TUPAC_RIP Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 βρηκα το τηλεφωνο στα 300 ευρω και δινοντας μου το ΙΜΕΙ μου εβγαλε ότι προοριζοταν το τηλεφωνο για την γερμανια, παρτιδα 411, ημερομηνια κατασκευης 13/11/2014. αξιζει να το παρω? το παρηγγειλα και ελπιζω να μου βγει καλο. Για το 32άρι μιλας; Γιατι το 16άρι το βρησκεις στα 255€ πλεον. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoschatz Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Για το 32άρι μιλας; Γιατι το 16άρι το βρησκεις στα 255€ πλεον. ναι το 32αρι.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 ναι το 32αρι.:) Κομπλε εισαι τοτε. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoschatz Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Κομπλε εισαι τοτε. ετσι θελω να ελπιζω και εγω. κατι που δεν μου διευκρινησαν από το κατάστημα είναι αν στην συσκευασια μεσα περιλαμβάνονται και ακουστικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 ετσι θελω να ελπιζω και εγω. κατι που δεν μου διευκρινησαν από το κατάστημα είναι αν στην συσκευασια μεσα περιλαμβάνονται και ακουστικα? Περιλαμβανονται. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Ναι εχουν ολα,να προτεινω και εγω κατι,το τηλεφωνο παιζει εξαιρετικα με το v4A και καποιες dolby irs μαζι με τα xiaomi pistons. Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregacm Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Κατοχος κι εγω πλεον του G2. Το πηρα απο το Cityshop και ηταν κομπλε (με καλωδια, ακουστικα κτλ) και φυσικα ολες τις ταινιες ασφαλειας. Σειρα 406, λεει, και υποθετω απο Ισπανια (6ES γραφει εγω απο το κουτι)! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spiros79 Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 (edited) Νεος κατοχος και εγω του G2 (16gb). Αγορα 10-12-2014 στα 254€ απο Open365 (αριστη εξυπηρετηση), εκδοση 410 Ολλανδικο 6NL. Σφραγισμενο,ακουστικα Qb2 κλπ. Καλως σας βρηκα! Edited December 10, 2014 by Spiros79 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Νεος κατοχος και εγω του G2 (16gb). Αγορα 10-12-2014 στα 254€ απο Open365 (αριστη εξυπηρετηση), εκδοση 410 Ολλανδικο 6NL. Σφραγισμενο,ακουστικα Qb2 κλπ. Καλως σας βρηκα! Πολυ καλη τιμη, πολυ καινουργια παρτιδα..... και Ευρωπα'ι'κο, μια χαρα...... Καλοριζικο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Με όλη την ανανεωμένη κινητικότητα στην αγορά για το G2, ζηλεύω... θέλω να πάρω κι άλλο για καβάτζα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Με όλη την ανανεωμένη κινητικότητα στην αγορά για το G2, ζηλεύω... θέλω να πάρω κι άλλο για καβάτζα :) Ασε.... τι να λεμε τωρα εμεις με τις "παλιατζούρες", εδω παρτιδα 309 :D:D Περα απ' την πλακα... το κινητο πεταει ακομα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoschatz Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 εγω αγορασα το 32αρι απο mobile hellas στα 302 ευρω.το μονο καταστημα που μου εδωσε αριθμο ΙΜΕΙ για να ελεγξω. αυριο παραλαμβανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spiros79 Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 (edited) Πολυ καλη τιμη, πολυ καινουργια παρτιδα..... και Ευρωπα'ι'κο, μια χαρα...... Καλοριζικο! Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου! Επιτελους, ενα τηλεφωνο που και με 25% μπαταρια στην αρχη της ημερας δεν αγχωνομαι για φορτιση! :) Btw ερχεται με Kit Kat 4.4.2. Edited December 10, 2014 by Spiros79 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Αν και το ανεφερα και στ αλλο νημα, κατοχος και γω του κινητου στη 32 αρα εκδοση απο το μεσημερι χτες. ολα κομπλε, γερμανικο unbranded εμενα ειναι νοεμβριου του 14! ολα καλα, πλην του φλας που απο οτι μου ειπαν εδω δουλευει καλυτερα στη επιλογη ενεργο, απ οτι αυτοματο. Αν και οι βραδυνες φωτο δε δυγκρινονται με τις αντιστοιχες της ημερας. γενικοτερα ολα smooth παιδια!! κ απο σχδιασμο το κινητο πολυ ομορφο κι κομψο!!! αντε ν παρουμε κ το γλυφειτζουρακι. για να δουμε!! μεγιες σε ολους μας! ----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου! Επιτελους, ενα τηλεφωνο που και με 25% μπαταρια στην αρχη της ημερας δεν αγχωνομαι για φορτιση! :) Btw ερχεται με Kit Kat 4.4.2. Εγω τσεκαρα ενημερωσεις κ μου εκανε μια με 138 περιπου mb! 4.4.2. yet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoschatz Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 ηρθε και σ' εμενα. πολύ ομορφο και πολύ μεγαλυτερο από το google nexus s που με υπηρετησε πιστα τα προηγουμενα δυο χρονια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Παιδιά, το βλέπω πολύ ζεστά για το LG G2 16GB, τώρα που έχει πολύ καλή τιμή! Απ τα skroutzoμάγαζα, ποιο να προτιμήσω; Έλεγα για kaizershop.gr, είναι καλό μαγαζί; Επειδή διάβασα στα παραπάνω μνμ για Ευρωπαικής προέλευσης κλπ. Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 (edited) Παιδιά, το βλέπω πολύ ζεστά για το LG G2 16GB, τώρα που έχει πολύ καλή τιμή! Απ τα skroutzoμάγαζα, ποιο να προτιμήσω; Έλεγα για kaizershop.gr, είναι καλό μαγαζί; Επειδή διάβασα στα παραπάνω μνμ για Ευρωπαικής προέλευσης κλπ. εγω φιλε το ειχα παρει απο open65 ,γρηγορη αποστολη (την επομενη το ειχα) και ειναι ισπανικο ,τωρα το τι εχει τωρα δε ξερω να σου πω:p edit μου βγηκε και καλο να μη το ματιασω Edited December 11, 2014 by dimtz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 εγω φιλε το ειχα παρει απο open65 ,γρηγορη αποστολη (την επομενη το ειχα) και ειναι ισπανικο ,τωρα το τι εχει τωρα δε ξερω να σου πω:p edit μου βγηκε και καλο να μη το ματιασω Είμαι φίλη, θα το κοιτάξω και αυτό το μαγαζάκι. Το 16gb πήρες; Αν δεν βγαίνω off topic, το βρίσκεις αρκετό για την χωρητικότητα; Thanks Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Είμαι φίλη, θα το κοιτάξω και αυτό το μαγαζάκι. Το 16gb πήρες; Αν δεν βγαίνω off topic, το βρίσκεις αρκετό για την χωρητικότητα; Thanks Ουπς sorry για το φίλε, κοίτα 16 για μένα καλά είναι, όλα τα iPhone που είχα 16αρια ήταν και δεν είχα θέμα, απλά τώρα εσύ αν κατεβαζεις πολλά βίντεο εκεί ναι θα έχεις θέμα, για φώτο, εφαρμογές μια χαρά είναι, δε ξέρω τι γίνεται με τα games, απλά δε παίζω, ότι άλλο θες ρωτάς ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Παιδιά, το βλέπω πολύ ζεστά για το LG G2 16GB, τώρα που έχει πολύ καλή τιμή! Απ τα skroutzoμάγαζα, ποιο να προτιμήσω; Έλεγα για kaizershop.gr, είναι καλό μαγαζί; Επειδή διάβασα στα παραπάνω μνμ για Ευρωπαικής προέλευσης κλπ. Καλο μαγαζι ειναι. Απλως να τσεκαρεις αν το κινητο ειναι ευρωπαικο. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanisgauros Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Παιδιά, το βλέπω πολύ ζεστά για το LG G2 16GB, τώρα που έχει πολύ καλή τιμή! Απ τα skroutzoμάγαζα, ποιο να προτιμήσω; Έλεγα για kaizershop.gr, είναι καλό μαγαζί; Επειδή διάβασα στα παραπάνω μνμ για Ευρωπαικής προέλευσης κλπ. Από εκεί το πήρα εγώ πριν 4 μήνες. Όλα καλά! 16αρι... Παράθεση είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Πως τσεκάρω εάν είναι ευρωπαϊκό; εννοώ τηλεφωνικώς με το μαγαζί; γιατί να το δω από κοντά δεν γίνεται, λόγω επαρχίας. Θεωρώ ότι το 16Gb είναι μια χαρά. Το θέλω για εφαρμογές και φωτο. Δεν τρελαίνομαι για παιχνίδια και βίντεο.. Όποτε καλά είμαστε. Σε λευκό το έχει κανείς; Γιατι μ άρεσει πολύ! Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Πως τσεκάρω εάν είναι ευρωπαϊκό; εννοώ τηλεφωνικώς με το μαγαζί; γιατί να το δω από κοντά δεν γίνεται, λόγω επαρχίας. Θεωρώ ότι το 16Gb είναι μια χαρά. Το θέλω για εφαρμογές και φωτο. Δεν τρελαίνομαι για παιχνίδια και βίντεο.. Όποτε καλά είμαστε. Σε λευκό το έχει κανείς; Γιατι μ άρεσει πολύ! Διαβασε απο το ποστ #2877 και μετα. Πρεπει να μαθεις το IMEI. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoschatz Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 εγω σε κανα δυο μαγαζια που τηλεφωνησα δεν μου διναν το ΙΜΕΙ γιατι δεν ειχαν διαθεσιμο το κινητο, επρεπε πρωτα να το παραγγειλω και οταν ερχοταν και το παραλαμβανα θα το μαθαινα. προτιμησα να το αγορασω λιγο πιο ακριβα (302 ευρω)και να μαθω το ΙΜΕΙ της συσκευης, ωστε να ελεγξω τα στοιχεια του κινητου για να ειμαι 100% σιγουρος. αυτο το μαγαζι ηταν το mobilehellas στο περιστερι και το τηλεφωνο μου παραδοθηκε σε αψογη συσκευασια με ολα τα παρελκομενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
answer13 Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Πως τσεκάρω εάν είναι ευρωπαϊκό; εννοώ τηλεφωνικώς με το μαγαζί; γιατί να το δω από κοντά δεν γίνεται, λόγω επαρχίας. Θεωρώ ότι το 16Gb είναι μια χαρά. Το θέλω για εφαρμογές και φωτο. Δεν τρελαίνομαι για παιχνίδια και βίντεο.. Όποτε καλά είμαστε. Σε λευκό το έχει κανείς; Γιατι μ άρεσει πολύ! :lol::lol::lol::lol: οι περισσοτεροι σε λευκο το εχουμε παρει ! τελειο ειναι .... αφου πας για 16αρι , ευρωπαϊκο ειναι , δεν γινεται να σου στειλουν κατι αλλο , πολυ πολυ σπανιο ... απλα μπορει να σου στειλουν κατασκευη ιουνιου και οχι οκτωβρη που ειναι η τελευταια ! αλλα δεν εχει σημασια γιατι τα g2 απο μαρτιο και μετα δεν αντιμετωπιζουν τα προβληματα που ειχαν στην αρχη πχ gps ... νομιζω αν το παρεις με αντικαταβολη γινεται να ανοιξεις το δεμα και να δεις ο,τι χρειαζεσαι πριν το αποδεχτεις ; μπορει να λεω και βλακειες , παντως δεν θα εχεις καποιο προβλημα πλεον Παράθεση LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts