Jump to content

HTM M1

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 266
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μπαταρία από ebay... :lol:

Ρε παιδιά επειδή κάτι δεν έχω πάρει πρέφα ή κάτι λείπει από το Android 4.2.2 του HTM...

Τα Widgets που είναι; Λείπει και το tab εκεί στο μενού με τα apps.

Κάτι μου διαφεύγει;

=========

NIKOS_VITA

Μπαταρία από ebay... :lol:

Ρε παιδιά επειδή κάτι δεν έχω πάρει πρέφα ή κάτι λείπει από το Android 4.2.2 του HTM...

Τα Widgets που είναι; Λείπει και το tab εκεί στο μενού με τα apps.

Κάτι μου διαφεύγει;

Δεν εχει στον στοκ launcher , πρεπει να εγκαταστησεις αλλον π.χ. Nova launcher.

Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code.

Δοκίμασα τον Nova αλλά είχε κάποιο θεματάκι με το μενού των settings ... Μαύρη οθόνη με σκούρα γκρι fonts... Στραβώθηκα...

Τελικά το "πρόβλημα" λύθηκε με αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jiubang.go.mini.launcher

Πολύ γρήγορο, λιτό, απλό, με πολλά settings, υποστηρίζει widgets και έχει και 3 clock widgets για το home screen.

Μια χαρά για το HTM.

=========

NIKOS_VITA

Εγώ έχω εγκαταστήσει αυτόν : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobint.hololauncher.hd

Απλός , όχι ιδιαιτερα βαρύς , και υποστηρίζει και widgets .

Τον Holo Launcher τον είχα στα υπόψην, αλλά όταν είδα ότι υπάρχει και ο (επί πληρωμή) Holo Launcher Plus που προσφέρει πολλά περισσότερα με χάλασε λιγάκι... Ο δωρεάν έχει ενεργοποιημένες αρκετές δυνατότητες;

Π.χ. βλέπω ένα αναλογικό ρολόι. Στα widget έχει ψηφιακό ρολόι;

=========

NIKOS_VITA

Μολις το εβγαλα απο το κουτι, κάηκε η οθονη. Μαλλον θα το στείλω πισω.
Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Τελικά έχουν τα θεματάκια τους ε;;

Θα πρέπει να βάλω και εγώ καμιά sim να δω πως θα συμπεριφερθεί.

Πάντως χωρίς sim δεν έχει κανένα πρόβλημα και μέχρι στιγμής το έχω ξεπατώσει το κακόμοιρο... :lol:

Πάντως σε σύγκριση με το πολύ πρόσφατα αγορασμένο SONY XPERIA E DUAL (119euro) είναι εμφανής οι διαφορές στην ποιότητα κατασκευής.

=========

NIKOS_VITA

και το δικο μου για κινα θα παει,δεν βλεπει την καρτα σιμ,ολα τα αλλα δουλευουν τελεια,υπαρχη καμια λυση με αλλη ρομ

Με το χαρτάκι στην σιμ τελικά δεν λύθηκε το πρόβλημα ; Τι να πω ρε παιδιά , εγώ από την πρώτη ημέρα του έβαλα μέσα και τις 2 σιμ που είχα , και από τότε δεν μου έχει κάνει κάτι περίεργο , όλα δουλεύουν μια χαρά . Τα δικά σας τηλέφωνα τα πήρατε από κάποιο κινέζικο κατάστημα ή από ebay ή aliexpress ; Το λέω μήπως και είναι πειραγμένα από τον εκάστοτε πωλητή .

Για τον Holo Launcher , εμένα μου φαίνεται αρκετά καλός . Τουλάχιστον κάνει τα πράγματα που θέλω αρκετά καλά . Σίγουρα υπάρχουν ένα σωρό launchers που θα προσφέρουν παραπάνω παραμετροποιήσεις , αλλά ταυτόχρονα φαντάζομαι ότι θα είναι και βαρύτεροι και θα τρώνε και αρκετή μνήμη . Κάνωντας ένα έλεγχο , είδα ότι έχει και ψηφιακό και αναλογικό ρολοί , αλλά δεν τα έχω δοκιμάσει , μιας και χρησιμοποιώ άλλη εφαρμογή για ρολόι και καιρό .

Πάντως σε σύγκριση με το πολύ πρόσφατα αγορασμένο SONY XPERIA E DUAL (119euro) είναι εμφανής οι διαφορές στην ποιότητα κατασκευής.

Υπερ του; Πες ΗΤΜ να μας τρελανεις ολους.

Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code.

Υπερ του; Πες ΗΤΜ να μας τρελανεις ολους.

:lol:

Ναι, το HTM είναι κλάσεις ανώτερο από το Sony... :lol::lol:

υ.γ. και μετά ξύπνησα... :lol: :lol:

=========

NIKOS_VITA

Είπα να βάλω δύο sim στο κινητό να το ψάξω λίγο με τις λειτουργίες τηλεφώνου.

Ευχάριστη έκπληξη που δεν το περίμενα. Μου άρεσε περισσότερο από το XPERIA E DUAL... :X

Καταρχήν δεν είχε κανένα πρόβλημα με τις SIM, όλα πήγαν ok... Τις αναγνώρισε αμέσως, έκανα και κάποιες κλήσεις, καλός ήχος, καλό και το μεγάφωνο, κανένα πρόβλημα.

Περισσότερο από όλα με ξάφνιασε όμως το περιβάλλον του phone application.

Σε σχέση με το XPERIA το HTM προσφέρει:

1. Δυνατότητα επιλογής εμφάνισης contacts μεταξύ SIM1/SIM2/Phone Contacts

2. Στα contacts φαίνονται και όλοι οι τηλεφωνικοί αριθμοί των επαφών. Πολύ βολικό. Ήθελα το XPERIA εξαρχής να το είχε αυτό.

3. Οι επαφές που είναι στις sims έχουν ξεχωριστό εικονίδιο.

4. Περιβάλλον σε λευκό φόντο, ποιο ξεκούραστο στο μάτι.

5. Και τέλος δίνει την δυνατότητα επιλογής κάρτας sim κατά την κλήση. Αυτό δεν το είχε το XPERIA.

Αυτές οι διαφορές οφείλονται στην διαφορετική έκδοση android; (HTM Android 4.2.2 και XPERIA Android 4.1.1)

=========

NIKOS_VITA

Έχεις αφήσει τον stock dialer ; Γιατί εγώ έχω αλλάξει και έχω βάλει τον exDialer . Ακόμα καλύτερος από τον στοκ , με περισσότερες παραμετροποιήσεις + αυτές που αναφέρεις και εσύ :)

παιδια καλησπερα να ρωτησω για το συγκεκριμενο κινητο http://www.geekbuying.com/item/HTM-H9001-6-0Inch-MTK6582-Quad-Core-Anroid-4-2-OS-SmartPhone-1GB-4GB-Back-Camera-5-0-MP-wIith-3G-GPS---Blue-322784.html ..αξηζει;; αν οχι προτεινετε κατι εως 110 ευρω Edited by mhtropolh

παιδια καλησπερα να ρωτησω για το συγκεκριμενο κινητο http://www.geekbuying.com/item/HTM-H9001-6-0Inch-MTK6582-Quad-Core-Anroid-4-2-OS-SmartPhone-1GB-4GB-Back-Camera-5-0-MP-wIith-3G-GPS---Blue-322784.html ..αξηζει;; αν οχι προτεινετε κατι εως 110 ευρω

Πανω απο 50-60 Ευρω δεν αξιζει κανενα προιον της ΗΤΜ.Μην πεταξεις ετσι τα λεφτα σου.Μεχρι 110 Ευρω,με 5 ιντσες Iocean X7HD,Lenovo S660,Xiaomi Hogmi 1s (με 4.7 ιντσες) και με 5.5 ιντσες Lenovo A850+ οι καλυτερες επιλογες.

Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Έχεις αφήσει τον stock dialer ; Γιατί εγώ έχω αλλάξει και έχω βάλει τον exDialer . Ακόμα καλύτερος από τον στοκ , με περισσότερες παραμετροποιήσεις + αυτές που αναφέρεις και εσύ :)

Έχω αφήσει τον stock γιατί δεν το χρησιμοποιώ σαν τηλέφωνο... :lol:

Το μαραφέτι το πήρα ποιο πολύ για να παίξω με το Android επειδή είμαι σκράπας και να το χρησιμοποιήσω σαν Pda... :lol:

Και μέχρι στιγμή τα πάει πολύ καλά... :lol:

υ.γ. για το exdialer διαβάζω το παρακάτω:

Unable to select SIM card ID when make a call on phones with Dual SIM cards.

> Android SDK does not support Dual SIM cards. So, I have no way to solve this problem until Google release new SDK which supports Dual SIM cards.

Δεν είναι συμβατό με δύο SIM κάρτες;;;;

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πανω απο 50-60 Ευρω δεν αξιζει κανενα προιον της ΗΤΜ.Μην πεταξεις ετσι τα λεφτα σου.Μεχρι 110 Ευρω,με 5 ιντσες Iocean X7HD,Lenovo S660,Xiaomi Hogmi 1s (με 4.7 ιντσες) και με 5.5 ιντσες Lenovo A850+ οι καλυτερες επιλογες.

Συμφωνώ, ειδικά αν κρίνω ότι η HTM δεν υπάρχει σαν brandname... :lol:

Ακόμη και η start up screen του HTM που δείχνει ένα Link : http://www.htm-mobile.com αυτό δεν υπάρχει καν σαν ιστοσελίδα... :lol:

=========

NIKOS_VITA

• Administrators
υ.γ. για το exdialer διαβάζω το παρακάτω:

Unable to select SIM card ID when make a call on phones with Dual SIM cards.

> Android SDK does not support Dual SIM cards. So, I have no way to solve this problem until Google release new SDK which supports Dual SIM cards.

Δεν είναι συμβατό με δύο SIM κάρτες;;;;

Όχι, δυστυχώς δεν υποστηρίζει το dual sim.

Modpic.gif

• Administrators
Υπάρχουν διάφορες επιλογές όπως και το dw dialer, δοκιμάζετε και κρατάτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα.

Modpic.gif