TUPAC_RIP Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Ρε παιδιά και εγω θέλω να το βγάλω αλλά τραβάω και φοβάμαι μην το σπάσω Παρε ενα πλαστικο εργαλειο ή μια τηλεκαρτα πχ και χωσ'το σε ενα ανοιγμα και τσουλα το περιμετρικα της συσκευης μεχρι να ανοιξουν ολα τα κλιπσακια. Δες βιντεακια στο youtube, ειναι πολλα. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Παρε ενα πλαστικο εργαλειο ή μια τηλεκαρτα πχ και χωσ'το σε ενα ανοιγμα και τσουλα το περιμετρικα της συσκευης μεχρι να ανοιξουν ολα τα κλιπσακια. Δες βιντεακια στο youtube, ειναι πολλα. Ok θα δοκιμάσω. Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinbad Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Αν προσέξετε κάτω κάτω στα extra γράφει H συσκευή διατίθεται με Αγγλική Γλώσσα μενού. Άρα από ότι φαίνεται δεν είναι ελληνικής αντιπροσωπείας. http://www.e-shop.gr/product?id=TEL.007586&sid=1 δηλ. δεν εχει ελληνικο μενου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 δηλ. δεν εχει ελληνικο μενου? Πως είναι δυνατόν. Αφού υπάρχουν όλες οι γλώσσες εγκατεστημένες.:confused: Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Τα φωτα σας παρακαλω. πηρα τηλ. σε 2 μαγαζια to kinito.gr και στο mobilehellas. Διαθεσημοτητα μηδεν. Και στα 2 ευρωπαϊκο με 2 ετη εγγυηση. Στα kaizer τιποτα. Καποιο αλλο εμπιστο μαγαζι;;; και εαν ξερετε να ειναι ελληνικο το κινητο. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Τα φωτα σας παρακαλω. πηρα τηλ. σε 2 μαγαζια to kinito.gr και στο mobilehellas. Διαθεσημοτητα μηδεν. Και στα 2 ευρωπαϊκο με 2 ετη εγγυηση. Στα kaizer τιποτα. Καποιο αλλο εμπιστο μαγαζι;;; και εαν ξερετε να ειναι ελληνικο το κινητο. Ευχαριστω. Bird phone. Γιατί θες ελληνικό αν επιτρέπεται? Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Bird phone. Γιατί θες ελληνικό αν επιτρέπεται? επειδη διαβασα οτι καποιοι αγορασαν στις ιδιες τιμες ελληνικο να εξασφαλισω οτι δεν θα με πρησει η lg αν παθει κατι. λευκο δεν εχει ομως :p:p:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 επειδη διαβασα οτι καποιοι αγορασαν στις ιδιες τιμες ελληνικο να εξασφαλισω οτι δεν θα με πρησει η lg αν παθει κατι. λευκο δεν εχει ομως :p:p:lol::lol: Καλώς τότε. Και ελληνικό να είναι μπορεί να σε στείλει η lg στο μαγαζί που το αγόρασες να ξερεις. Τεσπα Τώρα για το χρώμα μην τα ξαναπώ. Το G2 μαύρο είναι πιο ωραίο. Χαχαχα αντικειμενικοτητα. Πλακα κάνω φυσικά. Κανε υπομονή. Δύσκολο το λευκό Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 ολα τα κινητα μου μαυρα ηταν. ακομα και το lg g. Ειπα να αλλαξω χρωμα.:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinbad Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Πως είναι δυνατόν. Αφού υπάρχουν όλες οι γλώσσες εγκατεστημένες.:confused: πηρε κανεις τηλεφωνο από e-shop για να βεβαιωθούμε ότι εχει και ελληνικο μενου, γιατι τηλεφωνικα που μιλησα μαζι τους ΔΕΝ γνωριζαν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 πηρε κανεις τηλεφωνο από e-shop για να βεβαιωθούμε ότι εχει και ελληνικο μενου, γιατι τηλεφωνικα που μιλησα μαζι τους ΔΕΝ γνωριζαν... Προσωπικά δεν γνωρίζω καμία έκδοση του τηλεφώνου να μην υποστηρίζει Ελληνικά. Πάντως ακόμα και σε αυτή την περίπτωση μπορεί κανείς να του φλασάρει σύστημα από άλλη περιοχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leas Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Εχετε ακούσει τίποτα για διακοπή παραγωγής του LG G2; Γι' αυτό δεν είναι διαθέσιμο σε αρκετά μαγαζιά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Εχετε ακούσει τίποτα για διακοπή παραγωγής του LG G2; Γι' αυτό δεν είναι διαθέσιμο σε αρκετά μαγαζιά; Μου φαίνεται εξαιρετικά απίθανο, δεδομένου ότι φαίνεται να πουλάει σαν τρελό. Ποτέ δεν ξέρεις, όμως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 ξερετε αν ειναι αξιοπιστο αυτο εδω; http://tokinito.gr/page/default.asp?id=64&la=1&prID=670 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 ξερετε αν ειναι αξιοπιστο αυτο εδω; http://tokinito.gr/page/default.asp?id=64&la=1&prID=670 Στο Σκρουτζ λιγο πιο κατω απο το 1ο εχει το Smarties & Mobile Hellas, ειναι 100000000% αξιοπιστα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 δεν το εχουν σε λευκο ομως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malamadre Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Σήμερα το παρελαβα από το service της lg (PROCORDIA) και επιτελους δουλευει το μικρόφωνο. Είπαν ότι άλλαξαν καλωδιοταινια και μου έκαναν και αναβάθμιση.Προφανως πέρασαν καθαρή την 4,4,2 αφού όταν τους το πήγα ειχα ήδη κάνει επαναφορά.Αρκετά καλο σέρβις μιας και το κινητό δεν ειχε την παραμικρή γρατζουνιά ή τριξιμο. Να πώ εδω πώς δυστυχως το καιζερ store όπου το είχα αγοράσει δεν δεχτηκε να μου το αντικαταστήσει την 4η μερα που κατάλαβα πώς κάτι τρέχει και με παρέπεμψε στο σερβις. Η συσκευη ειναι ελληνικη 401 παρτίδα και το πρόβλημα ηταν ότι στις κλησεις δεν με άκουγαν οι συνομιλητές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Σήμερα το παρελαβα από το service της lg (PROCORDIA) και επιτελους δουλευει το μικρόφωνο. Είπαν ότι άλλαξαν καλωδιοταινια και μου έκαναν και αναβάθμιση.Προφανως πέρασαν καθαρή την 4,4,2 αφού όταν τους το πήγα ειχα ήδη κάνει επαναφορά.Αρκετά καλο σέρβις μιας και το κινητό δεν ειχε την παραμικρή γρατζουνιά ή τριξιμο. Να πώ εδω πώς δυστυχως το καιζερ store όπου το είχα αγοράσει δεν δεχτηκε να μου το αντικαταστήσει την 4η μερα που κατάλαβα πώς κάτι τρέχει και με παρέπεμψε στο σερβις. Η συσκευη ειναι ελληνικη 401 παρτίδα και το πρόβλημα ηταν ότι στις κλησεις δεν με άκουγαν οι συνομιλητές. Μα το Καιζερ στο ξεκαθαριζει οταν το αγοραζεις, ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΣΤΗΝ LG SAMSUNG SONY NOKIA MOTOROLA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 τελικα η παραγγελία εγινε απο εδω. http://kinitomania.com/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=1543&Itemid=0 ευρωπαικό μαλλον γερμανικο θα ειναι. δεν εχω ξανααγορασει απο αυτο το καταστημα, διαβασα καλες επι το πλειστον κριτικες. Με την παραλαβη θα εχετε νεα μου:):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OutLaw_264 Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Μα το Καιζερ στο ξεκαθαριζει οταν το αγοραζεις, ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΣΤΗΝ LG SAMSUNG SONY NOKIA MOTOROLA Και DOA λέει ότι έχει όμως, οπότε τι από τα 2 ισχύει? Ότι και να λέει το κάθε κατάστημα, αν η LG Hellas προβλέπει αντικατάσταση, ζητάς αντικατάσταση βάση DOA. Αν προβλέπει επισκευή, ζητάς επισκευή. Ο φίλος όφειλε να επικοινωνήσει με την LG για το πρόβλημά του και μετά να πάει στο service, αν χρειαζόταν. Εγώ έτσι έκανα στη δική μου περίπτωση και επέμεινα για αντικατάσταση. Δεν υπήρχε περίπτωση να επισκευάσω 4 ημερών κινητό εφόσον η LG Hellas προέβλεπε αντικατάσταση για την περίπτωσή μου (dead pixel). Παράθεση LG D802 G2 - AOSP - Android N ROM: Ressurection Remix 7.1.1 -Δημήτρης- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alnotas Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Τελικά το πήρε κανείς από eshop να μάθουμε χώρα προέλευσης και παρτίδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malamadre Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 (edited) Και DOA λέει ότι έχει όμως, οπότε τι από τα 2 ισχύει? Ότι και να λέει το κάθε κατάστημα, αν η LG Hellas προβλέπει αντικατάσταση, ζητάς αντικατάσταση βάση DOA. Αν προβλέπει επισκευή, ζητάς επισκευή. Ο φίλος όφειλε να επικοινωνήσει με την LG για το πρόβλημά του και μετά να πάει στο service, αν χρειαζόταν. Εγώ έτσι έκανα στη δική μου περίπτωση και επέμεινα για αντικατάσταση. Δεν υπήρχε περίπτωση να επισκευάσω 4 ημερών κινητό εφόσον η LG Hellas προέβλεπε αντικατάσταση για την περίπτωσή μου (dead pixel). Aπό την procordia μου ειπαν πώς αν θελω μπορουσαν να επικοινωνησουν αυτοι με την lg και πώς ηταν πολύ πιθανό να μου εκαναν αντικατάσταση συσκευής. Πώς όμως. Θα επικοινωνουσαν με την lg και αν η lg ενεκρινε θα μου εδιναν ενα χαρτί να πάω πίσω στο καταστημα που το αγόρασα να μου εδινε άλλο.Αυτο βεβαια μου ειπαν πώς θα ηταν χρονοβόρο. Έπειτα σκεφτηκα πώς όταν εγω αγόρασα την Παρασκευη το κινητό από kaizerstore ειχε άλλα δυο τεμάχια ελληνικά οπότε την τριτη που εγω πήγα στο σερβις σκεφτηκα πώς μεχρι να αποφασισει η lg να μου δωσει το οκ για αντικατάσταση, το καιζερ δεν θα ειχε συσκευη (ελληνικη) να μου δωσει και θα περιμενα ή θα επρεπε να πάρω ευρωπαική.Ετσι και αποφάσισα μια και η ζημια ηταν ''μικρή'' και αφου όλα τα άλλα δουλευαν σωστά (δεν ειχα θεμα με gps ουτε τριξίματα ουτε καμενα πιξελ ουτε τριγμους στο ακουστικό όπως εχει αναφερθει) ειπα να μην πάω για νεα συσκευη και μου βγάλει άλλα κουσούρια. Εντυπωση μου εκανε το γεγονος πώς με ρώτησαν από που το εχω αγοράσει και μολις τους ειπα κουνησε το κεφάλι η κοπέλα και μου ειπε πώς ''αυτος δυσκολα θα σου κανει αντικατάσταση''. Όλα αυτα θα πρέπει να τα σκεφτουν πολύ καλά αυτοι που υποστηριζουν πώς ''έλα μωρέ τι θα πάθει το κινητό'' και πάνε και αγοράζουν 32gb συσκευες απ έξω ή από εδω χωρις υποστηριξη από lg hellas και μετά θελω να τους δω τι θα κανουν αν τους καθοτανε περιπτωση σαν τη δική μου. Εγώ που αγόρασα από το Κάιζερ στην Πανεπιστημίου αυτοπροσώπως ρώτησα επίμονα και μου είπαν ότι έχουν κανονικά DOA 7 ημερών. Υπάρχουν αρκετά Κάιζερ, είναι η ίδια εταιρεία άραγε; Από εκει το πήρα και εγώ φίλε και η απάντηση τους οταν τους ρωτησα για το doa ηταν πώς ισχυει μονο αν πάς στο σπίτι το ανοιξεις και το κινητό δεν λειτουργει καθόλου και όχι αν κάποιο επιμερους εξαρτημα εχει ζημιά.Αυτη ηταν και η απάντησή τους όταν τους ειπα πως δεν δουλευει το μικρόφωνο. Edited April 3, 2014 by malamadre Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malamadre Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Εγω αυτο που ξερω ειναι πως παρα την ατυχια που ειχα με το τηλεφωνο,το ειχα στα χερια μου 2 μερες αργοτερα.Καποιος που θα το παρει απ εξω θα το στερηθει για ενα μεγαλυτερο χρονικο διαστημα.Βεβαια ειναι και στο ποσο το εχει αναγκη καποιος ωστε να μην τον πειραξει σε περιπτωση που χρειαστει να το αποχωριστει για μεγαλο χρονικο διαστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanas Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 doa = Dead on arrival και όχι ελλατωματικό defective έχουν όλοι τα παραθυράκια τους.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malamadre Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 ετσι ακριβως.και εδω που τα λεμε εχουν και αυτοι τα δικια τους.Για σκεφτειτε καθε ενας που δεν του αρεσει κατι στο τηλεφωνο ή στο παραμικρο τριξιμο να πηγαινει πισω στο μαγαζι και να ζηταει αντικατασταση.Δεν τα κατασκευαζουν αυτοι στην τελικη τα κινητα μεσαζοντες ειναι και μαλιστα με πολυ μικρο κερδος.Εχω δουλεψει και σε καταστημα παλιοτερα και ξερω τι προβλημα ειναι να δωσεις ελλατωματικη συσκευη.Βεβαια εγω ημουν σε αλλο αντικειμενο αλλα το προβλημα ειναι προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts