Jump to content

XBMC: Open Source Home Theatre Software. All platforms

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τζίφος. Έσβησα τα πάντα, εγκατάσταση από την αρχή, αλλά φαίνεται ότι το πρόβλημα παραμένει. Το ίδιο και στο κινητό. Ενώ φαίνεται πως δεν έχω πρόβλημα με το internet, στο τηλέφωνο κατεβάζω αρχεία με τριπλάσια+ ταχύτητα από ότι στο PC. Δεν έχω πειράξει τίποτα και πριν δύο μέρες όλα δούλευαν χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα.

Αρχίζει και με κουράζει όλο αυτό.

Edit: με το show box και αποστολή του βίντεο με 720p σε chromecast, τρέχει νεράκι, θα μου στρίψει!

Edited by cb600f

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Τζίφος. Έσβησα τα πάντα, εγκατάσταση από την αρχή, αλλά φαίνεται ότι το πρόβλημα παραμένει. Το ίδιο και στο κινητό. Ενώ φαίνεται πως δεν έχω πρόβλημα με το internet, στο τηλέφωνο κατεβάζω αρχεία με τριπλάσια+ ταχύτητα από ότι στο PC. Δεν έχω πειράξει τίποτα και πριν δύο μέρες όλα δούλευαν χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα.

Αρχίζει και με κουράζει όλο αυτό.

Edit: με το show box και αποστολή του βίντεο με 720p σε chromecast, τρέχει νεράκι, θα μου στρίψει!

To αυτο.μολις δοκιμασα ξανα,μια χαρα παιζει ταινιες το kodi με το exodus.

Edited by kostast1

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Μα και πριν δύο μέρες έτσι ήταν και σε μένα!

Δεν ξέρω, τι να πω.

Έκανα και καθαρή εγκατάσταση, τα πάντα από το μηδέν.

ευχαριστω πολυ για την απαντηση σ...παιζει ρολο που εχω αρκετα add ons στο kodi???δηλ.εχω το fusion,husham,kodilive,legends ,metal kettle,newtech,soulless.xfinity....μηπως πρεπει να σβησω τιποτα???ποια ειναι η αποψη σας???

γεια σας παιδια μηπως γνωρηζει καποιος πως γινεται να εμφανιστουν σωστα οι υποτιτλοι σε 3d ταινια στο kodi ,δηλαδη την ωρα που τους κατεβαζουμε απο opensubtitles π.χ?

η ταινια παιζει κανονικα 3d αλλα οι υποτιτλοι ναι μεν εχουν κατεβει κανονικα στα ελληνικα αλλα δειχνουν σε 2 ξεχωριστα μερη της οθονης

υπαρχει καποια επιπλεον ρυθμηση οταν παιζουν σε 3d μεσα απο το kodi?

σε εναν οδηγο που ειδα χρειαζεται να γινουν converte οι υποτιτλοι σε 3D αλλα ειναι μπερδεμα

με τον ενσωματομενο player της τηλεορασης παιζουν κανονικα οι υποτιτλοι se 3D ταινια που εχουν κατεβει απο το kodi

ξερει καποιος να βοηθησει?ευχαρηστω

Μόλις πρωτοέβαλα το Yatse να ελέγχω ένα Andoid TV Box, το ρύθμισα όπως και το Kodi 16, δουλεύει κανονικά αλλά συνέχεια μου πετάει κάτω δεξιά μήνυμα "Yatse ERROR". Καμιά ιδέα;

Υ.Γ Οι ρυθμίσεις που έκανα

UPnP/DLNA - Τσεκάρισα μόνο την πρώτη επιλογή "Μοίρασμα των βιβλιοθηκών μου"

Διακομιστής Ιστού - Τσεκάρισα το "Να επιτρέπεται απομακρ. έλεγχος μέσω HTTP" και έβαλα και Password

Τηλεχειριστήριο - Και οι 2 επιλογές ενεργές

Zeroconf - Ενεργή η μοναδική επιλογή

και στο τηλ. πέρασα την IP, port, username, password.

Edited by xalaros

Specto και τα μυαλά στα κάγκελα.

Χτες είδα 2 επεισόδια φουλ σε 720p.

ειναι καλυτερο για σειρες?

Vamos Aris

γεια σας παιδια μηπως γνωρηζει καποιος πως γινεται να εμφανιστουν σωστα οι υποτιτλοι σε 3d ταινια στο kodi ,δηλαδη την ωρα που τους κατεβαζουμε απο opensubtitles π.χ?

η ταινια παιζει κανονικα 3d αλλα οι υποτιτλοι ναι μεν εχουν κατεβει κανονικα στα ελληνικα αλλα δειχνουν σε 2 ξεχωριστα μερη της οθονης

υπαρχει καποια επιπλεον ρυθμηση οταν παιζουν σε 3d μεσα απο το kodi?

σε εναν οδηγο που ειδα χρειαζεται να γινουν converte οι υποτιτλοι σε 3D αλλα ειναι μπερδεμα

με τον ενσωματομενο player της τηλεορασης παιζουν κανονικα οι υποτιτλοι se 3D ταινια που εχουν κατεβει απο το kodi

ξερει καποιος να βοηθησει?ευχαρηστω

λύθηκε στον φακελο το kodi ειχε αποθηκεύσει 2 αρχεια υποτιτλων και μπερδευε. εσβησα το ενα αρχείο και μια χαρα

Σε linux πως περάσατε το plexus; Σε μένα εγκαθιστά τα modules του sopcast(κάτι που δεν έκανε στα windows) και πηδάει αυτά του acestream σαν να τα αγνοεί.

Πάντως, το θέμα με τα HD και κυρίως 1080p περιεχόμενο, συνεχίζει να υπάρχει και με linux. Σε μερικές ταινίες δεν εμφανίζει καν πηγές 1080p και αν το κάνει και τις επιλέξω, αρχίσει να φορτώνει και περνάει μια μια της πηγές, μέχρι να φτάσει σε SD. Στις σειρές πάλι, παίζει μια χαρά πχ the walking dead σε 1080.

Πάρα πολύ κουφό.

Σε αυτή την διαδρομή μέσα στο user data σβήνεις όλο τον φακελλο thumbnails ή ανοίγεις αυτό τον φάκελο και σβήνεις τους υποφακελλους που είναι με αριθμούς και μέσα έχουν jpg αρχεία;

Μπαίνεις στα thumps και σβηνεις όλους τους υποφακελλους..

Haier W910 value for money :D

XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974

Σε αυτή την διαδρομή μέσα στο user data σβήνεις όλο τον φακελλο thumbnails ή ανοίγεις αυτό τον φάκελο και σβήνεις τους υποφακελλους που είναι με αριθμούς και μέσα έχουν jpg αρχεία;

Εναλλακτικά μπορείς να δοκιμάσεις το addon program "RAW MAINTENANCE" (https://www.youtube.com/watch?v=uM_PDk_lPyI)

Μετά πήγαινε Εφαρμογές - Πρόσθετες εφαρμογές - Raw Maintenance - Maintenance - Delete Thumbnails.

ειναι καλυτερο για σειρες?

Και για ταινίες σκιζει.

Το Exodus δεν το έχω αγγίξει καν, γιατί κάνω τέλεια την δουλειά μου με αυτό.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Και για ταινίες σκιζει.

Το Exodus δεν το έχω αγγίξει καν, γιατί κάνω τέλεια την δουλειά μου με αυτό.

Στο specto αναφέρεσαι να υποθέσω.

Στο specto αναφέρεσαι να υποθέσω.

Μα το έγραψα πριν λίγα ποστ.

Σας εμφανίζει 1080p σε ταινίες;

Κανένα παράδειγμα να δοκιμάσω;

Και ταινίες και σειρές κανονικά.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Πως κάνουμε backup έτσι ώστε αν γίνει καμία στραβή με το kodi να το έχουμε έτοιμο στρωμένο με τις ρυθμίσεις του;

Πως κάνουμε backup έτσι ώστε αν γίνει καμία στραβή με το kodi να το έχουμε έτοιμο στρωμένο με τις ρυθμίσεις του;

αν το εχεις εγκαταστησει σε λειτουργικο android τοτε πας με καποιον file magager στην διαδρομη android/data/org.xbmc.kodi και αντιγραφεις ολον τον φακελο org.xbmc.kodi σε στικακι και το χεις backup

για windows δεν θυμαμαι αυτη την στιγμη thn diadromh θα πρεπει να κοιταξω το λαπτοπ

παντος εγω κραταω συχνα ετσι backup γιατι την ειχα πατησει με μερικα ετατωματικα skin

και αντε μετα να το στησεις παλι μετα απο την αρχη

Υπάρχει ξεχωριστό add-on ή είναι μέσα σε ένα άλλο που έχει γενικά ρυθμίσεις. Ξέρω πως δεν βοηθάω πολύ, αλλά υπάρχει και λέγεται xbmc backup. Θα πρέπει να ορίσεις τον φάκελο που θα πάει και στις ρυθμίσεις του, πολύ βασικό, να επιλέξεις και το user profile ή κάπως έτσι, για να κρατήσει τις ρυθμίσεις των πρόσθετων.

Ψάξε λίγο στο YouTube, θα βρεις σίγουρα οδηγό.

Υπάρχει ξεχωριστό add-on ή είναι μέσα σε ένα άλλο που έχει γενικά ρυθμίσεις. Ξέρω πως δεν βοηθάω πολύ, αλλά υπάρχει και λέγεται xbmc backup. Θα πρέπει να ορίσεις τον φάκελο που θα πάει και στις ρυθμίσεις του, πολύ βασικό, να επιλέξεις και το user profile ή κάπως έτσι, για να κρατήσει τις ρυθμίσεις των πρόσθετων.

Ψάξε λίγο στο YouTube, θα βρεις σίγουρα οδηγό.

ναι ισχυει υπαρχουν κανα δυο addons που κανουν αυτην την δουλεια το ειχα δοκιμασει παλαιοτερα αλλα δεν εμεινα και ευχαριστημενος κατα την επαναφορα,γιαυτο και προτεινα το πιο πανω τροπο για σιγουρια

Εγκατέστησα το kodi και στο laptop μου. Έβαλα exodus που τρέχει μια χαρά και μετά sportsdevil αλλά το 2ο βγάζει μήνυμα "error running sportsdevil". Και με την νέα έκδοση 2 της 6/3 και με την 1.8.8.0 του Φλεβάρη κάνει το ίδιο. Απεγκατασταση και επανεγκατάσταση του add on και επανεκκίνηση kodi και laptop δεν έκαναν τίποτα. Καμία ιδέα;

Εγκατέστησα το kodi και στο laptop μου. Έβαλα exodus που τρέχει μια χαρά και μετά sportsdevil αλλά το 2ο βγάζει μήνυμα "error running sportsdevil". Και με την νέα έκδοση 2 της 6/3 και με την 1.8.8.0 του Φλεβάρη κάνει το ίδιο. Απεγκατασταση και επανεγκατάσταση του add on και επανεκκίνηση kodi και laptop δεν έκαναν τίποτα. Καμία ιδέα;

Βάλε το Castaway που είναι παρόμοιο (για μενα καλύτερο) με το sportdevil

Κατα την γνώμη μου το καλύτερο μάλλον είναι το zem tv. Εδώ και κάτι εβδομάδες έχω ευχαριστηθεί Διεθνές ποδόσφαιρο σε HQ ανάλυση. Αρκει βέβαια να υπάρχει μια αποδέκτη ταχύτητα σύνδεσης, τουλάχιστον 5-6 mbs

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Κατα την γνώμη μου το καλύτερο μάλλον είναι το zem tv. Εδώ και κάτι εβδομάδες έχω ευχαριστηθεί Διεθνές ποδόσφαιρο σε HQ ανάλυση. Αρκει βέβαια να υπάρχει μια αποδέκτη ταχύτητα σύνδεσης, τουλάχιστον 5-6 mbs

Το castaway και το Zem tv είναι add-ons? Τα βρίσκουμε εύκολα ?

The day is my enemy, the night my friend