Jump to content

Διαθεσιμότητα και αγορά του LG G2

daospi
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Την πάτησα λοιπόν σαν ερασιτέχνης. Παρήγγειλα απο αυτον τον ταιβανοκαποιον απο το eBay. Του ειπα με απλο ταχυδρομείο και να γράψει οτι ειναι ανταλλακτικά για κινητό η κατι τέτοιο.

Λοιπόν, το καλο ειναι οτι το 32 αρι έκανε για να έρθει 5 μερες και ειναι αεροδρόμιο. Το κακό (η τραγωδία δηλαδή) , ειναι οτι το έστειλε με dhl. Να το γυρίσω πισω δεν παίζει. Παλι χαμένος θα βγω.

Απ οτι μου ειπαν το τελωνείο θα παει 50 ευρώ + το ΦΠΑ που ενας Θεός ξέρει ποσο θα παει.

Και αν παω εγω να το πληρώσω πχ σήμερα ή αύριο απο το αεροδρόμιο, θα μου το δώσουν την αλλη εβδομάδα γιατι πρέπει λεει να συμπληρωθούν κατι χαρτιά ( πράγμα που δεν γνωρίζω κατα πόσο ισχύει. ...)

Γελάει ο κόσμος!

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Την πάτησα λοιπόν σαν ερασιτέχνης. Παρήγγειλα απο αυτον τον ταιβανοκαποιον απο το eBay. Του ειπα με απλο ταχυδρομείο και να γράψει οτι ειναι ανταλλακτικά για κινητό η κατι τέτοιο.

Λοιπόν, το καλο ειναι οτι το 32 αρι έκανε για να έρθει 5 μερες και ειναι αεροδρόμιο. Το κακό (η τραγωδία δηλαδή) , ειναι οτι το έστειλε με dhl. Να το γυρίσω πισω δεν παίζει. Παλι χαμένος θα βγω.

Απ οτι μου ειπαν το τελωνείο θα παει 50 ευρώ + το ΦΠΑ που ενας Θεός ξέρει ποσο θα παει.

Και αν παω εγω να το πληρώσω πχ σήμερα ή αύριο απο το αεροδρόμιο, θα μου το δώσουν την αλλη εβδομάδα γιατι πρέπει λεει να συμπληρωθούν κατι χαρτιά ( πράγμα που δεν γνωρίζω κατα πόσο ισχύει. ...)

Γελάει ο κόσμος!

Πόσο το αγόρασες από το ebay το 32αρι;

332. Λογικά θα πάει 430. Οσο κοστίζει και εδώ. Δεν έχασα τίποτα δηλαδη. Αν μπορούσα να αποφύγω την dhl θα γλυτωνα κάποια ευρώ.

Και του ειπα... ΕΜS...

332. Λογικά θα πάει 430. Οσο κοστίζει και εδώ. Δεν έχασα τίποτα δηλαδη. Αν μπορούσα να αποφύγω την dhl θα γλυτωνα κάποια ευρώ.

Και του ειπα... ΕΜS...

Με την EMS (Express Mail Service) είσαι σίγουρος ότι δε περνάει τελωνείο;

Το έχει και η Forthnet για τους συνδρομητές της 385 € τελική, απο την επίσημη αντιπροσωπεία της LG.

http://www.forthnet.gr/Offers.aspx?a_id=5026

Το μειονέκτημα είναι οτι η πληρωμή είναι μόνο με αντικαταβολή ή τραπεζική κατάθεση , δηλαδή όχι πιστωτική ή δόσεις...

καλοριζικο φιλε μου..το ασπρο παντως ειναι μαγεια

Σαν το full black δεν υπαρχει αυτο και αν ειναι μαγεια...!!! :lol: :p :lol:

332. Λογικά θα πάει 430. Οσο κοστίζει και εδώ. Δεν έχασα τίποτα δηλαδη. Αν μπορούσα να αποφύγω την dhl θα γλυτωνα κάποια ευρώ. Και του ειπα... ΕΜS...

Φιλε κριμα... Να σου πω του ειχες στηλει του πωλητη email μεσο του ebray που να του λες να στο στηλει με ems?? Αν ναι και σου απαντησε ομως ναι οτι θα στο στηλει με EMS τοτε θα επρεπε να του κανεις μανουρα... :confused: :ninja:

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;)

Με την EMS (Express Mail Service) είσαι σίγουρος ότι δε περνάει τελωνείο;

Με EMS εχω ξαναλαβει προϊόν και δεν ειχε περάσει τελωνείο. Ειχε παει κατ ευθείαν ΕΛΤΑ. Το ίδιο και με China Post.

Μονο 90 ευρώ πάνω απο τα σκρουτζομαγαζα. Ιδιο προϊόν.

Και το Birdphone μου λεει δεν εχουμε το φτηνο (ευρωπαικο) g2 σε μαυρο χρωμα (321 ευρω εξαντλημενο), αλλά το εχουμε Ελληνικής εισαγωγης 380 ευρώ και η τιμή ανεβαινει απο τους μεσαζοντες, οπως μου ειπε και η κοπελα.

Λοιπον παρεληφθη σημερα το Λευκο G2 απο το μπερντφον με εξτρα γρηγορο εγχειριδιο χρησης στα Ελληνικά, εκτος του σφραγισμενου κουτιου του κινητου.

Πολυ ομορφο και τεραστιο το κινητο, ηρθε με 80% μπαταρια. Το βραδυ που θα εχει κατεβει, θα το φορτισω να δω ποσο θα κρατησει απο 100%.

Yg 403 Είναι.

Edited by Mihalisgggg

Και το Birdphone μου λεει δεν εχουμε το φτηνο (ευρωπαικο) g2 σε μαυρο χρωμα (321 ευρω εξαντλημενο), αλλά το εχουμε Ελληνικής εισαγωγης 380 ευρώ και η τιμή ανεβαινει απο τους μεσαζοντες, οπως μου ειπε και η κοπελα.

Λοιπον παρεληφθη σημερα το Λευκο G2 απο το μπερντφον με εξτρα γρηγορο εγχειριδιο χρησης στα Ελληνικά, εκτος του σφραγισμενου κουτιου του κινητου.

Πολυ ομορφο και τεραστιο το κινητο, ηρθε με 80% μπαταρια. Το βραδυ που θα εχει κατεβει, θα το φορτισω να δω ποσο θα κρατησει απο 100%.

Yg 403 Είναι.

403 ποιας περιοχής? Κατά τα άλλα, μην κοιτάς μπαταρία ακόμα, κάνε του 2-3 φορτίσεις και ετοιμάσου να εντυπωσιαστείς :).

Εντυπωσιαζει απο την 1η κι ολας φορτιση! ολα μεχρι 5'' τα κανει σκονη ΣΚΟΝΗ στο θεμα αυτονομιας!

403 ποιας περιοχής? Κατά τα άλλα, μην κοιτάς μπαταρία ακόμα, κάνε του 2-3 φορτίσεις και ετοιμάσου να εντυπωσιαστείς :).

6FR Γράφει και απο κατω Blanc.

Γάλλος ειμαι?

παίδες τα φωτα σας, σκέφτομαι αύριο να παραγγείλω το g2 απο expansys μιας και εχω ακούσει οτι πρόκειται για πολυ αξιόπιστο κατάστημα. Με ενδοκοινοτικό ΑΦΜ βγαίνει τελικά (μαζι με μεταφορικά) στα 329 ευρώ. Αξίζει η έστω και μκρή διαφορά απο τα σκρουτζομαγαζα ή όλοι τα ίδια τηλεφωνα πουλάνε?

παίδες τα φωτα σας, σκέφτομαι αύριο να παραγγείλω το g2 απο expansys μιας και εχω ακούσει οτι πρόκειται για πολυ αξιόπιστο κατάστημα. Με ενδοκοινοτικό ΑΦΜ βγαίνει τελικά (μαζι με μεταφορικά) στα 329 ευρώ. Αξίζει η έστω και μκρή διαφορά απο τα σκρουτζομαγαζα ή όλοι τα ίδια τηλεφωνα πουλάνε?

Κάποια skroutzoμάγαζα πουλάνε branded. Διαφορετικά τα ίδια τηλέφωνα πουλάνε. Τσέκαρε και το extreme-mobile.gr. Από εκεί πήρα το δικο μου, σειρά 403.

Καλημέρα στα παιδιά.

Ενδιαφέρωμαι να πάρω το LG G2 , αλλά η χωριτικότητα 16gb είναι αστεία. Αρα ψάχνω το 32αρι , που δεν το βρίσκεις εύκολα...

Απο πιο μαγαζάκι μου προτείνεται να το πάρω; απο σκρουτζομάγαζο; ή απο ebay?

So this is how liberty dies, with thunderous applause

Είτε ebay είτε Skroutz, τα ίδια λεφτά θα σου βγεί. Από τελωνείο δεν γλυτώνεις.

Την πάτησα σε αυτό αλλά τελικά το κινητό με αποζημίωσε. Άψογο σε όλα του.

Επειδη θα πάω ταξιδάκι στη Βουλγαρία, το βρήκα καινουριο σε μερικά μαγαζιά στην Σόφια, στα 360€

Λέω να το χτυπήσω απο εκεί το 32αρι.... τι λέτε; 65 euro διαφορά απο ελληνικό skroutzoμαγαζο

Μίλησα με τον πωλητή και μου είπε ότι είναι παρτίδα 402.... είναι καλό αυτό;

Edited by MIB
So this is how liberty dies, with thunderous applause

Επειδη θα πάω ταξιδάκι στη Βουλγαρία, το βρήκα καινουριο σε μερικά μαγαζιά στην Σόφια, στα 360€

Λέω να το χτυπήσω απο εκεί το 32αρι.... τι λέτε; 65 euro διαφορά απο ελληνικό skroutzoμαγαζο

Μίλησα με τον πωλητή και μου είπε ότι είναι παρτίδα 402.... είναι καλό αυτό;

μην φοβάσαι, χτύπα το. απλά αν βολεύει να το δοκιμάσεις 2-3 μέρες, ενώ είσαι στην Σόφια, σε περίπτωση που έχει κάτι να στο αντικαταστήσει άμεσα.

Κάποια skroutzoμάγαζα πουλάνε branded. Διαφορετικά τα ίδια τηλέφωνα πουλάνε. Τσέκαρε και το extreme-mobile.gr. Από εκεί πήρα το δικο μου, σειρά 403.

ευχαριστω φιλε

απο kaizer στην πανεπιστημιου σημερα πηραμε ενος φιλου μου στα 319, unbranded πορτογαλικο και 403 παρτιδα...δεν τριζει δεν εχει γραμμες κομπλε φαινεται... το gps δεν δοκιμασαμε ακομα αλλα δεν αγχωνομαστε! ειναι μια χαρα!!