Jump to content

kgmama

Members
  • Δημοσιεύσεις

    32
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kgmama

  1. Τέλεια! Αφού δεν έχει κάτσει κάποιο κινητό, ας πάμε διακοπές τουλάχιστον!!!
  2. Θα το δοκιμάσω. Ευχαριστώ πολύ!
  3. Μια ερώτηση κι από μένα.... Πρώτα απ όλα, χρόνια πολλά σε όλους! Έχω το ginius don't panic που είχα αγοράσει πριν χρόνια για το τότε android κινητό μου. Τώρα που άλλαξα κινητό θέλω να το βάλω στην καινούρια συσκευή. Μίλησα με την Ngi και που είπαν με ποιον τρόπο γίνεται. Έχω το serial number μου, και χρησιμοποιώ το ίδιο google account, οπότε μπορώ να στήσω το ginius στη νέα συσκευή. Όμως, πρέπει να κατεβάσω το πρόγραμμα χρησιμοποιώντας ένα link που υπήρχε στο πράσινο βιβλιαράκι το οποίο βρισκόταν μέσα στην αρχική συσκευασία. Το πρόβλημα είναι ότι έχω χάσει το συγκεκριμένο πράσινο βιβλιαράκι. Μήπως μπορεί κανείς να μου πει τη διεύθυνση που πρέπει να βάλω απευθείας στον browser του κινητού (όπως μου είπαν από τη ngi) για να κάνω login και να κατεβάσω το πρόγραμμα; Και πάλι, Καλή Χρονιά σε όλους!
  4. Ωχ, πώς φαίνεται ο αρχάριος! Απ' ό,τι βλέπω, είναι η "ανταπόκριση δόνησης" και ο αντίστοιχος ροοστάτης, σωστά; Ευχαριστώ πολύ!
  5. Περήφανος κάτοχος πλέον του 9506, έχω μια ίσως λίγο περίεργη ερώτηση για τους πιο έμπειρους... Μέχρι τώρα είχα ένα πανάρχαιο κινητό asus με οθόνη αφής και γραφίδα. Τώρα που παίζω (για πρώτη φορά σε τέτοιες οθόνες) με το s4, παρατηρώ ότι όταν πατάω τα πλήκτρα στο κάτω μέρος της οθόνης ή όταν χρησιμοποιώ το πληκτρολόγιο για να γράψω κάτι, νιώθω τα χτυπήματα στο πίσω μέρος του κινητού αρκετά έντονα. Ισχύει γενικότερα αυτό (σε κινητά με οθόνη αφής ή στα s4) ή το κάνει μόνο το δικό μου; Ευχαριστώ προκαταβολικά!
  6. Για όποιον ενδιαφέρεται στη Θεσσαλονίκη, υπήρχαν (μέχρι πριν από 2 ώρες) 2 τελευταία διαθέσιμα κομμάτια 9506 black edition στο mediamarkt Σταυρούπολης.
×
×
  • Create New...