giannispyrgos Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 αρα δεν εκανα βλακεια ευχαριστω!!! υπαρχει λογος ποτε να κανω unroot και παλι root για τυχον νεα αναβαθμηση;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftergr Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 αρα δεν εκανα βλακεια ευχαριστω!!! υπαρχει λογος ποτε να κανω unroot και παλι root για τυχον νεα αναβαθμηση;;; Δεν νομίζω . Απλώς σε κινητά που αγοράζεις από Ελλάδα , το κάνεις Unroot για θέματα εγγύησης . Γιατί με το ρουτάρισμα παύει να ισχύει η εγγύηση . Σε περίπτωση δηλαδή που έχεις ρουτάρει τηλέφωνο από Ελλάδα , και θες να το πας στο σερβις , το ξερουτάρεις για να μην φαίνεται , και πατήσει εκεί το σερβις και δεν σε καλύψει με εγγύηση . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannispyrgos Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 φιλε εισαι πρωτος και εξυπηρετικος,σε ευχαριστω και ελπιζω να με βοηθας εστω και με βλακωδεις ερωτησεις για σενα αλλα σοβαρες για μενα!!!!! ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- τωρα εχω κανει root με το ενα ονομα νομιζω barahir αν το λεω σωστα,αν στο καπακι οπως ειναι το ξανακανω root χωρις unroot με το αλλο ονομα (boromir?????) θα τα παιξει το android?????? ισως χαζη ερωτηση αλλα με τρωει το χερι μου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftergr Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 φιλε εισαι πρωτος και εξυπηρετικος,σε ευχαριστω και ελπιζω να με βοηθας εστω και με βλακωδεις ερωτησεις για σενα αλλα σοβαρες για μενα!!!!! ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- τωρα εχω κανει root με το ενα ονομα νομιζω barahir αν το λεω σωστα,αν στο καπακι οπως ειναι το ξανακανω root χωρις unroot με το αλλο ονομα (boromir?????) θα τα παιξει το android?????? ισως χαζη ερωτηση αλλα με τρωει το χερι μου :) Κατέβασε καταρχήν το root checker από το playstore για να τσεκάρεις ότι όντως το τηλέφωνο είναι ρουτ ( αν και απο την στιγμή που εμφανίστηκε το mastersu μάλλον είσαι ) . Unroot δεν έχω δοκιμάσει , οπότε δεν ξέρω να σου πώ τι θα γίνει . Εγώ θα έλεγα να το αφήσεις όπως είναι , και να μην ασχοληθείς , μια χαρά είσαι έτσι . :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannispyrgos Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 παιδια γεια σας! μια ερωτηση:ποση ωρα θελει να φορτισει η μπαταρια του m1?? ειναι 2800mah. οταν το φορτιζω με το φορτιστη του που εχει output 500 ma φορτιζει σε κανα 5 ωρες και οταν το φορτιζω με φορτιστη του ZTE μου που εχει output 700 φορτιζει στο μισο χρονο. ποιο ειναι το σωστο???? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftergr Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Καταρχήν μην παίρνεις τις μετρητοίς ότι είναι 2800.Εγώ έχω αφήσει τον δικό του φορτιστή και χρησιμοποιώ έναν alcatel που έχω, που είναι 550.Την μικρή μπαταρία από το 10% περίπου μέχρι το 100% πρέπει να θέλει περίπου 2.5 με 3 ώρες, με data και Wi-Fi κλειστά. Η μεγάλη πρέπει να ήθελε λίγο παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannispyrgos Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 εννοειται πως δεν πιστευω τους κινεζους για τη μπαταρια απλα λεω τι γραφει.γιατι ομως με τον δικο του φορτιστη που ειναι no name κανει 5 σχεδον ωρες και με τον αλλον τον name ZTE που ειναι πιο μεγαλος κανει γρηγορα;;; αφου απτο usb καλωδιο του φορτιστη περνα συγκεκριμενο ρευμα...... να συνεχισω με τον 700αρη η τον 500ma τον δικο του μη κανω ζημια;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftergr Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Από το καλώδιο , μπορεί να περάσει περισσότερο ρεύμα , δεν είναι αυτό το θέμα . Το θέμα είναι ίσως ότι ο δικός του φορτιστής μπορεί να αναφέρει 500 , αλλά επειδή δεν είναι καλής ποιότητας ίσως να μην μπορεί να δώσει αυτό το ρεύμα . Εγώ σου είπα τον άλλαξα , μιας και βρίσκω το καλώδιό του πολύ κοντό και δεν με βολεύει . Η διαφορά μεταξύ 500 και 700 είναι μικρή , οπότε δεν νομίζω ότι θα έχεις πρόβλημα , χρησιμοποίησε αυτόν που το φορτίζει πιο γρήγορα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Vita Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Παρήγγειλα και εγώ αυτό το μαραφετάκι από το geekbuying και ελπίζω όλα να πάνε καλά. Μόνο που εγώ δεν το παρήγγειλα για να το χρησιμοποιήσω ως Phone αλλά ως οrganizer, για notes στη δουλειά και για tasks. Κάτι σαν ηλεκτρονική agenda και ότι άλλο προκύψει... Ψάξε από εδώ, ψάξε από εκεί, διαπίστωσα ότι είναι ποιο συμφέρον ένα τέτοιο μαραφετάκι φτηνιάρικο παρά κάτι άλλο. :lol: Παράθεση ========= NIKOS_VITA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftergr Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Σαν τηλέφωνο πάντως μια χαρά τα πάει . Εγώ έχω βάλει 2 κάρτες vodafone , μια συμβολαίου μια CU , και όλα παίζουν μια χαρά . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Vita Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Θα το δοκιμάσω και με δύο κάρτες sim για να το συγκρίνω με το Xperia E Dual που το πήρα πολύ πρόσφατα. Είμαι περίεργος να δω διαφορές στην Dual λειτουργία, contacts κλπ... Παράθεση ========= NIKOS_VITA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Για μεγαλη οθονη και σχετικα καλη ποιοτητα το ΗΤΜ ειναι πολυ καλη επιλογη.Αν ομως θελετε πολυ καλυτερη οθονη (αν και 4 ιντσων),ποιοτητα κατασκευης,καμερα και μπαταρια δειτε το Jiayu F1 απο vickmall (στην καλυτερη τιμη αυτο τον καιρο απο τα αξιοπιστα σαιτ). Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Για μεγαλη οθονη και σχετικα καλη ποιοτητα το ΗΤΜ ειναι πολυ καλη επιλογη.Αν ομως θελετε πολυ καλυτερη οθονη (αν και 4 ιντσων),ποιοτητα κατασκευης,καμερα και μπαταρια δειτε το Jiayu F1 απο vickmall (στην καλυτερη τιμη αυτο τον καιρο απο τα αξιοπιστα σαιτ). Πολλοι ομως που παρελαβαν, ειχαν προβλημα με το κουμπι της εντασης, το οποιο αν σου κατσει μετα ειναι σχεδον για πεταμα. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hoannis Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Πολλοι ομως που παρελαβαν, ειχαν προβλημα με το κουμπι της εντασης, το οποιο αν σου κατσει μετα ειναι σχεδον για πεταμα. Μήπως το πρόβλημα είναι ότι το καπάκι της μπαταρίας έχει επάνω τα κουμπιά? Την πρώτη φορά που το πήρα δεν το έκλεισα καλά και είχα το ίδιο πρόβλημα, μόλις έβγαλα το καπακι και το έβαλα σωστά στην θέση του δεν έχει πρόβλημα. Παράθεση Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Μήπως το πρόβλημα είναι ότι το καπάκι της μπαταρίας έχει επάνω τα κουμπιά? Την πρώτη φορά που το πήρα δεν το έκλεισα καλά και είχα το ίδιο πρόβλημα, μόλις έβγαλα το καπακι και το έβαλα σωστά στην θέση του δεν έχει πρόβλημα. Δεν ξερω, λεω τι διαβασα στο αναλογο thread. Το περιμενω, μολις ερθει θα σου πω. :) Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftergr Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Το ίδιο θέμα έχει και το HTM . Επειδή τα κουμπιά είναι πάνω στο πίσω καπάκι , αν δεν προσέξεις πως κλείνεις το καπάκι , υπάρχει πιθανότητα να μην πατιούνται μετά . Το οποίο βέβαια μετά την πρώτη - δεύτερη φορά που το κάνεις , πλέον το προσέχεις και έτσι δεν έχεις θέμα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Vita Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Ενδιαφέρον tip αυτό. Μόλις το πάρω θα δω κατά πόσο "ευαίσθητα" είναι τα κουμπιά. Παράθεση ========= NIKOS_VITA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Vita Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Παρέλαβα το μαραφετάκι σε χρόνο ρεκόρ... 10 μέρες εργάσιμες... Πρώτες απόψεις. Πολύ χαμηλή τιμή για αυτά που προσφέρει. Εγώ περίμενα να δω κάποια ψευτοκατασκευή που θα ήταν έτοιμη να διαλυθεί. Ήρθε με όλα τα παρελκόμενα του (2 μπαταρίες, καλώδια, θήκη μαύρη). Τελικά θέλει προσοχή το πίσω καπάκι. Το έχουν καταλάβει και οι ίδιοι για αυτό το είχαν μισάνοιχτο ώστε να μπορεί κάποιος εύκολα να το βγάλει. Ενδιαφέρον που η μπαταρία είχε καλυμμένους τους πόλους. Στο κλείσιμο το καπάκι θέλει πολύ προσοχή. Τα κουμπιά που είναι πάνω του εύκολα μπορεί να "διαλυθούν". Ευτυχώς που είχα ήδη ενημερωθεί εδώ... Από εκεί και πέρα το κινητό ήρθε με protector film screen και η μπαταρία ήταν φορτισμένη στα 58%. Πήρε αμέσως μπροστά, όμορφη οθόνη καθαρή με πολύ καλή απόδοση χρωμάτων και πολύ καλή ευκρίνεια, εύκολος χειρισμός, άμεση ανταπόκριση. Μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Κατά τα άλλα είναι πολύ λεπτό, φαίνεται καλή κατασκευή (εκτός από τα κουμπιά πάνω στο πίσω καπάκι) και το ηχείο του ακούγεται καλά. Ήρθε με μία μαύρη θήκη,την οποία όμως δεν την προτείνω. Και αυτό γιατί η θήκη είναι ένα κατά βάση ένα πίσω καπάκι με τα κουμπιά επάνω και σίγουρα δεν είναι για πολλά-πολλά. Εγώ περίμενα άλλου τύπου θήκη. Ευτυχώς είχα ήδη παραγγείλει μία άλλη από ebay ποιο ευκολόχρηστη... :rolleyes: Αυτά για αρχή. Αν διαπιστώσω κάτι περίεργο κατά τη χρήση θα το αναφέρω... :) Παράθεση ========= NIKOS_VITA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftergr Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Καλορίζικο λοιπόν :) Εγώ το έχω με την άσπρη θήκη που ήρθε μαζί , και με έχει βολέψει πάρα πολύ . Είχα ένα φόβο μόνο ότι θα αφήνει σημάδια ( λόγω ότι είναι άσπρη , και λόγω της δουλειάς μου που δεν έχω συνήθως καθαρά χέρια ) , αλλά μέχρι στιγμής όλα καλα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pedel Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 (edited) βοηθεια ,παρελαβα σημερα απο το geek σε 12 μερες,το ανοιγω ολα καλα,αλλα βρηκα ενα σοβαρο προβλημα,χανει το σημα καθε λιγο,ενω εχω φουλ σημα εξω σε καθαρο ουρανο χανη το σημα και δεν μπορω να κανω κληση,καπιες φορες μιλαω και πεφτη το σημα και χανετε η κληση,βοηθεια....sosδεν ξερο τι να κανω,φτιαχνεται,η ειναι για κινα επιστροφη΄,βοηθειαααα Edited May 29, 2014 by pedel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftergr Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Μήπως έχεις κάποιο θέμα με την κάρτα σιμ ; Μήπως είναι πολύ παλιά η κάρτα και πρέπει να πας να στην αλλάξουν ; Στο παλιότερο κινητό που είχα πριν το HTM , ένα vodafone smart 2 , όταν το αγόρασα μου άλλαξαν και την σιμ που είχα , μιας και αυτή ήταν τουλάχιστον 10 χρόνων . Μήπως και εσύ έχεις κάποιο τέτοιο θέμα ; Δοκίμασες και στις 2 θέσεις που έχει το τηλέφωνο και σου κάνει το ίδιο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pedel Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 εβαλα και αλλη καρτα σιμ ,δοκιμασα και στης 2 θεσης αλλα κανη τα ιδια ,βοηθεια τι να κανω .μαλον για προβλημα του τηλεφωνου το βλεπω,σταυροοοοοο ισε εδω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 εβαλα και αλλη καρτα σιμ ,δοκιμασα και στης 2 θεσης αλλα κανη τα ιδια ,βοηθεια τι να κανω .μαλον για προβλημα του τηλεφωνου το βλεπω,σταυροοοοοο ισε εδω Δοκίμασε να δουλέψεις το κινητό σε δίκτυο 2G και πες μας αν εξακολουθεί να υφίσταται το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pedel Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 (edited) και στο 2g και στο 3g τα ιδια κανη,βοηθεια γιατη δεν ξερω αγγλικα και δεν μπορω να μιλησω με το μαγαζι,σας παρακαλω οπιος μπορει να δωση την γνωση του Edited May 29, 2014 by pedel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pedel Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 τελικα το προβλημα λυθηκε με ενα χαρτακι στην καρτα σιμ(μαλον δεν παταγε καλα η καρτα σιμ) οθωνη καλη(καλυτερη απο το doogee 300) αποκριση οθωνης καλο,,πολυ ομορφο τηλεφωνο,ιντερνετ πολυ καλο,πιστευο να αντεξη στον χρονο,για 56 ευρω ,πολυ καλο ----- προσθήκη μηνύματος 78 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- τελικα το προβλημα λυθηκε με ενα χαρτακι στην καρτα σιμ(μαλον δεν παταγε καλα η καρτα σιμ) οθωνη καλη(καλυτερη απο το doogee 300) αποκριση οθωνης καλο,,πολυ ομορφο τηλεφωνο,ιντερνετ πολυ καλο,πιστευο να αντεξη στον χρονο,για 56 ευρω ,πολυ καλομπαταρια νορμαλ,δεν κανη τρελα ,μια χαρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts