stelakis1914 Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Υπάρχει και το kmedia torrent αλλά εγώ δίνω την ψήφο μου στο torrenter. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 το royal.me δεν με δουλευει,δεν ανοιγει καν Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
docteo Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Το Royal me είναι πολύ προβληματικό. Μια δουλεύει και μια όχι. Και στα σχόλια του αντίστοιχου thread φαίνεται ότι ούτε ο προγραμματιστής του βγάζει άκρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Γενικά αυτές τις μέρες κάτι γίνεται και κολλάει το σύμπαν μόνο στις σειρές. Σε 1chanell Royal we ακόμα και Phoenix μένει αρκετή ώρα στο working και όταν ανοίξει το buffering πάει σύννεφο. Θέμα σύνδεσης δέν είναι αφού έχω 23 καθαρά. Άσε που ταινίες 1080 βλέπω νεράκι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Το genesis με πετούσε άκυρο και είπα να το δοκιμάσω.το salt πάντως τα hd link νερό τα φορτώνει Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Το genesis με πετούσε άκυρο και είπα να το δοκιμάσω.το salt πάντως τα hd link νερό τα φορτώνει Εγω δουλειά με salt δεν κάνω δυστυχώς. Έχεις κάποια στάνταρ που δουλεύεις από εκεί; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Εγω δουλειά με salt δεν κάνω δυστυχώς. Έχεις κάποια στάνταρ που δουλεύεις από εκεί; Όχι, χτες το δοκίμασα και θα το βάλω στο τηλέφωνο και τα φόρτωνε γρήγορα, θα βάλω και το φινιξ μετά.τι στάνταρ εννοείτε δηλαδή; Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos999 Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 καλησπερα παιδια εχω το εξης προβλημα ενω ανοιγω καποιο addon οπως το phonix η καποιο παρομοιο για να δω ταινια πλεον δεν μου βρισκει τους υποτιτλους αυτοματα η χειροκινητα το subtitles.gr και το greeksubtitles.eu. επισης οπως θα δειτε στην φωτογραφια αν θυμαμαι καλλα σε αυτο το παραθυρο εμφανiζε και τον ονομα της ταινιας που παιζει ,ενω τωρα βγαζει σε ολες τις ταινιες αλαμπουρνεζικα καπως ετσι "uhkhui0iu65-86jperph458uy94-9" η εκδοση kodi που εχω ειναι 14.0 μπορει καποιος να με βοηθησει? http://s9.postimg.org/6t63gyxun/20160108_202531.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baladoros Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Ίσως είναι θέμα skin. Στο κάνει και στο confluence? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 καλησπερα παιδια εχω το εξης προβλημα ενω ανοιγω καποιο addon οπως το phonix η καποιο παρομοιο για να δω ταινια πλεον δεν μου βρισκει τους υποτιτλους αυτοματα η χειροκινητα το subtitles.gr και το greeksubtitles.eu. επισης οπως θα δειτε στην φωτογραφια αν θυμαμαι καλλα σε αυτο το παραθυρο εμφανiζε και τον ονομα της ταινιας που παιζει ,ενω τωρα βγαζει σε ολες τις ταινιες αλαμπουρνεζικα καπως ετσι "uhkhui0iu65-86jperph458uy94-9" η εκδοση kodi που εχω ειναι 14.0 μπορει καποιος να με βοηθησει? http://s9.postimg.org/6t63gyxun/20160108_202531.jpg Το greeksubtitles.eu ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΎΕΙ εδώ και κάτι αιώνες (για ελληνικά μόνο το opensubtitles και subtitles.gr..δουλεύουν και τα δυο ) Δοκίμασε ένα άλλο skin (όπως πρότεινε ο φιλος), δες στις ..ρυθμίσεις ...international...character set (βάλε greek windows) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos999 Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 αλαξα skin αλλα τιποτα,παλι το ιδιο ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ενταξει παιδια απεγκατεστησα το greeksubtitles.eu και εγκατεστησα opensubtitles,κατεβασε κανονικα,τωρα οσο για το subtitles.gr ισως εφαγε κανα σκαλωμα, σας ευχαρηστω για την βοηθεια :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 εδω κ 2 μερες οτι βαλω να παιξει, παιζει 3-4 δευτερολεπτα κ μετα απλα εχω ηχο με παγωμενη εικονα.τι παιζει? απο οπου κ να δοκιμασα, σειρες, ταινιες κ διαφορα addon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 εδω κ 2 μερες οτι βαλω να παιξει, παιζει 3-4 δευτερολεπτα κ μετα απλα εχω ηχο με παγωμενη εικονα.τι παιζει? απο οπου κ να δοκιμασα, σειρες, ταινιες κ διαφορα addon Σε ποιο δεν παιζει?? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 τα παντα ολα, salt, genesis, phoenix, istream, σε ολα παντου εχω thebeast επανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 τα παντα ολα, salt, genesis, phoenix, istream, σε ολα παντου εχω thebeast επανω Σε ποιο μηχανακι? Σε 2 μηχανακια που εχω εδω παιζουν ολα κανονικα. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 λινκ απο acestream κ sopcast παιζουν κομπλε beelink gtq θα ξαναβαλω το thebeast απτην αρχη μαλλον...με κουρασε το ψαξιμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgema Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 (edited) Ερώτηση. Πήρα το Nvidia shield pro και έχω εγκαταστήσει KODI με phoenix και genesis. Πριν είχα ένα άλλο που δε θυμάμαι τη μάρκα του (!!!). Οτι σειρά ή ταινία και να βάλω και ειδικά σε HD (αν και το κάνει και σε SD) παίζει 10 λεπτά και κάνει buffer άλλα 10. Κι ας αφήσουμε το θέμα μέχρι να βρεις πηγή που παίζει... Η όλη ιστορία είναι εξαιρετικά εκνευριστική σε σημείο που θέλω να σταματήσω το άθλημα και να αρχίσω το download πάλι κάτι που δε το ήθελα. Είμαι συνδεδεμένος με ethernet και η ταχύτητά μου παίζει στα 11-12. Υποθέτω πια ότι είναι πρόβλημα των πηγών και όχι δικό μου. Ξέρετε κανένα addon που να μπορώ να δω αξιόπιστα μια σειρά από την αρχή μέχρι το τέλος ή δεν υπάρχει τίποτα πια? Θεωρώ ότι η θέαση streaming από το KODI μάλλον έχει πεθάνει, αλλά λέω μήπως έχετε καμιά άλλη ιδέα που δε σκέφτομαι εγώ. Τελευταία ελπίδα είναι. Επίσης από ότι είδα βρίσκετε και links από acestream και sopcast. Που μπορώ να τα βρω και γω? Ας με ενημερώσει και μένα κάποιος έστω και με pm. Τα ίδια και χειρότερα με sportsdevil. Δε βρίσκεις πηγές, όταν βρίσκεις δε παίζουν και όσες τελικά παίξουν με μεγάλο ζόρι έχουν άθλια ποιότητα και μεγάλα κενά και σπασίματα... Αλλιώς να αρχίσω το παλιό καλό download. ΥΓ. Συμπληρωματικά μπορείτε να με κατευθύνετε κάπου για θέαση pn-line streaming καναλιών? Ποιόν πελάτη PVR να χρησιμοποιήσω? Από που μπορώ να βρω σχετικές λίστες? Ευχαριστώ πολύ Edited January 12, 2016 by Georgema Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 ξαναεβαλα το beast κ ολα ρολοι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Ερώτηση. Πήρα το Nvidia shield pro και έχω εγκαταστήσει KODI με phoenix και genesis. Πριν είχα ένα άλλο που δε θυμάμαι τη μάρκα του (!!!). Οτι σειρά ή ταινία και να βάλω και ειδικά σε HD (αν και το κάνει και σε SD) παίζει 10 λεπτά και κάνει buffer άλλα 10. Κι ας αφήσουμε το θέμα μέχρι να βρεις πηγή που παίζει... Η όλη ιστορία είναι εξαιρετικά εκνευριστική σε σημείο που θέλω να σταματήσω το άθλημα και να αρχίσω το download πάλι κάτι που δε το ήθελα. Είμαι συνδεδεμένος με ethernet και η ταχύτητά μου παίζει στα 11-12. Υποθέτω πια ότι είναι πρόβλημα των πηγών και όχι δικό μου. Ξέρετε κανένα addon που να μπορώ να δω αξιόπιστα μια σειρά από την αρχή μέχρι το τέλος ή δεν υπάρχει τίποτα πια? Θεωρώ ότι η θέαση streaming από το KODI μάλλον έχει πεθάνει, αλλά λέω μήπως έχετε καμιά άλλη ιδέα που δε σκέφτομαι εγώ. Τελευταία ελπίδα είναι. Επίσης από ότι είδα βρίσκετε και links από acestream και sopcast. Που μπορώ να τα βρω και γω? Ας με ενημερώσει και μένα κάποιος έστω και με pm. Τα ίδια και χειρότερα με sportsdevil. Δε βρίσκεις πηγές, όταν βρίσκεις δε παίζουν και όσες τελικά παίξουν με μεγάλο ζόρι έχουν άθλια ποιότητα και μεγάλα κενά και σπασίματα... Αλλιώς να αρχίσω το παλιό καλό download. ΥΓ. Συμπληρωματικά μπορείτε να με κατευθύνετε κάπου για θέαση pn-line streaming καναλιών? Ποιόν πελάτη PVR να χρησιμοποιήσω? Από που μπορώ να βρω σχετικές λίστες? Ευχαριστώ πολύ Εγώ φίλε μου άφησα στην Άκρη το kodi και βλέπω όλες μου τις σειρές χωρίς κολλήματα με το showbox.δοκίμασε και θα με θυμηθείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Εγώ φίλε μου άφησα στην Άκρη το kodi και βλέπω όλες μου τις σειρές χωρίς κολλήματα με το showbox.δοκίμασε και θα με θυμηθείς. Τι ακριβώς είναι το showbox? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Πλατφόρμα για θέαση ταινιών και σειρών.κάτι σαν το kodi δλδ.δοκίμασε το και πες μας εντυπώσεις.κάτι Εγώ την έχω ψωνίσει με το kodi.Άσε που το genesis το έχει παρατήσει τελείως το kodi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Πλατφόρμα για θέαση ταινιών και σειρών.κάτι σαν το kodi δλδ.δοκίμασε το και πες μας εντυπώσεις.κάτι Εγώ την έχω ψωνίσει με το kodi.Άσε που το genesis το έχει παρατήσει τελείως το kodi. Όχι σαν το kodi.... http://showboxappdownload.com/download-show-box-apk/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Όχι σαν το kodi.... http://showboxappdownload.com/download-show-box-apk/ Θα ήθελα να γίνεται εγκατάσταση σε raspberry.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snoof Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Ειλικρινά δε μπορώ να καταλάβω γτ δε χρεισημοποιητε το pulsar οπου streamarei απευθείας απο τορενταδικα και σου δίνει μάλιστα και την επιλογη να διαλέξεις και το αρχείο.. Hd 720p 1080p κτλ.. Ετσι αν θα παίξει κατι εξαρτάται απο το ποσοι seedaroun το οποίο και αυτο φαίνεται οταν διαλέγεις αρχείο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Ερώτηση. Πήρα το Nvidia shield pro και έχω εγκαταστήσει KODI με phoenix και genesis. Πριν είχα ένα άλλο που δε θυμάμαι τη μάρκα του (!!!). Οτι σειρά ή ταινία και να βάλω και ειδικά σε HD (αν και το κάνει και σε SD) παίζει 10 λεπτά και κάνει buffer άλλα 10. Κι ας αφήσουμε το θέμα μέχρι να βρεις πηγή που παίζει... Η όλη ιστορία είναι εξαιρετικά εκνευριστική σε σημείο που θέλω να σταματήσω το άθλημα και να αρχίσω το download πάλι κάτι που δε το ήθελα. Είμαι συνδεδεμένος με ethernet και η ταχύτητά μου παίζει στα 11-12. Υποθέτω πια ότι είναι πρόβλημα των πηγών και όχι δικό μου. Ξέρετε κανένα addon που να μπορώ να δω αξιόπιστα μια σειρά από την αρχή μέχρι το τέλος ή δεν υπάρχει τίποτα πια? Θεωρώ ότι η θέαση streaming από το KODI μάλλον έχει πεθάνει, αλλά λέω μήπως έχετε καμιά άλλη ιδέα που δε σκέφτομαι εγώ. Τελευταία ελπίδα είναι. Επίσης από ότι είδα βρίσκετε και links από acestream και sopcast. Που μπορώ να τα βρω και γω? Ας με ενημερώσει και μένα κάποιος έστω και με pm. Τα ίδια και χειρότερα με sportsdevil. Δε βρίσκεις πηγές, όταν βρίσκεις δε παίζουν και όσες τελικά παίξουν με μεγάλο ζόρι έχουν άθλια ποιότητα και μεγάλα κενά και σπασίματα... Αλλιώς να αρχίσω το παλιό καλό download. ΥΓ. Συμπληρωματικά μπορείτε να με κατευθύνετε κάπου για θέαση pn-line streaming καναλιών? Ποιόν πελάτη PVR να χρησιμοποιήσω? Από που μπορώ να βρω σχετικές λίστες? Ευχαριστώ πολύ Εάν και εκτός θέματος, θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις και Netflix στο shield, ιδανικά με αλλαγμένο DNS / proxy / VPN για πιο πλούσιο περιεχόμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts