blade_ Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 οχι, μην το δοκιμασεις. Θα δεις το ρομποτακι(android) ανασκελα :lol: αψογα:lol: ελπιζω να υπαρχει κατι αντιστοιχο,ας ψαξουμε :) Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisg10 Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 κατεβαστέ το root.zip από το ποστ 5 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2337974 και τοποθετησε το χυμα στη micro sd σου. μπες σε recovery και ακολουθα - install zip from sd > choose zip from sdcard > βρίσκουμε το αρχείο root.zip > yes install root.zip. - back μέχρι να βρεθούμε στην αρχική του cwm recovery και επιλεγούμε reboot system now - ακολουθησε το βιντεο στο προηγουμενο ποστ μου. Σε ευχαριστώ πολύ μόλις το έκανα root αλλά όταν πάω να περάσω τώρα τη νέα room δεν κάνει τίποτα .Ανοίγω το πρόγραμμα flash φορτώνω τη rom κλείνω το κινητό βγάζω την μπαταρία πατάω dowlonding το συνδέω αλλά μένει εκεί δεν προχωράει τίποτα SOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Σε ευχαριστώ πολύ μόλις το έκανα root αλλά όταν πάω να περάσω τώρα τη νέα room δεν κάνει τίποτα .Ανοίγω το πρόγραμμα flash φορτώνω τη rom κλείνω το κινητό βγάζω την μπαταρία πατάω dowlonding το συνδέω αλλά μένει εκεί δεν προχωράει τίποτα SOS Αν δεν ξεκινήσει το φλασάρισμα (χρωματιστές γραμμούλες κάτω και το ποσοστό να ανεβαίνει προς το 100%), τοποθετούμε τη μπαταρία στη συσκευή. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisg10 Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Αν δεν ξεκινήσει το φλασάρισμα (χρωματιστές γραμμούλες κάτω και το ποσοστό να ανεβαίνει προς το 100%), τοποθετούμε τη μπαταρία στη συσκευή. To φλάσαρα κανονικά όλα καλά αλλά το πρόβλημα που είχε δεν λύθηκε δεν μπορεί να πραγματοποιήσει κλείσεις ούτε να δεχθεί τη sim τη βλέπει κανονικά και δείχνει ότι έχει σήμα άρα τη γίνετε το πετάω ............... !!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 (edited) αυτος ο οδηγος αραγε πιανει? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2455850 μανωλη εχεις δοκιμασει τη σιμ και στις δυο υποδοχες?εαν οχι,πανε βγαλε μια καρτα αλλη και δοκιμασε το στην αλλη θυρα.. να το και το πρωτο bug..καποιες φορες δεν επανερχεται η οθονη μετα απο κληση.. Edited January 10, 2014 by blade_ Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisg10 Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 αυτος ο οδηγος αραγε πιανει? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2455850 μανωλη εχεις δοκιμασει τη σιμ και στις δυο υποδοχες?εαν οχι,πανε βγαλε μια καρτα αλλη και δοκιμασε το στην αλλη θυρα.. Μετά την ταλαιπωρία που τράβηξα τώρα δύο μέρες κατέληξα ότι το κινητό δουλεύει μόνο στην 1η sim και μόνο cosmote αν βάλεις στη 2η sim τι micro vodafone δεν δουλεύει ούτε η 1η στη 2η sim δεν δουλεύει ούτε η cosmote έτσι απλά οπότε το βλέπω για σουτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Terminator Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Αγορασα και εγω μια φορα ενα μεταχειρισμενο κινεζικο και μου εκανε τα ιδια.Εφταιγε οτι τα 3 χαλκινα λαμακια της υποδοχης των sim ηταν πολυ πιεσμενα μεσα και δεν εκανε επαφη.Με μια καρφιτσα ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ (για να μην σπασουν) σηκωσα ελαχιστα (απο την κατω μεριά) τα λαμακια στην προβληματικη υποδοχη sim και δουλευει ΤΕΛΕΙΑ.... δες μηπως φταει και αυτο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Καλησπέρα, Έχω παραλάβει δύο για γνωστό και τουλάχιστον το ένα που ανοίξαμε δεν είχε κάποιο θέμα... Μάλλον σας έκατσαν ελαττωματικά κομμάτια στείλτε τα για φτιάξιμο ή για να σας στείλουν καινούριο. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Καλησπέρα, Έχω παραλάβει δύο για γνωστό και τουλάχιστον το ένα που ανοίξαμε δεν είχε κάποιο θέμα... Μάλλον σας έκατσαν ελαττωματικά κομμάτια στείλτε τα για φτιάξιμο ή για να σας στείλουν καινούριο. Όταν από τα 10 τηλέφωνα που έχουμε πάρει, τα 5 έχουν και κάποιο θέμα, σημαίνει ότι ναι μεν το τηλέφωνο είναι με καλά χαρακτηριστικά και πάει σφαίρα παντού (σε όποιον δουλεύει), αλλά και ότι η κατασκευή του και ο ποιοτικός του έλεγχος είναι για τα πανυγήρια, οπότε το αν θα σου βγει καλό όταν φτάσει στα χέρια σου είναι σαν να ρίχνεις νόμισμα, 50-50. Για αυτό λέμε, προσπεράστε, δώστε 10-20€ παραπάνω (και 30 αν είναι ανάγκη) και πάρτε κάτι που θα ο φχαριστηθείτε στα σίγουρα, όχι να έρθει και κάποια πράματα να κουτσοδουλεύουν. Εκτός αν σας αρέσουν τα ρίσκα, οπότε πάσο... Πχ, έχει με 30 δολλάρια παραπάνω το THL T5s. Με κλειστά μάτια λέμε, από το να ρίξω νόμισμα τι θα μου βγει το W450... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Σε τέτοιο κόστος με τέτοια χαρακτηριστικά ειναι λίγο αφελές να περιμένουμε αξιοπιστία και ποιότητα, όταν παρομοιων χαρακτηριστικων συσκευές κοστίζουν πολύ ακριβότερα Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Σε τέτοιο κόστος με τέτοια χαρακτηριστικά ειναι λίγο αφελές να περιμένουμε αξιοπιστία και ποιότητα, όταν παρομοιων χαρακτηριστικων συσκευές κοστίζουν πολύ ακριβότερα Σταύρο θα μου επιτρέψεις να μην συμφωνήσω με αυτό, γιατί εάν δεν κάνω λάθος, πολλοί από εδώ αγόρασαν κάποιο πολύ ακριβότερο και ΟΛΑ όσα αγόρασαν ήταν προβληματικά, όπως επίσης και κάποιο άλλο ακριβό που κατέχει την πρώτη θέση στο φόρουμ και έχει βγάλει του κόσμου τα προβλήματα. Πιστεύω ότι είναι ζήτημα παρτίδων και ελλείψεως ελέγχου. Ο αδελφός μου ατύχησε και σε δύο περιπτώσεις, αγόρασε το SII πανάκριβο μόλις κυκλοφόρησε και ακόμη τραβιέται με την ξυπηρέτηση πελατών της samsung λόγω των προβλημάτων που έβγαλε αμέσως σχεδόν. Επίσης αγόρασε το i phone 1000 ευρώ και το χαρακτηρίζει "ρημάδι" λόγω προβλημάτων .... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdimitriou Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Καλησπέρα, Έχω παραλάβει δύο για γνωστό και τουλάχιστον το ένα που ανοίξαμε δεν είχε κάποιο θέμα... Μάλλον σας έκατσαν ελαττωματικά κομμάτια στείλτε τα για φτιάξιμο ή για να σας στείλουν καινούριο. Μπορείς να κάνεις μια δοκιμή; Κάλεσε το ένα από τα δυο κινητά και βάλε ανοιχτή ακρόαση ... μπορείς να καταλάβεις τι μπορεί να λέει το ηχείο της συσκευής με την ανοιχτή ακρόαση; ή καλύτερα άφησε ένα μήνυμα στον τηλεφωνητή σου και προσπάθησε να το ακούσεις με ανοιχτή ακρόαση .... Επίσης στο ένα που άνοιξες, το GPS λειτουργεί ; Αν όλα λειτουργούν κανονικά τότε έχεις κάνει τέλεια αγορά! Αν πάλι κάτι από αυτά δεν λειτουργεί όπως θα έπρεπε (π.χ. ο ήχος είναι απαράδεκτος ή το GPS δεν είναι λειτουργεί παρά μόνο με data) τότε μόλις αγόρασες μια γρήγορη ταμπλέτα 4.5" με λιγότερο από 80€. Επίσης αν μπω στην διαδικασία να στείλω ένα κινητό των 70€ (τόσο το πήρα) στην Κίνα για επισκευή και να πληρώσω επιπλέον καμιά 30αριά ευρώ για τα μεταφορικά ... ασ΄το καλύτερα, θα το έχει ο μικρός για να παίζει. Παράθεση billaros.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisg10 Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Σε τέτοιο κόστος με τέτοια χαρακτηριστικά ειναι λίγο αφελές να περιμένουμε αξιοπιστία και ποιότητα, όταν παρομοιων χαρακτηριστικων συσκευές κοστίζουν πολύ ακριβότερα Θα συμφωνήσω μαζί σου αλλά το συγκεκριμένο τηλέφωνο δεν κάνει ούτε αυτό που υποτίθεται ότι είναι κατασκεύασμενο δηλαδή να κάνει κλήσεις και να δέχεται. Έχω πάρει παρα πολλά ακόμα και το Doogee gb100 έχω πάρει και κανένα πρόβλημα αλλά αυτό 2 στα 2 έσπασε όλα τα ρεκόρ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georger_volos Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Μετά την ταλαιπωρία που τράβηξα τώρα δύο μέρες κατέληξα ότι το κινητό δουλεύει μόνο στην 1η sim και μόνο cosmote αν βάλεις στη 2η sim τι micro vodafone δεν δουλεύει ούτε η 1η στη 2η sim δεν δουλεύει ούτε η cosmote έτσι απλά οπότε το βλέπω για σουτ λογικά έχεις λάθος imei.(fake) επειδή πέρασες άλλη ρομ, πάτα στις κλίσεις *#06# και δες τι σου βγάζει, αν δεν σου βγάζει τα imei που έχει στο αυτοκόλλητο κάτω από την μπαταρία, πρέπει να βάλεις τα σωστά.. η διαδικασία είναι απλή απλά έχουν κάνει λάθος και για τη δεύτερη sim θέλει την εντολή AT+EGMR=1,10"IMEI2" ,δοκίμασε το και πες μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Μπορείς να κάνεις μια δοκιμή; Κάλεσε το ένα από τα δυο κινητά και βάλε ανοιχτή ακρόαση ... μπορείς να καταλάβεις τι μπορεί να λέει το ηχείο της συσκευής με την ανοιχτή ακρόαση; ή καλύτερα άφησε ένα μήνυμα στον τηλεφωνητή σου και προσπάθησε να το ακούσεις με ανοιχτή ακρόαση .... Επίσης στο ένα που άνοιξες, το GPS λειτουργεί ; Αν όλα λειτουργούν κανονικά τότε έχεις κάνει τέλεια αγορά! Αν πάλι κάτι από αυτά δεν λειτουργεί όπως θα έπρεπε (π.χ. ο ήχος είναι απαράδεκτος ή το GPS δεν είναι λειτουργεί παρά μόνο με data) τότε μόλις αγόρασες μια γρήγορη ταμπλέτα 4.5" με λιγότερο από 80€. Επίσης αν μπω στην διαδικασία να στείλω ένα κινητό των 70€ (τόσο το πήρα) στην Κίνα για επισκευή και να πληρώσω επιπλέον καμιά 30αριά ευρώ για τα μεταφορικά ... ασ΄το καλύτερα, θα το έχει ο μικρός για να παίζει. Δεν έχω εγώ τα τηλέφωνα αλλά θα προσπαθήσω να το δοκιμάσω άμεσα και να σε ενημερώσω. Το GPS το είχα βάλει στο ένα βρήκε σε κάνα δυο λεπτά 3-4 δορυφόρους αλλά δεν κλείδωσε. Απλά δεν το αφήσαμε παραπάνω λόγω έλλειψης χρόνου. Αυτό χωρίς την οποιαδήποτε βελτιστοποίηση από μέρους μας. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisg10 Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 (edited) λογικά έχεις λάθος imei.(fake) επειδή πέρασες άλλη ρομ, πάτα στις κλίσεις *#06# και δες τι σου βγάζει, αν δεν σου βγάζει τα imei που έχει στο αυτοκόλλητο κάτω από την μπαταρία, πρέπει να βάλεις τα σωστά.. η διαδικασία είναι απλή απλά έχουν κάνει λάθος και για τη δεύτερη sim θέλει την εντολή AT+EGMR=1,10"IMEI2" ,δοκίμασε το και πες μου. Οντος δεν βλέπει κανένα IMEI στη διαδικασία που δείχνει τα νούμερα που περνάει είναι τα imei που έχει το τηλέφωνο πίσω ?? Ok σ'ευχαριστώ πολύ !!!!! Το έφτιαξα... Edited January 13, 2014 by manolisg10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdimitriou Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Δεν έχω εγώ τα τηλέφωνα αλλά θα προσπαθήσω να το δοκιμάσω άμεσα και να σε ενημερώσω. Το GPS το είχα βάλει στο ένα βρήκε σε κάνα δυο λεπτά 3-4 δορυφόρους αλλά δεν κλείδωσε. Απλά δεν το αφήσαμε παραπάνω λόγω έλλειψης χρόνου. Αυτό χωρίς την οποιαδήποτε βελτιστοποίηση από μέρους μας. Αυτό που με εκνευρίζει είναι ότι σε επικοινωνία για τεχνική υποστήριξη με το online κατάστημα "geekbuying", οι Κινέζοι κάνουν τους Κινέζους! Ρύθμισε το EPO, βάλε άλλες κάρτες και άλλες αλχημείες μήπως και δουλέψει... Πάντως αν σου τσάκωσε 3-4 δορυφόρους τέλεια! Παράθεση billaros.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 To GPS το ξεχνάμε παιδιά. Είναι το τίμημα από ότι φαίνεται, για να έχουμε τετραπύρηνο με 1GB RAM σε αυτήν την τιμή. Αλλιώς στα ίδια λεφτά ZTE 965 με 512MB, που όμως όλα παίζουν τζετ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georger_volos Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Καλησπέρα, έχεις κάποιος από σας το "γνωστό" bug με το touch ? με την καινούργια rom απο το geekbuying που λένε ότι το διορθώνει το πρόβλημα δεν λύθηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdimitriou Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Καλησπέρα, έχεις κάποιος από σας το "γνωστό" bug με το touch ? με την καινούργια rom απο το geekbuying που λένε ότι το διορθώνει το πρόβλημα δεν λύθηκε. Σωστά, μόνο το boot screen διορθώθηκε!:p Μια ερώτηση σχετικά με τα IMEI αν γνωρίζει κάποιος: Γιατί στη συσκευασία υπήρχε χαρτάκι με δυο IMEI τα οποία ήταν διαφορετικά από αυτά πίσω από τη συσκευή; Ποιά είναι τα σωστά; Αυτά στο τηλέφωνο ή αυτά στο χαρτάκι. Από το κατάστημα που ρώτησα δεν πήρα καμία απάντηση. Παράθεση billaros.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_phone Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Σωστά, μόνο το boot screen διορθώθηκε!:p Μια ερώτηση σχετικά με τα IMEI αν γνωρίζει κάποιος: Γιατί στη συσκευασία υπήρχε χαρτάκι με δυο IMEI τα οποία ήταν διαφορετικά από αυτά πίσω από τη συσκευή; Ποιά είναι τα σωστά; Αυτά στο τηλέφωνο ή αυτά στο χαρτάκι. Από το κατάστημα που ρώτησα δεν πήρα καμία απάντηση. Πάτα *#06# και θα δεις τα σωστά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trainer Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Εγώ πάντως αρχίζω και απογοητεύομαι με τη συσκευή Και στα 2 τηλ. που έχουμε η μια από τις 2 sim slot δεν δουλεύει Η γυναίκα μου γκρινιάζει ότι συχνά πυκνά μετά τις κλήσεις παγώνει και πρέπει να βγάλει την μπαταρία Στο δικό μου δεν μπορώ να του περάσω άλλη rom με τίποτα (δεν το βλέπει κανένα pc) To gps δεν δούλεψε ποτέ Να φανταστείτε εγώ γύρισα στο Doogee :mad: για να έχω 2 κάρτες (προσωπική & εταιρική) Ήδη ξεκίνησα επαφή με Geek για επιστροφή :worry: Παράθεση Nokia C7 / NextWay F7 / Ainol 7 Fire / Doogee DG100 / OEM W450 / ZTE V965 / Lenovo S650 / Modecom FreeTab 1001 / Jiayu G2F / Huawei MediaPad T1 / Doogee X5 Pro / Turbo-X Hive V/ Lenovo A5500 / Blackview BV2000 / Samsung Galaxy J5 2015 / Samsung J5 2016 / Samsung J7 2017 / Huawei MediaPad T3 / Samsung A7 2018 / Samsung A41 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisg10 Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 (edited) Εγώ πάντως αρχίζω και απογοητεύομαι με τη συσκευή Και στα 2 τηλ. που έχουμε η μια από τις 2 sim slot δεν δουλεύει Η γυναίκα μου γκρινιάζει ότι συχνά πυκνά μετά τις κλήσεις παγώνει και πρέπει να βγάλει την μπαταρία Στο δικό μου δεν μπορώ να του περάσω άλλη rom με τίποτα (δεν το βλέπει κανένα pc) To gps δεν δούλεψε ποτέ Να φανταστείτε εγώ γύρισα στο Doogee :mad: για να έχω 2 κάρτες (προσωπική & εταιρική) Ήδη ξεκίνησα επαφή με Geek για επιστροφή :worry: Καλησπέρα!!! Θα χρειαστεί να έχεις αρκετή υπομονή και να ξεκινήσεις με τα βήματα που θα βρεις εδώ στο φόρουμ να κατεβάσεις τους drivers πρώτα μετά να το κάνεις root και στη συνέχεια να του περάσεις τη νέα rom ... αν πάλι δεν δουλεύουν και οι δύο sim δες ποιο πάνω που με βοήθησε ένας φίλος από εδώ ...καλό κουράγιο Root κατάφερα να το κάνω με το δεύτερο τρόπο που έχει αυτό που σου παραθέτω http://blog.geekbuying.com/index.php/2013/11/18/w450-mtk6582-quad-core-smart-phone-root-tool-and-method/#.UtWPe9JdVDU δεν γίνονταν root με κανένα άλλο τρόπο.. Edited January 14, 2014 by manolisg10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdimitriou Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Πάτα *#06# και θα δεις τα σωστά. Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Βασικά μόλις έκανα το Update στις 15/11/2013 τα imei είχαν εξαφανιστεί. Μάλλον μαζί με την αναβάθμιση έφυγαν και τα IMEI και έτσι αναγκάστηκα να τα ξαναπεράσω με το MAUIMETA καθώς root δεν μπορούσε - τότε - να γίνει με κανένα εργαλείο. Όμως δεν ξέρω ποιο από τα δυο ζεύγη είναι το σωστό :confused: αυτό στη συσκευή ή αυτό στο extra καρτελάκι; Εσείς έχετε αυτό το έξτρα καρτελάκι; Παράθεση billaros.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georger_volos Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Σωστά, μόνο το boot screen διορθώθηκε!:p Μια ερώτηση σχετικά με τα IMEI αν γνωρίζει κάποιος: Γιατί στη συσκευασία υπήρχε χαρτάκι με δυο IMEI τα οποία ήταν διαφορετικά από αυτά πίσω από τη συσκευή; Ποιά είναι τα σωστά; Αυτά στο τηλέφωνο ή αυτά στο χαρτάκι. Από το κατάστημα που ρώτησα δεν πήρα καμία απάντηση. τσέκαρε αν σου βγάζει αυτά που είναι στο αυτοκόλλητο κάτω από την μπαταρία,αν ναι είσαι οκ..όσο για το αυτοκόλλητο που σου στείλαν κανονικά θα έπρεπε να έχει τα ίδια με αυτά κάτω από την μπαταρία, αλλά είναι σύνηθες φαινόμενο να στέλνουν ότι να ναι οι Κινέζοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts