλλαξει οπως πρεπει ολα καλα.. αλλα to knock on που ειναι? μπορει να με βοηθησει κανεις? να βαλω την προηγουμενη έκδοση firmware και να κανω παλι ota update?
  11. Πιθανον ειχες κανει backup στον λογαριασμο google η στον λογαριασμο samsung και μολις ξανασυνδεθηκες με το account επανηρθαν αυτοματα
  12. νομιζω υπαρχουν σοβαροτεροι λογοι για να επιλεξει καποιος 3g η wifi εκδοση, παντως απο τι ξερω το agps χρησιμοποιει τα δικτυα κινητης τηλεφωνιας για ενα πρωτο εντοπισμο της θεσης και ποιο γρηγορη αναζητηση της συσκευης, γιαυτο μαλλον ειναι στην εκδοση 3g, to αλλο δεν ξερω τι ειναι αλλα εγω που χρησιμοποιω το gps σε wifi μια χαρα γρηγορο ειναι.
  13. τι εννοεις να μπεις σε recovery.. για να βαλεις recovery cwm η twpr θα μπεις σε λειτουργια download mode οπως στο περιεγραψα πιο πανω τοτε θα συνδεσεις το ταμπλετ με usb θα ανοιξεις το odin εκει θα πατησεις το pda θα βρεις το αρχειο το recovery που εχεις να βαλεις χωρις να το εχεις ξεζιπαρει, και θα πατησεις start, απλο! και στα windows 8 και τα 8.1 μια χαρα δουλευουν δεν εχουν προβημα. ετσι πρεπει να ειναι το odin http://img.wonderhowto.com/img/original/51/89/63499426080826/0/634994260808265189.jpg και ετσι το download mode http://www.galaxynote3update.com/wp-content/uploads/2013/10/Samsung-Galaxy-Note-3-Download-Mode.jpg
  14. Ακολουθησε αυτες τις οδηγιες http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2389483¨ ετσι εκανα root πολυ ευκολα.. συνοπτικα: για να βαλεις CWM Η TWRP 1) κατεβασε κατα προτιμηση το no touch cwm απο το λινκ που έχει εκει η το twrp απο εδω http://d-h.st/bQh 2) φλασαρε οποιο θέλεις (κατα την γνωμη μου καλύτερο το TWRP) με το odin σε λειτουργια download mode ( κλεινεις το ταμπλετ τελείως και μετα πατας volume down + power οταν ανοιξει σε download mode πατας volume up και συνδεεις με το pc. και το "σπρωχνεις" μέσα με το odin χωρις να το ξεζιπαρεις οταν κανει επανεκιννηση εισαι ετοιμος. 3) για να κανεις root, κατεβαζεις αυτο το αρχειο απο εδω : http://www.mediafire.com/download/wjye1yssb5ksbfa/ROOT_SGT3_8.0.zip και το βαζεις στην καρτα sd οπως ειναι κανεις επανεκιννηση σε recovery mode ( volume up + power και οταν εμφανιστει το λογοτυπο samsung κρατας πατημενο μονο το volume up οσπου να μπει , οταν ανοιξει σε recovery mode κανεις install zip from... το αρχειο που κατεβασες και εβαλες στην sd. κανεις επανεκιννηση και εισαι root. επισης με την ιδια λειτουργια install zip from ... μπορεις να βαλεις και kernel προσωπικα εβαλα το blackhawk kernel και ειδα διαφορα στην ταχύτητα του tablet
  15. ευχαριστω, το ειδα και εγω μετα!
  16. Αν μπορει να με βοηθησει καποιος, ψαχνω την official rom που να ειναι για τα ταβ 3 8 στην ελλαδα και δεν βγαζω ακρη, απο αυτη την σελίδα : http://samsung-updates.com/device/?id=SM-T310 , ξερει κανεις ποια ειναι για greece region?
  17. Μια ερώτηση αν ξέρει κανείς, αν εγκατεστήσω άλλο kernel μπορώ μετα να επαναφέρω το παλιο? Υπάρχει ενσωματωμενο kernel μεσα σε μια rom η μπαινει ξεχωριστα?
  18. σκεφτομαι να παρω και εγω αυτη http://viewitem.eim.ebay.gr/Ultra-Slim-Smart-Case-Cover-For-Samsung-Galaxy-Tab-3-8-T3100-T3110-T310/350846882007/item αν και εχω παρει αυτη εδω http://viewitem.eim.ebay.gr/PU-Leather-Case-Cover-for-Samsung-Galaxy-Tab-3-8-T310-T311-T315-Android-Tablet/350882681804/item αλλα μου φαινεται καπως βαρια
  19. Αυτο ειναι το νοημα να φυγουν ολα τα προσθετα, χαθηκανε οσες εφαρμογες ειχα εγκαταστησει εγω, μπορεις ομως να παρεις backup οσες θελεις με το es explore η το titanium backup. Επισης χανονται ολα τα αρχεια απο την καρτα sd του tablet (εσωτερικη μνημη), οχι ομως απο την εξωτερικη sd card.
  20. Τελικά εγκατέστησα ξανά την official rom μεσω αυτων των οδηγιών ,(οχι ότι με ενοιαζε να το επαναφέρω..μια χαρα δούλευε απλως νόμιζα οτι είχα χασει μια ρύθμιση που χρειάζοταν οταν διέγραφα εφαρμογες σαν root user) έγινε unroot εφυγε και το cwm recovery και έγινε καινουριο, έκανε τα update κανονικα. Τωρα σκέφτομαι να το ξαναroot κάποια στιγμη αλλα αργότερα.
  21. Δεν εχω δοκιμασει, επειδή έχω κανει και εγώ root ίσως το δοκιμάσω κάποια στιγμή, δεν ξέρω και με την περίπτωση να κατεβάσεις την official rom και να την κάνεις εγκατασταση με το cwmod recovery αν γίνεται, αν εχει κάποιος γνώση ας πεί να ξέρουμε.
  22. Αν το κανεις επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις δεν επανερχεται? Επισης δοκιμασε και το samsung kies μεσω pc.
  23. Το ιδιο ειχα παθει και εγω με το focus το αγορασα και μετα εξαφανιστηκε.
×
×
  • Create New...